Pokemon GO
עמוד 98 מתוך 104 ראשוןראשון ... 488896979899100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,456 עד 1,470 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 06:08 AM
    איש האבטיח
    איווי צורח וגם רץ, צ'ארמנדר שוב מניח את זנבו על הריצפה ועוצם את עיניו.
    איווי תוקף א צ'ארמנדר במתקפה מהירה אבל שוב צ'ארמנדר חומק, אתה לפתע אתה רואה שכל פען שאיווי זז הנזב של צ'אמנדר רוטט כשהוא מונח על הריצפה.
    "איווי, זה בגלל שאתה זז על הרצפה! תנסה לתקוף מהאוויר! זנק למעלה ותצלול לעברו עם מתקפת מהירות!"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Dingo
    זה לא מאוחר מדי, עכשיו זו ההזדמנות שלך לפתח אותו לצפרדע, אבל אתה צריך את הכתב המיוחד שלו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוורל תוקף בקרן בועות שוב ופוגע חזק בדיגטריו שתוך כמה דקות נהיה מחוסל לגמרי, הדיגטריו חופר את עצמו באדמה ונעלם, כל המאמנים אל יער אמבורג הם ניראים שמחים מאוד.
    "ואוו הפוקימונים שלך באמת חזקים, ואוו אמרו לי שיער אמבורג מסוכן מאוד ומלא פוקימונים פראיים ומסוכנים, אני מקווה שנישאר בחיים אחרי היער הזה" אמרה דון.
    אתם ממשיכים ללכ וכעבור רבע שעה אתם מגיעים אל היער, אתם שומעים רעשים מוזרים שמגיעים מהיער וצווחות מוזרות.
    "אז ניכנסים ליער?" שאלה דון שניראה טיפה מפוחדת.

The Cheshire Cat
    "פוקימונים פראיים חזקים מאוד, הם יכולים לחסל את הפוקימונים שלנו תוך שניה, קשה מאוד לעבור ביער הזה ולשרוד את כולו, אבל אין דרך אחרת לעבור אותו, אז נכנסים?" שאל ג'וני.

איש האבטיח
    איווי קופץ לגובה ותוקף במתקפה מהירה מהאוויר צ'ארמנדר רואה אותו וברגע שאיווי עומד לפגוע בצ'אמנדר, צ'ארמנדר תוקף את איווי בלהביור שוב ופוגע באיווי חזק, איווי ניראה פצוע ועייף.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 01:40 PM
    Dingo
    זה לא מאוחר מדי, עכשיו זו ההזדמנות שלך לפתח אותו לצפרדע, אבל אתה צריך את הכתב המיוחד שלו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוורל תוקף בקרן בועות שוב ופוגע חזק בדיגטריו שתוך כמה דקות נהיה מחוסל לגמרי, הדיגטריו חופר את עצמו באדמה ונעלם, כל המאמנים אל יער אמבורג הם ניראים שמחים מאוד.
    "ואוו הפוקימונים שלך באמת חזקים, ואוו אמרו לי שיער אמבורג מסוכן מאוד ומלא פוקימונים פראיים ומסוכנים, אני מקווה שנישאר בחיים אחרי היער הזה" אמרה דון.
    אתם ממשיכים ללכ וכעבור רבע שעה אתם מגיעים אל היער, אתם שומעים רעשים מוזרים שמגיעים מהיער וצווחות מוזרות.
    "אז ניכנסים ליער?" שאלה דון שניראה טיפה מפוחדת.

אני צריך אבן מיוחדת לא?
    -----
    "אל תדאגי!" אני אומר ומחזיק אותה ביד ונכנס פנימה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 01:40 PM

איש האבטיח
    איווי קופץ לגובה ותוקף במתקפה מהירה מהאוויר צ&#39;ארמנדר רואה אותו וברגע שאיווי עומד לפגוע בצ&#39;אמנדר, צ&#39;ארמנדר תוקף את איווי בלהביור שוב ופוגע באיווי חזק, איווי ניראה פצוע ועייף.
    "איווי, אל תוותר&#33; תשמש בחפירה וצא מאחורי, ואז מהאוויר תנחת עליו עם מתקפת מהירות, שוב&#33;"

Spoiler ספוילר

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 04:20 AM
    טוב עדכנתי את כל המקומות והפוקימונים החדשים שלכם, מקווה שאתם נהנים עד שאני לא מגיע לעמוד 100 אני לא מפסיק להגיב עכשיו.

~nitay~
    קרוקנוו יוצא מן הפוקדור ותוקף באקדח מים אבסול משיב לו בכדור צל שיוצר פיצוץ כאשר הוא נפגש עם מתקפת אקדח המים, אף אחד לא נפגע, קרוקנוו תוקף בזעם אבל אבסול חומק במהירותף אבסול תוקף בשסע לילה ופוגע בקרוקונוו.
    "קרוקונו&#33; נשיכה&#33; ואז זעם שוב&#33;" אגיד לו

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 12:41 PM
    ~SciZor~
    קוקי תוקפת בהקסמה וגורם להשחת דעתו של לאקסיו, פיצ&#39;י תוקף את לאקסיו בזנב ברזל ופוגע בו חזק, טיירוג תוקף בזיוף בריחה ופוגע בקוקי שנופלת על הריצפה וחוטפת מכה בראשה.
    "פיצ&#39;י חסל את הטיירוג הזה בזנב ברזל קוקי מכת ברק על טיירוג ואז הקסמה על לאקסיו ופיצ&#39;י אחרי שהיא תיתקוף בהקסמה תקוף את לאקסיו בזנב ברזל הכי חזק שתוכל" אני אומר בכעס ובדאגה לקוקי.

7. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 12:41 PM

Suicide
    אתה ממשיך לחפש את הקבוצה שלך, החושך מקשה עליך לראות את החברים או לשמוע אותם בגלל הצווחות ביער, לפתע אתה רואה את אחת תאומות היא שוכבת פצועה על הריצפה, היא ממלמלת משהו "לא אל תיקח אותה, לא"
    לפתע אתה רואה את טומי המשקפיים שלו שבורות והוא מעולף על הריצפה.

"מה קרה לכם?מי לקח את מי?"אני שואל אותם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

8. משתמש מנוסה
    Dingo
    כן, זה מן כתר כזה מיוחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ודון נכנסים אל תוך היער בהתחלה היער די שקט, הכול ניראה בסדר, אתה ודון ממשיכים ללכת, לפתע מן השיחים קופצים לכיוונכם חבורה של הראקרוסים רגזניים, הם רצים לכיוונכם ועומדים לתקוף אתכם.

איש האבטיח
    ועוד פעם צ&#39;ארמנדר מניח את זהזנב שלו על הריצפה, הוא מחכה שאיווי יצא מן האדמה, לפתע הוא רואה מאיפה איווי יוצא והוא רואה שאיווי עומד לתקוף אותו במתקפה מהירה מן השמיים, צ&#39;ארמנדר מצליח לחמוק שוב, ואז הוא תוקף בלהביור ופוגע שוב באיווי, צ&#39;ארמנדר מנצל את ההיזדמנות ותוקף בסריטה ומחסל סופית את איווי.
    הפוקימון הראשון שלך בקרב מחוסל נסה להשתמש באחד מן השניים האחרים.

~nitay~
    קרוקונוו מנסה לתקוף בנשיכה אבל אבסול חומק, אבסול מנצל את יתרון המהירות של על קרוקונוו ותוקף אותו בכדור צל קרוקונוו תוקף בזעם וחומק בעזרת המתקפה מכדור הצל אבל זנבו נפגע חזק.

~SciZor~
    פיצ&#39;י תוקף בזנב ברזל אבל טיירוג מנצל את היכולות שלו בתום פוקימון לחימה, לפתע טיירוג עומד במקום ולא זז.
    ואז כאשר מגיעה מכת זנב הברזל הוא הודף אותה בידיו, הוא צורח מן הכאב שעובר לו תוך כמה שניות, ואז הוא תופס את זנבו של פיצ&#39;י ומתחיל לסובב אותו במהירות, פיצ&#39;י ניראה מסוחרר, לפתע טיירוג עוזב את זנבו ופיצ&#39;י עף על קוקי שתוקפת את פיצ&#39;י בטעות במכת ברק ופוגעת בו, פיצ&#39;י ניראה עצבני מאוד, לפתע לאקסיו קם ותוקף בניב רעם ופוגע חזק בפיצ&#39;י שניראה כבר חצי מחוסל אבל הוא ממשיך להלחם.
    "אין עבודת צוות או שיתוף פעולה בין הפוקימונים שלך, זה לא יעבוד לך טוב בקרב כפול עם הפוקימונים שלך לא ישתפו פעולה" אמר רג&#39;י.

Suicide
    טומי לא מצליח לומר הרבה הוא רק מצביעה על שביל מוזר של עצים שנפלו, אתה רואה שהשביל מוביל אל תוך מערה חשוכה מאוד, אתה רץ במהירות אל תוך המערה מנסה לקבל תשובות מה קרה לטומי ולאחת מן התאומות שנעלמה, אתה הולך באיטיות במערה כדי לא לעשות הרבה רעש וכדי לא למשוך את תשתומת ליבו של הפוקימון או האיש שחטף את אחת התאומות, אתה מתקדם לפתע אתה רואה נידוקינג ענקי שגר בתוך המערה, אתה רואה מלא מאמנים מאולפים ואת אחת התאומות נעלמה ביניהם, האנשים המעולפים כלואים במן כלוב של חתיכות עצים ואבנים שמוברות חזק מאוד יחדיו.

9. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 06:54 PM

איש האבטיח
    ועוד פעם צ&#39;ארמנדר מניח את זהזנב שלו על הריצפה, הוא מחכה שאיווי יצא מן האדמה, לפתע הוא רואה מאיפה איווי יוצא והוא רואה שאיווי עומד לתקוף אותו במתקפה מהירה מן השמיים, צ&#39;ארמנדר מצליח לחמוק שוב, ואז הוא תוקף בלהביור ופוגע שוב באיווי, צ&#39;ארמנדר מנצל את ההיזדמנות ותוקף בסריטה ומחסל סופית את איווי.
    הפוקימון הראשון שלך בקרב מחוסל נסה להשתמש באחד מן השניים האחרים.

"לא נורא איווי, היית טוב" אגיד ואחזיר אותו.
    "גרוטל צא&#33; תשלח עלי תער על עבר הזסנב של צ&#39;ארמנדר&#33;"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

Suicide
    טומי לא מצליח לומר הרבה הוא רק מצביעה על שביל מוזר של עצים שנפלו, אתה רואה שהשביל מוביל אל תוך מערה חשוכה מאוד, אתה רץ במהירות אל תוך המערה מנסה לקבל תשובות מה קרה לטומי ולאחת מן התאומות שנעלמה, אתה הולך באיטיות במערה כדי לא לעשות הרבה רעש וכדי לא למשוך את תשתומת ליבו של הפוקימון או האיש שחטף את אחת התאומות, אתה מתקדם לפתע אתה רואה נידוקינג ענקי שגר בתוך המערה, אתה רואה מלא מאמנים מאולפים ואת אחת התאומות נעלמה ביניהם, האנשים המעולפים כלואים במן כלוב של חתיכות עצים ואבנים שמוברות חזק מאוד יחדיו.
    "וורטורטל,קווילבה,גרובייל צאו&#33;"אני קורא ומוציא אותם מהפוקדורים,"תנסו לשבור את הכלוב הזה&#33;"אני אומר להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    איש האבטיח
    "בחירה לא נכונה, גרוטל גם בעל חיסרון כי הוא חלש מפוקימוני אש וגם הוא לא יכול לנוע מהר או לקפוץ בגלל משקל גופו הכבד, ההפסד שלך כבר ברור" אמר נורמן.
    גרוטל תוקף בעלי תער אבל צ&#39;ארמנדר תוקף אותם בלהביור ושורף את כולם, צ&#39;ארמנדר רץ אל גרוטל ותוקף אותו בלהביור מקרוב גרוטל מנסה לחמוק אבל צ&#39;ארמנדר מהיר יותר, גרוטל חוטף מכת להביור בפניו שגורמת לו לנזק רציני.

Suicide
    שניה אחת לפני שהפוקימונים שלך תוקפים את הכלוב נידוקינג תוקף בכוח אדמה כאשר הוא מבחין בך ובפוקימונים שלך, כוח אדמה מפיל את כל הפוקימונים שלך על הריצפה, לפתע נידוקינג תוקף את קווילבה (כי הוא הכי קרוב עליו) בבעיטה כפולה וניכנס חזק בקווילבה שעף על קיר המערה, קווילבה מחוסל.
    נידוקינג מתחיל לשאוג בזעם.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 07:24 PM

Suicide
    שניה אחת לפני שהפוקימונים שלך תוקפים את הכלוב נידוקינג תוקף בכוח אדמה כאשר הוא מבחין בך ובפוקימונים שלך, כוח אדמה מפיל את כל הפוקימונים שלך על הריצפה, לפתע נידוקינג תוקף את קווילבה (כי הוא הכי קרוב עליו) בבעיטה כפולה וניכנס חזק בקווילבה שעף על קיר המערה, קווילבה מחוסל.
    נידוקינג מתחיל לשאוג בזעם.
    "אני לא רוצה לפגוע בך,אני רק רוצה לשחרר את האנשים האלו&#33;"אני אומר לנידוקינג
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה
    Suicide
    הנידוקינג לא רוצה שתעשה כלום במערה שלו, לפתע הוא רת לכיוונו של גרובייל ותוקף אותו במכת מגה קרן ופוגע בבטנו, גרובייל מתעלף במקום ומתחיל לנשום בכבדות, נידוקינג עומד לתקוף את ווטרטל.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 07:35 PM
    Suicide
    הנידוקינג לא רוצה שתעשה כלום במערה שלו, לפתע הוא רת לכיוונו של גרובייל ותוקף אותו במכת מגה קרן ופוגע בבטנו, גרובייל מתעלף במקום ומתחיל לנשום בכבדות, נידוקינג עומד לתקוף את ווטרטל.
    אני מחזיר את גרובייל ואת קווילבה המעולפים לפוקדורים,"וורטורטל תקוף באקדח מים ואז בועות ושוב אקדח מים&#33;ואז תהיה מוכן להתחמק מההתקפה שלו"אני צועק לוורטורטל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    Dingo
    כן, זה מן כתר כזה מיוחד.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ודון נכנסים אל תוך היער בהתחלה היער די שקט, הכול ניראה בסדר, אתה ודון ממשיכים ללכת, לפתע מן השיחים קופצים לכיוונכם חבורה של הראקרוסים רגזניים, הם רצים לכיוונכם ועומדים לתקוף אתכם.

"ריי צא&#33; זעם רקעי ואז מכת קרן&#33; פולי אקדח מים וקרן בועות&#33;&#33; בון תוציאי את הפוקימונים שלך ותתקפי&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 98 מתוך 104 ראשוןראשון ... 488896979899100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •