טוב לא הבנתי למה סון הרג את האיש הזה
טוב לא הבנתי למה סון הרג את האיש הזה
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
עדף כבר שתלךOriginally posted by nathan@Oct 24 2007, 07:47 PM
יש לנו עבודה קשה - עוד 10 עמודים .
בעצם , אני מרושע . אז אני לא אעזור לכם .
בי
עדי לא התגעגענו אליך אבל רצינו להראות לך משהו שתגיד עליו xd
אני לא אלך כי אני מרושע -Originally posted by Black Cat@Oct 24 2007, 10:48 PM
עדף כבר שתלך
עדי לא התגעגענו אליך אבל רצינו להראות לך משהו שתגיד עליו xd
עריכה : לא , שיט . פיתיתת אותי כדי שאני אגיב ואעזור לכם להגיע לעמ' 100 %^^$
אחיי מה קרוה עם הילד הזה יוראה באקדח הוא רצה ליראות על האיש הזה רק הוא לא אבל מה קורא הם הוא יוראה?
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
יונתן אתה זוכר שאנחנו צריכים להשתלט על הפורום?
Im Back
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>D:</span>
הילד ירה עליו והרג אותו זה צויין בבום, עם יש לך עוד שאלות תשאלOriginally posted by Ogihci@Oct 24 2007, 07:50 PM
אחיי מה קרוה עם הילד הזה יוראה באקדח הוא רצה ליראות על האיש הזה רק הוא לא אבל מה קורא הם הוא יוראה?
לא כבר סימתי ליקרוא
אנלא מקבל יחס..
*נעלב*
*הולך*
נתראה מחר!
D:
Im Back
כן, הפכתי את הפורום עכשיו שבו כמעט כולם אוטאקואים חוץ מנתן אז עכשיו רק צריך שיסגדו לי ולך וזהוOriginally posted by Persian@Oct 24 2007, 07:54 PM
יונתן אתה זוכר שאנחנו צריכים להשתלט על הפורום?
LOL יסגדו לכם
תערוך לילדים את החתימות!Originally posted by Black Cat@Oct 24 2007, 10:58 PM
כן, הפכתי את הפורום עכשיו שבו כמעט כולם אוטאקואים חוץ מנתן אז עכשיו רק צריך שיסגדו לי ולך וזהו
ואת ההודעות!
Im Back
אסור לעשות את זה
אני לא מנצל את כוחי לרעה אם כן יסלקו אותי אבל אני לאOriginally posted by Persian@Oct 24 2007, 08:00 PM
תערוך לילדים את החתימות!
ואת ההודעות!
אדי נכון את סוגד לי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)