זה המצב הטבעי שלו, עם הוא היה משתגע הוא היה מספיםOriginally posted by nathan@Oct 24 2007, 08:08 PM
אדי , השתגעת או מה ?
זה המצב הטבעי שלו, עם הוא היה משתגע הוא היה מספיםOriginally posted by nathan@Oct 24 2007, 08:08 PM
אדי , השתגעת או מה ?
כן צודק
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
אם הוא מספים זה אומר שפיצול האישיות השתלט עליו .
אז אתה סוגד לי?Originally posted by Ogihci@Oct 24 2007, 08:09 PM
אממ סליחה רק עשיתי הדגמה
אני שם אספדה6 כתור המיתמש
ורק אייזן ישלוט בי אבל אני גם יכול לעשות את משה אני רוצה חוץ מי להרוג אספדות
תענה לי בכן או לא
כן גם זה נכון
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
ואני לא סוגד
אדי תענה על זה כבר!!!Originally posted by Black Cat@Oct 24 2007, 08:11 PM
אז אתה סוגד לי?
תענה לי בכן או לא
אה...הוא ענה לי . נבהלתי Oם
אני לא סוגד לאיש אפילו לאיזן רק אספדה 4 אוהב אותו
אתה כן למשל:Originally posted by Ogihci@Oct 24 2007, 08:12 PM
ואני לא סוגד
טריין או כמו שמכנים אותו חתול שחור (הילד עם המספר 13 על החולצה שלו ועל האקדח שלו) והחתולה שלך לכולם אתה סוגד וכולם חתולים שחורים אז אתה סוגד גם לי
מה ?
יונתן , אתה מאוהב בחתולה של אדי ?
לא הבנתי .
החתולה של אדי וטריין הם חתולים שחורים כמוניOriginally posted by nathan@Oct 24 2007, 08:15 PM
מה ?
יונתן , אתה מאוהב בחתולה של אדי ?
לא הבנתי .
הם אני לא סוגד להם דע... ואני אוהב אותה אבל לא ידעת מזה אנימה או מנגהXD ושמי השני הוא גרימוג'ו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)