לא באיזה עיר
לא באיזה עיר
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
ביי .
גם אצלכם הוא היה חלש ?
וזה ממש לא נראה לי הגיוני שהוא הלך כל כך הרבה בלי לאכול .
מתי הדודה שלך זרקה אותו ?
ביי
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
להן אצה הולך?
היי, הייתי בטוח שנסגרתם :huh: .
מתי הפורום חזר?
ולמה איבדתי שמונה הודעות?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
לא יודע
•:איזה שעמום
החתול השחור חזר!
למה לא דיברתם על חתולים שחורים?
כי כל שאר צבעי החתולים היו
באגי שלי היא חתולה שחורה
אז דיברתם על חתולים שחוריםOriginally posted by Ogihci@Oct 24 2007, 06:48 PM
באגי שלי היא חתולה שחורה:P
איך עדיין לא סיימתם את הנוד?
כולם לחייךאחרת יכה בכם המזל הרע אז אל תעשו את
![]()
לי לא עם חתול שחור אוהב אותכה היא לבן אדם הזה רק מזל טוב:P
מזל רע זה אקדח אז המזל הטוב שלך לא יעבוד נגד אקדח המזל הרע של החתול השחורOriginally posted by Ogihci@Oct 24 2007, 06:53 PM
לי לא עם חתול שחור אוהב אותכה היא לבן אדם הזה רק מזל טוב:P
כן בטח:P יש לי חתולה שחורה שמאוד אוהבת אותי :P זאת ואמרת רק מזל טוב :P
תראה את האנימה חתול שחור ותביןOriginally posted by Ogihci@Oct 24 2007, 06:55 PM
כן בטח:P יש לי חתולה שחורה שמאוד אוהבת אותי :P זאת ואמרת רק מזל טוב :P
איזה יבש
מישהו רוצה המלצה למשהו
אני לא רוצה ולא וירצה בכול מיקרא ממצב איתך?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)