Pokemon GO
עמוד 99 מתוך 104 ראשוןראשון ... 4989979899100101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,471 עד 1,485 מתוך 1555
  1. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 07:24 PM
    איש האבטיח
    "בחירה לא נכונה, גרוטל גם בעל חיסרון כי הוא חלש מפוקימוני אש וגם הוא לא יכול לנוע מהר או לקפוץ בגלל משקל גופו הכבד, ההפסד שלך כבר ברור" אמר נורמן.
    גרוטל תוקף בעלי תער אבל צ'ארמנדר תוקף אותם בלהביור ושורף את כולם, צ'ארמנדר רץ אל גרוטל ותוקף אותו בלהביור מקרוב גרוטל מנסה לחמוק אבל צ'ארמנדר מהיר יותר, גרוטל חוטף מכת להביור בפניו שגורמת לו לנזק רציני.

"נראה אם תצליח להתחמק מזה! גרוטל תשתמש בקללה ואז שלח עלי תער בזמן שאתה הולך מסביב לצ'ארמנדר!"

Spoiler ספוילר

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 06:54 PM
    ~nitay~
    קרוקונוו מנסה לתקוף בנשיכה אבל אבסול חומק, אבסול מנצל את יתרון המהירות של על קרוקונוו ותוקף אותו בכדור צל קרוקונוו תוקף בזעם וחומק בעזרת המתקפה מכדור הצל אבל זנבו נפגע חזק.
    "קרורונו! תשתמש באקדח מים על הקרקע ותגרום לו להחליק! ואז תשתמש בזעם ותנשוך אותו!" אגיד לקרוקונו

3. משתמש מנוסה
    משתמשים עוד עומד אחד אנחנו מגיעים לעמוד 100 כל הכבוד

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים, נודוקינג משתמש בידיו כדי להגן על עצמו מםני אקדח המים והוא בקושי נפגע.
    נידוקינג תוקף בבעיטה כפולה ווטרטל תוקף בבועות כדי להגן על עצמו אבל הבעיטה הכפולה מפוצצת את כל הבועות ופוגעת בפניו של ווטרטל שנופל על הריצפה וניפצע חזק, ווטרטל בקושי מצליח לקום, אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.

Dingo
    הפוקימונים שלך תוקפים את ההראקרוסים שמצליחלים להדוף את המתקפות ובקושי להיפגע. ההרקרוסים תוקפים בחסימת קרב ותוקפים את הפוקימונים שלך במלא אגרופים פוליוורל נפגע חזר אבל רייהורן לא מוותר הוא תוקף שוב בזעם רקעי ומצליח לחסל את אחד ההראקרוסים.
    דון מוציאה את פיפלאפ שתוקף במערבולת ופוגע בכמה מן ההראקרוסים, אבל ההראקרוסים לא מוותרים, אחד מהם תוקף בשבירת לבנים ופוגע חזק בפיפלאפ.

איש האבטיח
    גרוטל תוקף בקללה הוא נפגע קצת אבל צ'ארמנדר ניפגע יותר הוא מתקשה לזוז בגלל הקללה גרוטל תוקף בעלי תער ופוגע בצ'ארמנדר שנופל על הריצפה.

~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים על הריצפה אבל היא לא נהיית חלקה, אבסול תוקף בשסע ליילי וקרוקונוו תוקף בזעם הפוקימונים מתנגשים זה בזה ושניהם נפצעים, קרוקונוו ניראה מסוחרר

4. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 08:02 PM

איש האבטיח
    גרוטל תוקף בקללה הוא נפגע קצת אבל צ'ארמנדר ניפגע יותר הוא מתקשה לזוז בגלל הקללה גרוטל תוקף בעלי תער ופוגע בצ'ארמנדר שנופל על הריצפה.

תפתח כבר את הבאטלים @:
    --
    "גרוטל סיים אותו! רוץ אל עבר צ'ארמנדר בזמן שאתה ממשיך לירות עלי תער ואז קפוץ עליו עם חבטה!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    משתמשים עוד עומד אחד אנחנו מגיעים לעמוד 100 כל הכבוד

Dingo
    הפוקימונים שלך תוקפים את ההראקרוסים שמצליחלים להדוף את המתקפות ובקושי להיפגע. ההרקרוסים תוקפים בחסימת קרב ותוקפים את הפוקימונים שלך במלא אגרופים פוליוורל נפגע חזר אבל רייהורן לא מוותר הוא תוקף שוב בזעם רקעי ומצליח לחסל את אחד ההראקרוסים.
    דון מוציאה את פיפלאפ שתוקף במערבולת ופוגע בכמה מן ההראקרוסים, אבל ההראקרוסים לא מוותרים, אחד מהם תוקף בשבירת לבנים ופוגע חזק בפיפלאפ.

יופי! יש פרס?
    ----
    "תוציאי את באנרירי ותשלבי מערבולת וקרן קרח! ואז את אקדח המים שלי ושלך בקרן קרח!! פולי אקדח בועת ואז תחכה שבאנירי תתקוף בקרן קרח ותשלב את זה עם האקדח מים שלך!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים, נודוקינג משתמש בידיו כדי להגן על עצמו מםני אקדח המים והוא בקושי נפגע.
    נידוקינג תוקף בבעיטה כפולה ווטרטל תוקף בבועות כדי להגן על עצמו אבל הבעיטה הכפולה מפוצצת את כל הבועות ופוגעת בפניו של ווטרטל שנופל על הריצפה וניפצע חזק, ווטרטל בקושי מצליח לקום, אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.

"וורטורטל תתקוף באקדח מים ואז בנשיכה ושוב באקדח מים&#33;"אני קורא
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים על הריצפה אבל היא לא נהיית חלקה, אבסול תוקף בשסע ליילי וקרוקונוו תוקף בזעם הפוקימונים מתנגשים זה בזה ושניהם נפצעים, קרוקונוו ניראה מסוחרר
    יש פרס לע"מ 100?
    -----------
    "קרוקונו&#33; אקדחמים על אבסול ואז נשיכה&#33;" אגיד לו

8. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 04:56 AM

The Cheshire Cat
    את הולכת אחרי ג&#39;וני שמוביך אותך ליציאה מן העיר, כעבור חצי שעה אתם יוצאים מן העיר ומתחילים ללכת על דרך מספר 2, מרחוק את רואה יער מוזר ושומעת ממנו צווחות ורואה שכמה עצים נופלים.
    "אנחנו מתקרבים ליער אמבורג, נקווה שנצא משם בחיים" אמר ג&#39;וני שניראה טיפה מבוהל.
    אתם ממשיכים ללכת וכעבור רבע שעה אתם מגיעים לכניסה ליער, הלילה כבר ירד, "טוב רק שתדעי שהיער הזה מאוד מסוכן אבל הבעיה היא שאי אפשר לעבור דרך מקום אחר, רק דרכו אפשר להגיע לעיר הבא, אני מקווה שהפוקימונים שלך מוכנים, וגם את, אז נכנסים?" שאל ג&#39;וני.
    "אני מניחה" אני אומרת ומתחילה ללכת אחריו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 06:54 PM

~SciZor~
    פיצ&#39;י תוקף בזנב ברזל אבל טיירוג מנצל את היכולות שלו בתום פוקימון לחימה, לפתע טיירוג עומד במקום ולא זז.
    ואז כאשר מגיעה מכת זנב הברזל הוא הודף אותה בידיו, הוא צורח מן הכאב שעובר לו תוך כמה שניות, ואז הוא תופס את זנבו של פיצ&#39;י ומתחיל לסובב אותו במהירות, פיצ&#39;י ניראה מסוחרר, לפתע טיירוג עוזב את זנבו ופיצ&#39;י עף על קוקי שתוקפת את פיצ&#39;י בטעות במכת ברק ופוגעת בו, פיצ&#39;י ניראה עצבני מאוד, לפתע לאקסיו קם ותוקף בניב רעם ופוגע חזק בפיצ&#39;י שניראה כבר חצי מחוסל אבל הוא ממשיך להלחם.
    "אין עבודת צוות או שיתוף פעולה בין הפוקימונים שלך, זה לא יעבוד לך טוב בקרב כפול עם הפוקימונים שלך לא ישתפו פעולה" אמר רג&#39;י.

" איך אתה רוצה שהם ישתפו פעולה הם לא מסתדרים ביחד ,טוב פיצ&#39;י תשלב מתקפת גל רעם עם מכת הברק של קוקי ואז תשלבו הקסמה ותתקפו שניכם בגל רעם ואז פיצ&#39;י בזנב ברזל וקוקי במכת ברק" אני אומר בתיקווה שהם יצליחו

10. משתמש מנוסה
    כן משתמשים יש פרס בעמוד 100 הפרס הוא סכיזור () עם אתם רוצים פוקימון אחר תגידו רק שלא יהיה אגדי.
    אגדיים אתם לא תתפסו או תקבלו בשלב הזה של המשחק יקח זמן.

איש האבטיח
    גרוטל רץ לכיוונו של צארמנדר ותוקף אותו לאורך כל הדרך בעלי תער, צ&#39;ארמנדר חוטף את המכות והוא לא זז, הוא מתנהג מוזר, ברגע שהוא תוקף בחבטה צ&#39;ארמנדר תוקף במכת להביור חזקה שמעיפה ממנו את גרוטל, גרוטל נפגע חזק מאוד, אחרי שצ&#39;ארמנדר תוקף הוא מתעלף והוא לא יכול להמשיך להלחהם בגלל הנזק שהקללה עשתה לו.
    "כל הכבוד צ&#39;ארמנדר אתה באמת חזק אמיתי, צא נאמל, בוא ניראה להם מזה כוח להבה" אמר נורמן, מן הפוקדור שלו יצא נאמל גדול מאוד, גדול מן הרגיל.

Dingo
    דון מוציאה גם את באנירי שלה שתוקפת בקרן קרח ומקפיאה את חלק מההראקרוסים, פוליוורל לא מגיב הוא מחוסל, רייהורן מתעצבן הוא תוקף במכת קרן ומחסל את החלק השני של ההראקרוסים שחסמו את דרכם.
    אתם ממשיכים ללכת רצים במהירות כדי שההראקרוסים לא יתעורר פתאום, לפתע אתם רואים שהדרך מתפצלת לשניים, על שלט אחד שמצביע לכיוון אחד כתוב "מ.צ" ועל השלט השני שמצביעה לכיוון השני כתוב "ריצ&#39;ארז"
    "אז לאיזה כיוון נלך?" שאלה דון שניראתה מבולבלת.

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל הוא רואה ששוב נידוקינג מגן על עצמו ולא נפגע, ווטרטל מתעצבן לפתע הוא תוקף בסיבוב מהיר שפוגע בפניו של נידוקינג שנופל על הריצפה, אבל הוא קם תוך כמה דקות הוא ניראה עצבני מאוד.
    (ווטרטל למד סיבוב מהיר)

~nitay~
    קרוקונוו תוקף באקדח מים ופוגע באבסול שנופל על הריצפה, קרוקונוו תוקף בנשיכה אבל אבסול קם במהירות וחומק, אבסול תוקף בשריטה ופוגע בקרוקונוו.

The Cheshire Cat
    אתם נכנסים אל תוך יער אמבורג הלילה ירד מזמן, יש צוחות חזקות ומוזרות ביער, לפתע חבורה של אקנסים קפצעה על ג&#39;וני ונתפסה עליו.
    "הצילו תעזרי לי" צעק ג&#39;וני שניראה מבוהל.

~SciZor~
    פיצ&#39;י וקוקי שניראים די עצבניים אחד על השני משלבים גל רעם ומכת ברק יחדיו ופוגעים חזק בטיירוג ומחסלים אותו לאקסיו העצבני קופץ לגובה הוא תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בפיצ&#39;י שעף על אחד העצים וניראה שהוא מחוסל, עכשיו קוקי צריכה להתמודד עם הפחד שלה בקרבות, כי היא לא הזמן ומוותר, אתה רואה שהיא מתחילה לרעוד שלאקסיו מתקרב עליה.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 11:56 PM
    כן משתמשים יש פרס בעמוד 100 הפרס הוא סכיזור () עם אתם רוצים פוקימון אחר תגידו רק שלא יהיה אגדי.
    אגדיים אתם לא תתפסו או תקבלו בשלב הזה של המשחק יקח זמן.

Dingo
    דון מוציאה גם את באנירי שלה שתוקפת בקרן קרח ומקפיאה את חלק מההראקרוסים, פוליוורל לא מגיב הוא מחוסל, רייהורן מתעצבן הוא תוקף במכת קרן ומחסל את החלק השני של ההראקרוסים שחסמו את דרכם.
    אתם ממשיכים ללכת רצים במהירות כדי שההראקרוסים לא יתעורר פתאום, לפתע אתם רואים שהדרך מתפצלת לשניים, על שלט אחד שמצביע לכיוון אחד כתוב "מ.צ" ועל השלט השני שמצביעה לכיוון השני כתוב "ריצ&#39;ארז"
    "אז לאיזה כיוון נלך?" שאלה דון שניראתה מבולבלת.

רק תגיב היום..שלא תתקעה אותי..
    ----
    "נלך ל"ריצ&#39;ארז"" אני אומר
    ----
    תאמת שהייתי מעדיף פוקימון אחר..שמי שפותח וזוכה הוא בוחר..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 11:56 PM

Suicide
    ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל הוא רואה ששוב נידוקינג מגן על עצמו ולא נפגע, ווטרטל מתעצבן לפתע הוא תוקף בסיבוב מהיר שפוגע בפניו של נידוקינג שנופל על הריצפה, אבל הוא קם תוך כמה דקות הוא ניראה עצבני מאוד.
    (ווטרטל למד סיבוב מהיר)

תעדכן בדף הראשי את המתקפה ואת גרובייל
    -----------------
    "וורטורטל תקוף באקדח מים ואז סיבוב מהיר וחבטה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Oct 8 2009, 01:40 PM

The Cheshire Cat
    "פוקימונים פראיים חזקים מאוד, הם יכולים לחסל את הפוקימונים שלנו תוך שניה, קשה מאוד לעבור ביער הזה ולשרוד את כולו, אבל אין דרך אחרת לעבור אותו, אז נכנסים?" שאל ג&#39;וני.
    "אני מניחה" אני אומרת ומתחילה ללכת איתו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Dingo
    אני מגיב היום לא הרבה אבל מגיב עד שנגיעה לעמוד 100 ושיהיה זוכה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם ממשיכים ללכת בשביל לכיוון שאתה אמרתה, ואז אתם מגיעים לעיר ריצ&#39;ארז עיר ענקית ויפיפיה.
    לפתע אתם רואים מלא בניינים ענקיים ואתם מתחילים להסתובב בעיר מחפשים את מרכז הפוקימונים.
    לפתע אתם רואים שלטים שהקרקס הגיע לעיר ושיש בו מלא תחרויות שמי שמנצח בהם מקבל פרסים.
    "ואוו אני חושבת שאני אלך לזה, אתה רוצה לבוא, או שאתה הולך למכון, כי שמעתי שבעיר הזו יש מכון פוקימוני אש." אמרה דון

Suicide
    אני העדכן את כשנגיע לעמוד 100 כי משהו צריך לקבל סכיזור אז אני רוצה גם להוסיף אותו בדרך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל שוב נידוקינג מגן על עצמו, ואז לפתע הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בווטרטל שחוטף הרעלה ומתחיל לקבל סחרחורת אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.

The Cheshire Cat
    הגבתה על זה כבר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם נכנסים אל תוך יער אמבורג הלילה ירד מזמן, יש צוחות חזקות ומוזרות ביער, לפתע חבורה של אקנסים קפצעה על ג&#39;וני ונתפסה עליו.
    "הצילו תעזרי לי" צעק ג&#39;וני שניראה מבוהל.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 9 2009, 12:16 AM

Suicide
    אני העדכן את כשנגיע לעמוד 100 כי משהו צריך לקבל סכיזור אז אני רוצה גם להוסיף אותו בדרך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווטרטל תוקף באקדח מים שוב אבל שוב נידוקינג מגן על עצמו, ואז לפתע הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בווטרטל שחוטף הרעלה ומתחיל לקבל סחרחורת אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם.

"תקוף בחבטה ואז בסיבוב מהיר&#33;"אני צועק לסקווירטל
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 99 מתוך 104 ראשוןראשון ... 4989979899100101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •