Pokemon GO
עמוד 96 מתוך 104 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,426 עד 1,440 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    גלייסכור הפצוע מתרומם מריצפת הבמה, אבל בשניה שהוא עומד לתקוף הוא חוטף עוד מכת מהירות מאיפום וניפגע שוב, גלייסכור לא מוותר הוא קם ותוקף במתקפה מהירה ופוגע באיפום, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף בשסע-X שפוגע בפניו של איפום וגורם לו לסחרחורת.

~nitay~
    "עכשיו הפוקימונים שלי חלשים כשנגיע לעיר אני ארפא אותם ואז נלחם" אמר פרולינו, אתם ממשיכם ללכת ועוברים את הגשר, כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל העיר אומגה, העיר ניראת ריקה, לפתע אתם רואים מלא מאמנים שמתקבצים סביב במה, אתם הלכים לראות מה זה, ולפתע אתם שומעים את המנחה אומרת "ההרשמה לתחרות הקרבות פתוחה עד השעה 4 ההרשמה ליד מרכז הפוקימונים, למנצח בתחרות מגיע פרס מיוחד, זו הפתעה גדולה, אז קדימה יש לכם רק שעה להרשם" אמרה המנחה.
    "טוב אני הולך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז להרשם את הקרב בינינו נדחה לאחרי התחרות" אמר פרולינו שהלך להרשם.
    "אתה גם הולך להרשם?" שאלה שרה.

Suicide
    אתה קופץ אל השיחים במהירות כדי לחמוק, אבל לפתע אתה רואה שהדונפנים הרגזנים הבחינו בך והם רודפים אחריך אתה מתחיל לרוץ במהירות, אתה רואה שהדונפנים נתקעים בעצים ורק 3 שנשארו בעקבותך, לפתע הפוקדור של טריקו נפתח הוא רוצה להלחם, הוא רץ לכיוונם של הדונפנים ותוקף אותם בחבטה אבל הם מעיפים אותו על אחד הענפים של העצים, טריקו לא מוותר הוא תוקף בספיגה ושואב את הכוח של אחד הדונפנים ומחסל אותו, ואז לפתע הוא תוקף את הדונפים האחרים במתקפה מהירה ומחסל גם אותם, ניראה כאילו טריקו קיבל כוח חדש, הוא חזק יותר, לפתע גופו של טריקו מתחיל לזהור והוא גדל, על ראשו צומח עלה ענקי וגם על ידיו, טריקו התפתח לגרובייל.

Dingo
    רייהורן שלך הוא סוג אבן אדמה עם אני לא טועה, ודיגטריו הוא סוג אדמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה שואל את המאמנים אבל הם לא עונים לך הם מפוחדים מהדיגטריו שניראה עצבני וחזק.

~SciZor~
    קוקי תוקפת במכת ברק ופוגעת בטיירוג שעף על הריצפה, לאקסיו תוקף את קוקי במכת זנב ברזל אבל לפתע פיצ'י קופץ ומגן על קוקי בזנב ברזל שני הזנבות פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.

The Cheshire Cat
    "כן" אמר ג'וני וזרק לך פוקדור, אז זורק על סוואבלו את הפוקדור שמכניס את סוואבלו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ומהבהב לכמה דקות, לפתע הפוקדור נעצר, ההבהוב מפסיק, לפתע הפוקדור נפתח שוב, סוואבלו יוצר הוא עדיין יכול להלחם הוא תוקף את טוטודייל במכת כנף שמפתיעה את טוטודייל ופוגע בטוטודייל חזק, טוטודייל מחוסל.

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 02:37 AM
    ~nitay~
    "עכשיו הפוקימונים שלי חלשים כשנגיע לעיר אני ארפא אותם ואז נלחם" אמר פרולינו, אתם ממשיכם ללכת ועוברים את הגשר, כעבור חצי שעה אתם מגיעים אל העיר אומגה, העיר ניראת ריקה, לפתע אתם רואים מלא מאמנים שמתקבצים סביב במה, אתם הלכים לראות מה זה, ולפתע אתם שומעים את המנחה אומרת "ההרשמה לתחרות הקרבות פתוחה עד השעה 4 ההרשמה ליד מרכז הפוקימונים, למנצח בתחרות מגיע פרס מיוחד, זו הפתעה גדולה, אז קדימה יש לכם רק שעה להרשם" אמרה המנחה.
    "טוב אני הולך לרפאות את הפוקימונים שלי ואז להרשם את הקרב בינינו נדחה לאחרי התחרות" אמר פרולינו שהלך להרשם.
    "אתה גם הולך להרשם?" שאלה שרה.
    "בסדר" אגיד לו בנחישות "וכן" אוסיף לשרה ואלך להירשם, ואז אל מרכז הפוקמונים

3. Kibō no chi
    איש האבטיח
    גלייסכור הפצוע מתרומם מריצפת הבמה, אבל בשניה שהוא עומד לתקוף הוא חוטף עוד מכת מהירות מאיפום וניפגע שוב, גלייסכור לא מוותר הוא קם ותוקף במתקפה מהירה ופוגע באיפום, הוא מנצל את ההיזדמנות ותוקף בשסע-X שפוגע בפניו של איפום וגורם לו לסחרחורת.
    "גלייסקור, סיים את זה! תקוף במתקפת מהירות עם ניב אש!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה

Dingo
    רייהורן שלך הוא סוג אבן אדמה עם אני לא טועה, ודיגטריו הוא סוג אדמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה שואל את המאמנים אבל הם לא עונים לך הם מפוחדים מהדיגטריו שניראה עצבני וחזק.

שאלתי את הפוקימונים שלי..
    -----
    "פולי צא! תתחיל היפנוזה ואז אקדח בועות!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "כן" אמר ג&#39;וני וזרק לך פוקדור, אז זורק על סוואבלו את הפוקדור שמכניס את סוואבלו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ומהבהב לכמה דקות, לפתע הפוקדור נעצר, ההבהוב מפסיק, לפתע הפוקדור נפתח שוב, סוואבלו יוצר הוא עדיין יכול להלחם הוא תוקף את טוטודייל במכת כנף שמפתיעה את טוטודייל ופוגע בטוטודייל חזק, טוטודייל מחוסל.
    "טוטדייל חזור" אני אומרת במעט יאוש ומחזירה אותו "צאי באני קרן קרח&#33;" אני קוראת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    ~nitay~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ונרשם לתחרות הגדולה ואז אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך.
    אתה יוצא צצרכז הפוקימונים ואז הלך לאזור הזירות ומחכה שהקרבות יתחילו, כעבור חצי שעה הקרבות מתחילים, אתה נשלח לאחת הזירות להלחם, בשלב הראשון יש לך שני קרבות של 1 על 1 נגד מאמנים ואז עם אתה מנצח בשלב הראשון בשני הקרבות אתה עולה לתחרות האמיתית.
    אתה הולך לזירה מולך יש מאמן ויש לו אבסול.

איש האבטיח
    גלייסכור מוותר על המתקפה המהירה בגלל שהוא קרוב לאיפום הוא פשוט תוקף אותו בניב אש ומחסל סופית את איפום.
    לפתע המאמן של האיפום ניגש עליך, "זה המאמן הראשון שהצליח לנצח פוקימון קרקס ובגלל זה הוא מקבל בייצת פוקימונים" אמר האיש והעניק לך ביצה קטנה בתוך מכשיר ששומר על החום.

Dingo
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה אבל דיגטריו חומק הוא נעלם בתוך האדמה, לפתע הוא חוצא מתחתיו של פוליוואג ומעיף אותו לגובה, פוליוואג מנצל את זה שהוא גבוה ודיגטריו בקושי רואה אותו ותוקף אותו באקדח בועות, דיגטריו חוטף את המכה וניפגע חזק.

The Cheshire Cat
    באנירי יוצאת מן הפוקדור ותוקפת בקרן קרח אבל במקום לפגוע בסוואבלו שחומק היא פוגעת באחד העצים ומקפיאה אותו, סוואבלו תוקף בניקור אבל באנירי מגיבה מהר ומגנה על עצמה בתיסכול ווגעת חזק בסוואבלו שהפעם ניראה שהוא מחוסל לגמרי, את זורקת על סוואבלו את הפוקדור, ותוך כמה שניות סוואבלו נתפס, כל הכבוד תפסת סוואבלו.

7. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 03:20 AM

איש האבטיח
    גלייסכור מוותר על המתקפה המהירה בגלל שהוא קרוב לאיפום הוא פשוט תוקף אותו בניב אש ומחסל סופית את איפום.
    לפתע המאמן של האיפום ניגש עליך, "זה המאמן הראשון שהצליח לנצח פוקימון קרקס ובגלל זה הוא מקבל בייצת פוקימונים" אמר האיש והעניק לך ביצה קטנה בתוך מכשיר ששומר על החום.

"תודה&#33;" אגיד ואקח את הביצה.
    "גלייסקור, היית מעולה" אני מוסיף ומחזיר אותו לפוקודר והולך אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא אותו.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

Dingo
    פוליוואג תוקף בהיפנוזה אבל דיגטריו חומק הוא נעלם בתוך האדמה, לפתע הוא חוצא מתחתיו של פוליוואג ומעיף אותו לגובה, פוליוואג מנצל את זה שהוא גבוה ודיגטריו בקושי רואה אותו ותוקף אותו באקדח בועות, דיגטריו חוטף את המכה וניפגע חזק.
    "עכשיו מכת זנב ואז סטירה כפולה&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. the bitch is back

The Cheshire Cat
    באנירי יוצאת מן הפוקדור ותוקפת בקרן קרח אבל במקום לפגוע בסוואבלו שחומק היא פוגעת באחד העצים ומקפיאה אותו, סוואבלו תוקף בניקור אבל באנירי מגיבה מהר ומגנה על עצמה בתיסכול ווגעת חזק בסוואבלו שהפעם ניראה שהוא מחוסל לגמרי, את זורקת על סוואבלו את הפוקדור, ותוך כמה שניות סוואבלו נתפס, כל הכבוד תפסת סוואבלו.
    "יש&#33;" אני קוראת בהיתלהבות ומרימה את הפוקדור. "תודה" אני מוסיפה לו ומחזירה את באנרי לפוקדור. "שנמשיך?"
    גיל! 3>

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ונרשם לתחרות הגדולה ואז אתה הולך לרפאה את הפוקימונים שלך.
    אתה יוצא צצרכז הפוקימונים ואז הלך לאזור הזירות ומחכה שהקרבות יתחילו, כעבור חצי שעה הקרבות מתחילים, אתה נשלח לאחת הזירות להלחם, בשלב הראשון יש לך שני קרבות של 1 על 1 נגד מאמנים ואז עם אתה מנצח בשלב הראשון בשני הקרבות אתה עולה לתחרות האמיתית.
    אתה הולך לזירה מולך יש מאמן ויש לו אבסול.

"צא&#33; קרוקונו&#33; אקדח מים ואז זעם&#33;" אגיד לקרוקונו
    ------------------
    לא עדכנת לי אותו

11. משתמש מנוסה
    טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.

איש האבטיח
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את גלייסכור שלך, לפתע אתה רואה מלא מאמנים מבואסים שניכנסים אל מרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלהם.
    "ואוו מאמן המכון הזה חזק, איזה פוקימונים" אמר אחד המאמנים שריפאה את הפוקימונים שלו שניראו פצועים מאוד.

Dingo
    מכת זנב?
    ~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בסטירה כפולה אבל דיגטריו שוב נעלם בתוך האדמה, לפתע דיגטריו יוצא מאחורי פוליוואג ותוקף אותו בכוח אדמה ופוגע חזק בפוליוואג שנופל על הריצפה ומתקשה לקום.

The Cheshire Cat
    "כן, את רוצה לצאת מן העיר הזו, כי אני מאוד רוצה ואת לא צריכה להחזיר לי פוקדור קבלי את זה כמתנה, אז יוצאים מן העיר?" שאל ג&#39;וני.

~nitay~
    קרוקנוו יוצא מן הפוקדור ותוקף באקדח מים אבסול משיב לו בכדור צל שיוצר פיצוץ כאשר הוא נפגש עם מתקפת אקדח המים, אף אחד לא נפגע, קרוקנוו תוקף בזעם אבל אבסול חומק במהירותף אבסול תוקף בשסע לילה ופוגע בקרוקונוו.

12. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 04:20 AM
    טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.

איש האבטיח
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את גלייסכור שלך, לפתע אתה רואה מלא מאמנים מבואסים שניכנסים אל מרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלהם.
    "ואוו מאמן המכון הזה חזק, איזה פוקימונים" אמר אחד המאמנים שריפאה את הפוקימונים שלו שניראו פצועים מאוד.

"אז המכון יהיה קשה..." אמלמל לעצמי ואעלה חיוך קטן על שפתיי, ואצא מהמרכז אל כיוון המכון

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 04:20 AM

The Cheshire Cat
    "כן, את רוצה לצאת מן העיר הזו, כי אני מאוד רוצה ואת לא צריכה להחזיר לי פוקדור קבלי את זה כמתנה, אז יוצאים מן העיר?" שאל ג&#39;וני.
    "בהחלט" אני אומרת בחיוך ומנסה לחפש דרך לצאת מפה.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    אתה הולך באזור עד שאתה מגיע אל המכון שנימצא בקצה העיר הוא ניראה כמו בית יפני מסורתי, אתה רואה שהרבה מאמנים שיוצאים ממנו וניראים מאוכזבים.
    לפתע מאמן אחד שיצא מהמכון רואה שאתה עומד להיכנס והוא רץ לכיוונך, "אין סיכוי שתנצח את מאמן המכון הוא היה איילט פור לשעבר והפוקימונים שלו חזקים מאוד אז כדי שתיפרוש" אמר המאמן ורץ למרכז הפוקימונים.

The Cheshire Cat
    את הולכת אחרי ג&#39;וני שמוביך אותך ליציאה מן העיר, כעבור חצי שעה אתם יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת על דרך מספר 2, מרחוק את רואה יער מוזר ושומעת ממנו צווחות ורואה שכמה עצים נופלים.
    "אנחנו מתקרבים ליער אמבורג, נקווה שנצא משם בחיים" אמר ג&#39;וני שניראה טיפה מבוהל.
    אתם ממשיכים ללכת וכעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה ליער, הלילה כבר ירד, "טוב רק שתדעי שהיער הזה מאוד מסוכן אבל הבעיה היא שאי אפשר לעבור דרך מקום אחר, רק דרכו אפשר להגיע לעיר הבא, אני מקווה שהפוקימונים שלך מוכנים, וגם את, אז נכנסים?" שאל ג&#39;וני.

15. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 04:56 AM
    איש האבטיח
    אתה הולך באזור עד שאתה מגיע אל המכון שנימצא בקצה העיר הוא ניראה כמו בית יפני מסורתי, אתה רואה שהרבה מאמנים שיוצאים ממנו וניראים מאוכזבים.
    לפתע מאמן אחד שיצא מהמכון רואה שאתה עומד להיכנס והוא רץ לכיוונך, "אין סיכוי שתנצח את מאמן המכון הוא היה איילט פור לשעבר והפוקימונים שלו חזקים מאוד אז כדי שתיפרוש" אמר המאמן ורץ למרכז הפוקימונים.

"אנחנו עוד נראה לגבי זה" אמלמל בזמן שאכנס ואגיד "אני קורא תיגר על מנהיג המכון&#33;"

Spoiler ספוילר

עמוד 96 מתוך 104 ראשוןראשון ... 46869495969798 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •