Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 05:21 PM

ירין
    זה שאיבה צומחת לא מגה=0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בדו תוקף בכדור אנרגייה מימי שפוגע בקרן על של לאודרד מרוב העוצמה המחשתש מתרחב לגודל עצום.
    בדו תוקף בשאיבה צומחת אך לודרד מיתחמק ותוקף בדופק צל מה תעשה??
    "תתחמק ושוב כדור אנרגייה מימי!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 05:21 PM
    מאט
    פיפלאפ תוקף השפרצת בוץ ועוצר גרואולייט מי לפגועה בו,פיפלאפ תוקף בקרן בועות ומיד אחריה באקדח מים גרואולייט תוקף בלהביור אך המים פוגעים בו והוא נפגע.גרואולייט תוקף בדופק דרקון מה תעשה??
    "פיפלאפ תקפוץ ותתחמק מהדופק דרקון ואז תתקוף בדופק מים ובניקור&#33;"אני צועק לו..
    ----------
    כמה אחוזים??
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    פיפלאפ קופץ אך לא מצליח להיתחמק וניפגע בעוצמה רבה מאד,ניראה שפיפלאפ משותק.
    גרואולייט מיתקרב עם ניב חשמל מוכן בפה שלו מה תעשה
    מצב
    גאולייט 57%
    פיפלאפ48%

ירין
    בדו קטן הוא לא יצליח לזוז מהר עד כדי כך כדי להיתחמק&#33;&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בדו לא מצליח להיתחמק אך תוקף בכדור אנרגייה מימי שמיתנגש בדופק הצל,מרוב עוצמת הפגיעה המחתש שכבר נוצר גדל עוד יותר ובדו ביחד עם לאודרד נופלים לתוכו מה תעשה??
    מצב
    לאודרד32%
    בדו 23%

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 05:30 PM
    מאט
    פיפלאפ קופץ אך לא מצליח להיתחמק וניפגע בעוצמה רבה מאד,ניראה שפיפלאפ משותק.
    גרואולייט מיתקרב עם ניב חשמל מוכן בפה שלו מה תעשה
    מצב
    גאולייט 57%
    פיפלאפ48%
    איך פיפלאפ פחות מגראוליט הוא תקף אותו מלא פעמים במתקפות מים&#33;&#33;~
    +_~_^_*_-_%_&#036;_@_&#33;_#
    "פיפלאפ תאגור כוחות ותנסה לתקוף אותו באקדח מים ואז קרן בועות ואז בדופק מים בכל בכוח&#33;תסיים את הקרב הזה&#33;&#33;&#33;"אני צועק לפיפלאפ&#33;&#33;&#33;

<><><><><><><><>
    **מצב טוב להתפתחות :o
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 05:30 PM

ירין
    בדו קטן הוא לא יצליח לזוז מהר עד כדי כך כדי להיתחמק&#33;&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בדו לא מצליח להיתחמק אך תוקף בכדור אנרגייה מימי שמיתנגש בדופק הצל,מרוב עוצמת הפגיעה המחתש שכבר נוצר גדל עוד יותר ובדו ביחד עם לאודרד נופלים לתוכו מה תעשה??
    מצב
    לאודרד32%
    בדו 23%
    "עכשיו שאיבת מגה ואבקת שיתוק ושוב כדוראנרגיה מימי&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 02:42 PM
    ג&#39;יי
    סקיטי נוהמת ומקבלת תמריץ,היטמון לי מיתקרב אליה עם האגרוף מגה שפיתאום סקיטי רצה אליו ודוחפת אותו בבטן בחוזקה.היטמון לי מכין אגרוף מך מה תעשה??
    היטמון לי 25%
    סקיטי 30%
    "נהימה הצלפת זנב ודחיפה&#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 01:28 PM
    ריק
    לרויטר מישתמש במבט ומפחיד את מנצ&#39;ל&#39;קס ,לרויטר קופץ עליו עם נשיכה ,מנצ&#39;לקס ניכנס לפאניקה ושורט את כל הגוף שלו וגם את לרויטר,מנצ&#39;לקס עומד להישתמש במטרונום מה תעשה??
    מצב
    מנצ&#39;לקס30%
    לרויטר52%
    "לרויטר נסה להשתמש בסופת חול כדי שלא יראה אותך, ולאחר מכן קפוץ מעליו ותתרסק עליותוך כדי שאתה נושך אותו&#33;" אני אומר ללרויטר.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

8. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    פיפלאפ לא מצליח הוא עדיין משותק ,גרואולייט מיתקרב יותר ויותר אל פיפלאפ מה תעשה האם תחזיר אותו??
    מצב לא הישתנה

ירין
    בדו לא מצליח ליתקוף הוא לא רואה כלום,אתה שפ לב שלאודרד מיתכונן לתקוף בדופק צל פעם נוספת,בדו מצליח ליראות ותוקף בזמן בכדור אנרגיה שתי המיתקפות מיתנגשות אך כדור האנרגייה ממשיך לכיוונו של לאודרד שמשגר קרן על עוצמתית במיוחד,שתי המיתקפות מיתנגשות ומהדף לאודרד עף על אחת הדפנות של המחתש וממוטת על עצמו סלעים.מה תעשה עכשיו??

ג&#39;יי
    סקיטי נוהמת ומצליפה בזנבה היטמון לי שמיתקרב אליה עם אגרוף המך מוסך מדעתו בגלל הנמה ולא שם לב שסקיטי תוקת בדחיפה לרגליים שלו ומפילה אותו מה תעשה עכשיו??
    מצב
    היטמון לי10%
    סקיטי23%

ריק
    לרויטר מיתמש בסופה,מנצ&#39;לקס לא רואה כלום אך עדיין תוקף בקרן קרח[מטרונום] שפוגעת איכשהו ללרויטר ברגל בזמן שקופץ,לרויטר מאבד שיווי משקל ומיתרסק על מנצ&#39;לקס מנצ&#39;לקס תוקף בנשיכה מה תעשה??
    מצב
    מנצ&#39;לקס25%
    לרויטר30%

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 07:16 PM

ירין
    בדו לא מצליח ליתקוף הוא לא רואה כלום,אתה שפ לב שלאודרד מיתכונן לתקוף בדופק צל פעם נוספת,בדו מצליח ליראות ותוקף בזמן בכדור אנרגיה שתי המיתקפות מיתנגשות אך כדור האנרגייה ממשיך לכיוונו של לאודרד שמשגר קרן על עוצמתית במיוחד,שתי המיתקפות מיתנגשות ומהדף לאודרד עף על אחת הדפנות של המחתש וממוטת על עצמו סלעים.מה תעשה עכשיו??
    "יופי עכשיו כדור אנירגיה מימי בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    מאט
    פיפלאפ לא מצליח הוא עדיין משותק ,גרואולייט מיתקרב יותר ויותר אל פיפלאפ מה תעשה האם תחזיר אותו??
    מצב לא הישתנה

"פיפלאפ תחזור"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"האונדור תקוף אותו בערפיח ואז בניב אש ותתקוף שוב בעריפח לכיוון העיניים ואז נשיכה&#33;"אני אומר להאונדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    ריק
    לרויטר מיתמש בסופה,מנצ&#39;לקס לא רואה כלום אך עדיין תוקף בקרן קרח[מטרונום] שפוגעת איכשהו ללרויטר ברגל בזמן שקופץ,לרויטר מאבד שיווי משקל ומיתרסק על מנצ&#39;לקס מנצ&#39;לקס תוקף בנשיכה מה תעשה??
    מצב
    מנצ&#39;לקס25%
    לרויטר30%
    "לרויטר נסה להשתחרר מזה&#33;" אני אומר ללרויטר בלחץ.
    "תן את כל מה שיש לך, תקוף בנשיכה&#33;" אני צועק.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

12. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    בדו מיסתכל עלייך ולא רוצה ליתקוף, אתה פיתאום מבין למה בדו לא רוצה ליתקוף כי הלאודרד היתעלף והוא צריך עזרה או שהוא ימות מיתחת לכל הסלעים האלו.

מאט
    האונדור יוצא מהפוכדור ותוקף בערפיח גרואולייט תוקף בלהביור ומפזר את הפיח אבל האונדור מיתגנב מאחוריו ונושך אותו בצוואר עם ניב האש.ג&#39;וני צועק:"גרואולייט להט"גרואולייט שוב מתחיל ליהיות מוקף באש אך האונדור חומק ותוקף בערפיח ולפניי שגרואולייט שם לב הוא מקבל 5 נשיכות רצופות ובכך האונדור מחסל אותו ,ג&#39;וני קורא למגמר הזוהר שלו מהפוכדור ואומר:"יפה ניצחת את הפוקימון הראשון שלי אבל הגיעה הזמן ליראות את הכוח האימיתי שלי חחחהחחה.צא מגמר היתפרצות"מה תעשה??

ריק
    לרויטר נושך את רגלו הקפואה ושובר את הקרח אך גם פוצע את עצמו,אתה רואה שדם יורד לו מהרגל.לרויטר מזנק ומיצחמק מהנשיכה של מנצ&#39;לקס ואז קופץ עליו ונושך אותו מספר פעמים ובכך מחסל אותו.המאמן אומר כל הכבוד לך הינה כך סופרמרפא ו150&#036; על הניצחון

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 25 2009, 08:22 PM
    ירין
    בדו מיסתכל עלייך ולא רוצנ ליתקוף, אתה פיתאום מבין למה בדו לא רוצה ליתקוף כי הלאודרד היתעלף והוא צריך עזרה או שהוא ימות מיתחת לכל הסלעים האלו.
    "אני מבין אותך, בוא ניקח אותו&#33;" אני אומר ומתחיל לפנות את האבנים"בוא תעזור לי" אני קורא לבדדו , לאחר שהוצאנו את האאבנים אני זורק עליו פוכדור ורץ למרכז הפוקימונים
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    מאט
    האונדור יוצא מהפוכדור ותוקף בערפיח גרואולייט תוקף בלהביור ומפזר את הפיח אבל האונדור מיתגנב מאחוריו ונושך אותו בצוואר עם ניב האש.ג&#39;וני צועק:"גרואולייט להט"גרואולייט שוב מתחיל ליהיות מוקף באש אך האונדור חומק ותוקף בערפיח ולפניי שגרואולייט שם לב הוא מקבל 5 נשיכות רצופות ובכך האונדור מחסל אותו ,ג&#39;וני קורא למגמר הזוהר שלו מהפוכדור ואומר:"יפה ניצחת את הפוקימון הראשון שלי אבל הגיעה הזמן ליראות את הכוח האימיתי שלי חחחהחחה.צא מגמר היתפרצות"מה תעשה??
    האונדור לא בפוקדור..הוא הולך לידי תמיד..
    ------------------
    "האונדור תקוף אותו בערפיח ואל תתן לו לפזר אותו,אחרי זה תתקוף פעמיים בנשיכה ואז בניב אש ושוב ערפיח ואז גחלת&#33;" אני צועק להאונדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אם אתה רוצה אתה יכול לקחת אותו במקום זנגוס
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג&#39;וי את הפוכדור של לאודרד,אחרי כמה דקות האחות ג&#39;וי יוצאת ואומרת :"תוכל לקחת אותו בעוד 3 ימים כי פצועה בפציעות חמורות מאד". אתה יוצא ממרכז הפוקימונים מה תעשה עכשיו??דרך אגב אתה בעיר דארקר.

מאט
    האונדור תוקף בערפיח כשפיתאום פוגעת בו מתקפת זנב אקווה עוצמתית.האונדור מנסה לקום אבל מגמר תוקף אותו באגרוף דינמי, ג&#39;וני צועק למגמר:"חסל אותו עם ריכוז הדף[focus blast]".מה תעשה??
    [להאונדור יש חולשה ללוחם]מצב
    מגמר93%
    האונדור58%

עמוד 26 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •