אני מחזיר אותו לפוקדור ומכקה שיחשיךOriginally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 12:33 AM
ג'יי
"אתה צריך להכניס אותו לפוכדור כדי שיהיה שלך" האחות ג'וי אומרת לך
אתה יוצא מהמרכז מה תעשה??
~~~~~~~~~~~~~~~
מיתקפות יעודכנו בעוד 3 הודעות
אני מחזיר אותו לפוקדור ומכקה שיחשיךOriginally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 12:33 AM
ג'יי
"אתה צריך להכניס אותו לפוכדור כדי שיהיה שלך" האחות ג'וי אומרת לך
אתה יוצא מהמרכז מה תעשה??
~~~~~~~~~~~~~~~
מיתקפות יעודכנו בעוד 3 הודעות
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני אומר:"אוקיי אתה רוצה את זה אתה תקבל! ליירון צא, תשתמש בציפורן מתכת על שינקס!" ואני מוציא את ליירון ומצביע על שינקס.Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 12:33 AM
ג'ון
השינקס לוקח את הרייר קנדי ואוכל אותו בשמחה פיתאום אתה רואה שהוא מתחיל לרוץ סביבך
בשמחה אתה בסוף חושב שהוא לא רוצה להיצטרף אלייך סתם ככה אלה אחרי קרב את מי תוציא נגד שינקס??
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
"אוניקס תשתמש בקשיחות ואז השפרצת בוץ!"אני צועק לו.Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:00 AM
מאט
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה??
ירין
מתכת/על חושי
מאט
ברונזור מישתמש בעל חושי ומעיף את רוב האבנים על אוניקס ברונזור שולח היפנוזה על אוניקס מה תעשה??
ג'יי
תגובה תוקעת
~~~~~~~~~~
הלילה ירד ואתה מיסתובב בעיר ביפוש אחר פוקימון או מאמן להיאמן עליו ופיתאום אתה רואהו
שלו מיתקרבים אלייך מה תעשה??
ג'ון
שינקס חומק ומישתמש בניב קרח על ליירון ליירון ניפגע שינקס מיתכונן להישתמש במיתקפה מהירה מה תעשה??
"אוניקס תשתמש בקשיחות ואז השפרצת בוץ!"אני צועק לו.Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:05 AM
מאט
"זאנגוס צא! תשתמש במבט עם ריקוד חרבות! ואז התחמק מהמתקפה שלו והשתמש בזעם משולב עם שריטה ותחזק בריקוד חרבות!" אני אומרOriginally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:00 AM
ירין
מתכת/על חושי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני אומר לליירון:"ליירון תשתמש בהגנת ברזל ואז תשתמש בדירדור אבנים, ותקפוץ על אחד האבנים ותהיה מעל שינקס ותשתמש בנגיחה!"Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:05 AM
ג'ון
שינקס חומק ומישתמש בניב קרח על ליירון ליירון ניפגע שינקס מיתכונן להישתמש במיתקפה מהירה מה תעשה??
לשעבר MatanS23
ספוילר
סורי יש לי לאגים
מאט
ברונזור מפספס ואז שולח קרן בילבול ביחד עם כדור מגנט מה תעשה אוניקס עומד להיפגע??
ירין
זאנגוס פוגע בו בכל המיתקפות ברונזורג מישתמש קרן בילבול עוצמתית משולבת עם להביור מה תעשה??
ג'ון
ליירון מישתמש בהגנת ברזל,ואז בדירדור אבנים ליירון מנסה לקפוץ על האבן ולא מצליח כי האו ניהיה גדול ומרושל ליירון מנסה לרוץ אליו ולינגוח אך שינקס מיתחמק ופוגע בו עם ניב קרח מה תעשה??
פעם שלישית שאתה מגיב אותו דבר כבר לכולם!Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:26 AM
מאט
אחי משהו נתקע אצלך..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"וואי ריולו מגניב תמיד רציתי אחד בא לך קרב?"Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:05 AM
ג'יי
תגובה תוקעת
~~~~~~~~~~
הלילה ירד ואתה מיסתובב בעיר ביפוש אחר פוקימון או מאמן להיאמן עליו ופיתאום אתה רואהו
שלו מיתקרבים אלייך מה תעשה??
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"תתפוס את ברונזור עם הזנב שלך ואז תתקוף אותו בהשלכת אבנים!בכל הכוח!" אני צועק לאוניקס.Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:26 AM
מאט
ברונזור מפספס ואז שולח קרן בילבול ביחד עם כדור מגנט מה תעשה אוניקס עומד להיפגע??
"מהר תתחמק עם מתקפה מהירה משולב בשריטה בחיזוק ריקוד חרבות ואז זעם עם ריקוד חרבות!!" אנינ אומרOriginally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:26 AM
ירין
זאנגוס פוגע בו בכל המיתקפות ברונזורג מישתמש קרן בילבול עוצמתית משולבת עם להביור מה תעשה??
--------
![]()
-------
![]()
אני אומר לליירון:"תשתמש בציפורן מתכת ואז מהר בנגיחה!"Originally posted by Gliscor@Aug 23 2009, 01:26 AM
ג'ון
ליירון מישתמש בהגנת ברזל,ואז בדירדור אבנים ליירון מנסה לקפוץ על האבן ולא מצליח כי האו ניהיה גדול ומרושל ליירון מנסה לרוץ אליו ולינגוח אך שינקס מיתחמק ופוגע בו עם ניב קרח מה תעשה??
לשעבר MatanS23
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)