Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 101 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 05:14 PM

ירין
    אתם הולכים להר מון כשפיתאום קופץ אלייך מהשיחים עצבני במיוחד
    שמשגר להביור שכמעט פוגע בך מה תעשה??
    אני יכול להגיד לך יותר מאוחר איזה בקשות אני רוצה נכון?
    ----------
    "בדו צא! תשתמש באבקת שיתוק ואז התזת מים! ואז מגה שאיבה ומכת צמיחה בכל הכח!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מאט
    אתה מגיעה לדלת שכתוב עלייה זירה אתה ניכס ורואה עצבני בימיוחד מה תגיד להאונדור לעשות או שתיבחר פוקימון אחר??

"באנירי צאי&#33;"אני אומר ומשחחר אותה מהפוקדור&#33;"תתקפי בקרן קרח ואז באגרוף אש&#33;" אני אומר לה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    ג&#39;יי
    תגיב תגובות יותר ארוכות לפחות חצי שורה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי לא מצליח לחמוק ונפגע מהמיתקפות של צ&#39;יקוריטה.איווי מיתרגז ותוקף אותה עם דחיפה אבל במהירות גבוהה מאד יותר משל דחיפה רגילה וםוגע בה חזק צ&#39;יקוריטה עפה על אחד העצים מרוב העוצמה.טום צועק:"צ&#39;יקוריטה חסלי אותו עם קרן סולרית,צ&#39;יקוריטה מכינה קרן סולראית עוצמתית שיכולה לחסל את איווי
    מה תעשה??
    מצב
    צ&#39;יקוריטה45%
    איווי50%
    "תיתחמק מהקרן ואז תישתמש בדחיפה ת חול ושוב דחיפה&#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    ג&#39;ון
    קרבי משתמש בהתזת בוץ אבל תדי מיחמק ממינה ומיתקרב לקרבי במהירות קרבי קופץ מעליו ותדי מפספס את קרבי עם אגרוף החשמל.תדי גם קופץ ומישתמש בחיתוך לילה משולב עם שריטה ופוגע בקרבי .
    קרבי מישתמש בצבט סרטן ומעיף את תדי לאדמה ואז בשיא המהירות משגר קרן בועות עוצמתית במיוחד.
    טום צועק אל תדי:"תדי צא מיתקפת זעם ואז אגרוף קרח"תדי מפוצץ את הבועות עם הזעם ומיתקרב לקרבי עם אגרוף קרח שיכול לחסל אותו מה תעשה??
    מצב
    תדי30%
    קרבי30%
    אני אומר לקרבי:"קרבי תשתמש בקרן בועות ואז תשתמש בצווטות סרטן ותחזיק עם הצווטות סרטון את תדי ותקפוץ ואז תעיף אותו על האדמה הכי חזק שאתה יכול.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    כל הכבוד זכית ב1000&#036; ובמתקפה לפוקימון תיבחר איזה פוקימון להוסיף לו מתקפה, ולא אתה לא יכול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בדו מפספס ואגרואולייט מחסל אותו בגלגל להבה[גאון עשב נגד אש] גרולייט מיתכונן לישלוח עלייך להביור מה תעשה??

מאט
    באנירי פוגעת בקרן קרח בסטאנקי ומקפיא אותו ואז מישתמשת באגרוף אש שפוגע בעוצמה בסטאנקי שמקבל חבורות מהקרח נמיטמוטת עליו סטאנקי משגר כדור צל בכוחיו האחרונים מה תעשה??

ג&#39;יי
    איווי חומק מהקרן שפוגעת בעץ ומפילה אותו,איווי מישתמש דחיפה מהירה בימיוחד שפוגעת בצ&#39;יקוריטה.
    המאמן שלה צועק :"צ&#39;יקוריטה עכשיו צפן מצליפה" אך לפני שצ&#39;יקוריטה מצליחה לעשות משהו איווי תוקף אותו במכת חול ודחיפה עוצמתית שמביסה אותה.המאמן אומר לך:"כל הכבוד כך היהנ ה200&#036; והממתק שישמח את האיווי שלך רק תזהר עם אתה רוצה שיתפתח לאמבראון כמו שלי תיתן לו את זה בלילה ואם אתה רוצה אספיאון תן לו עכשיו ודרך אגב שמי הוא טומי" הוא אומר לך ומביא לך את 2 הדברים.
    מה תעשה עכשיו
    ~~~~~~~~~~
    איווי למד התקפה מהירה

מתן
    קרבי משתמש בקרן בועות שגורמת לתדי לא ליראות כלום.טום צועק:"תדי שריטות לכל הכיוונים" תדי תוקף לכל הכיוונים קרבי מיתחמק ותופס את תדי בעזרת צבט סרטן ואז הוא קופץ לגובהה ומרסק את תדי על האדמה ובכך מחסל&#33;&#33;"הינה כך 3 ו500&#036;

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 06:05 PM
    מתן
    קרבי משתמש בקרן בועות שגורמת לתדי לא ליראות כלום.טום צועק:"תדי שריטות לכל הכיוונים" תדי תוקף לכל הכיוונים קרבי מיתחמק ותופס את תדי בעזרת צבט סרטן ואז הוא קופץ לגובהה ומרסק את תדי על האדמה ובכך מחסל&#33;&#33;"הינה כך 3 ו500&#036;
    אני שמח ואומר לקרבי:"קרבי הייתה מצויין&#33; הנה כך רייר קנדי אחד כפרס" ואז אני נותן לקרבי רייר קנדי אחד וממשיך להיסתובב קצת בפארק המאמנים.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

מאט
    באנירי פוגעת בקרן קרח בסטאנקי ומקפיא אותו ואז מישתמשת באגרוף אש שפוגע בעוצמה בסטאנקי שמקבל חבורות מהקרח נמיטמוטת עליו סטאנקי משגר כדור צל בכוחיו האחרונים מה תעשה??

מתקפות רוח לא משפיעות על פוקימונים מסוג רגיל אבל לא משנה...
    ---------------
    "באנירי תקפצי ותתחמקי מכדור הצל ותתקפי שוב באגרוף אש&#33;" אני אומר לה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. משתמש מנוסה
    ג&#39;יי
    איווי חומק מהקרן שפוגעת בעץ ומפילה אותו,איווי מישתמש דחיפה מהירה בימיוחד שפוגעת בצ&#39;יקוריטה.
    המאמן שלה צועק :"צ&#39;יקוריטה עכשיו צפן מצליפה" אך לפני שצ&#39;יקוריטה מצליחה לעשות משהו איווי תוקף אותו במכת חול ודחיפה עוצמתית שמביסה אותה.המאמן אומר לך:"כל הכבוד כך היהנ ה200&#036; והממתק שישמח את האיווי שלך רק תזהר עם אתה רוצה שיתפתח לאמבראון כמו שלי תיתן לו את זה בלילה ואם אתה רוצה אספיאון תן לו עכשיו ודרך אגב שמי הוא טומי" הוא אומר לך ומביא לך את 2 הדברים.
    מה תעשה עכשיו
    ~~~~~~~~~~
    איווי למד התקפה מהירה
    "תודה רבה יש לך צ&#39;יקוריטה חזקה בימיוחד" אני אומר וממשיך בדרקי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

9. משתמש מנוסה
    ירין
    כל הכבוד זכית ב1000&#036; ובמתקפה לפוקימון תיבחר איזה פוקימון להוסיף לו מתקפה, ולא אתה לא יכול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בדו מפספס ואגרואולייט מחסל אותו בגלגל להבה[גאון עשב נגד אש] גרולייט מיתכונן לישלוח עלייך להביור מה תעשה??
    א. יש&#33;&#33;
    ב. אבל לא ביקשתי בתחילת המשחק וכתבתי שאני אבקש מאמצע המשחק
    ג. אנינ יודע שאש טוב על עשב אבל רציתי שהשמחה תעלה לו-לא משנה
    ד.בחרתי במגמיר
    -----
    אני זז מהר הצידה ואומר:"זנגוס תשתמש בזעם עם ריקוד חרבות&#33;&#33;"
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    ג&#39;ון
    אתה הולך כשפיתאום אה מבחין בומסביבו הרבה מאמאנים
    מה תעשה??
    ~~~~~~~~~
    קרבי למד קרן קרח ואתה מקבל פרס יערך בהודעה הבאה.

מאט
    וואי נכון ששכחתי טוב לא נורא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי מיתחמכת מכדור הצל של סטאנקי ומחסלת אותו עם אגרוף אש.פיתאום סטאנקי נעלם ומופיע בימקומו ברונזור גדול מהרגיל שמשגר היפנוזה על באנרי מה תגיד לבאנירי לעשות כדי להיתחמק??

ג&#39;יי
    אתה ממשיך בדרכך ופיתאום רואה סקיטי פצוע שוכב על הדשא מה תעשה??

ירין
    תבקש עכשיו בקשה אחת
    גרימר לומד אגרוף אפל מיתקפת רוח.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זנגוס תוקף את גרולייט בזעם עם חיזוק של ריקוד חרבות ופוצע אותו גרואולייט תוקף בניב אש בשילוב עם ריקוד חרבות גם כן מה תגיד לזנגוס לעשות בשביל להיתחמק??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 07:21 PM

מאט
    וואי נכון ששכחתי טוב לא נורא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    באנירי מיתחמכת מכדור הצל של סטאנקי ומחסלת אותו עם אגרוף אש.פיתאום סטאנקי נעלם ומופיע בימקומו ברונזור גדול מהרגיל שמשגר היפנוזה על באנרי מה תגיד לבאנירי לעשות כדי להיתחמק??

באנירי תתקפי אותו בקרן קרח לפני שהוא יספיק להפנט אותך ואז תתקפי באגרוף אש&#33;"אני צועק לה.

^^^^^^^^^^^^^
    תוסיף בבקשה מתקפות זה מציק להכנס כל הזמן לסרביי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    ג&#39;ון
    אתה הולך כשפיתאום אה מבחין בומסביבו הרבה מאמאנים
    מה תעשה??
    ~~~~~~~~~
    קרבי למד קרן קרח ואתה מקבל פרס יערך בהודעה הבאה.
    אני הולך לכיוונו כדי לבדוק למה כל המאמנים מסביבו, ואני שואל מישהו שלידי:"למה כולם מתאספים סביבו?"
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

ירין
    תבקש עכשיו בקשה אחת
    גרימר לומד אגרוף אפל מיתקפת רוח.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    זנגוס תוקף את גרולייט בזעם עם חיזוק של ריקוד חרבות ופוצע אותו גרואולייט תוקף בניב אש בשילוב עם ריקוד חרבות גם כן מה תגיד לזנגוס לעשות בשביל להיתחמק??
    "תשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ואז שריטה עם ריקוד חרבות&#33;" אני אומר
    ----
    לתפוס מגנמייט ואם אפשר חכה טובה
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Gliscor@Aug 22 2009, 11:52 AM
    ריק
    לרויטר מצליח לחמוק אבל אחד הוומפלים מתחיל ליזהור ומיתפתח לסילקון,הסילקון מישתמש בקשיחות ואז בהיתקלות מה תעשה??
    "לרויטר חכה לשניה האחרונה וכאשר הוא ממש קרוב אליך קפוץ מעליו והשתמש בנשיכה&#33;" אני אומר ללרויטר.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

15. AllwaysStriveAndProsper
    טוב כולם אני מפסיק להמשיך עקב זה שאני רואה שיש פעילות אני עושה שיפורים כמו:
    1.מוסיף לכם את ההתקפות בדף הראשי
    2.עושה עיצוב גרפי
    3.מוסיף דברים חשובים כמו פירוט על מקומות וכ&#39;ו
    4.מוסיף משימות
    ועוד כמה דברים
    מי שלא הגיב עדיין שיגיב אני יעשה המשך כולל בנוסף משרוצה להירשם יכול
    ואני רוצה שכל אחד ישלח לי טופס יריב/חבר טוב:
    שם:
    ספרייט:האתרים שיש בעמוד הראשי
    רקע:2שורות להשקיע
    התחלתי:
    בקשות אקסטרה:

עמוד 10 מתוך 101 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •