שלום בצינוק מסתורי חוקרי החושךאני בחלק שכרסילייה מתקשרת איתי אז מתי אני והפרטנר שלי יוכלו להתפתח?
אני בחלק שבו אזריל חולה ואני צריך למצוא את דרוזי אז עוד כמה זמן אינ אוכל להתםתח?Originally posted by the Ultimate Rhydon@Aug 16 2009, 12:19 PM
אם אתה עדיין אם קרסיליה אז יש לך עוד לא כל-כך הרבה!
תעשה משימות ותמשיך בסיפור עד שאתה מגיע לקטע שבו אתה צריך להציל את פאלקיה (אחריי שאתה מנצח אותו)!
תציל את מאנאפי, תעשה כמה משימות ואתה תוכל להיתפתח!
אמ..
בקיצור במקום לחפור זה מה שתעשה.
תסיים את המשחק איתם אחרי שהם כבר יהיו רמות גבהות, לך להילחם נגד פאלקיה ותנצח והוא יצתרף עליך, אז עליך להוסיף אותי לקבוצה ללכת איתו למקום שמתפתחים וזהו.
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
דבר ראשון סךיחה מה אני וחופר לך? אז אל תגיב בנושא שלי אני באתי לפה כדאי לקבל עזרה מה זה צורת הדיבור הזו?כדאי שתשמור אותנה לעצמך ואני לא מצליח לנצח את פלקיה הוא חזק מה עושים?Originally posted by WolfTeam@Aug 16 2009, 03:32 PM
אמ..
בקיצור במקום לחפור זה מה שתעשה.
תסיים את המשחק איתם אחרי שהם כבר יהיו רמות גבהות, לך להילחם נגד פאלקיה ותנצח והוא יצתרף עליך, אז עליך להוסיף אותי לקבוצה ללכת איתו למקום שמתפתחים וזהו.
הוא התכוון שבמקום שהוא יחפור לך ויפרט לך מלא מלא הוא יכתוב את זה בקצרה, לא שאתה חופר לו :huh:Originally posted by shlomii4@Aug 16 2009, 05:30 PM
דבר ראשון סךיחה מה אני וחופר לך? אז אל תגיב בנושא שלי אני באתי לפה כדאי לקבל עזרה מה זה צורת הדיבור הזו?כדאי שתשמור אותנה לעצמך ואני לא מצליח לנצח את פלקיה הוא חזק מה עושים?
פשוט תעשה אצ העבודות שירות של הזיהוי רגליים, תעשה מלא פרפקטים ותקבל ריבייבר סידס, ואז כשיהיו לך איזה 10 תלך לפאלקיה, ולא יהיה סיכוי שתפסיד
ספוילר
אהה סליחה אני לא הבנתי אותו אוקיי אבל אני כבר בצינוק של פלקיה איך אני אצא? ומה ריביירבר סיד עושה?Originally posted by The Trooper@Aug 16 2009, 06:41 PM
הוא התכוון שבמקום שהוא יחפור לך ויפרט לך מלא מלא הוא יכתוב את זה בקצרה, לא שאתה חופר לו :huh:
פשוט תעשה אצ העבודות שירות של הזיהוי רגליים, תעשה מלא פרפקטים ותקבל ריבייבר סידס, ואז כשיהיו לך איזה 10 תלך לפאלקיה, ולא יהיה סיכוי שתפסיד
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)