Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 101 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    התחלה

אתם קמים בבוקר,מתארגים ויוצאים מהבית שלכם עם חיוך על הפנים בגלל שהיום אתם מתחילים את המסע שלכם.
    אתם יוצאים מהעיירה שלכם ומתחילים ללכת לכיוון העיר גיבר שם תקבלו: את הפוקימון הראשון שלכם, פוקידע, מפת מחוז דרקו ו-5 פוכדורים. אתם מגיעים אל המעבדה ורואים את פרופסור ריד בחוץ עם הבלסטואיס שלו, אתם מתקרבים עד שהוא מבחין בכם ושואל מה שימכם, מה תעשו?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 05:44 PM
    התחלה

אתם קמים בבוקר,מתארגים ויוצאים מהבית שלכם עם חיוך על הפנים בגלל שהיום אתם מתחילים את המסע שלכם.
    אתם יוצאים מהעיירה שלכם ומתחילים ללכת לכיוון העיר גיבר שם תקבלו: את הפוקימון הראשון שלכם, פוקידע, מפת מחוז דרקו ו-5 פוכדורים. אתם מגיעים אל המעבדה ורואים את פרופסור ריד בחוץ עם הבלסטואיס שלו, אתם מתקרבים עד שהוא מבחין בכם ושואל מה שימכם, מה תעשו?
    "שלום שמי ג'יי אני רוצה איווי זכר בבקשה ואגב בלסטוייז שלך ניראה טוב מאוד"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    התחלה

"אני מקס,ואני צריך לקבל ממך פוקימון ואת כל הדברים"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. AllwaysStriveAndProsper
    ג'יי

הפרופסור.ריד ניכנס והבלסטואיס שלו הולך לשחות באגם שמאחורי המעבדה.
    בזמן שאתה מחכה אתה חושב על האיווי שתקבל ובידיוק באותו רגע הפרופסור יוצא עם איווי 5 פכדורים,פוקידע,מפה והפוכדור של איווי. ומביא לך אותם ואז הוא אומר לך:"בהצלחה במסע ג'יי" .
    מה תעשה??

מאט

הפרופסור ניכנס למעבדה,ויוצא אחרי 5 דקות עם 6 פוכדורים ביניהם של האונדור,מפה ופוקידע.
    ונותן אותם לך.ואומר לך :"כדי שתלך לשוטרת ג'ני ביא צריכה לדבר איתך על נושא חשוב".
    מה תעשה??

5. משתמש מנוסה

שם משתמש: MatanS23
    שם במשחק: ג'ון קנטון
    תמונה:
    רקע: ג'ון נולד למשפחה כבן בכור, יש לו אח אחד קטן. הוא נולד במחוז הואן. אביו עבד במפעל במחוז הואן ואימו עבדה במשרדים. אחיו הקטן ריי היה תמיד קרוב אל ג'ון, והם תמיד שיחקו עם הפוקימונים של הורייהם. לאביו היה אגרון, ג'ון אהב מאוד את אותו אגרון והחליט שיגיע זמנו, הוא יבחר לו פוקימון התחלתי כאגרון. יום אחד פוטר אביו של ג'ון מן עבודתו והוא קיבל הצעת עבודה למפעל הברזל במחוז דרקו, אחרי כמה חודשים צוות גלאקטיק פרץ למקום והשתלט עליו ואביו נחטף יחד עם שאר הפועלים שם, ומאז ג'ון החליט שהוא יהפוך למאמן חזק מספיק כדי לנקום בצוות גלאקטיק ולשחרר את אביו.
    חפצים:
    פוקימונים:
    תגים:
    פוקימון התחלתי:
    בקשות: לתפוס שינקס/גרולייט
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 06:12 PM
    ג'יי

הפרופסור.ריד ניכנס והבלסטואיס שלו הולך לשחות באגם שמאחורי המעבדה.
    בזמן שאתה מחכה אתה חושב על האיווי שתקבל ובידיוק באותו רגע הפרופסור יוצא עם http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dp...ורים,פוקידע,מפה והפוכדור של איווי.
    אני אומר לו תודה ומוציא את איווי ומתחיל לשחק איתו
    בברכה, דודי

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 06:12 PM

מאט

הפרופסור ניכנס למעבדה,ויוצא אחרי 5 דקות עם 6 פוכדורים ביניהם של האונדור,מפה ופוקידע.
    ונותן אותם לך.ואומר לך :"כדי שתלך לשוטרת ג'ני ביא צריכה לדבר איתך על נושא חשוב".
    מה תעשה??
    "אין בעיה,ותודה רבה!"אני אומר לו ומתחיל ללכת,באמצע הדרך אני נעצר ומוציא את האונדור מהפוקדור ואומר לו,"שלום,אני מאט המאמן שלך!"ומחכה לראות איך הוא יגיב.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. משתמש מנוסה
    התחלה

"שמי ירין ובאתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה

שם משתמש:pacirisu sama
    שם במשחק:נתנאל
    תמונה:
    רקע:נולדתי למשפחה ממוצעת.אבי היה מרגל אשר היה יוצא למשימות ריגול ולא היה נמצא בבית כמה שבועות או חודשים.ככה יצא שלא ביליתי הרבה זמן עם אבי.כאשר הייתי בן שבע הוא נעלם ולא ראיתי אותו יותר.ברגע הזה החלטתי שגם אני יהיה מרגל ויבדוק מה קרה לו בעצם.
    חפצים:
    פוקימונים:
    תגים:
    פוקימון התחלתי:מורקרו
    בקשות:לתפוס:פאצ&#39;יריסו

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    ג&#39;יי
    איווי יוצא מהפוכדור הוא מיסתכל מסביבו ופיתאום רואה אותך הוא מתחיל ליבכות ובורח מימך.
    מה תעשה??

מאט
    האונדור יוצא לעולם אחרי הרבה זמן שהיה בפוכדור הוא מסתכל עלייך ומלקק את הפנים שלך מרוב אושר שסוף סוף יש לו מאמן.
    מה תעשה??

ירין
    הפרופסור אומר לך"שלום,מיד אכנס והביא לך בינתיים תוכל לשחק עם הבלסטואיס שלי" וניכנס למעבדה.
    מה תעשה??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 06:47 PM
    ג&#39;יי
    איווי יוצא מהפוכדור הוא מיסתכל מסביבו ופיתאום רואה אותך הוא מתחיל ליבכות ובורח מימך.
    מה תעשה??
    "איווי בוא הנה אני לא רוצה ליפגוע בך"
    בברכה, דודי

12. משתמש מנוסה

מאט
    האונדור יוצא לעולם אחרי הרבה זמן שהיה בפוכדור הוא מסתכל עלייך ומלקק את הפנים שלך מרוב אושר שסוף סוף יש לו מאמן.
    מה תעשה??

אני משאיר אותו מחוץ לפוקדור ואומר לו,"בוא אחרי" ומתחיל ללכת לשוטרת ג&#39;ני.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה

ירין
    הפרופסור אומר לך"שלום,מיד אכנס והביא לך בינתיים תוכל לשחק עם הבלסטואיס שלי" וניכנס למעבדה.
    מה תעשה??
    איך אני הופך להיות מרגל? ואיך קוראים לפוקימון שלי?
    ------
    "שלום בלסטוייז" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 04:31 PM
    אני עונה לפרופסור ריד:"שלום אני ג&#39;ון, באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי למסע"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

15. AllwaysStriveAndProsper
    ג&#39;יי
    איווי ממשיך לרוץ עד שפיתאום ניתקל בעצבני במיוחד שתוקף אותו בנשיכה,איווי מתחיל לדמם וליבכות אפילו יותר חזק.
    מה תעשה??

מאט
    אתה ממשיך ללכת עם עד שאתם מגיעים לבית גדול ובכניסה עומדת האישה הזאת.
    מה תעשה??

ירין
    אתה משחק עם בלסטואיס.ואחרי 3 דקות יוצא הפרופסור עם לידו ובידיו 5 פוכדורים,מפה ופוקידע.הפרופסור מביא לך הכל ואומר לך:"השוטרת ג&#39;ני צריכה לדבר איתך תלך אל מיפקדה המוסתרת הכיוון הזה"ומצביע לכיוון שמאל.

ג&#39;ון
    הפרופסור ניכנס למעבדה ואחרי 4 דקות יוצא ולידו ואתה רואה שהוא מרזיק בידיו:5 פוכדורים,מפה ופוקידע.
    מה תעשה??

פאצ&#39;יריסו תשנה רקע

עמוד 2 מתוך 101 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •