עדי למה................
עדי למה................
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
כי הוא אוטאקו, לא כמוך, אתה בהכחשהOriginally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:13 PM
עדי למה................
לא האפכת לי , למה הפורום חזר למה למה עד שהיתי לוחם בGhostOnline הוא חזר???? זה גם עצוב וגם טוב
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
איזה רמה אתה שם?Originally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:15 PM
לא האפכת לי , למה הפורום חזר למה למה עד שהיתי לוחם בGhostOnline הוא חזר???? זה גם עצוב וגם טוב
אני עשרים ונמאס לי אז אני משחק מידי פעם
אני ב10 ואני משחק כול הZמן אני תותח בזה הסואל שלי היתמלא במלאו כבר ברמה 9 אני מנצח כול מיפלצת אני שונא את העקרביים הם מרעילים אותך :X
סבבע!Originally posted by Black Cat@Oct 23 2007, 11:12 PM
אם אתה אוטאקו רוצה להישתלט איתי על הפורום?
Im Back
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>D:</span>
עדי Oמגד
מה יש לך בכל סטאט?Originally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:17 PM
אני ב10 ואני משחק כול הZמן אני תותח בזה הסואל שלי היתמלא במלאו כבר ברמה 9 אני מנצח כול מיפלצת אני שונא את העקרביים הם מרעילים אותך :X
אם את ברמה 10 תלחם נגד בולולו או איך שלא קוראים לשעיר עם המקל
כשאני הייתי ברמה עשר סיימתי שני סילים של 10 1 של 6 ו1 של 5
אחי בכול יום אני עולה 5 רמות מחר אני היה ב15 :P וברמה 6 נילחמתי וניצחתי 6 מיפלצות ידים אדומות וניצחת כדור שער או משהו ברמה 7
זה לא ממש אכפת לי, הכי חשוב זה מה הסטאטים שלךOriginally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:20 PM
אחי בכול יום אני עולה 5 רמות מחר אני היה ב15 :P וברמה 6 נילחמתי וניצחתי 6 מיפלצות ידים אדומות וניצחת כדור שער או משהו ברמה 7
הסאטסים שלי טובים יש לי די מלא סקייליאם ומלא חיים
היי כולם
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
היי
הייOriginally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:23 PM
היי
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
יונתן את מפרסם שם של פורום יש פורום בשפ אוטוקו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)