מדריך אבני פיתוח
טוב, החלטתי להתחיל להשקיע בפורום.
המדריך הזה הוא מדריך ראשון שלי בו הסביר איכן ניתן למצוא אבני הפיתוח.
במדריך תוכלו לללמוד איכן ניתן למצוא את אבני הפיתוח,
לאיזה מין הפוקימון זקוק להתישך כדי להתפתח ואיזה פוקימון יכול להתפתח בעזרת האבן בכלל?!
אני מקווה שתפיקו מידע מהמדריך שלי ותהנו מקריאתו D:
אז נתחיל?
אבני הפיתוח~
שם אבן הפיתוח: אבן מים(Water Stone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: בעיר סאנישור(Sunnyshore City), מתחת לאדמה(The Underground) ובחורבות העיר סולסיון(Solaceon Ruins)
פוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: פוליוויארל(Poliwhirl) ,שלדר(Shellder) ,סטאריו(Staryu) ,איווי(Eevee) ,לומבר(Lombre)
שם אבן הפיתוח: אבן אש(Fire Stone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: מתחת לאדמה(The Underground), בחורבות העיר סולסיון(Solaceon Ruins) ובבית יצוק הברזל של פוגו(Fuego Ironworks).
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: גרולייט(Growlithe) ,וולפיקס(Vulpix) ,איווי(Eevee)
שם אבן הפיתוח: אבן עלה(Life Stone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: מתחת לאדמה(The Underground) ואחו פלוארומה(Floaroma Meadow).
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: גלום(Gloom) ,וויפפינבל(Weepinbell) ,אקסגקיוט(Exeggcute) ,נזלייף(Nuzleaf)
שם אבן הפיתוח: אבן חשמל(Tunderstone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: בעיר סאנישור(Sunnyshore City), מתחת לאדמה(The Underground) ובחורבות העיר סולסיון(Solaceon Ruins).
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: פיקצ'ו(Pikachu) ,איווי(Eevee)
שם אבן הפיתוח: אבן ירח(Moon Stone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: מתחת לאדמה(The Underground), על קלאפירי פראי(5%) ,קלפה פראי(5%) ולונאטון פראי(5%).
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: נידורינה(Nidorina) ,נידורינו(Nidorino) ,קלאפירי(Clefairy) ,ג'יגליפוף(Jigglypuff) ,סקיטי(Skitty)
שם אבן הפיתוח: אבן שמש(Sun Stone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: מתחת לאדמה(The Underground) ועל סולרוק פראי(5%).
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: גלום(Gloom) ,סאנקרן(Sunkern)
שם אבן הפיתוח: אבן שקיעה(Dusk Stone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: שימוש ביכולת Pickup, דרך ניצחון( Victory Road), מחסנו של צוות גלקטיק(Galactic Warehouse).
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: מורקראו(Murkrow) ,מיסדריווס(Misdreavus)
שם אבן הפיתוח: אבן זוהרת(Shiny Stone)
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: דרך 228(Route 228), אי הברזל( Iron Island) ושימוש ביכולת Pickup.
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: טוגטיק(Togetic) ,רוזליה(Roselia)
שם אבן הפיתוח: אבן שחר
איכן ניתן למצוא את אבן הפיתוח: דרך 225(Route 225), הר קורנאט(Mt. Coronet) ושימוש ביכולת Pickup.
הפוקימונים המתפתחים עם אבן הפיתוח: קירליה זכר(Kirlia Male) ,סנורנט נקבה(Snorunt Female)
זהו עד לעכשיו נגמר המדריך הקצרצר.
אם אקבל תגובות הולמות אולי אני יתחיל את חלק ב' - מדריך חפצי התפתחות.
תודה שקראתם את המדריך - אולי תזכו לקרוא עוד מדריכים מבית היוצר שלי D:
קרדיט~Credit
לשי שהביא לי על התמונות של אבני הפיתוח ועל זה השיחות בין כתיבת המדריך- טנקס D:
לסרבי(serebii) על נתינת המידע לגבי איכן אבן הפיתוח נמצא.
לPokemon Marriland על שנתן לי את המידע לגבי אחוזי מציאת אבני הפיתוח על פוקימונים.
לי, שניסיתי ותרגמתי את המידע מאנגלית לעיברית