איש האבטיח
גלייסכור הפצוע מתרומם מריצפת הבמה, אבל בשניה שהוא עומד לתקוף הוא חוטף עוד מכת מהירות מאיפום וניפגע שוב, גלייסכור לא מוותר הוא קם ותוקף במתקפה מהירה ופוגע באיפום, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף בשסע-X שפוגע בפניו של איפום וגורם לו לסחרחורת.
~nitay~
"עכשיו הפוקימונים שלי חלשים כשנגיע לעיר אני ארפא אותם ואז נלחם" אמר פרולינו, אתם ממשיכם ללכת ועוברים את הגשר, כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל העיר אומגה, העיר ניראת ריקה, לפתע אתם רואים מלא מאמנים שמתקבצים סביב במה, אתם הלכים לראות מה זה, ולפתע אתם שומעים את המנחה אומרת "ההרשמה לתחרות הקרבות פתוחה עד השעה 4 ההרשמה ליד מרכז הפוקימונים, למנצח בתחרות מגיע פרס מיוחד, זו הפתעה גדולה, אז קדימה יש לכם רק שעה להרשם" אמרה המנחה.
"טוב אני הולך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז להרשם את הקרב בינינו נדחה לאחרי התחרות" אמר פרולינו שהלך להרשם.
"אתה גם הולך להרשם?" שאלה שרה.
Suicide
אתה קופץ אל השיחים במהירות כדי לחמוק, אבל לפתע אתה רואה שהדונפנים הרגזנים הבחינו בך והם רודפים אחריך אתה מתחיל לרוץ במהירות, אתה רואה שהדונפנים נתקעים בעצים ורק 3 שנשארו בעקבותך, לפתע הפוקדור של טריקו נפתח הוא רוצה להלחם, הוא רץ לכיוונם של הדונפנים ותוקף אותם בחבטה אבל הם מעיפים אותו על אחד הענפים של העצים, טריקו לא מוותר הוא תוקף בספיגה ושואב את הכוח של אחד הדונפנים ומחסל אותו, ואז לפתע הוא תוקף את הדונפים האחרים במתקפה מהירה ומחסל גם אותם, ניראה כאילו טריקו קיבל כוח חדש, הוא חזק יותר, לפתע גופו של טריקו מתחיל לזהור והוא גדל, על ראשו צומח עלה ענקי וגם על ידיו, טריקו התפתח לגרובייל.
Dingo
רייהורן שלך הוא סוג אבן אדמה עם אני לא טועה, ודיגטריו הוא סוג אדמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה שואל את המאמנים אבל הם לא עונים לך הם מפוחדים מהדיגטריו שניראה עצבני וחזק.
~SciZor~
קוקי תוקפת במכת ברק ופוגעת בטיירוג שעף על הריצפה, לאקסיו תוקף את קוקי במכת זנב ברזל אבל לפתע פיצ'י קופץ ומגן על קוקי בזנב ברזל שני הזנבות פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.
The Cheshire Cat
"כן" אמר ג'וני וזרק לך פוקדור, אז זורק על סוואבלו את הפוקדור שמכניס את סוואבלו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ומהבהב לכמה דקות, לפתע הפוקדור נעצר, ההבהוב מפסיק, לפתע הפוקדור נפתח שוב, סוואבלו יוצר הוא עדיין יכול להלחם הוא תוקף את טוטודייל במכת כנף שמפתיעה את טוטודייל ופוגע בטוטודייל חזק, טוטודייל מחוסל.