אםהמנגה תיהיה על המחשב שלך אתה תשרוף את המחשב?Originally posted by Ogihci@Oct 17 2007, 02:40 PM
איזה טיפש אתה את עושה למייסדי םאת העובדה ביגלל זה אני שונא ניהול ועוד משהו אני ישרוף את כו להחוברות בקוראי גטסו
אםהמנגה תיהיה על המחשב שלך אתה תשרוף את המחשב?Originally posted by Ogihci@Oct 17 2007, 02:40 PM
איזה טיפש אתה את עושה למייסדי םאת העובדה ביגלל זה אני שונא ניהול ועוד משהו אני ישרוף את כו להחוברות בקוראי גטסו
לא אני ישרוף את האתר וגם אותהOriginally posted by Black Cat@Oct 17 2007, 05:41 PM
אםהמנגה תיהיה על המחשב שלך אתה תשרוף את המחשב?
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
לא , הוא יאסוף אותם בשדה וישעה מהם צדורה :mellow:Originally posted by Black Cat@Oct 17 2007, 05:41 PM
אםהמנגה תיהיה על המחשב שלך אתה תשרוף את המחשב?
איזה אתר?Originally posted by Ogihci@Oct 17 2007, 02:42 PM
לא אני ישרוף את האתר
אני מתכוון שהם יהיו לך על המחשב ולא תוכל למחוק אותם מואהאהאהאהאה
לא אני יקח אותם מי המחשב אני יצא מי פרק 124 בבליץ' ילך בתוך המחשב ישרוף את המנגה ואת האתרים שיש להםOriginally posted by nathan@Oct 17 2007, 05:42 PM
לא , הוא יאסוף אותם בשדה וישעה מהם צדורה :mellow:
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
חחחחחOriginally posted by Black Cat@Oct 17 2007, 05:36 PM
אתה התבלבלת ביני לך כי בשביל ליהיות מנהל דיבורים לא צריך הרבה
הצחקת אותי
מנהל דיבורים הוא המנהל החשוב ביותר
רוב ההודעות בפורום דיבורים וגם רוב הספאם.
אתה קיבלת גלובאל רק כי אתה מלשן...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אם תלייה זה בסדר?Originally posted by Black Cat@Oct 17 2007, 05:40 PM
גיל אתה עדיין איתי נכון?
אני צריך שתביא לחדר של אדי כמה חוברות האנטי שהוא יחבין שמנגה יכולה ליהיות מאוד מענינת
אם לא לא נורא....
ו....הוא לא קטן מדי להנאטי? ><
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
מבינים?Originally posted by Ogihci@Oct 17 2007, 05:43 PM
לא אני יקח אותם מי המחשב אני יצא מי פרק 124 בבליץ' ילך בתוך המחשב ישרוף את המנגה ואת האתרים שיש להם
אתה מנהל פורום אחד קטן שאתה לא ממש מטפל בו ואני אביב וסאי עושים בו הכל אז זה נחשב לעבודה ממש קשהOriginally posted by acmilan@Oct 17 2007, 02:43 PM
חחחחח
הצחקת אותי
מנהל דיבורים הוא המנהל החשוב ביותר
רוב ההודעות בפורום דיבורים וגם רוב הספאם.
אתה קיבלת גלובאל רק כי אתה מלשן...
יודע מה, אני נשאר חצי אוטוקו, אין לי כוח לעשות שטויות...Originally posted by Ogihci@Oct 17 2007, 05:44 PM
מבינים?
ל-ב-ר-ו-ח-!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
האנטי זה מצויר לא מבין למה מחשיבים את זה לערוץ 64 (זה ערוץ סקס)Originally posted by The white knight@Oct 17 2007, 05:43 PM
אם תלייה זה בסדר?
אם לא לא נורא....
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
LOL טוב בשעה 21:00 כול האוטקטוים מתים ואני מיצטרך אל עומרOriginally posted by Black Cat@Oct 17 2007, 05:45 PM
אתה מנהל פורום אחד קטן שאתה לא ממש מטפל בו ואני אביב וסאי עושים בו הכל אז זה נחשב לעבודה ממש קשה
לא, כל אחד צריך ליחשף לזה בגיל מסוים אז עדיף שזה יהיה עכשיוOriginally posted by The white knight@Oct 17 2007, 02:43 PM
אם תלייה זה בסדר?
אם לא לא נורא....
אה ואני ראיתי פעם הנאנטי של רנמה זה גועל לומרות שזה נחשב למיןOriginally posted by Black Cat@Oct 17 2007, 05:46 PM
לא, כל אחד צריך ליחשף לזה בגיל מסוים אז עדיף שזה יהיה עכשיו
נכון אני לא עובד קשה בכלל אני רק מפרסם סקרים ודיוניםOriginally posted by Black Cat@Oct 17 2007, 05:45 PM
אתה מנהל פורום אחד קטן שאתה לא ממש מטפל בו ואני אביב וסאי עושים בו הכל אז זה נחשב לעבודה ממש קשה
אבל גם אתם לא ממש עובדים קשה במיוחד אתה
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)