Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34
  1. משתמש מנוסה
    <div align="Center"></div>
    <div align="Center"> אני שמח להודיע על פתיחת נושא "מוזיקדוס" </div>

<div align="Center"></div>
    <div align="Center">
    הנושא יתחלק לארבעה חלקים
    1.עידכונים
    2.שאלות תשובות
    3.פינת בקשות
    4.פינת השמע
    </div>

יש אישור מאיוי

2. משתמש מנוסה
    <div align="Center">עידכונים</div>

<div align="Center">פה יהיה כל מה שחדש במוזיקה הדתית</div>

יום ראשון29 נובמבר
    הזמר החדש T.A.Z
    (TEL AVIV ZION)
    זמר היפהופ/ראפ
    חזר בתשובה לפני מספר שנים ועכשיו נחשפו השירים הדתיים שלו
    אחד מהם
    http://www.youtube.com/watch?v=UrjJjWEAUNU

יום שיש 14 אוגוסט

אמש אלפי אנשים גדשו את היכל התרבות בתל אביב, והסיבה לכך היא, ענק הזמר החסידי העולמי יעקב שוואקי שהופיע בהופעת קיץ מלאה ומיוחדת.

את האירוע פתחו מקהלת הילדים "שירה חדשה", ולאחר מכן עלה שוואקי על הבמה ופצח עם הלהיט "שפע רב" שהולחן ע"י משה לאופר לכבוד המופע בקיסריה, האירוע התקיים בליווי תזמורתו של יוחי בריסקמן, בהפקתו של שרון דניאל.

הפתעת הערב הייתה ששוואקי הכריז על הבמה את שמו של האלבום החדש "עד בלי די" שעומד לצאת בשבועות הקרובים, ברשת גרינטק, את האירוע הנחה קובי סלע.
    וזה אומר הדיסק החמישי:עד בלי די עומד להגיע[B]

3. משתמש מנוסה
    <div align="Center">פינת שאלות/תשובות</div>
    <div align="Center">אני חושב שלא צריך הסבר חוץ מיזה שהשאלות לשאול אותי בפרטי</div>

<span style='font-size:21pt;line-height:100%'>שאלה:מה זה מוזיקה דתית ובמה היא שונה משאר סוגי המוזיקה?
    </span>

תשובה:אני יענה בתשובה אחת לשתי השאלות אני מקווה שתבין.
    מוזיקה דתית זה לא חזנות ולא משיח משיח זה לא מה שמיצג אותה,
    במוזיקה דתית לעולם לא תמצא בת ששרה.
    דבר שני מוזיקה דתית זה הרוב מדבר על האהבת הבורא או פסוקים מהתנ"ך. היום יש מוזיקה דתית מכל הסוגים: מזרחי,אשכנזי,ראפ,חסידי וכו&#39;.
    תאזין לכמה שירים ותבין
    בברכה שי

4. משתמש מנוסה
    <div align="Center">פינת בקשות</div>
    <div align="Center">משתבקשו אני אשתדל למצוא ולשים פה גם זה בבקשה בפרטי</div>

תום בישבלך:
    כמה שירים של אוף שימחעס חם&#33;
    תום ביקש קישור לאתר עם הורדות אז בבקשה:
    http://dossinet.co.il/view,368.html

לכל אלה שביקשו את צ&#39;יריבים צ&#39;יריבום הנה הורדה ישירה סוף סוף תודה ענקית לאני עושה ניסים

קישור לעמוד הורדת הקובץ:
    http://www.f2h.co.il/8226368306204 תוקן

5. משתמש מנוסה
    <div align="Center">פינת השמע </div>
    <div align="Center">פה אני ישים קישורים לשירים</div>

קרדיט לyoutube
    [FONT=Optima]T.A.Z[FONT=Optima]
    SHMA ISRAEL
    ANI MAMAIN

איציק אשל:
    אני חוזרחם&#33;
    רבי נחמן
    הושיע נא
    זה לא ממנימומלץ&#33;

אברהם פריד:
    רק תפילהחם&#33;
    עלה קטןמומלץ&#33;
    מחרוזת שירי חב"ד

יעקב שוואקי:
    והיא שעמדהחם&#33;
    אם אשכך ירושליםמומלץ&#33;
    אשת חיל
    מה מה מהחם&#33;
    טאטאמומלץ&#33;
    רחם
    ברשות

אוף-שימחעס/ישי לפידות:
    אשריך אחי
    הלו ילד&#092;
    מחרוזת

גד אלבז:
    מזמור לדוד עם איציק שמלי
    קליפ-על נהרות בבלחםםםםם&#33;
    הלילה עם אלון זה לוקו
    mix hot
    קנידרלך:
    שלום עליכם עם עידן יניב
    משיח לא מה שאתם חושבים
    מחרוזחת מזרחית
    אנא בכח
    הלו הלו

בקרוב עוד..

6. משתמש מנוסה
    <div align="Center">הנושא פתוח&#33;&#33;&#33;</div>

7. היכל התהילה
    מקווה שיהיה בהצלחה D:
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

8. משתמש מנוסה

9. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    נשמע מעניין
    יש מצב שתשים בפינת השמע שירים של להקת "אוף-סימחעס"? (שמעתי שהם להקה אמיתית ולא רק המצאה של "גור ואוח") :P
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Aug 4 2009, 11:10 PM
    נשמע מעניין
    יש מצב שתשים בפינת השמע שירים של להקת "אוף-סימחעס"? (שמעתי שהם להקה אמיתית ולא רק המצאה של "גור ואוח") :P
    לא חשבתי עליהם בכלל אבל בזכותך אני שם עכשיו

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by מצנ&#39;לאקס אין עליך@Aug 5 2009, 01:18 PM
    לא חשבתי עליהם בכלל אבל בזכותך אני שם עכשיו
    תודה :P
    יש מצב שאתה מכיר אתר שאפשר להוריד בו שירים שלהם?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by מצנ&#39;לאקס אין עליך@Aug 5 2009, 02:00 PM
    http://dossinet.co.il/view,368.html
    תודה
    חח אנ&#39;לא מאמין שיש אתר מיוחד להורדות של דתיים :XD:
    ברמה 16 אני מתפתח

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Aug 5 2009, 02:11 PM
    תודה
    חח אנ&#39;לא מאמין שיש אתר מיוחד להורדות של דתיים :XD:
    יש אפילו רמת כשרות לשיר אם תרצה עוד דברים אל תהסס לבקש

14. ~TyLeR~
    Guest
    זה רק שירים עבריים?

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •