החלק הכי מגניב בזה זה שבלייזיקאן חונק את צ'אריזארד לדעתי ם:Originally posted by The Cresselia@Aug 21 2009, 06:59 PM
תודה יצא ענק ^_^
החלק הכי מגניב בזה זה שבלייזיקאן חונק את צ'אריזארד לדעתי ם:Originally posted by The Cresselia@Aug 21 2009, 06:59 PM
תודה יצא ענק ^_^
ספוילר
אני לא רואה שמישהו פה צחק חוץ ממך...Originally posted by SexStyle@Aug 21 2009, 04:51 PM
כן..
אחריך XDD
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
נכון נדב איזה קול זה
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
הודי הודי לא טיפש, הודי שם טיטול יבש.
ספוילר
כע!!!Originally posted by The Trooper@Aug 21 2009, 07:02 PM
החלק הכי מגניב בזה זה שבלייזיקאן חונק את צ'אריזארד לדעתי ם:
החלקים היפים זה עם הרעיון של הצינוק מסטורי הראשון עם הסיוטים של גנגר והחלומות הטובים של הפוקימון השני כך זה על רעיון כריסיליה ודארקראי לא עם הסיוטים והנוצה של כריסיליה?
עזרה
איך אני שומר בקובץ שיהיה אחות יותר טובה בציור שאני מצייר בצייר?
בברכה, דודי
זה צייר מה אתה מצפה ממנו אפילו אני מציר יותר יפה מצייר תעבוד בפוטו אם אתה יודעOriginally posted by אמבראון@Aug 21 2009, 07:08 PM
עזרה
איך אני שומר בקובץ שיהיה אחות יותר טובה בציור שאני מצייר בצייר?
איפו יש פוטו ומזה?
בברכה, דודי
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון, אבל נראה לי שהשוות את הסיוטים של גנגר והחלומות של גארדבואיר ב-MD אדום/כחול ליכולת של דארקראי וכרסיליה "^^Originally posted by The Cresselia@Aug 21 2009, 07:07 PM
כע!!!
החלקים היפים זה עם הרעיון של הצינוק מסטורי הראשון עם הסיוטים של גנגר והחלומות הטובים של הפוקימון השני כך זה על רעיון כריסיליה ודארקראי לא עם הסיוטים והנוצה של כריסיליה?
ספוילר
פוטו =פוטשופOriginally posted by אמבראון@Aug 21 2009, 07:11 PM
איפו יש פוטו ומזה?
אתה לא יודע מזה?
יש המשך !!
כן.... בערך לא יודע כי אמרו במשחק יהלום שדארקראי עושה סיוטים וכריסיליה מרפא את הסיוטים עם הנוצה שלה או משהו כזהOriginally posted by The Trooper@Aug 21 2009, 07:11 PM
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון, אבל נראה לי שהשוות את הסיוטים של גנגר והחלומות של גארדבואיר ב-MD אדום/כחול ליכולת של דארקראי וכרסיליה "^^
רומא יש לך איסי?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
שיט נווו אבל אין לי פוטושופ
בברכה, דודי
יאפ, יש כזה דבר ם:Originally posted by The Cresselia@Aug 21 2009, 07:13 PM
כן.... בערך לא יודע כי אמרו במשחק יהלום שדארקראי עושה סיוטים וכריסיליה מרפא את הסיוטים עם הנוצה שלה או משהו כזה
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)