Pokemon GO
עמוד 97 מתוך 104 ראשוןראשון ... 47879596979899 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,441 עד 1,455 מתוך 1555
  1. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    אתה ניכנס אל המכון שניראה ריק מאדם אתה רואה זירה ענקית, לפתע אתה רואה מאמן בעלת טלטלים אדומים, אתה מתקדם לאט לפתע האיש מסתובב עליך, אתה חוטף את שוק חייך, זה נורמן לוק, אחד המאמנים שאתה הכי אוהב בליגת אלופים.
    "נו באמת, עוד תירון אחד" לפתע אמר נורמן שראה אותך.

2. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 05:16 AM
    איש האבטיח
    אתה ניכנס אל המכון שניראה ריק מאדם אתה רואה זירה ענקית, לפתע אתה רואה מאמן בעלת טלטלים אדומים, אתה מתקדם לאט לפתע האיש מסתובב עליך, אתה חוטף את שוק חייך, זה נורמן לוק, אחד המאמנים שאתה הכי אוהב בליגת אלופים.
    "נו באמת, עוד תירון אחד" לפתע אמר נורמן שראה אותך.

"עוד תירון?! בוא נראה אם אני תירון!" אגיד בזעם.
    "תבחר את הפוקימון שלך, אני רוצה לסיים את זה מהר"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    "טוב בוא נלחם הקרב יהיה 3 על 3, קימיניטו בו לשפוט" אמר נורמן, השופט עלה לבמת השופטים.
    "קדימה בוא נתחיל צא צ'ארמנדר תחמם את הקרב הזה" אמר נורמן והוציא צ'ארמנדר קטן שניראה תמים וחלש
    .

4. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 05:25 AM
    איש האבטיח
    "טוב בוא נלחם הקרב יהיה 3 על 3, קימיניטו בו לשפוט" אמר נורמן, השופט עלה לבמת השופטים.
    "קדימה בוא נתחיל צא צ'ארמנדר תחמם את הקרב הזה" אמר נורמן והוציא צ'ארמנדר קטן שניראה תמים וחלש
    .
    'זאת בטח מלכודת, כלב נובח לא נושך. במחשבה שנייה, צ'ארמנדר הוא לא כלב'
    "צא איווי!" תשתמש בחפירה ובמתקפת מהירות מהירות (שאגב, לא עדכנת אותה)!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    עכשיו עידכנתי אותה, סליחה ששחכתי לעדכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~;
    איווי תוקף בחפירה, לפתע צ'ארמנדר עומד ולא זז זנבו מונח על האדמה והוא מחכה, לפתע איווי יוצא מאחוריו הוא תוקף אותו במתקפה מהירה ובשניה שצ'ארמנדר עומד להיפגע הוא חומק, צ'ארמנדר שוב חוזר לעמוד ולא זז.
    "צ'ארמנדר שלי יודע לחמוק במהירות שיא, כדי לך להיזהר מהמהירות שלו" אמר נורמן.

6. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 05:32 AM
    איש האבטיח
    עכשיו עידכנתי אותה, סליחה ששחכתי לעדכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~;
    איווי תוקף בחפירה, לפתע צ'ארמנדר עומד ולא זז זנבו מונח על האדמה והוא מחכה, לפתע איווי יוצא מאחוריו הוא תוקף אותו במתקפה מהירה ובשניה שצ'ארמנדר עומד להיפגע הוא חומק, צ'ארמנדר שוב חוזר לעמוד ולא זז.
    "צ'ארמנדר שלי יודע לחמוק במהירות שיא, כדי לך להיזהר מהמהירות שלו" אמר נורמן.
    "איווי, תסתובב מסביבו בשימוש מתקפת מהירות, ואז כשהוא לא יהיה מרוכז תתנפל עליו עם מתקפת מהירות חזקה במיוחד!"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    איווי מסתובב סביב צ'ארמנדר, אבל צ'ארמנדר לא עושה כלום מלבד להניח את זנבו על האדמה ולעצום עיניים.
    איווי תוקף במתקפה מהירה ובשניה שהוא עומד לפגוע בו שוב הוא חומק, איווי ניראה מותש בגלל כל האנרגיה שהוא בזבז, לפתע צ'ארמנדר תוקף בלהביור איווי מנסה לחמוק אבל הוא עייף והוא חוטף מכה רצינית, איווי ממשיך להלחם.

8. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 05:39 AM
    איש האבטיח
    איווי מסתובב סביב צ'ארמנדר, אבל צ'ארמנדר לא עושה כלום מלבד להניח את זנבו על האדמה ולעצום עיניים.
    איווי תוקף במתקפה מהירה ובשניה שהוא עומד לפגוע בו שוב הוא חומק, איווי ניראה מותש בגלל כל האנרגיה שהוא בזבז, לפתע צ'ארמנדר תוקף בלהביור איווי מנסה לחמוק אבל הוא עייף והוא חוטף מכה רצינית, איווי ממשיך להלחם.
    "איווי, הוא מסתמך כנראה על השמיעה שלו כשהוא חומק, הרי הוא עוצם את העיניים שלו! תשתמש בצעקות כל הזמן ותתקוף במהירות!"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    איווי צורח וגם רץ, צ'ארמנדר שוב מניח את זנבו על הריצפה ועוצם את עיניו.
    איווי תוקף א צ'ארמנדר במתקפה מהירה אבל שוב צ'ארמנדר חומק, אתה לפתע אתה רואה שכל פען שאיווי זז הנזב של צ'אמנדר רוטט כשהוא מונח על הריצפה.

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 02:37 AM

~SciZor~
    קוקי תוקפת במכת ברק ופוגעת בטיירוג שעף על הריצפה, לאקסיו תוקף את קוקי במכת זנב ברזל אבל לפתע פיצ'י קופץ ומגן על קוקי בזנב ברזל שני הזנבות פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.
    "קוקי הקסמה בזמן שאתה פיצ'י תקוף בזנב ברזל "אני אומר ואז מוסיף:"אתם מצויינים תמשיכו ככה"

11. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 02:37 AM

Suicide
    אתה קופץ אל השיחים במהירות כדי לחמוק, אבל לפתע אתה רואה שהדונפנים הרגזנים הבחינו בך והם רודפים אחריך אתה מתחיל לרוץ במהירות, אתה רואה שהדונפנים נתקעים בעצים ורק 3 שנשארו בעקבותך, לפתע הפוקדור של טריקו נפתח הוא רוצה להלחם, הוא רץ לכיוונם של הדונפנים ותוקף אותם בחבטה אבל הם מעיפים אותו על אחד הענפים של העצים, טריקו לא מוותר הוא תוקף בספיגה ושואב את הכוח של אחד הדונפנים ומחסל אותו, ואז לפתע הוא תוקף את הדונפים האחרים במתקפה מהירה ומחסל גם אותם, ניראה כאילו טריקו קיבל כוח חדש, הוא חזק יותר, לפתע גופו של טריקו מתחיל לזהור והוא גדל, על ראשו צומח עלה ענקי וגם על ידיו, טריקו התפתח לגרובייל.

"וואו"אני חושב לעצמ,"תודה גרובייל"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור ומתחיל לחפש את שאר הקבוצה שלי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 04:20 AM
    טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.

Dingo
    מכת זנב?
    ~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג תוקף בסטירה כפולה אבל דיגטריו שוב נעלם בתוך האדמה, לפתע דיגטריו יוצא מאחורי פוליוואג ותוקף אותו בכוח אדמה ופוגע חזק בפוליוואג שנופל על הריצפה ומתקשה לקום.

אני הפסקתי..
    ------
    יש לו מתקפה כזאת...לך כמה עמודים אחורה..
    -------
    "אתה חייב לקום!!! אקדח מים חזק לפנים שלו!! ואז סטירה כפולה!" אני אטמר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. משתמש מנוסה
    ~SciZor~
    קוקי תוקפת בהקסמה וגורם להשחת דעתו של לאקסיו, פיצ&#39;י תוקף את לאקסיו בזנב ברזל ופוגע בו חזק, טיירוג תוקף בזיוף בריחה ופוגע בקוקי שנופלת על הריצפה וחוטפת מכה בראשה.

Suicide
    אתה ממשיך לחפש את הקבוצה שלך, החושך מקשה עליך לראות את החברים או לשמוע אותם בגלל הצווחות ביער, לפתע אתה רואה את אחת תאומות היא שוכבת פצועה על הריצפה, היא ממלמלת משהו "לא אל תיקח אותה, לא"
    לפתע אתה רואה את טומי המשקפיים שלו שבורות והוא מעולף על הריצפה.

Dingo
    זה הצלפת זנב, אבל זה לא משפיע כל כך על פוקימונים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפתע אתה רואה שפוליוואג קם הוא מתעצבן ותוקף בקרן בועות ופוגע חזק מאוד בדיגטריו, לפתע גופו של פוליוואג מתחיל לזהור ויוצאות לו שני ידיים מגופו, פוליוואג התפתח לפוליוורל.
    (פוליוורל למד קרן בועות)

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 12:41 PM

Dingo
    זה הצלפת זנב, אבל זה לא משפיע כל כך על פוקימונים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפתע אתה רואה שפוליוואג קם הוא מתעצבן ותוקף בקרן בועות ופוגע חזק מאוד בדיגטריו, לפתע גופו של פוליוואג מתחיל לזהור ויוצאות לו שני ידיים מגופו, פוליוואג התפתח לפוליוורל.
    (פוליוורל למד קרן בועות)

אני רוצה לפתח אותו לצפרדע הזאת..אני יכול?או שמאוחר מידי והייתץי צריך מיקודם לפתח אותו..?
    ----
    "כל הכבוד&#33;&#33; קרן בועות חזקה ואקדח מים&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 04:56 AM

The Cheshire Cat
    את הולכת אחרי ג&#39;וני שמוביך אותך ליציאה מן העיר, כעבור חצי שעה אתם יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת על דרך מספר 2, מרחוק את רואה יער מוזר ושומעת ממנו צווחות ורואה שכמה עצים נופלים.
    "אנחנו מתקרבים ליער אמבורג, נקווה שנצא משם בחיים" אמר ג&#39;וני שניראה טיפה מבוהל.
    אתם ממשיכים ללכת וכעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה ליער, הלילה כבר ירד, "טוב רק שתדעי שהיער הזה מאוד מסוכן אבל הבעיה היא שאי אפשר לעבור דרך מקום אחר, רק דרכו אפשר להגיע לעיר הבא, אני מקווה שהפוקימונים שלך מוכנים, וגם את, אז נכנסים?" שאל ג&#39;וני.
    "מה בדיוק יש פה?" אני שואלת אותו במבט מפוקפק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 97 מתוך 104 ראשוןראשון ... 47879596979899 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •