Pokemon GO
עמוד 95 מתוך 104 ראשוןראשון ... 45859394959697 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,411 עד 1,425 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 6 2009, 07:15 PM
    Dingo
    פוליוואג יוצא מהפוקדור ותוקף את האדמה שהופכת לבוצית, אתה מנסה לעבור שוב באזור לפתע חבורה ענקית של דיגלטים יוצאת ותוקפת אותך ואת הפוליוואג שלך שניפצע קשה.
    "הדרך היחידה להבריח אותם היא לנצח את המנהיג שלהם אבל אף אחד לא הצליח להוציא אותו החוצה." אמר אחד המאמנים.

"היי תקראו למנהיג שלכם! או שהוא מפחד להילחם איתתנו.." אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    גלייסכור קם במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטנה, איפום מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח הוא נפגע חזק מאוד, איפום לא מוותר הוא קם במהירות מהריצפה ותוקף את גלייסכור הסטירה כפולה אבל גלייסכור חומק.

Suicide
    אתם מתחילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר ועולים על דרך מספר 2, אתם הולכים הרבה מאוד הלילה כבר ירד, לפתע אתם רואים מרחוק את יער אמבורג, אתם שומעים שמגיעות ממנו צרחות, "שתדעו זה יער מסוכן מאוד אבל יש בו אחלה פוקימונים" אמר טומי, אתה טומי והתאומות ממשיכים ללכת, כעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה אל העיר.
    "טוב נשארים ביחד עד הסוף." אמר טומי, אתם נכנסים אל תוך היער, אתם שומעים הרבה רעשים וצרחות, לפתע אתם רואים סייטר מפלצתי שרץ לכיוונכם, הוא ניראה עצבני.

~SciZor~
    יש הבדלים רבים בין המשחק שלי למשחק שלך, אבל תודה שהזהרתה אותי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פיצ&#39;י ניראה עצבני אבל הוא לא תוקף את קוקי כאשר היא בידך, רג&#39;י מוציא את לאקסיו שלו והוא מוציא גם טיירוג.

~nitay~
    "אסור לח להשתתף בקרב זה קרב 2 על 2 עם אני אוסיף עוד פוקימון זה לא יהיה הוגן" אמר פרולינו.
    טוטודייל תוקף בזעם על עצמו ושובר את הקרח שעל רגלו, ואז הוא תוקף בנשיכה אבל גלסיאון חומק בחפירה ונעלם בתוך האדמה, טוטודייל ניראה מותש אבל הוא לא מוותר.

The Cheshire Cat
    זה לא בטוח, אני עוד חושב על זה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל קם בקושי ותוקף באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בניקור אבל טוטודייל מצליח לחמוק.

Dingo
    הדיגלטים מתחילים לדבר ביניהם אבל אף אחד מהם לא הולכים לקרוא למנהיג לשהם הם רוצים שתנצח אותם קודם.

3. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 6 2009, 10:18 PM
    איש האבטיח
    גלייסכור קם במהירות ותוקף במהירות משולבת עם גליוטנה, איפום מנסה לחמוק אבל הוא לא מצליח הוא נפגע חזק מאוד, איפום לא מוותר הוא קם במהירות מהריצפה ותוקף את גלייסכור הסטירה כפולה אבל גלייסכור חומק.
    גיליוטינה זה 1HKO, איך הוא התאושש מזה? :/
    --
    "גלייסקור, תשתמש בניב אש מושלב עם מתרפת מהירות, ואז שיסוע-X"

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back

The Cheshire Cat
    זה לא בטוח, אני עוד חושב על זה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטודייל קם בקושי ותוקף באקדח מים אבל סוואבלו חומק, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בניקור אבל טוטודייל מצליח לחמוק.

"טוטדייל תנסה זעם ואז אקדח מים&#33;" אני קוראת.
    ~~~~~~~~~~~~~
    טוב, אתה מגיב אצלי לפחות או שלהוציא אותך? O:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    יש הבדלים רבים בין המשחק שלי למשחק שלך, אבל תודה שהזהרתה אותי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פיצ&#39;י ניראה עצבני אבל הוא לא תוקף את קוקי כאשר היא בידך, רג&#39;י מוציא את לאקסיו שלו והוא מוציא גם טיירוג.

למה אתה מתכוון בהבדלים מה אתה אומר שהמשחק שלי גרוע ??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פי&#39;צי אתה לא תעז ליתקוף את קוקי,ועכשיו אתם תילחמו בקרב כפול אוקיי" אני אומר ומחכה ליראות מה יקרה??

6. משתמש מנוסה

Dingo
    הדיגלטים מתחילים לדבר ביניהם אבל אף אחד מהם לא הולכים לקרוא למנהיג לשהם הם רוצים שתנצח אותם קודם.
    "טוב&#33;ריי צא&#33; נסה לדפוק על האדמה ולטלט אותה&#33;&#33; פולי היפנוזה לתוך החורים&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    "אסור לח להשתתף בקרב זה קרב 2 על 2 עם אני אוסיף עוד פוקימון זה לא יהיה הוגן" אמר פרולינו.
    טוטודייל תוקף בזעם על עצמו ושובר את הקרח שעל רגלו, ואז הוא תוקף בנשיכה אבל גלסיאון חומק בחפירה ונעלם בתוך האדמה, טוטודייל ניראה מותש אבל הוא לא מוותר.
    "טוטודייל&#33; תשתמש באקדח מים על הקרקע כדי להתרומם ותמשיך להרטיב אותה עד שפתגע בגלסיאון&#33;" אגיד לטוטודייל

8. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    אתם מתחילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר ועולים על דרך מספר 2, אתם הולכים הרבה מאוד הלילה כבר ירד, לפתע אתם רואים מרחוק את יער אמבורג, אתם שומעים שמגיעות ממנו צרחות, "שתדעו זה יער מסוכן מאוד אבל יש בו אחלה פוקימונים" אמר טומי, אתה טומי והתאומות ממשיכים ללכת, כעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה אל העיר.
    "טוב נשארים ביחד עד הסוף." אמר טומי, אתם נכנסים אל תוך היער, אתם שומעים הרבה רעשים וצרחות, לפתע אתם רואים סייטר מפלצתי שרץ לכיוונכם, הוא ניראה עצבני.

אני לא מתכוון ללכוד אותו..
    -----------
    "טריקו צא&#33;"אני קורא ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בחבטה ואז בספיגה ומתקפה מהירה"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

9. משתמש מנוסה
    הלילה אני אהיה פעיל יותר, ננסה להגיע לעמוד 100 בעמוד מאה אני עושה תגובת הקדשות לכל משתמשי המשחק, ואז נמשיך אחריה.

איש האבטיח
    המשחק הזה הוא לא משחק המחשב, הוא שונה ממנו וטיפה דומה לו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גלייסכור מנסה לשלב בין מתקפה מהירה לניב אש וברגע שהוא תוקף את איפום, איפום חומק לו.
    איפום תוקף במהירות שוב ופוגע בגבו של גלייסכור שנופל כל ריצפת הבמה, איפום תוקף באגרוף ממוקד בעזרת זנבו ופוגע בראשו של גלייסכור שניראה מסוחרר.

The Cheshire Cat
    טוטודייל תוקף בזעם אבל סוואבלו עף לגובה וחומק, טוטודייל מנצל את ההיזדמנות ותוקף באקדח מים ופוגע בסוואבלו ומפיל אותו על האדמה, סוואבלו תוקף במכת כנף אבל טוטודייל חומק, טוטודייל מנסה שוב זעם ופוגע חזק בסוואבלו שעף אחד אחד העצים וניראה מעולף.
    את בודקת עם יש לך פוקדור ומגלה שאין לך פוקדור ריק, את רואה שלג&#39;וני יש שני פוקדורים רייקים.

~SciZor~
    מה הקשר, בחיים לא שחקתי במשחק שלך אני לא יכול לתת לך ביקורת עליו, אמרתי שיש הבדלים, אני מנהל אותו וכותב אותו בצורה שונה ואתה מנהל וכותב את המשחק שלך בצורה שונה, גם העלילה במשחקים שונה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רואה שפיצ&#39;י מביט על קוקי בזעם ובמן מבט של קינאה, אבל הוא לא תוקף אותה הוא מרוכז יותר בלאקסיו ובטיירוג.
    "אז מתחילים?" שאל רג&#39;י.

Dingo
    הפוקימונים שלך תוקפים בחוזקה לפתע יוצאת חבורה של 30 דיגלטים המאמנים מוציאים את הפוקימונים שלהם שתמתחילים לתקוף ללא הפסקה, ותוך רבע שעה כל הדיגלטים מחוסלים וגם הפוקימונים של המאמנים האחרים פצועים, לפתע מן האדמה יוצא דיגטריו, הוא עצבני מאוד.

~nitay~
    טוטודייל תוקף את הקרקע באקדח מים ללא הפסקה, עד שלפתע גלסיאון יוצא מן האדמה כולו מחוסה בוץ, הוא תוקף במתקפה מהירה אבל לפתע טוטודייל הודף אותו ואז תוקף אותו בזעם בכל הכוח ומחסל את גלסיאון, לפתע גופו של טוטודייל מתחיל לזהור, זנבו הופך אחרוך יותר ויומאות לו שניים ענקיות, טוטודייל התפתח לקרוקונוו.

Suicide
    לא חובה שתתפוס אותו.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו תוקף בחבטה אבל הסייטר חומק, הוא תוקף בשסע ופוגע חזק בטריקו שעף על אחד העצים, "צא סטאנקי תקוף בגז רעיל, ברגע שהוא תוקף בורחים טוב" אמר טומי, סטאנקי יצא מן הפוקדור ותקף בגז רעיל, התאומות וטומי התחילו לרוץ, אתה רץ אחריהם,ומחזיר את טריקו לפוקדור, אתה ממשיך לרוץ לפתע אתה מאבד את הדרך ואתה לא רואה אף אחד באזור, אתה רק שומע רעשים של צווחות, אתה אתה קורא לטומי ולתאומות אבל אף אחד לא עונה לך, לפתע אתה רואה עדר של דונפנים עצבניים הם מתגלגלים לכיוונך.

10. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 7 2009, 11:37 PM
    הלילה אני אהיה פעיל יותר, ננסה להגיע לעמוד 100 בעמוד מאה אני עושה תגובת הקדשות לכל משתמשי המשחק, ואז נמשיך אחריה.

איש האבטיח
    המשחק הזה הוא לא משחק המחשב, הוא שונה ממנו וטיפה דומה לו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גלייסכור מנסה לשלב בין מתקפה מהירה לניב אש וברגע שהוא תוקף את איפום, איפום חומק לו.
    איפום תוקף במהירות שוב ופוגע בגבו של גלייסכור שנופל כל ריצפת הבמה, איפום תוקף באגרוף ממוקד בעזרת זנבו ופוגע בראשו של גלייסכור שניראה מסוחרר.

"גלייסכור, צא מזה&#33;" אני אומר ומנסה לנער אותו.
    "תתקוף את האייפום הזה עכשיו במתקפת מהירות ושסע-X, ואיך שתתקרב אליו מספיק תוסיף גם ניב אש&#33;"

Spoiler ספוילר

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    טוטודייל תוקף את הקרקע באקדח מים ללא הפסקה, עד שלפתע גלסיאון יוצא מן האדמה כולו מחוסה בוץ, הוא תוקף במתקפה מהירה אבל לפתע טוטודייל הודף אותו ואז תוקף אותו בזעם בכל הכוח ומחסל את גלסיאון, לפתע גופו של טוטודייל מתחיל לזהור, זנבו הופך אחרוך יותר ויומאות לו שניים ענקיות, טוטודייל התפתח לקרוקונוו.
    ננסה
    ---------
    "וואו&#33; טוטודייל&#33; אה... קרוקונו&#33; אני כל כך שמח בשבילך&#33;" אגיד לו ואז אפנה אל פרולינו "עכשיו אני רוצה קרב חוזר"

12. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    לא חובה שתתפוס אותו.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו תוקף בחבטה אבל הסייטר חומק, הוא תוקף בשסע ופוגע חזק בטריקו שעף על אחד העצים, "צא סטאנקי תקוף בגז רעיל, ברגע שהוא תוקף בורחים טוב" אמר טומי, סטאנקי יצא מן הפוקדור ותקף בגז רעיל, התאומות וטומי התחילו לרוץ, אתה רץ אחריהם,ומחזיר את טריקו לפוקדור, אתה ממשיך לרוץ לפתע אתה מאבד את הדרך ואתה לא רואה אף אחד באזור, אתה רק שומע רעשים של צווחות, אתה אתה קורא לטומי ולתאומות אבל אף אחד לא עונה לך, לפתע אתה רואה עדר של דונפנים עצבניים הם מתגלגלים לכיוונך.

"שיט"אני צועק ומנסה לקפוץ לאחד השיחים בצד השביל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

13. משתמש מנוסה

Dingo
    הפוקימונים שלך תוקפים בחוזקה לפתע יוצאת חבורה של 30 דיגלטים המאמנים מוציאים את הפוקימונים שלהם שתמתחילים לתקוף ללא הפסקה, ותוך רבע שעה כל הדיגלטים מחוסלים וגם הפוקימונים של המאמנים האחרים פצועים, לפתע מן האדמה יוצא דיגטריו, הוא עצבני מאוד.

איזה סוג ההריי שלי? זה אותו סוג שלו?
    ------
    "יופי&#33; מי רוצה להילחם?" אני שואל אותם
    --------

-------

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~SciZor~
    מה הקשר, בחיים לא שחקתי במשחק שלך אני לא יכול לתת לך ביקורת עליו, אמרתי שיש הבדלים, אני מנהל אותו וכותב אותו בצורה שונה ואתה מנהל וכותב את המשחק שלך בצורה שונה, גם העלילה במשחקים שונה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רואה שפיצ&#39;י מביט על קוקי בזעם ובמן מבט של קינאה, אבל הוא לא תוקף אותה הוא מרוכז יותר בלאקסיו ובטיירוג.
    "אז מתחילים?" שאל רג&#39;י.

"כן צאי קוקי מכת ברק פיצ&#39;י זנב ברזל או שסתם אל תעשה כלום" אני אומר ומביט בפיצ&#39;י

15. the bitch is back

The Cheshire Cat
    טוטודייל תוקף בזעם אבל סוואבלו עף לגובה וחומק, טוטודייל מנצל את ההיזדמנות ותוקף באקדח מים ופוגע בסוואבלו ומפיל אותו על האדמה, סוואבלו תוקף במכת כנף אבל טוטודייל חומק, טוטודייל מנסה שוב זעם ופוגע חזק בסוואבלו שעף אחד אחד העצים וניראה מעולף.
    את בודקת עם יש לך פוקדור ומגלה שאין לך פוקדור ריק, את רואה שלג&#39;וני יש שני פוקדורים רייקים.

"יש סיכוי שתלווה לי פוקדור אחד ואני אחזיר לך כשנגיע לעיר?" אני שואלת אותו בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 95 מתוך 104 ראשוןראשון ... 45859394959697 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •