נדב- אני לא מתכוון להפסיק, מ"תים הם חלק גדול בחיים שלי, ונכון לעכשיו זה הפורום הראשי שלי, מהאחרים אני אפרוש בעתיד הלא רחוק, ככה שאני עומד להשקיע את כל-כולי בפורום הזה, ובמ"תים בעיקר
ליאור- מ"תים, קפוארה, כתיבת שירה
נדב- אני לא מתכוון להפסיק, מ"תים הם חלק גדול בחיים שלי, ונכון לעכשיו זה הפורום הראשי שלי, מהאחרים אני אפרוש בעתיד הלא רחוק, ככה שאני עומד להשקיע את כל-כולי בפורום הזה, ובמ"תים בעיקר
ליאור- מ"תים, קפוארה, כתיבת שירה
למה אתה תפרוש, אם אפשר לדעת? ם:Originally posted by Norg Man@Aug 22 2009, 11:29 PM
ספוילר
מה היה הפרס במשחק פוקימון עולם אחר-של עמוד 300?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה סוד שלא יפוענח לעולם, כי התשובה היחידה שמורה עמוק בתוך הראש שלי
בבבבקקשההה!!!!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה ספאם, אם זה כל מה שיש לך להגיב אל תגיב.
אני לא אדווח הפעם אבל זאת אזהרה אחרונה ולכולם, אין עוד ספאם אחד הכי קטן בנו"ש שלי
בן כמה אתה?
ומאיזה איזור אתה בארץ? (אם אתה לא רוצה עיר ספציפית).
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אני מהמרכז ואת בן 13, כבר כתבתי את זה בהרשמה לבחירות לפרוייקטים
וסוף סוף שאלות נורמליות, עד עכשיו הכל קשור לזה שאני שה"מ או לא הגיוני יותר מדי
האם אתה מתכוון לעשות את פרס ה300 גם למשחק האחר שלך?(ברח לי השם)
--------
![]()
-------
![]()
האם אתה אחד התלמידים הטובים בכתה?
ספוילר
נדב- כן
ירין- league of the masters ואין לי מושג
ליאור,תרגיע,נורג הוא אדם הגון ביותר ולא אוהב להתעסק ב...
חח
טוב לעיניין:
מתי אתה הולך לישון בד"כ?
בין אחת עשרה בלילה לאחת לפנות בוקר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)