Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Gliscor@Aug 24 2009, 12:58 PM
    ריק
    שינקס מנסה ליקפוץ מעל סוינאב שפיתאום תוקף בקרן קרח שמקפיא את רוב לחקי גופו של שינקס סוינאב מיתכונן ליתקוף בהורדה[takedown] מה תעשה??
    יותר נכון לתרגם את זה הפלה ולא הורדה...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    "שינקס נסה להפשיר את עצמך בעזרת ניב האש ולאחר מכן להתחמק מסווינאב&#33;" אני אומר לשינקס

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    פיפלאפ אומר"פיפ פי לאפ פיפ" והלופיני משיבה לו"לופ פי לו פי ני" ופיפלאפ מעלה חיוך על פניו.אחרי חצי שעה אחות ג&#39;וי ניכנסת ועושה לפיפלאפ בדיקות ואז אומרת לך:"היום בערב תוכל לקחת אותו עכשיו כדי שתלך ליקנות לפוקימונים שלך וגם לפיפלאפ אוכל" ופיתאום אתה ניזכר שהאונדור פצוע מאד בגלל הקרב מה תעשה??

ירין
    רפש~גרימר יורה רפש בוץ רעיל מהפה שלו
    מספרי אקס [אם אתה רואה את האנימה אז יש אותה לגיסקור של אש]הינה תמונה של המיתקפה:והסבר הציפורניים של זנגום מתחלות ליזהור זנגוס עושה X עם הידיים ואז זה זה שולח אנרגייה כזאת בצורתX.
    המשימה היא להוציא ממנהיג המכון השני מידע על המחתרת.
    ~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון העיר דארקר שפיתאום אתה פוגש מה תעשה??

ריק
    ברגע האחרון ששינקס מצליח להפשיר ומיתחמק,סוינאב תוקף בחפירה מה תעשה??
    ~~~~~
    טוב איך שאתה אומר מתי אתה ממשיך במשחק שלך ראיתה שנירשמתי??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 24 2009, 01:34 PM

ירין
    רפש~גרימר יורה רפש בוץ רעיל מהפה שלו
    מספרי אקס [אם אתה רואה את האנימה אז יש אותה לגיסקור של אש]הינה תמונה של המיתקפה:והסבר הציפורניים של זנגום מתחלות ליזהור זנגוס עושה X עם הידיים ואז זה זה שולח אנרגייה כזאת בצורתX.
    המשימה היא להוציא ממנהיג המכון השני מידע על המחתרת.
    ~~~~~~~~~
    אתה הולך לכיוון העיר דארקר שפיתאום אתה פוגש מה תעשה??

"בדו צא&#33; שאיבה צמחית ואז כדור אנרגייה מימי&#33;&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מאט
    פיפלאפ אומר"פיפ פי לאפ פיפ" והלופיני משיבה לו"לופ פי לו פי ני" ופיפלאפ מעלה חיוך על פניו.אחרי חצי שעה אחות ג&#39;וי ניכנסת ועושה לפיפלאפ בדיקות ואז אומרת לך:"היום בערב תוכל לקחת אותו עכשיו כדי שתלך ליקנות לפוקימונים שלך וגם לפיפלאפ אוכל" ופיתאום אתה ניזכר שהאונדור פצוע מאד בגלל הקרב מה תעשה??

אני מחזיר את האונדור לפוקדור נותן אותו לאחות ג&#39;וי,מחזיר את לופיני ואת טרופיוס לפוקדורים ויוצא מהמרכז והולך לחנות,"אני רוצה בבקשה אוכל לפוקימונים"אני אומר למוכר.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. משתמש מנוסה
    ריק
    ברגע האחרון ששינקס מצליח להפשיר ומיתחמק,סוינאב תוקף בחפירה מה תעשה??
    ~~~~~
    טוב איך שאתה אומר מתי אתה ממשיך במשחק שלך ראיתה שנירשמתי??
    כן אני יודע, אני פותח את המשחק מחר/ היום בלילה כי אני לא אהיה כל היום
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    "שינקס נסה להקשיב היכן הוא נמצא, וכשאתה מרגיש שהוא מגיע קפוץ למעלה ותקוף אותו בניב אש בכל הכוח&#33;" אני אומר לשינקס.

6. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתה לא יכול לעשות שילובים שבדו עדיין לא עשה את הכדור אנרגייה,ואתה לא תמיד חחייב ליתקוף אתה יכול ליהיות ידידותי אל הפוקימונים שאתה פוגש.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    בדו תוקף בשאיבה צומחת ובכדור אנרגייה ,פאנפי תוקף בחבטה שעוצרת את כדור האנרגיה, אך פאנפי עדיין ניפגע משתי המיתקפות של בדו.פאנפי תוקף בהפלה מה תעשה??

מאט
    המוכר אומר לך"קופסא אחת מספיקה לפוקימון אחד כמה אתה צריך,כל אחת עולה &#036;10, 15 ב100&#036;" כמה תיקח??

ריק
    שינקס לא מצליח לישמוע את סוינאב שעולה ויוצא מאחורי שינקס ותוקף אותו ברוח קרה,ואז מיתכונן להישתמש בהפלה מה תעשה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 24 2009, 01:58 PM

מאט
    המוכר אומר לך"קופסא אחת מספיקה לפוקימון אחד כמה אתה צריך,כל אחת עולה &#036;10, 15 ב100&#036;" כמה תיקח??
    "אני אקח 15 קופסאות"אני אומר לו ומגיש לו100&#036; וחוזר למרכז,אני פותח 4 קופסאות,ומוציא את הפוקימונים מהפוקדורים,"עכשיו אתם יכולים לאכול"אני אומר לכולם.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. משתמש מנוסה
    ריק
    שינקס לא מצליח לישמוע את סוינאב שעולה ויוצא מאחורי שינקס ותוקף אותו ברוח קרה,ואז מיתכונן להישתמש בהפלה מה תעשה??
    "שינקס, תקוף אותו בדחיפה ובניב אש בכל הכוח&#33;" אני אומר לשינקס.

9. משתמש מנוסה
    ירין
    אתה לא יכול לעשות שילובים שבדו עדיין לא עשה את הכדור אנרגייה,ואתה לא תמיד חחייב ליתקוף אתה יכול ליהיות ידידותי אל הפוקימונים שאתה פוגש.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    בדו תוקף בשאיבה צומחת ובכדור אנרגייה ,פאנפי תוקף בחבטה שעוצרת את כדור האנרגיה, אך פאנפי עדיין ניפגע משתי המיתקפות של בדו.פאנפי תוקף בהפלה מה תעשה??
    תזכיר לי בפוקימון הבא..
    ------
    "בדו מהר כדור אנרגיה בכל הכח&#33;&#33; ושוב שאיבהת מגה צומחת&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    הם מסיימים לאכול,אתה מחכה במרכז כמה שעות שלבסוף אחרי שהאחות ג&#39;וי עשתה לפיפלאפ הרבה מאד בדיקות היא אומרת:"זהו אתה יכול לקחת אותו ועם תרצה לאמן את הפוקיומנים שלך תלך אל מרכז האימונים"
    מה תעשה??

ריק
    שינקס וסוינאב פוגעים אחד בשני ונפצעים,סוינאב מנסה לקום ותוקף בקרן קרח שינקס קם ורץ אל סוינאב עם ניב אש שניהם פוגעים אחד בשני ומיתעלפים ניראה שזה תיקו מה תעשה עכשיו??

ירין
    בדו תוקף את פאנפי בכדור אנרגייה ופאנפי מיתחמק ופוגע בבדו עם ההפלה פאנפי תוקף בזנב ברזל ופוגע לבדו בפנים בדיוק,ובאותו הרגע בדו מישתמש בשאיבה צומחת ולא ניפגע מזנב הברזל של פאנפי פאפני תוקף בתחיפת גוף מה תגיד לבדו לעשות??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 24 2009, 02:37 PM
    [b] מאט[&#092;B]
    הם מסיימים לאכול,אתה מחכה במרכז כמה שעות שלבסוף אחרי שהאחות ג&#39;וי עשתה לפיפלאפ הרבה מאד בדיקות היא אומרת:"זהו אתה יכול לקחת אותו ועם תרצה לאמן את הפוקיומנים שלך תלך אל מרכז האימונים"
    מה תעשה??
    "תודה" אני אומר לה,מחזיר את פיפלאפ,לופיני וטרופיוס לפוקדורים ומכניס את קופסאות האוכל לתיק,אני יוצא מהמרכז והולך למרכז האימונים.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    ריק
    שינקס וסוינאב פוגעים אחד בשני ונפצעים,סוינאב מנסה לקום ותוקף בקרן קרח שינקס קם ורץ אל סוינאב עם ניב אש שניהם פוגעים אחד בשני ומיתעלפים ניראה שזה תיקו מה תעשה עכשיו??
    "נראה לי שזה תיקו" אני אומר למאמן.
    לאחר מכן אני לוקח את שינקס על הידיים לרפא אותו במרכז הפוקימונים.

13. משתמש מנוסה

ירין
    בדו תוקף את פאנפי בכדור אנרגייה ופאנפי מיתחמק ופוגע בבדו עם ההפלה פאנפי תוקף בזנב ברזל ופוגע לבדו בפנים בדיוק,ובאותו הרגע בדו מישתמש בשאיבה צומחת ולא ניפגע מזנב הברזל של פאנפי פאפני תוקף בתחיפת גוף מה תגיד לבדו לעשות??
    "בדו אבקת שיתוק עם התזת מים ואז כדור אנרגיה בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gliscor@Aug 24 2009, 03:21 AM
    ג&#39;יי
    אתה מוציא את סקיטי ומקס קורא להיטמון צ&#39;ן מה תגיד לסקיטי לעשות??
    "נהמה ומכת זנב&#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה ניזכר שעדיין לא תפסת את פיפלאפ ושואל אותו עם הוא רוצה להיצטרף אלייך, הוא מנהנהן לחיוב, אתה נותן לו את הפוכדור,הוא לוחץ והפוכדור תופס אותו.אתה הולך אל מרכז האימונים ניכנס וראוה את נילחם עם אתה ממשיך להיתקדם ורואה ששואל אותך:"ילד באת לפע כדי לאמן את הפוקימונים שלך ??" מה תענה??

ריק
    אתה הולך לכיוון היציאה ופיתאום אתה שם לב שיש מרכז פוקימונים לידך.אתה הולך אליו האחות ג&#39;וי מרפא את שינקס מה תעשה??

ירין
    פאנפי תוקף את בדו חבטת גוף* בדו תוקף באבקת שיתוק ומשתק את פאנפי ואת תוקף בכדור אנרגייה מימי [שילוב].
    מצב
    פאנפי39%
    בדו55%

ג&#39;יי
    הצלפת זנב לא מכת ותיקרא את חוקי המשחק
    ~~~~~~~~
    סקיטי משתמש בנהמה ובהצלפת זנב,היטמון צ&#39;ן תוקף במיתקפה משולשת מה תעשה??

עמוד 22 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •