Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33
  1. משתמש מנוסה
    <div align="Center">Pokemon-To Win The Champion</div>

מילות הכותב
    אחרי ששיחקתי זמן מה במשחק של שי החלטתי לכתוב עליו סיפור, שי נתן לי אישור לכתוב את הסיפור, וישר ניגשתי לעבודה.
    הסיפור יספר על המסע של הדמות שלי, למרות שהמסע לא יהיה זהה בכל המובנים. הסיפור יסופר בגוף שלישי, בגוף ראשון ולעיתים רחוקות מעיניי מישהו אחר.
    אם יש שגיאות הקלדה זה בגלל שבוורד שלי אין מתקן לעיברית אז אני מפספס חלק.

מדריך דמויות:
    ניב:
    הגיבור של הסיפור וחובב פוקימוני דרקון. המטרה שלו היא להשיג את שבעת סמלי הקרב ולנצח את פלטינה.
    הקדמה ופרק 1- ילד שעומד להפוך למאמן מתחיל. אבא של ניב נעלם בזמן שניב היה ילד וניב אהב לשחק עם דרגונייר של אימו, המטרה של ניב הוכרזה בפרק אחד- להשיג את שבעת סמלי הקרב כדי לנצח את פלטינה.
    פרקים 2 עד 4- המשיך כגיבור הסיפור, קיבל את גיבל ועזר לפלטינה בכך שהסכים להעביר את מרקרוו חזרה לדוד שלה. נלחם בעבר שלו כשפיירו ענקי איים על טיילואים שעפו בשמיים וכמעט חוסל ביחד עם גיבל בסף פרק שתיים. בפרק שלוש מרקרוו הציל את ניב וגיבל,ף שהתאחדו עם טורה והמשיכו בדרכם לורידאן. לקראת סוף הפרק מרקרוו עף לדוד של פלטינה. בתחילת פרק 4 ניב מקבל את הביצה של דוד של פלטינה ואז נפגש אם טורה, שמספרת לו שהיא ראתה סטרוויאה. ביחד הם הולכים למכון וניב נלחם בגרין קרב גומלין אחד על אחד, שלא מתקדם טוב במיוחד בשביל ניב.
    פוקימונים:
    גיבל- ניתן ע"י הפרופסור בפרק 2
    ביצה שחורה- ניתנה מדוד של פלטינה בפרק 4

פלטינה:
    אחת האלופות הגדולות והילדה שהצילה את ניב מפיירו. המטרה של ניב היא לגבור עליה, אבל היא מוכנה להילחם בו רק עם ישיג את כל סמלי הקרב.
    הקדמה- בהקדמה פלטינה לקחה את אחד המקומות החשובים למרות שהופיע רק לקצת זמן והצילה את ניב מפיירו. מאז עברו חמש שנים
    פרק 1- פלטינה ביקרה בפאלט ונפגשה עם פרופסור אוק, בסוף הפרק היא נפגשה עם ניב ואמרה לו שהיא תילחם בו רק עם יזכה בשבעת סמלי הקרב.
    פרק 2- סיפרה לניב שסטרוויאה שלה ברח בזמן הביקור שלה בפאלט וביקשה ממנו להעביר את מרקרוו של דוד שלה אליו
    פוקימונים:
    ארודקטייל- נראה לראשונה בהקדמה
    סטרוויאה- סופר עליו לראשונה בפרק 2

פרופסור אוק:
    הפרופסור של העיר פאלט והאדם אשר נותן פוקימונים למאמנים מתחילים של פאלט.
    פרק 1- היה אמור להעביר הרצאה אבל בגלל ההופעה של פלטינה דחה אותה ביום והלך לארח אותה.
    פרק 2- הופיע בתחילת הפרק כשנתן לניב פוקדע וחמש פוקדורים

אבא של ניב:
    לא ידוע על אבא של ניב הרבה, רק שהוא נעלם כשניב היה ילד קטן

אמא של ניב:
    מאמנת פוקימונים האחראית בבית של ניב.
    פרק 1- ניסתה להגיד לניב שההרצאה נדחתה אבל הוא לא שמע אותה ורץ.
    פוקימונים:
    דרגונייר- סופר עליו בהקדמה

טורה-:
    טורה היא מאמנת שאוהבת פוקימוני מעופף והם הסוג האהוב עליה. היא מומחית בהם ומוכנה להחליף פוקימונים חזקים תמורת פוקימוני מעופף שאין לה.
    פרקים 3 עד 4- למרות שכבר בפרק 2 פיירו שלה הופיע, אתה טורה ראו רק מפרק שלוש. היא התלוותה לניב והכירה אותו, וגם הציע לו להחליף את מרקרוו תמורת קומבסקין. בפרק 4 התפקיד של טורה נשאר שולי, כשהיא סיפרה לניב שהיא ראתה סטרוויאה ולקחה אותו למכון, שכנעה אותו להילחם שם.
    פוקימונים:
    פיירו- נראה בפרק 2
    קומבסקין-- הוצע להחלפה תמורת מרקרוו של דוד של פלטינה בפרק 3

דוד של פלטינה:
    היה מנהיג פירדמידת הקרב בעבר, ועכשיו מגדל פוקימונים שחי בורידיאן.
    פרקים 2 עד 4- בפרק 2 פלטינה סיפרה לניב על דוד שלה כשביקשה ממנו להעביר את המרקרוו שלו.
    לקראת סוף פרק 3 מרקרוו שלו עף עליו וככה הוא נפגש עם ניב וטורה, ובסוף הפרק הוא ומרקרוו התעמקו בביצה חשובה על אחד המדפים בביתו. בפרק 4 הוא נתן לניב את הביצה, ובכך גמר להופיע בסיפור
    פוקימונים:
    מרקרוו- נראה לראשונה בפרק 2

הקדמה:
    קוראים לי ניב ואני גר בעיר הקטנה פאלט. בעוד שבוע אני אקבל את הפוקימון הראשון שלי מהפרופסור, ואני כבר יודע את מי אני רוצה. ההחלטה שלי לצאת למסע באה משלושה דברים חשובים שקרו לי בעבר.
    הראשון הוא הדרגונייר של אמא שלי. שיחקנו ביחד כל הילדות שלי והוא היה כל כך נחמד. בזכותו פיתחתי אהבה לפוקימונים ולפוקימוני דרקון בפרט.
    השני הוא אבא שלי, יום אחד הוא נעלם, מאז לא שמעתי ממנו עוד. באותו יום דרגונייר לא הרגיש טוב ולא יכולתי לשחק איתו, והייתי ממש קטן אז בכלל היה לי רע. בגלל זה החלטתי לחפש אותו, למצוא אותו ולהחזיר אותו אלי ואל אמא ודרגונייר.
    הדבר השלישי והכי חשוב הוא מה ששם לי את המטרה שלי כמאמן, להביס את פלטינה.
    לפני חמש שנים, הייתי רק בן חמש, שכבתי על הדשא מחוץ לעיר פאלט והסתכלתי על הפיג&#39;ים שעופפו להם בשמיים, נהנתי לצפות בהם, זה היה מחזה מהמם. שכבתי שם זמן רב, זמן שנראה כנצח, וקצת לפני שעמדתי לחזור לעיר, משום מקום הגיע פיירו ענק שגירש את כל הפיגים. ממחזה שנראה כחלום הכל הפך לסיוט, פיירו עף באוויר ונופף בכנפיו האדירות, מרחיק את כל מי שהתקרב. רק אני נשארתי שם, משותק מפחד. פיירו עף עלי במהירות עם המקור קדימה, היה לי ברור שמתקפת המקור הזאת תחסל אותי, אבל פחדתי פחד מוות ולא יכולתי לזוז.
    הייתי בטוח שזה הסוף, עצמתי עיניים. עברו כמה שניות, ולא הרגשתי כלום, חשבתי ששמעתי כמה צעקות אבל לא הייתי בטוח, לא הבנתי מה אמרו. כשפקחתי את עיניי ראיתי את פיירו בורח משם, ופוקימון אבן עצום בגודלו, שנראה כמו ציפור אבן עם חוד בקצה הזנב עף מולי. הוא היה אפור ונראה כמו פוקימון עתיק שמזמן נעלם, ומאחורה שמעתי קול "ארודקטייל חזור".
    קרן אור אדומה פגעה בפוקימון האפור והעלימה אותו, ומאחורה ראיתי ילדה, ילדה שראיתי לא מעט פעמים נהנת עם הפוקימונים שלה. היא הלכה משם, ואני נשארתי לבד.
    אחרי שבוע בתוכנית &#39;המאמן האהוב שלנו&#39; תדהמה הכתה בי, הילדה שהצילה אותי ושראיתי פעמים כה רבות משחקת עם הפוקימונים שלה, הייתה לא פחות מאשר האלופה פלטינה.
    אירוע זה הוביל להחלטה שלי להפוך למאמן פוקימונים ולהביס את פלטינה, להוכיח לעצמי שאם יום אחד עוד פיירו יאיים על השדות הרגועים ליד פאלט, אני אוכל להבריח אותו בקלות ולמנוע עוד הרס.

2. משתמש מנוסה
    יפה מאוד&#33;
    הנושא של הסיפור נשמע מאוד מעניין..
    ההקדמה הייתה מצויינת והיא סיפרה את הרקע של ניב ממש טוב&#33;
    לא מאצתי שגיעות כתיב או הקלדה אבל תמיד תזכור לבדוק.
    הסיפור נשמע מענין- אז מחכה לפרק הבא&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    אני בדקתי, לשמחתי מצאתי את הכל.
    פרק 1 יפורסם היום בערב.
    ה שכן אני מצאתי שגיאה אצלך.
    *מצאתי- הקלדה מהירה

4. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    ההקדמה נחמדה, מפתחת ציפיות להמשך.
    יש כמה מקומות עם מילים לא כל כך מתאימות, למשל שרשמת "זה היה מחזה מהמם".
    המילה מהמם לא מתאימה, אתה יכול לרשום מרהיב במקום.
    הקטע של לחלק את הקטע ל3 לא טוב לפי דעתי, כי ההקדמה גם ככה קצרה ואתה מקפיץ את הקוראים מאירוע לאירוע בלי רצף.
    היה יותר טוב אם היית מספר הכל בקו אחד רצוף, מחבר את כל הקטעים לפי סדר כרונולוגי ובין כל קטע אתה יכול להוסיף משפט כמו לדוגמא: "כעבור חמש שנים...".
    מקווה שעזרתי.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

5. משתמש מנוסה
    לא היה פה כעבור חמש שנים.
    בנוגע למילים, השתמשתי בהם בגלל המקור, אני לא יכול להתנתק ממנו לחלוטין.
    הרעיון זה זה שאני מספר על שלוש דברים שונים, אפילו לא אירועים.
    רק שניים מהם היו אירועים, הראשון היה סיפור על משהו קבוע שקרה.
    בכוונה החלקים הראשונים היו קצרים יותר, כדי שהעיקר יהיה בשלישי והוא יהיה המפתח של הפרק. אני לא יכול לספר את הכל בקו רצוף בגלל האופי של ההקדמה, הדמות מספרת סיפור וכאן הבעיה.
    רק ההקדמה נראת ככה ובשאר יהיה סדר כרונולוגי וסיפור בקו ישיר

6. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Norg Man@Aug 30 2009, 11:19 AM
    לא היה פה כעבור חמש שנים.
    בנוגע למילים, השתמשתי בהם בגלל המקור, אני לא יכול להתנתק ממנו לחלוטין.
    הרעיון זה זה שאני מספר על שלוש דברים שונים, אפילו לא אירועים.
    רק שניים מהם היו אירועים, הראשון היה סיפור על משהו קבוע שקרה.
    בכוונה החלקים הראשונים היו קצרים יותר, כדי שהעיקר יהיה בשלישי והוא יהיה המפתח של הפרק. אני לא יכול לספר את הכל בקו רצוף בגלל האופי של ההקדמה, הדמות מספרת סיפור וכאן הבעיה.
    רק ההקדמה נראת ככה ובשאר יהיה סדר כרונולוגי וסיפור בקו ישיר
    החמש שנים הייתה דוגמא.
    במקרה הזה אולי עדיף לך להתנתק מהמקור, כי החיבור של המילים האלה נראה מוזר ולא מתאים.
    בקשר לשאר, זה החלטה שלך איך אתה בונה את הסיפור.
    אני רק אומר שכדי לשמור על קו רצוף כדי שלקורא יהיה יותר נוח.
    אם אתה רוצה, אתה יכול גם להוסיף מדריך דמויות או מדריך פרקים בהודעה הראשונה וגם זה יעזור יותר לקוראים להתקדם עם העלילה.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

7. משתמש מנוסה
    דמויות בהמשך, נכון לעכשיו יש רק שתי דמויות.
    מדריך פרקים ברגע שיהיו שלוש פרקים.
    בתגובה הבאה שלי אני אפרסם את פרק אחד.
    בתגובה הזאת אני כבר אחשוף את השם שלו.
    <div align="Center">שם הפרק הראשון: המפגש אחרי חמש שנים&#33; החלטה גדולה בפאלט הקטנה</div>

8. משתמש מנוסה
    אני מגיב כדי שתפרסם תפרק..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    ירין אל תגיב תגובות כאלה,, דבר ראשון אני דוחה את הפרק עוד תגובה ודבר שני מותר לי לעשות דאבל כדי לפרסם פרק.
    פעם הבאה תדווח כי זה ספאם, קרא חוקים

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Norg Man@Aug 30 2009, 11:54 AM
    מדריך פרקים ברגע שיהיו שלוש פרקים.
    כתבת שלוש פרקים,ואמורים לכתוב שלושה פרקים
    -------------------------
    נשמע סיפור יפה,וההקדמה טובה מאוד,אני מחכה לפרק אחד
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

11. משתמש מנוסה
    <div align="Center">פרק ראשון- המפגש אחרי חמש שנים&#33; החלטה גדולה בפאלט הקטנה</div>
    קמתי בבוקר כמו בכל בוקר רגיל והבטתי על לוח השנה. אחרי זה לא ברור לי איך בדיוק זה קרה, אבל מקפיצה שמחה הגעתי למצב שאני שוכב על הריצפה. התלבשתי מהר וירדתי למטה, אכלתי את הדגנים שלי בחיפזון ורצתי החוצה, מנופף לאמא לשלום ולא שומע את מה שהיא מנסה לומר לי.
    הפרופסור היה אמור להעביר הרצאת הסבר לכל מי שיקבל בעוד שבוע את הפוקימון הראשון שלו, אבל כשהגעתי למעבדה היא הייתה נעולה. ביחד עם שישה ילדים עמדתי שם ותהיתי למה המעבדה נעולה.
    אחרי כמה דקות הגיעה התשובה, משב רוח חזק עבר במקום כשמסוק כחול עצום עבר מעלינו. המסוק נחת בדשאים שמחוץ לעיר פלאט, וממנו ירדה פלטינה. אחרי חמש שנים והחלטה חשוב מבטינו נפגשו, אני לא בטוח שהיא זיהתה אותי אבל אני זיהיתי אותה. במהירות שלא תאמן הפרופסור ועיתנאים רבים מספור ניגשו לפלטינה, לא יכולתי להגיע אליה. חיכינו שם כמה דקות, והמצב בדשאים מחוץ לפאלט לא השתנה. אחד המדענים כבר יצא מהמעבדה וסיפר לנו שההרצאה נדחתה למחר בגלל שפלטינה הודיעה אתמול בלילה שהיא תגיע לפלאט והפרופסור צריך לארח אותה, אבל אני נשארתי ליד המעבדה צופה במה שקורה שם.
    אחרי כמה שעות הלחץ התחיל לרדת והפרופסור הוביל את פלטינה למעבדה. הדופק שלי עלה במהירות אדירה, הרגשתי שאני אחרי ריצת מרתון. הפרופסור ופלטינה נעצרו מולי ומול דלת המעבדה.
    לא הצלחתי להוציא מילה מהפה, והפרופסור שאל "ניב, מה אתה עושה כאן? אתה לא אמור להיות בבית שלך עכשיו? אתמול בערב הודעתי לאמא שלך שההרצאה נידחתה למחר." מבוכה הציפה אותי, רצתי כל-כך מהר למעבדה שלא שמעתי את מה שאמא שלי ניסתה לספר לי, בדיוק כמו שאר הילדים. אגרתי אומץ לדבר ואמרתי "בדיוק כמו שאר הילדים, לא שמעתי את מה שאמא שלי ניסתה לספר לי." פלטינה צחקה ואמרה "טוב, אותו סיפור אצל כולם. אני מכירה אותך לא? מלפני חמש שנים, פיירו ענק?" הופתעתי, ומהמבטים של הפרופסור ופלטינה הבנתי שהבינו את זה. אמרתי בשקט "כן, זה אני." העובדה שפלטינה זכרה הפתיעה אותי, אבל אז החלטתי החלטה חשובה, לספר לפלטינה על ההחלטה שלי. "את טובה אבל אחרי שאהיה אלוף ליגת קנטו אני אנצח אותך&#33;" פלטינה צחקה ואמרה "אני מוכנה להילחם רק במאמנים מיוחדים, כאלה שמוכיחים את עצמם באתגרים אחרים חוץ מלהיות אלופי ליגה, מה דעתך לנצח במתקני הקרב? זה אתגר אמיתי." עצרתי לחשוב לשתי שניות, ואז זרקתי את כל מה שחשבתי עליו. "כמובן" עניתי בקול הכי רציני שיכולתי לגייס. פלטינה חייכה ואמרה "אני מחכה ליום שבו אוכל להילחם בך"
    היא והפרופסור צחקו ונכנסו למעבדה, ואני קבעתי לעצמי אתגר חדש- לזכות בשבעת סמלי הקרב.

12. משתמש מנוסה
    יפה מאוד&#33;
    הפרק היה מעניין וטוב&#33;
    לא ראיתי שגיעות האורך היה מתאים- בסדר..
    סך הכל אין לי מה להעיר-לפרק ראשון זה מוצלח
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    תודה על התגובה.
    התווסף מדריך דמויות

14. Kibō no chi
    ההקדמה:
    "באה משלוש דברים "
    שלושה*
    "הפיגים"
    תשים &#39; מעל ל-ג&#39;, אחרת אפשר לקרוא את זה כחזירים.
    אין תיאורים שלך, של פלאטינה או של פאלט, אם היית מוסיף זה היה מעלה את הרמה של הסיפור.

הפרק הראשון:
    "שש ילדים"
    שישה ילדים*
    " אחרי 5 שנים "
    לא מומלץ לכתוב במספרים, אלא את השמות שלהם במילים, חמש שנים.
    "זהתה אותי"
    זיהתה*
    "רבים מסיפור"
    רבים מספור*
    "שפלטינה הודיע"
    הודיעה* היא נקבה.
    "במהירות אדירה&#092; "
    שגיאה של הקלדה מהירה, כתבת / במקום ,.
    " אתגר אמיתי" עצרתי " אחרי ה"אמתי" (לא אמיתי) צריכה לבוא נקודה.
    "בלה בלה בלה זה אתגר אמתי". עצרתי בלהבלהבלה.
    "אני מחכה ליום שבו אוכל להילחם בך"-שכחת פה נקודה.
    הסיפור די נחמד, חסרים קצת (הרבה) תיאורים, אבל רמת הכתיבה עצמה גבוהה וטובה, מחכה להמשך =]

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    הרוב קרה מהקלדה מהירה, מה שטעיתי הסברתי במסן, מה שלא הסברתי במסן לא נורא.
    ואמיתי אני אגיד גם כאן, אפשר לכתוב גם אמיתי וגם אמתי

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •