Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    את הדבר הבא אני כתבתי לעיתון פוקיבלוק וכעת אני מפרסם זאת כאן.
    נאלצתי למחוק המון המון כי כתבתי את זה לפוקיבלוק ונתתי שם דוגמאות למשחקים שילדים עשו וכתבתי דברים שאי אפשר להראות פה כי זה לא רלוונטי, לא משנה זה ככה יוצא פחות טוב לצערי ><

מה שאתם בעצם רואים הוא חלקים מכתבות שכתבתי שמטרתם לעזור במשחקי תפקידים, את אלו שמבקרות וכו&#39; לא תראו כאן, אבל יש כמה דברים שהחלטתי להראות לכם ואני מקווה שזה יעזור למישהו&#33;

שלום לכולם, החלטתי לדבר איתכם קצת על איך באים רעיונות למשחקים ועל יצירתיות.
    נתקלתם במחסור ברעיונות? מן מעצור יצירתי? לא נורא, יש דרכים לפתור זאת, בהמשך תגלו שאפשר אפילו בעזרת תמונה אחת פשוטה ומעט דמיון. יש אנשים ברי מזל שהיצירתיות שלהם שופעת והם מצליחים למצוא רעיון למשחק בכל פעם מחדש, אבל גם אנשים מוכשרים התחילו בתחתית והשתפרו ומשתפרים עם הזמן, גם אתם יכולים&#33;[לא שאתם לא מוכשרים].
    מה קורה כשלא מוצאים רעיונות ? זוהי בהחלט בעיה קשה ולאנשים שמוצאים רעיונות, קשה להבין כאלו שלא וההפך&#33;
    אתן לכם דוגמא לאיך מצאתי רעיון למשחק על ידי תמונה אחת בלבד&#33;
    קחו לדוגמא את התמונה היפה הבאה של ססוקה מהאנימה נארוטו:
    uchiha sasuke
    בתמונה אנו רואים את הנער בצד ימין ושמאל, כאשר בצד ימין הוא נראה מנגן בחליל, בעוד הצד השני שחור ואפל, מסתכל קדימה במבט מרתיע. אפילו על התמנוה הזו אפשר לבסס משחק&#33; למשל חשבתי לעצמי, יש פה נער ואת אותו הנער במן צורה אפלה? הנער מנגן בחליל? אפשר לעשות משחק שהמשתמשים הם נערים אשר מסוגלים לחשוף את הצד הרע שבהם בעזרת ניגון או שימוש בכלי מיוחד וכאשר הם עושים זאת הם מקבלים כוחות ייחודיים וכו&#39;. נשמע מסובך? לי לא, מכאן אפשר להמציא עלילה, אויבים ועוד&#33; אם אתם מתקשים במציאת רעיון וקשה לכם, למה שלא תפנו לאנשים שאתם יודעים כמוכשרים, שיעזרו לכם. העצה שלי שאני מאוד מאמין בה, היא לצפות באנימות. כן, בעיקר אם תצפו באנימות או תקראו מנגות מסגנון שונאן תוכלו לפתח את הצד היצירתי במוח וזה יעזור לכם בסופו של דבר לפתוח משחק תפקידים ייחודי ומעניין&#33;
    יש דרכים פשוטות יותר למציאת רעיון, לדוגמא היכנסו למנוע החיפוש "google" וחפשו ספרייטים של דמויות ממשחקים, יש משחקים כמו פינל פנטסי שבעזרתם יש לכם דמויות שכוללות את הדמויות הראשיות, אויבים, אנשים שניתן לפגוש במשחק וכל מה שצריך לעשות זה לקשר אותם לעלילה אחת לא מסובכת שניתן גם לקחת מאנימה קיימת והנה לכם משחק&#33; הרבה אנשים מנסים לפתוח משחקים על אנימות מסוימות ואני דווקא חושב שלפתוח משחק עם רעיון חדש שאתם יצרתם, זה יהיה התרגול הכי טוב&#33; לפתוח משחק עם ידע מאתרים על סדרה מסוימת לפעמים נוח, מעניין ובאמת נהדר, אבל לא יהיה טוב יותר אם תמציאו את כל שלל צדדי המשחק בעצמכם? גם משחקים פשוטים יכולים להיות מהנים, כל אחד יכול להתחבר למשחק בצורה שונה&#33; אז אל תחשבו שאתם לא טובים אם פתחתם משחק ולא התלהבו ממנו, כמו שאמרתי זה גם עניין של תרגול&#33; עכשיו נסו לחפש תמונות מסוימות, אני למשל רשמתי "weapon fire evil" מה מצאתי? כמעט וכלום, אבל כן מצאתי משהו מעניין אחד&#33; golden axe תמונה כזו לא מעלה לכם רעיונות בהסתכלות הראשונה?

הדברים הבאים הם חלק משתי כתבות שונות:

חלק מסוים מכתבה מסוימת:
    חברים אני חושב שחשוב שתקראו את החלק הזה של הכתבה, קצת חומר למחשבה&#33;
    במשחקי התפקידים שאני משחק בהם בדרך כלל[הכתבה פונה למשחקי פוקימון בגלל מספרם הרב], מקבלים צ&#39;ופרים על פתיחת עמוד 100 לדוגמא&#33;
    או זה שיהיה בעל מספר ההודעות הרב ביותר בעמוד 50 וגם זה שיגיע למכון הראשון, ראשון&#33;
    למה לתת צ&#39;ופרים על דברים חסרי משמעות? אם שחקן הגיב ראשון בעמוד 100 אך אינו משקיע ואינו גורם למנהל הנאה, בזמן שזה שהגיב אחריו באותו העמוד משקיע ונותן הכל, למה הפחות טוב יקבל צ&#39;ופר?
    זוהי דרך שגויה חברים, דרך שגויה&#33; אם אני הייתי מנהל משחק תפקידים הייתי נותן צ&#39;ופר על התנהגות טובה, פעילות טובה, קרבות מעניינים וכו&#39;&#33; במצב שכזה השחקנים ינסו לשחק טוב אף יותר בכדי לקבל צ&#39;ופרים והמנהלים רק מרוויחים מכל העניין&#33; רמת המשחק תעלה וגם השחקנים יתחזקו&#33;
    אז חברים תתנו צו&#39;פרים לאנשים שמגיע להם ובטלו את ההגעות לעמוד 100 וכו&#39;&#33;

חלק מסוים מכתבה מסוימת:
    החלטתי לעזור לכם קצת עם עניין התגים כי מצאתי רעיון[מזה מספר חודשים ושחכתי ממנו] שיכול לעזור לכם&#33;
    נחמד לתת תגים לכל מכון, ששחקן ייכנס לדף ההרשמה ויראה: "אוו אני השגתי את שלושת התגים היפים האלה בעצמי, איזה מדהים אני, איך בנות לא מתנפלות עלי?"
    אבל ליצור תגים זה די קשה ולהשתמש בקיימים לא מקורי...מה עושים? פתרון פשוט&#33;
    מכירים את המשחק פוקימון טרוזאי? הפתרון של הבעיה שלכם ממש מתחת לאף&#33;
    במשחק פוקימון טרוזאי אתם משחקים עם אייקונים של פוקימון בכל מיני משחקים בסגנון טטריס[אני טועה? זה לא רלוונטי לתקן אותי, מה שעושים במשחק הוא לא הדבר החשוב ^^]
    שמתי לב שהאייקונים[ספרייטים למי שירצה] הם דומים לגודל של תג ונראים נחמד מאוד&#33;
    למה לא להשתמש בהם לתגים? הנה אחד לדוגמא ואחריו הרעיון&#33;
    http://www.pokemonelite2000.com/spri.../trozei105.png
    נגיד שבניתי מכון אדמה עם מארווק, דיגלט ותוספת נחמדה ג&#39;יגליפאף&#33;
    הפוקימון החזק ביותר הינו מארווק? אם כן, מדוע לא לחלק תג למנצח עם הפרצוף של הפוקימון החזק ביותר במכון? דבר המשקף את כוח המאמן שהבסתם ואת סוג המכון בו נלחמתם&#33;
    אם הייתי בונה מכון דרקון עם דרגונייט, אלטריה ופלייגון, הייתי שמחי לחלק תג של דרגונייט&#33;

מקווה שהדבר עזר למישהו&#33;
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. the bitch is back
    באמת אחלה מידע~
    זה נותן המון רעיונות טובים לחת"מ...
    ולי היה בעיה גם עם התגים(אמרתי שידמיינו~) אבל הבאת אחלה פיתרון&#33;
    באמת 3:
    ח"ח גדול D:
    מחכה לעוד דברים בסגנון ^^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. היכל התהילה
    אני שמח, זה כמה דברים שפרסמתי מפעם אבל אני חושב להכין מדריך, או יותר נכון...טוב אין לי שם לזה, חדש, עם כל מיני טיפים וכו&#39;...אראה אם יהיה לי זמן, בכל מקרה תודה שהגבת ><
    אביב

4. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    למען האמת הרעיון עם הצ&#39;ופרים באמת טוב, אף על פי שכבר הוא היה ברור לי מאליו שאם מישהו ישקיע במשחק שלי הוא יקבל דברים טובים במתנה =/
    אבל הטיפים יכולים לעזור למתחילים.
    ח"ח
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

5. היכל התהילה
    תודה גיל
    אביב

6. משתמש מנוסה
    אביב,העצות שלך למשחקי התפקידים מעולות.
    תודה רבה לך על הפירסום שלך הטיפים האלה בחת"מ,אני מיד יוסיף את נושא זה ללינקייה.
    כל הכבוד על ההשקעה בעצות,ותודה רבה לך על תרומתך לפורום חת"מ=0
    -מתווסף ללינקיית חת"מ-

ההרשמה השנייה החלה&#33;רוצו להירשם ואולי תתפסו את המקום האחרון במשחק&#33;ההרשמה נסגרת מחר בערב&#33;(קרדיט לאדם מפוקיבלוק שקרס על הלוגו)

7. היכל התהילה
    חח תודה אני שמח ם:
    אולי אם אחשוב על כמה דברים אכתוב בעתיד, אבל בגלל הדלות בתגובות זה קצת מונע ממני לעשות את זה ^^"
    אבל אני מודה לך
    אביב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •