הוספתי אני צריך אישור מימחהOriginally posted by Gliscor@Aug 18 2009, 10:57 PM
פיפלאפ תוסיף אותי לסקייפ
הוספתי אני צריך אישור מימחהOriginally posted by Gliscor@Aug 18 2009, 10:57 PM
פיפלאפ תוסיף אותי לסקייפ
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
סרט - בדרך לחתונה עוצרים בווגאס
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=15830
מיאו ממצב?
הכל טוב :oOriginally posted by CraZyCatMe@Aug 19 2009, 01:16 AM
מיאו ממצב?
מה אתך?
ספוילר
טוב לילה מיאו D:
מה לילה, כולה אחד וחצי :huh:Originally posted by CraZyCatMe@Aug 19 2009, 01:30 AM
טוב לילה מיאו D:
ספוילר
חחחחחחחחחחחחחחח אני ארשום שוב את זה. אם היו מסתכלים על הטופיקים שלי (בכל שעות היממה) באותה כמות שמסתכלים על הטופיקים של kobi1500 (שהתפרסמו ב5 לפנות בוקר) אני הייתי מרגיש שאני עושה משהו שתורם לקהילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
אם הייתי יכול להגדיל את המונה שלי באותה מהירות שהוא עשה, הייתי בספר השיאים של נורג בתור המשתמש עם הכי הרבה הודעות.Originally posted by Hit Man@Aug 19 2009, 01:41 AM
חחחחחחחחחחחחחחח אני ארשום שוב את זה. אם היו מסתכלים על הטופיקים שלי (בכל שעות היממה) באותה כמות שמסתכלים על הטופיקים של kobi1500 (שהתפרסמו ב5 לפנות בוקר) אני הייתי מרגיש שאני עושה משהו שתורם לקהילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
ספוילר
הוא הכי טוב בהכל. יש לו את הידע איך למשוך אנשים לצפות 1000 פעמים באותה הודעה, והוא יודע איך להרים את המונה בכמות של פי 20 מבן אדם רגיל. פשוט גאון.
אני מצדיע לו~Originally posted by Hit Man@Aug 19 2009, 01:44 AM
הוא הכי טוב בהכל. יש לו את הידע איך למשוך אנשים לצפות 1000 פעמים באותה הודעה, והוא יודע איך להרים את המונה בכמות של פי 20 מבן אדם רגיל. פשוט גאון.
ספוילר
לא יודע... אני צריך לחשוב על איזה סיפור.Originally posted by Hit Man@Aug 19 2009, 01:48 AM
אז מה אתה מספר?
עוד חמש דקות אני חוזר אליך עם אחד, בסדר?
ספוילר
בינתיים אני אספר לך שאני מאוד מרוצה ממחלקת הפרויקטים.
חבל רק ששי פרש...Originally posted by Hit Man@Aug 19 2009, 01:50 AM
בינתיים אני אספר לך שאני מאוד מרוצה ממחלקת הפרויקטים.
החבר השרוט שלי שלח לי אתמול הודעה "אני לא מאמין במשפטי פתיחה, אבל אני רק זוכר שבדייט הראשון שלי ושל אסתי, אמרתי לה שהיא כמו משב רוח קייצי בליל סתיווי באמצע החורף
ומאז..כבשתי אותה..היא שלי
מסכנה..לא יכולה דקה בלעדיי מאז..חונקת אותי" :S
הוא יודע איך להתחיל עם בחורות, אני צריך ללמוד ממנו.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)