Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 189

נושא: Lost In The Sahara

1. מנכ"ל לשעבר.
    <div align="Center">Lost
    In the
    Sahara
    </div>

<div align="Center"></div>

0.9מילים מפי המנהל:
    שלום לכולכם,הרבה זמן לא הייתי פעיל עם משחק בחת"מ,אבל הוותיקים בטח זוכרים את המשחק שלי:Time To Change
    אז,בכל מקרה,החלטתי לפתוח אחד חדש,משחק מגניב ודיי קליל,אבל לא לבעלי לב חלש D:

תוכן עניינים
    0.9-מילים מפי המנהל
    1.0-הקדמה///סטורליין///סיפור רקע
    2.0-מידע והסברים
    2.1-הסהרה,מידע כללי
    2.2- הסהרה,מידע מעמיק
    3.0- ערכות (לבוש,אביזרים)
    3.1- ערכה 1#
    3.2- ערכה 2#
    3.3- ערכה 3#
    3.4- ערכה 4#

4.0-טופס הרשמה,תודות ונספחים
    4.1-טופס הרשמה
    4.2- טופס הרשמה לדוגמא

5.0-תודות
    6.0-נספחים
    7.0-רשומים

1.0 הקדמה///סטוריליין///סיפור רקע
    *בנות לקרוא בנקבה*
    החופשה החלומית,בעצם,החופשה החצי חלומית בדרום אפריקה נגמרה,אתה עולה למטוס של South Africa Airlance ומנסה לתפוס תנומה קלה.
    הכל מסודר,המזוודות בבטן המטוס
    ,וכל הדברים החשובים בתיק שבתא מעל ראשך.
    ~16:00מדבר סהרה,דרום מזרח מצריים~
    לפתע,רעידות קלות הקיצו את תנומתכם
    "Do..Dont Worry,all is in control" נשמע הקול של הקברניט האנגלית משובשת
    ופתאום,בלי הודעה משום מקום,או התרעה מראש,זנב המטוס התפוצץ
    "מה לעזאזל אני עושה עכשיו&#33;?" אתה צורח ותופס בכוח מצנח שהדיילות מחלקות.
    כל האווירה במטוס,הייתה חנוקה מעשן,אנשים מחוסרי הכרה התחילו ליפול על רצפת המטוס.
    "המטוס בגובה של 10,000 רגל&#33;&#33;מה אני מפגר?&#33;עדיף למות כבר עכשיו&#33;&#33;&#33;" אתם צועקים.
    אבל פתאום,הקברניט מגיח מאחוריכם,עם מסכת אב"כ "now&#33; Jump&#33;" הוא אומר ודוחף אתכם מהדלת שנשרפת כליל
    המצנח נפתח,ואתם שואטים למטה בקלילות,כחמש דקות אחרי שקפצתם,ואתם בגובה של 5,000 רגל,אתם שומעים פיצוץ,ואז רואים את שאריות המטוס צונחות למטה במהירות עצומה.
    לאט לאט,ובשקט,כאילו לא קרה שום דבר המצנח מרחף לו באוויר.
    לבסוף,אתם נוחתים על החול בחבטה גדולה,בערך כ 200 מטרים משלד המטוס.
    "א-אי-איך לעזאזל אני אצליח לצאת מפה?&#33;&#33;?" אתה צורח,ומתיישב על החול בייאוש

2. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">2.0 מידע והסברים:</div>

2.1סהרה(צאחראא בערבית- صحراء كبرى; פירוש:המדבר הגדול)
    הסהרה הוא המדבר השני בגודלו בעולם. הסהרה, המחולק בין 11 מדינות, משתרע לכל רוחבה של צפון אפריקה, על פני למעלה מתשע מיליון קמ"ר, מהים התיכון והרי האטלס עד קו רוחב ° 16 בדרום.
    האקלים הוא מדברי. לחץ אוויר גבוה מונע זרימת רוח עם גשם. גם בחורף מונעים הרי האטלס כניסת רוח וגשמים.
    בשוליים הצפוניים יורדים כ-100 מ"מ גשמים, ובדרומיים - עד 250 מ"מ, אך החום גורם להתאיידות מהירה. במישורים שורר יובש כמעט מוחלט, החום גבוה ומגיע עד 45 מעלות צלזיוס בקיץ, ובלילה קריר ובמקומות גבוהים אף שוררת קרה.
    על פי ציורי קיר שנמצאו, מסיקים כי בעבר היה המדבר לח יותר וחיו בו חיות שזקוקות לעשב ומים על מנת להתקיים.
    רוב שטחו של מדבר סהרה מכוסה משטחי חצץ דק הנקראים "רג". משטחי החולות, הכוללים גם דיונות רחבות ידיים המשנות את צורתן בהתאם למשטר הרוחות, נקראים "ארג" ומכסים רק כחמישית משטח המדבר הגדול.

2.2 הסהרה נחשב לאחד המדבריות הקדומים ביותר, התשתית הבונה אותו הוא פרה קמברית, הבנויה מעיקרה מסלעים קריסטליניים, מתוך בסיס זה מתנשאים אזורי לבה ענקיים היוצרים מעין רכס מרכזי במרכז הסהרה. הגדולים בגושי לבה אלה הם מאסיב א&#39;חג&#39;ר, בגבולה הדרומי של אלג&#39;יר, המוקף רמות גבוהות ופסגתו בהר הגעש הכבוי טחת - 2918 מ&#39;. צפונה ממנו נמצא מסיב אז&#39;ר, שגובהו מעל 2,000 מ&#39;. מאסיב טיבסטי בצ&#39;אד ובו הרי אמי-קוסי - 3415 מ&#39;; הפסגה הגבוהה ביותר בסהרה. וכן מאסיבאנדי בגבול המזרחי של צ&#39;אד. משרשרת המאסיבים הזאת, יוצאות דרומה שלוחות של מסיבים קטנים כמו: אדראר, במאלי, אייר, - בניג&#39;ר , וג&#39;בל מארה בסודן. באזורים שבין המאסיבים מצויים אגנים פנימיים עצומים כגון טנזרופט (Tanezrouft) באלג&#39;יריה, וטנרה (Tenere) בניג&#39;ר. האוכפים שבין המאסיבים מכוסים בסלעים פליאוזואים, הידועים בשם אבן-חול נובית. מצפון לרכס המרכזי יש מספר גדול של רמות מישוריות המכוסות בחמאדות (טרשים או סלע חשוף), כמו רמת חמדה אל חמרה בלוב, וחמדה די דרע במערב אלג&#39;יר. בחלק מן השקעים והרמות מצוי כיסוי של "רג" - (חצץ דק) הנקרא בחלקו המזרחי של המדבר בשם סריר. מצפון למאסיבים הללו יש שטחים גדולים מאד של אבן חול וגיר. החולות (ארג&#39;) תופסים רק כ-20% משטחו של המדבר. שני מדבריות החול הגדולים נמצאים באלג&#39;יר והם הארג המזרחי והארג המערבי. שטחי החול העצומים מהווים מכשול כבד לתנועה, אך מאידך, יש בהם ברכה משום שהם מחלחלים (אקויפר) ולכן יש באלג&#39;יריה מי תהום גבוהים ונאות מדבר גדולות. בעבר היתה תקופה ירוקה בסהרה והיו בו ישובים (תק&#39; הקרחונים). עדויות לכך יכולים לשמש גיאיות עמוקים ורחבים, היוצאים מן הרכס המרכזי ומבתרים את אזורי הרמות בצפון ובדרום הסהרה. ואדיות אלה מעידים על קיומה של תקופה גשומה שהיתה כנראה בפלייסטוקן. מים זורמים בואדיות בשיטפונות בהפסקות של שנים ביניהם, נשפכים אל המלחות. בצפון תוניס ובאלג&#39;יר נוצרו בשקעים גדולים ימות מלוחות שבגדולה בהן היא שוט מלע&#39;יר באלג&#39;יר, הנמצאת ברום של 30 מ&#39;. ימות אלה הופכות בתקופת היובש למליחות. נחלים רבים הם נחלי אכזב (כמובן שיש נחלים רבים שהעמקים שלגדותיהם היו ערש תרבויות), שהזרימה בהם מהירה ופתאומית, כזו שיכולה לשאת גושי סלע ענקיים, חול, בוץ ועוד. לרוב מע&#39; הניקוז לא מגיעה לים אלא לשקעים היכולים להפוך לאגמים עונתיים.
    איזור זואוגיאוגרפי הנקרא סהרו-סינדי, רבים מבעלי החיים שבו, הסתגלו ליובש ומסתפקים בלחות שבמזונם. ביניהם הדישון, הראם, צבאים, וכבש הרעמה. מבין הטורפים - אופיאני הפֶנֶק, שועל הנגב ושועל מצוי. מבין אוכלי החרקים -קיפוד מדברי, עטלפים, מכרסמים - דורבן, ירבועים, גרבילים, מריונים. עופות: יען, חגלת הסהרה, כרוון, שרקרק, תחמס מצרי, עורב חום עורף. כמו כן מצויים דורסי יום ולילה, המסתפקים בנוזלים שבטרפם. יש עופות הזקוקים למים ועוברים מרחקים גדולים להשגתם כמו הקטות, יונת הסלעים ועוד. מן הזוחלים מצויים החרדון, חרדון הצב, הכח, זעמניים למיניהם, פתניים וצפים. מהחרקים יצוינו ארבה המדבר והשחרוריות.הבולטים ביותר הם השבטים הטוראגיים בניגריה, ניג&#39;ר, אלג&#39;יר, והם שולטים בכל מערבו של הסהרה. הטוראגים נודדים במרכז הסהרה ובסביבות המסיבים של אייר ואחג&#39;אר שבניג&#39;ר ובאלג&#39;יר ואילו המאורים (קבוצות של נודים ומגדלי מקנה), נודדים בין מרוקו לסנגל במערב הסהרה. שבטי הטדה (או הטיבו) הם עירוב ברברי -כושי ומתרכזים בעיקר בנאות המדבר שבין פזאן בלוב לבין ימת צ&#39;אד. השבטים הערבים, אשר הופיעו באזור במאה השביעית, לעתים במקומם של הברברים, תופסים את אזור צפון הסהרה. הם בחלקם נוודים ובחלקם שוכני נאות מדבר. קבוצות קטנות של כושים נמצאים בעיקר בנאות המדבר של דרום הסהרה. תושבי הסהרה מתפרנסים מחקלאות המתקיימת בנאות המדבר, כך בזיז, ובתאפיללת חיים חקלאים, המגדלים את שדותיהם בצפיפות רבה ובאיכות גבוהה, אך למעשה מאז ומתמיד היה המסחר לעורק הראשי של החיים. המסחר מתבסס על הדרכים הקבועות והיחידות החוצות את הסהרה; דרכים היסטוריות לאורך נאות המדבר. הנאות מבוססות על ריכוזים של מי תהום גבוהים המאפשרים את קיומן של בארות. בחלק מן האתרים הוקמו ערים ממש, כמה מעריה החשובות של הסהרה נמצאות באלג&#39;יר. רוב האוכלוסייה חיה בעמקי הנהרות. בשנים האחרונות מתגלים מחצבים חשובים בסהרה, נפט בלוב מצרים תוניס ובאלג&#39;יר, עפרות ברזל, נחושת במאוריטניה, גז טבעי בלוב ובאלג&#39;יר, פוספטים בריו דה אורו (סהרה ספרדית). הדבר עשוי לשנות את מפת ההתיישבות של הסהרה. הדרכים העיקריות הן מנמתחות אלג&#39;יר מן העיר קולון דה שאר לטימבוקטו, מתוניס לניג&#39;ר.

3. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">3.0 ערכות(לבוש,אביזרים)</div>

בעצם,אי אפשר לצאת למסע,אפילו מאולתר בלי חפצים,מה שעלינו,בין אם זה פלאפון או אולר
    אז הנה ערכות אביזרים שאני החלטתי להכין לנוחות שלכם
    .

3.1 ערכה 1#
    לבוש:חולצה ירוקה דקה,מכנס בהיר עד הברכיים,נעלי הרים,ג&#39;קט חום עם שני כיסים
    ציוד:סכין צייד/אולר לדרמן/מצ&#39;טה (יש לבחור בין שלושת הדברים) , תיק גב , שלוש חבילות שימורים

3.2 ערכה 2#
    לבוש:חולצה שחורה רחבה,מכנסיי חאקי צבאיים ארוכים,נעלי טיפוס
    ציוד:אקדח בארט 9 מ"מ , קיטבג , 10 קופסאות שימורים וגזיה.

<div align="Center">
    </div>

3.3 ערכה 3#
    לבוש: מכנסי ג&#39;ינס דיי רחבים,חולצת טריקו צמודה בצבע אפור,נעליי הרים קלילות.
    ציוד:חבל מאולתר,אולר קטן , משקפת

3.4 ערכה #4
    לבוש:מכנסיים קצרים מאוד בצבע ירוק בהיר,חולצה לבנה/גופייה לבנה,נעלי הרים.
    ציוד:אולר/מצ&#39;טה/ , תיק דיי גדול,ציוד סנפלינג, חטיפי אנרגיה, 5 קופסאות /שימורים

3.5 ערכה #5
    לבוש: מכנסי ג&#39;ינס צמודים,גופייה,נעליי ספורט
    ציוד:חבל מאולתר,מפה,עלון מידע על מדבר הסהרה

4. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">4.0 טופס הרשמה תודות ונספחים</div>

4.1טופס ההרשמה:
    שם:שלכם,פרטי
    כינוי:שלכם,בפורום בלי חצי ותסתכל לבד
    שם במשחק:בעברית ואנגלית
    רקע:3-4 שורות,ספרו על כל מה שעבר עלייכם עד לנקודה שממנה מתחיל הרקע
    אופי: 3 תכונות רעות ו3 תכונות טובות.
    ערכה מס&#39;: 1,2,3 לבנים 4,5 לבנות
    הערות/הארות/פינג&#39;אן : כל ההערות והדברים האחרים,לכאן

4.2דוגמא לטופס טוב:
    שם:דניאל
    כינוי: Eevee
    שם במשחק: ג&#39;והאן מקרטני~Johan McCartny
    רקע : *רקע*
    אופי: חכם,עוזר לזולת,פיקח,נוטה להתגונן במהירות,חשדן,סדיסט
    ערכה: מס&#39; 2

5.0 תודות

~לוויקיפדיה-על חלק מהמידע,והתמונה של מדבר סהרה ביוזר באר ובנספחים
    ~לי על היוזר באר וכתיבת המשחק
    ~לתוכנית Ultimate Surviver בערוץ דיסקברי על הרעיון למשחק

6.0 נספחים

מדבר סהרה-תצלום אויר
    סהרה-בוויקיפדיה
    הרי האטלס-וויקיפדיה
    צפון אפריקה-וויקיפדיה

5. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">7.0 רשומים</div>

רשומים דניאל:

רשום דניאל, #1
    שם:ירין
    כינויingo
    שם במשחק:רין
    רקע: ירין תמיד נחשב למצחיק, חכם, רגיש אך אף לא יודע את הסוד האפל ששמור בתוכו שנים. הכל התחיל ביום שישי בצהוריים שירין היה בן 12. באותו זמן אביו, שעבד במשטרה היה חוזר ממש מאוחר בלילה וירין כמעט לא ראה אותו. באותו ערב אביו חזר מוקדם לכניסת השבת. אימו של ירין הכיינה כבר את השולחן וקראה :" כולם לבוא לאכול&#33;". ירין רץ לשלולחן במהירות והתיישב. הם חיכו לאביו שיבוא לשולחן אך הוא לא בא..הוא יצא במהירות מחדרו ואמר:" יש שוד פה קרוב, זה דחוף,חיב ללכת&#33;" הוא אמר וסגר את הדלת. לירין כבר ירד התאבון, זו כבר הפעם השלישית שהוא לא אוכל איתם ארוחת שישי. באותו ערב אביו נרצח על ידי השודדים, ותפסו אותם.
    לאחר חמש שנים ירין החליט לקחת חופשה ולמצוא זמן לעצמו ולשכוח מזה.
    אופי: עקשן, חופר, מצחיק, חכם, עומד במצבי לחץ ולעיתים פיצול אישיות
    ערכה מס&#39;: 1, מה זה בדיוק אולר לדרמן?
    הערות/הארות/פינג&#39;אן : אני הרשום הראשון (מקווה) ואני מקווה שאני יביא איתי עוד רשומים..&#33;

רשום דניאל, #2
    שם:מור
    כינוי:איש התפוח
    שם במשחק:Charlie magnus/צ&#39;ארלי מגנוס
    רקע :נולדתי בדנמרק, לאמא נורבגית ואבא דני, חייתי חיים די קלים. היו לי המון חברים בבית הספר, הייתי מקובל, סיימתי את בית הספר בהצטיינות, אבל הרגשתי כאילו משהו חסר, מעולם בחיי לא חוויתי דבר קשה המצריך פתירת דילמות או החלטות חשובות. ההורים שלי החליטו לפתור את הכל. יצאתי למסע קטן בעולם, עברתי המון מקומות מדיהימים. פיתחתי משמעת וגם בגלל המסעות ידעתי לחשוב יותר, לפתור בעיות בצורה טובה, אולם שמרתי על קשר עם כמה חברים ויצאתי איתם למסעות. אהבתי לחשוב שאני חייל, לירות ברובה, להרגיש כמו מישהו ששומר על המדינה שלו, והוריי החליטו לשלוח אותי לעזור במצרים לאנשים חסרי בית או יכולת לדאוג לעצמם, אבל כשעליתי למטוס וכמעט כשהגעתי למצרים התרסק המטוס ומצאתי את עצמי במדבר סהרה.
    אופי: חכם,אסטרטג,עוזר לזולת,נוטה להתעצבן במהירות,חשדן,עקשן
    ערכה: מס&#39; 2

רשומים יוסי:

רשום, יוסי #1
    שם:ניתאי
    כינוי:~nitay~
    שם במשחק:דן Dan
    רקע:דן היה ילד ככל הילדים, הוא למד בבית ספר, הלך לחוגים, חי במשפחה מבוססת ואפילו היה אחד המקובלים בכתתו, הוריו של דן היו אנשים עסוקים מאוד, ותמיד היו בנסיעות, דן נשאר לבדו בבית פעמים רבות, ואת רובן ניצל לעשיית מסיבות, התעללות בשכנים ועשיית כל מיני דברים בלי שיהיה מישהו שיגיד לו מה לעשות, כמו שנאמר, הוריו של דן לא היו הרבה זמן בבית וגם כשהיו הם לא נתנו לו תשומת לב, דן הפך לילד אלים ופורע חוק.
    יום אחד, החברה של אביו ושל אימו של דן פשטה את הרגל, ולהוריו של דן סוף סף היה זמן פנוי, הם שמעו על מעלליו של בנם והחליטו לחיות חיים נורמאליים, והדבר הראשון שעשו היה להיפתר ממנו כדי שבחיים לא ידעו שהיה לו קשר אליהם, הם שלחו אותו לחופשה וכנראה כשיחזור, לא יהיה להם זכר
    אופי:תוקפן, מתנשא, רודף שמלות [O:], מהיר מחשבה, מנהיג, עובד עצמאית
    ערכה מס&#39;:1, כי היא הכי מתאימה לדמות O:
    הערות/הארות/פינג&#39;אן :תסדר לי מישהי O:

רשום יוסי, #2
    שם:רומה
    כינוי:~SciZor~
    שם במשחק:maiky tolman מייקי תולמן
    רקע:מייקי נולד למשפחה ממוצעת בארצות הברית ניו-יורק אביו הוא עורך דין ואמו מזכירה,למייקי לאא היה הרבה חברים בילדותו אך כשגדל והגיעה לחטיבה זה הישתנה מהר מאד.הוא החל ללכת למסיבות ולצאת לקניונים עד מהרה הוא אף נגרר לעשן ולשתות.בגיל 16 אביו מת בגלל שתבע פושע מסוכן שהיה קשור למאפייה ומאז מייקי החל להישתנות הוא הבטיח שהוא ימצא את הפושע ויהרוג אותו.בגיל 17 הוא שמע שהפושע טס לאפריקה כדי למכור נשק מייקי חשב שזאת ההזדמנות שלו לנקום והוא קנה קנה כרטיס לאותו מטוס מכספי החסכונות שלו וגנב את האקדח של אבא שלו.
    ובזמן החופשה באפריקה מייקי הצליח לחסל את המאפיונר בעזרת יריה בראשו עם האקדח.
    אך הוא לא ידע שמה שקרה יקרה ושהוא נשאר אבוד במדבר.
    אופי:נקמן,לא מוותר בקלות,חברותי,שחצן,מתעצבן מהר,יגן על היקרים לו בכל מצב.
    ערכה מס&#39;:2
    הערות/הארות/פינג&#39;אן :להיתקבל =]

אפשר להירשם&#33;
    החלוקה לממשיכים(שהמי"ם) תהיה לסרוגין, המשחק יתחיל כאשר יהיו 4 משתתפים(2 לכל ממשיך(שה"מ)

6. משתמש מנוסה
    כינויingo
    רקע: ירין תמיד נחשב למצחיק, חכם, רגיש אך אף לא יודע את הסוד האפל ששמור בתוכו שנים. הכל התחיל ביום שישי בצהוריים שירין היה בן 12. באותו זמן אביו, שעבד במשטרה היה חוזר ממש מאוחר בלילה וירין כמעט לא ראה אותו. באותו ערב אביו חזר מוקדם לכניסת השבת. אימו של ירין הכיינה כבר את השולחן וקראה :" כולם לבוא לאכול&#33;". ירין רץ לשלולחן במהירות והתיישב. הם חיכו לאביו שיבוא לשולחן אך הוא לא בא..הוא יצא במהירות מחדרו ואמר:" יש שוד פה קרוב, זה דחוף,חיב ללכת&#33;" הוא אמר וסגר את הדלת. לירין כבר ירד התאבון, זו כבר הפעם השלישית שהוא לא אוכל איתם ארוחת שישי. באותו ערב אביו נרצח על ידי השודדים, ותפסו אותם.
    הערות/הארות/פינג&#39;אן : אני הרשום הראשון (מקווה) ואני מקווה שאני יביא איתי עוד רשומים..&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by Dingo@Oct 10 2009, 06:40 PM
    :angry: אני רציתי להיות הרשום הראשון..
    לא נורא אהיה הרשום השני..
    מיד אערוך את ההודעה הזאת&#33;
    אני פשוט עובד על הרקע ועומר עוזר לי

נראה משחק פצצה&#33;=]

8. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Oct 10 2009, 06:40 PM
    כינויingo
    אני מחכה לתגובתו של יוסי לגבי שניכם..

אולר לדרמן אני חושב שזה אחד עם פלייר בנוסף לכול הדברים הרגילים שיש באולר

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

9. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ירין-רשום, אתה משובץ אצל דניאל.

איציק- שתסיים את הטופס, אתה תשובץ אצלי.

10. היכל התהילה
    ירין,מתי שתיהי מוכן להתחיל לשחק תגיב

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    רקע:דן היה ילד ככל הילדים, הוא למד בבית ספר, הלך לחוגים, חי במשפחה מבוססת ואפילו היה אחד המקובלים בכתתו, הוריו של דן היו אנשים עסוקים מאוד, ותמיד היו בנסיעות, דן נשאר לבדו בבית פעמים רבות, ואת רובן ניצל לעשיית מסיבות, התעללות בשכנים ועשיית כל מיני דברים בלי שיהיה מישהו שיגיד לו מה לעשות, כמו שנאמר, הוריו של דן לא היו הרבה זמן בבית וגם כשהיו הם לא נתנו לו תשומת לב, דן הפך לילד אלים ופורע חוק.
    יום אחד, החברה של אביו ושל אימו של דן פשטה את הרגל, ולהוריו של דן סוף סף היה זמן פנוי, הם שמעו על מעלליו של בנם והחליטו לחיות חיים נורמאליים, והדבר הראשון שעשו היה להיפתר ממנו כדי שבחיים לא ידעו שהיה לו קשר אליהם, הם שלחו אותו לחופשה וכנראה כשיחזור, לא יהיה להם זכר

12. משתמש מנוסה
    החופשה החלומית,בעצם,החופשה החצי חלומית בדרום אפריקה נגמרה,אתה עולה למטוס של South Africa Airlance ומנסה לתפוס תנומה קלה.
    הכל מסודר,המזוודות בבטן המטוס
    ,וכל הדברים החשובים בתיק שבתא מעל ראשך.
    ~16:00מדבר סהרה,דרום מזרח מצריים~
    לפתע,רעידות קלות הקיצו את תנומתכם
    "Do..Dont Worry,all is in control" נשמע הקול של הקברניט האנגלית משובשת
    ופתאום,בלי הודעה משום מקום,או התרעה מראש,זנב המטוס התפוצץ
    "מה לעזאזל אני עושה עכשיו&#33;?" אתה צורח ותופס בכוח מצנח שהדיילות מחלקות.
    כל האווירה במטוס,הייתה חנוקה מעשן,אנשים מחוסרי הכרה התחילו ליפול על רצפת המטוס.
    "המטוס בגובה של 10,000 רגל&#33;&#33;מה אני מפגר?&#33;עדיף למות כבר עכשיו&#33;&#33;&#33;" אתם צועקים.
    אבל פתאום,הקברניט מגיח מאחוריכם,עם מסכת אב"כ "now&#33; Jump&#33;" הוא אומר ודוחף אתכם מהדלת שנשרפת כליל
    המצנח נפתח,ואתם שואטים למטה בקלילות,כחמש דקות אחרי שקפצתם,ואתם בגובה של 5,000 רגל,אתם שומעים פיצוץ,ואז רואים את שאריות המטוס צונחות למטה במהירות עצומה.
    לאט לאט,ובשקט,כאילו לא קרה שום דבר המצנח מרחף לו באוויר.
    לבסוף,אתם נוחתים על החול בחבטה גדולה,בערך כ 200 מטרים משלד המטוס.
    "א-אי-איך לעזאזל אני אצליח לצאת מפה?&#33;&#33;?" אתה צורח,ומתיישב על החול בייאוש
    אני קם מהאדמה ומתחיל להתקדם ולחפש משהו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Oct 10 2009, 09:38 PM
    אני קם מהאדמה ומתחיל להתקדם ולחפש משהו
    ירין-
    אתה הולך לך,אתה לא רואה כלום,מאוד חם לך ואתה מבין שאתה לא תמצא משהו בקרוב.
    אתה מתיישב החום מתחיל לחלחל לך לגוף,אתה מבין שאתה לא תשרוד בלי מים והדבר היחיד שיעזור לך הוא נווה מדבר.
    מה שכן אתה מוצא כתובית על החול שרשום עליה Oasis (נווה מדבר).
    אין חץ או משהו פשוט רשום נווה מדבר,מה תעשה?

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

14. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by ~nitay~@Oct 10 2009, 09:32 PM
    ברברית D:

אתה רשום אצלי כי איציק עדיין לא ערך.
    אתה יכול להגיב להתחלה.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ееvee@Oct 10 2009, 10:04 PM
    ירין-
    אתה הולך לך,אתה לא רואה כלום,מאוד חם לך ואתה מבין שאתה לא תמצא משהו בקרוב.
    אתה מתיישב החום מתחיל לחלחל לך לגוף,אתה מבין שאתה לא תשרוד בלי מים והדבר היחיד שיעזור לך הוא נווה מדבר.
    מה שכן אתה מוצא כתובית על החול שרשום עליה Oasis (נווה מדבר).
    אין חץ או משהו פשוט רשום נווה מדבר,מה תעשה?
    אני מתחיל לחפש באזור משהו ואולי באדמה
    --------

-------

עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •