Pokemon GO
עמוד 104 מתוך 104 ראשוןראשון ... 45494102103104
מציג תוצאות 1,546 עד 1,555 מתוך 1555
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    "מהר קוקי רעם וישר אחריו מכת ברק צא פיצ'י תעזור לה גם אתה אייפום פיצ'י תקוף את הסטארלי בבקשה אייפום תנסי לתפס על העץ בזמן שהם תוקפים את סטארלי"אני יאמר ויוציא מהר את אייפום ופיצ'י

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Oct 13 2009, 12:25 AM

Dingo
    "יש מכון בעיר אתה לא רוצה ללכת עליו?" שאלה דון.
    "בואי" אני אאומר לה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Suicide
    אתה ומני הולכים אל המכון, אתה רואה שטומי והתאומות נעלמו מן האזור, אתה הולך אחרי מני, ואז כעבור כמה דקות אתם מגיעים אל המכון שנריאה כמו בית יפני מסורתי, אתם רואים שמלא מאמנים יוצאים ממנו מאוכזים, "אין לכם מה להכנס הוא ינצח אתם הוא אלייט פור" אמר מאמו שעבר לידכם וניראה מאוכז, אתם ממשיכים ללכת וניכנסים אל המכון יש בו זירה גדולה ויפה, לפתע אתה חוטף שוק, מנהיג המכון הוא נורמן לוק, אחד מהאיילט פור שהתחרה בליגת האלופים, הוא אחד המאמנים החזקים ביותר שהוא והוא זכה מקום רביעי.
    לפתע הוא מבחין בכם "שלום לכם, מי מכם ילחם בי?" שאל נורמן,
    "אתה רוצה להתחיל?" שאל מני.

"כן אני אתחיל"אני אומר למני והולך לזירה ומחכה לראות באיזה פוקימון הוא יבחר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ~nitay~
    על מה בדיוק אוונט פיצוי, ובקשר לזה שאתה לא תופס פוקימונים, זה כי אתה לא מגיב הרבה, עם תיראה טוב בטבלה הזו שיש ליד המשחק של התגובות תיראה שאתה מקום אחרון בגובות, יש 6 משתמשים במשחק, אתה בסוף הרשימה, אז אל תתפלא למה יש לך קצת פוקימונים, ובלי להעליב אתה לא מי יודע מה פעיל רק לאחרונה הייתה פעיל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל תוקף בשריטה אבל רטיקייט חומק במהירות, ואז הוא תוקף בנשיכה ופוגע חזק בסניזל, ואז רטיקייט תוקף בשסע ופוגע חזק ברגליו של סניזל שמתקשה לעמוד.
    איך?

והסיבה העיקרית שאני לא "פעיל" במשחק היא שאתה ועוד כמה משתמשים כאן עושים בשבתות וחופשים איזה חמישה עמודים בלילה, ואני לא יכול להגיב בלילה, ובגלל זה כשאני מגיב ביום אתה הרבה פחות פעיל וזה נראה ככה
    ---------------
    "סניזל&#33; תנסה לקום&#33; ואז מתקפה מהירה&#33;" אגיד לסניזל, בידיעה שאין לו ממש סיכוי

5. משתמש מנוסה
    טוב יש לי כמה בשורות רעות, יש לי לחץ ענקי בלימודים יש לי עוד 3 מבחנים השבוע וגם עבודה להגיש, אז גם השבועה המשחק בקושי יפעל.

The Cheshire Cat
    ליד המשחק כתוב את כמות התגובות, אז כשלוחצים על זה זה מראה מי הגיב כמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי תוקפת בחבטה, אריאדוס לא נותן לבאנירי להתקרב עליה הוא תוקף כל הזמן בעוקץ רעל אבל באנירי חומקת ואז תוקפת בחבטה ופוגעת חזק באריאדוס שעף על קיר המערה, הקרח שעל רגליו של אריאדס נישבר, והוא חוזר ללכת הוא תוקף במהירות בחוט יריה ופוגע בפיה של באנירי וחוסם אותו, באנירי לא מצליחה להוריד את קורי העכביש, והיא אינה יכול לתקוף בקרן קרח בגלל הקורים.

Lightning Rider
    גלייסכור תוקף במתקפה מהירה הוא מסנה לתקוף את ארקניין מאחורי גבו בגילטיונה, אבל כאשר גלייסכור תוקף ארקניין חומק, גלייסכור ניראה עייף מאוד, ארקניין תוקף בהביור וכמעט פוגע בזנבו של גלייסכור.

Uchiha_Madara
    הפוקימונים שלך תוקפים את סטארלי שנופל על הריצפה והקן שלו נופל גם והבייצים נשברות, סטארלי מתחיל לבכות, הפוקדור מתגלגל לכיוונך, סטארלי עף במהירות ותוקף אותה במכת כנף חזק ומפיל אותך על הריצפה, הוא מנקר אותך, ואז לפתע הוא לוקח את הפוקדור ומתחיל לעוף, הפוקימונים שלך תוקפים את הסטאלי אבל הם לא מצליחים הוא חומק ועף לכיוון האגם, לפתע אתה רואה שליזי עצבנית מאוד.
    "אתה לא מתבייש להרוס ככה את הבייצים של הסטארלי זה פשוט מגעיל הכל בשביל פוקדור" צעקה עליך ליזי והתחילה להתרחק ממך.

Dingo
    אתה ודון הולכים אל המכון, כעבור רבע שעה אתם מגיעים אל המכון, ורואים שמלא מאמנים יוצאים מהמכון הם ניריאים מדוכאים, לפתע מאמן אחד ניגש עליך "אני ממליץ לך לא להכנס אין סיכוי שמשהו ינצח את מנהיג המכון הוא איילט פור" אמר אחד המאמנים והלך.
    "אני לא הייתי נלחמת במכון הזה במקומך הוא ניראה קשה, אתה הולך להלחם?" שאלה דון.
    אתה רואה שהבניין של המכון הוא דמוי בית יפני מסורתי.

Suicide
    "קדימה בוא נתחיל, הקרב שלנו יהיה 3 על 3, צא צ&#39;ארמנדר, תתחיל לחמם את הלהבה שבזנבך," אמר נורמן והוציא צ&#39;ארמנדר שניראה קטן וחלש.

~nitay~
    אז מה אתה רוצה שהמשחק לא יהיה פעיל בשבתות וחגים? זה הזמן היחיד שאני יכול להיות בפורום, יש לי לחץ רצחני בלימודים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל קם מהדמה הוא מנסה לתקוף במתקפה מהירה, אבל עד שהוא מתחיל לתקוף רטיקייט תוקף בנשיכה ופוגע חזק בסניזל שוב שניראה חסר אונים.

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by mamoswine@Oct 17 2009, 09:11 AM

Suicide
    "קדימה בוא נתחיל, הקרב שלנו יהיה 3 על 3, צא צ&#39;ארמנדר, תתחיל לחמם את הלהבה שבזנבך," אמר נורמן והוציא צ&#39;ארמנדר שניראה קטן וחלש.

"וורטורטל צא&#33;"אני קורא ומוציא אותו,"תקוף באקדח מים לכיוון הזנב שלו ואז סיבוב מהיר ושוב אקדח מים ובועות&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. Kibō no chi

Lightning Rider
    גלייסכור תוקף במתקפה מהירה הוא מסנה לתקוף את ארקניין מאחורי גבו בגילטיונה, אבל כאשר גלייסכור תוקף ארקניין חומק, גלייסכור ניראה עייף מאוד, ארקניין תוקף בהביור וכמעט פוגע בזנבו של גלייסכור.
    "גלייסכור, פשוט תישאר במקום&#33; אל תהיה עסוק בתקיפה, רק תנוח. אם הוא תוקף אותך תחמוק הצידה עם מתקפה מהירה, אבל לא יותר מזה"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

Dingo
    אתה ודון הולכים אל המכון, כעבור רבע שעה אתם מגיעים אל המכון, ורואים שמלא מאמנים יוצאים מהמכון הם ניריאים מדוכאים, לפתע מאמן אחד ניגש עליך "אני ממליץ לך לא להכנס אין סיכוי שמשהו ינצח את מנהיג המכון הוא איילט פור" אמר אחד המאמנים והלך.
    "אני לא הייתי נלחמת במכון הזה במקומך הוא ניראה קשה, אתה הולך להלחם?" שאלה דון.
    אתה רואה שהבניין של המכון הוא דמוי בית יפני מסורתי.

אני מציע שנלך לאמן קצת את הפוקימונים.." אני אור
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    טוב יש לי כמה בשורות רעות, יש לי לחץ ענקי בלימודים יש לי עוד 3 מבחנים השבוע וגם עבודה להגיש, אז גם השבועה המשחק בקושי יפעל.

The Cheshire Cat
    ליד המשחק כתוב את כמות התגובות, אז כשלוחצים על זה זה מראה מי הגיב כמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי תוקפת בחבטה, אריאדוס לא נותן לבאנירי להתקרב עליה הוא תוקף כל הזמן בעוקץ רעל אבל באנירי חומקת ואז תוקפת בחבטה ופוגעת חזק באריאדוס שעף על קיר המערה, הקרח שעל רגליו של אריאדס נישבר, והוא חוזר ללכת הוא תוקף במהירות בחוט יריה ופוגע בפיה של באנירי וחוסם אותו, באנירי לא מצליחה להוריד את קורי העכביש, והיא אינה יכול לתקוף בקרן קרח בגלל הקורים.

Uchiha_Madara
    הפוקימונים שלך תוקפים את סטארלי שנופל על הריצפה והקן שלו נופל גם והבייצים נשברות, סטארלי מתחיל לבכות, הפוקדור מתגלגל לכיוונך, סטארלי עף במהירות ותוקף אותה במכת כנף חזק ומפיל אותך על הריצפה, הוא מנקר אותך, ואז לפתע הוא לוקח את הפוקדור ומתחיל לעוף, הפוקימונים שלך תוקפים את הסטאלי אבל הם לא מצליחים הוא חומק ועף לכיוון האגם, לפתע אתה רואה שליזי עצבנית מאוד.
    "אתה לא מתבייש להרוס ככה את הבייצים של הסטארלי זה פשוט מגעיל הכל בשביל פוקדור" צעקה עליך ליזי והתחילה להתרחק ממך.

למה אתה מסבך אותי ככה זה נורא מעצבן אני זכיתי בפוכדור הזה ביושר =&#092;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מה אכפת לי אני רוצה את הפוכדור הזה, צאו פי&#39;צי קוקי תשלבו את מתקפולת החשמל שלכם ותתקפו אותו"אני צועק בכעס עם מבט רצחני ואפל בעיניים.

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?

~nitay~
    אז מה אתה רוצה שהמשחק לא יהיה פעיל בשבתות וחגים? זה הזמן היחיד שאני יכול להיות בפורום, יש לי לחץ רצחני בלימודים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סניזל קם מהדמה הוא מנסה לתקוף במתקפה מהירה, אבל עד שהוא מתחיל לתקוף רטיקייט תוקף בנשיכה ופוגע חזק בסניזל שוב שניראה חסר אונים.
    לא, ברור שלא, אני גם לא מאשים אותך, אני רק מסביר למה אני אחרון בתגובות O:
    ----------------
    "סניזל&#33; תנסה לקום שוב&#33; ואז תשתמש בשריטות על רטיקייט&#33;" אגיד לסניזל, מנסה לא לפגוש את מבטו של פרולינו

עמוד 104 מתוך 104 ראשוןראשון ... 45494102103104

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •