Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 104 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1555
  1. the bitch is back
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 06:31 PM
    The Cheshire Cat
    "איך אני אהיה בסדר המפלצת הזו חטפה את חברים שלי ואת אבא שלי מה יעצור אותה מלחטוף עוד אנשים, איך אפשר לעצור אותה, איך? חייבים לעצור אותה" אמר הילד.
    לפתע את רואה אל גג אחד הבתים מן מסוק, את מזהה את המסוק כי היה כזה למשהו שהכרת זה מסוק אוטומתטי רק צריך להגיד לו לאן את צריכה להגיעה.
    איזה צירוף מקרים XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בוא" אני אומרת לו ותופסת בידו. "אני אעזור לך למצוא את החברים שלך" אני מוסיפה. "אני דניס בדרך אגב" אני אומרת ומנסה לחשוב איך נגיע לגג השני.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Dingo
    "מה קרה, רק מפלצת ענקית תוקפת את אחד המקומות באי ואנחנו מנסים לחקור מה יעצור אותו, רג'יג'יגאס הוא פוקימון מאוד מסובך אין עליו הרבה אגדות רק ידוע שהוא כמו מן מלך של שלושת הרג'ים האחרים, במקדש שיש בעיר יש מן הסבר למה כל זה קורה אבל השומרים לא נותנים לנו להכנס" אמר אוגי והמשיך לדבר בפלאפון.

~JolTeoN~
    פיצ'י מנסה לתקוף בגל רעם הוא פוגע באחד מן הארקניינים האחרים תוקפים בלהביור ופוגעים בו חזק, קוקי יוצאת מן הפוקדור היא תוקפת במתקפת ברק והארקניינים תוקפים בלהביור כתגובה ולפתע נוצר פיצוץ אתה רואה שקוקי ניפצעה.

The Cheshire Cat
    "שמי ברני" אמר הילד, את יוצאת מהחנות אוחזת בידו, לפתע את רואה שכל העיר מלאה פוקימונים אבל בעיקר ממוסווינים, לפתע אחד מבחין בך ובברני, הממוסווין רץ לעברכם הוא עומד לתקוף אתכם.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 06:47 PM
    Dingo
    "מה קרה, רק מפלצת ענקית תוקפת את אחד המקומות באי ואנחנו מנסים לחקור מה יעצור אותו, רג'יג'יגאס הוא פוקימון מאוד מסובך אין עליו הרבה אגדות רק ידוע שהוא כמו מן מלך של שלושת הרג'ים האחרים, במקדש שיש בעיר יש מן הסבר למה כל זה קורה אבל השומרים לא נותנים לנו להכנס" אמר אוגי והמשיך לדבר בפלאפון.
    " אני אלך לשם! אני יעצור כבר את השומרים אבל אני צריך עזרה קצת.." אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

~JolTeoN~
    פיצ&#39;י מנסה לתקוף בגל רעם הוא פוגע באחד מן הארקניינים האחרים תוקפים בלהביור ופוגעים בו חזק, קוקי יוצאת מן הפוקדור היא תוקפת במתקפת ברק והארקניינים תוקפים בלהביור כתגובה ולפתע נוצר פיצוץ אתה רואה שקוקי ניפצעה.
    אני צועק:"הצילו תעזרו לי הארקניים עומדים לחסל לי תפוקימונים תעזרו פיצ&#39;י וקוקי תשלבו מכת ברק וגל רעם בכל הכוח ואז הקסמה שניכם" ואז אני מנסה להיקרב אליהם קצת .

5. משתמש מנוסה
    Dingo
    "מצטער אבל עכשיו איו לי זמן לעזור לך אני חייב לדבר עם כמה אנשים שיבואו לעזור לנו לטפל ביצור." אמר אוגי.
    אתה הולך לבדך לאזור המקדש לפתע אתה רואה שאחד השומרים בהפסקה ורק אחד שומר.

~JolTeoN~
    הפוקימונים שלך חלשים מכדי לתקוף, אף אחד לא בא לעזור לך כולם בורחים מהארקניינים, לפתע פיצ&#39;י תופס את קוקי והולך איתה לכיווניך, הם מגיעים מספיק קרוב כדי שהפוקדור יקלוט אתם, אתה מחזיר אותם לפוקדור ומתחיל לברוח מהארקניינים, אתה מגיע לקומה הראשונה ולפתע אתה רואה שהיא ריקה לפתע אתה רואה דלת של אחד החדרים היא פתוחה, אתה רץ עליה במהירות ורואה שיש בחדר מלאה רטטות עצבניות, אתה רואה שהארקניינים מתקרבים.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 07:02 PM
    Dingo
    "מצטער אבל עכשיו איו לי זמן לעזור לך אני חייב לדבר עם כמה אנשים שיבואו לעזור לנו לטפל ביצור." אמר אוגי.

לא עדכנת לי את פוליוואג- אני לא מגיב כי אני מחכה שתעדכן..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 07:02 PM
    Dingo

~JolTeoN~
    הפוקימונים שלך חלשים מכדי לתקוף, אף אחד לא בא לעזור לך כולם בורחים מהארקניינים, לפתע פיצ&#39;י תופס את קוקי והולך איתה לכיווניך, הם מגיעים מספיק קרוב כדי שהפוקדור יקלוט אתם, אתה מחזיר אותם לפוקדור ומתחיל לברוח מהארקניינים, אתה מגיע לקומה הראשונה ולפתע אתה רואה שהיא ריקה לפתע אתה רואה דלת של אחד החדרים היא פתוחה, אתה רץ עליה במהירות ורואה שיש בחדר מלאה רטטות עצבניות, אתה רואה שהארקניינים מתקרבים.
    אני ניכנס לחדר וכל רטטה שעומד לי בדרך אני פשוט בועט בו ~&#33;~&#33;

8. משתמש מנוסה
    Dingo
    בסדר עדכנתי לך את פוליוואג.

~JolTeoN~
    אתה בועט באחד הרטטות לפתע כל החבורה מתחילה לקפוץ עליך ולנשוך אותך בחוזקה, אתה לא הספקתה לנעול את הדלת והארקניינים מתקרבים, אתה מנסה לנעול את הדלת אבל הרטוטות שנושכות אותך לא נותנות לך.

9. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 06:25 PM

HoundooM
    "טוב אז קדימה בו נזוז" אמר טומי, ונשיכם מתחילים לרוץ לכיוון העיר לפתע אתם רואים חבורה של ממוסווינים עצבניים הם שוברים דלתות וחלונות ראווה של חנויות וניראים עצבניים במיוחד, לפתע אחד מהם רץ לעברכם הוא עומד לתקוף אתכם.

"טריקו,סקווירטל צאו&#33;"אני צועק ומוציא אותם מהפוקדורים,"סקווירטל תקוף באקדח מים,טריקו תקוף בספיגה ובמתקפה מהירה&#33;"אני צועק להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

10. Kibō no chi
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 01:56 PM

The Trooper
    אתה מחפש את הפרופסור לפתע אתה רואה אותו הוא מדבר עם אוגי על משהו ומביט עם המשקפת שלו לכיוון ההרים.
    "פרופסור, אוגי, תנו לי לנחש. אתם מסתכלים על רג&#39;יג&#39;יגאס." אני אומר ומתקרב אליהם, ומבקש מהפרופסור קצת הסברים על מה שקורה כאן.

Spoiler ספוילר

11. AllwaysStriveAndProsper
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 07:11 PM

~JolTeoN~
    אתה בועט באחד הרטטות לפתע כל החבורה מתחילה לקפוץ עליך ולנשוך אותך בחוזקה, אתה לא הספקתה לנעול את הדלת והארקניינים מתקרבים, אתה מנסה לנעול את הדלת אבל הרטוטות שנושכות אותך לא נותנות לך.
    אני מתחיל ליצעוק :"הצילווו תעזרווו לי מישהוווו הם עומדים לחסל אותי "ובדרך בועט בעוד כמה רטטה ונותן בוקסים לאלה שנושכים אותי ובדרך גם כמה מכות עם המרפק נגחות [חח לא הגזמתיXD]

12. the bitch is back

The Cheshire Cat
    "שמי ברני" אמר הילד, את יוצאת מהחנות אוחזת בידו, לפתע את רואה שכל העיר מלאה פוקימונים אבל בעיקר ממוסווינים, לפתע אחד מבחין בך ובברני, הממוסווין רץ לעברכם הוא עומד לתקוף אתכם.
    "באלבאזור גפן מצליפה על הרגליים שלו. באנרי כשהוא קשור תפילי אותו עם חבטה&#33;" אני קוראת ומוציאה אותם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 06:25 PM
    ~nitay~
    טוטודייל קופץ על הממוסוין הוא תוקף אותו בנשיכה ונושך את זנבו הקטן וגורם לו לשנות כיוון טוטודייל לא מצליח לרדת מהממוסווין ותקוע עליו בזמן שהוא מתחיל לרוץ לכיוון לא ידוע.
    "טוטודייל&#33;" אצעק ואניח את הונדור על האדמה,רץ בכל כוחי לכיוון הממוסווין ומנסה לתפוס את טוטודייל

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 7 2009, 07:11 PM
    Dingo
    בסדר עדכנתי לך את פוליוואג.
    "מהר פולי תשתמש בהיפנוזה על השומר&#33;" אני אומר מחכה שהוא יתהפנט ואז נכנס מהר קדימה
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 3 2009, 01:00 AM
    &#092;joker
    "טוטודייל חמוק ואז תקוף שוב באקדח מים" אמר אוגי, טוטודייל חומק ממתקפת הפרצוף המפחיד ואז תוקף באקדח מים גסטלי תוקף בליקוק כדי לחסום את המכה אבל אל מצליח, גסטלי נפגעה.

"גסטלי,השתמש בהיפנוזה ואז זדון&#33;"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

עמוד 54 מתוך 104 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •