לכל מי שחשב שפרשתי/נטשתי את הפורום אז רק הייתי בחו"ל בשבועיים וחצי האחרונים ובכל החופש שהיה לפני כן הייתי בקורסים
גם אני הייתי באמריקה שלוש שבועות -איפו הייתה?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
השקעה יפה תמשיך כךברוכים הבאים לפורום פוקימון האתר הישראלי
תשקיע - ובעיקר תהנה..שמחים שהצטרפת לקהילה שלנו...
ברוכים הבאיםמזל טובשמחים שהצטרפת לקהילה שלנו...
ברוכים הבאיםסיקור מצוייןמזל טוב
ברוך השב, למרות שאין לי ממש מושג מי אתה כי אני לא כזה וותיק, אני רק זוכר שהיית מנהל בפורום של פוקימון אונליין הזה :o
ספוילר
זה איילון, המייסד השני -.-Originally posted by The Trooper@Aug 21 2009, 06:12 PM
ברוך השב, למרות שאין לי ממש מושג מי אתה כי אני לא כזה וותיק, אני רק זוכר שהיית מנהל בפורום של פוקימון אונליין הזה :o
הוא ייסד עם רותם את הפורום =0
רק שהוא פחות פעיל =0
ואני מכיר אותו מפוקיבלוק (זל"ק)
ברוך שובך =0
ושתהיה יותר פעיל X_X
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אני מקווה שאתה צוחק, כדאי שתסתכל על המספר משתמש שליOriginally posted by The Trooper@Aug 21 2009, 06:12 PM
בסדר, הבנתי שאתה מייסד ואתה המשתמש השני בפורום, אבל אני לא בפורום הרבה זמן, והדבר היחיד שראיתי שאתה פעיל בו זה היה הפורום של פוקימון אונליין (שנסגר) והצילום, ובגלל זה אני לא מכיר אותך. :/Originally posted by shadow@Aug 21 2009, 05:46 PM
אני מקווה שאתה צוחק, כדאי שתסתכל על המספר משתמש שלי
ספוילר
ברוך הבא הבאתא לנו משהו מיח"ול?
אולי תאשאר אותי לאיסי שלך?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)