תצלם תמונות ואז אני אגיד לך אם זאת דמות טובה ותצלם כל דבר שיש לך בתיק את הסקילים ואת המשתמש שלךOriginally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:22 PM
הסאטסים שלי טובים יש לי די מלא סקייליאם ומלא חיים
תצלם תמונות ואז אני אגיד לך אם זאת דמות טובה ותצלם כל דבר שיש לך בתיק את הסקילים ואת המשתמש שלךOriginally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:22 PM
הסאטסים שלי טובים יש לי די מלא סקייליאם ומלא חיים
אנחנו נשתלט על כל הפורום!מואהמואהמואה
Im Back
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>D:</span>
תיקראו תגובה אחרונה בעמוד הקודם אחי אני רק יראה לך את הסטסטוסים אה ואני עדיין ל אלוחם אני חייב עוד 7 זנבות של עקרב
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
לא נשתלט, השתלטנוOriginally posted by Persian@Oct 23 2007, 08:25 PM
אנחנו נשתלט על כל הפורום!מואהמואהמואה
ועכשיו אפשר להציק לאנשים ולשלוט בהם
אחי קרא תגובה למעלה
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
כשאני הייתי ברמה 10 היו לי כבר את כל הדברים עד רמה 17Originally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:27 PM
אחי קרא תגובה למעלה
אז מה אם זה שם של אתר שיש לו פורום זה עדיין דבר כל שהוא למשל:
אם עיש פורום אדוונס אז אי אפשר לדבר על עונת אדוונס
וואלה אני תמיד מוצא בגדים ומוכר אותם למוכרים יש לי חרב דרגון בקורב היה לי מלא קאש ואני יוכל לדוג כי תהיה לי עבודה
אני מוצא גם המון חרבות והמון בגדים והמון סילים והמון מלא דברים אז מה? זה לא הופך את הדמות שלך לטובהOriginally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:30 PM
וואלה אני תמיד מוצא בגדים ומוכר אותם למוכרים יש לי חרב דרגון בקורב היה לי מלא קאש ואני יוכל לדוג כי תהיה לי עבודה
עדיף להיות בלייד
נו אני היה בחרב בלייד עוד כמה רמות אני אביר אפל כתור עבודה שניה
עבודה שנייה זה ברמה ארבעיםOriginally posted by Ogihci@Oct 23 2007, 08:32 PM
נו אני היה בחרב בלייד עוד כמה רמות אני אביר אפל כתור עבודה שניה
ואתה יודע כמה זמן לוקח לעלות רמות מרמה עשר ומעלה?
שמתם לב שאין בפורום עכשיו שם אדמין או בעל
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אבל יש גלובאליOriginally posted by Timmy Turner@Oct 23 2007, 08:38 PM
שמתם לב שאין בפורום עכשיו שם אדמין או בעלוהוא עוד אוטאקו
מזל טוב! יש לך שרומיש!Originally posted by Black Cat@Oct 23 2007, 08:39 PM
אבל יש גלובאליוהוא עוד אוטאקו
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
:\ היי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)