Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    טרופיוס תוקף באס אוירי אבל ברגע שהוא פוגע מגמר תוקף בלהביור שניהם ניפגעים.טרופיוס מיתעושש ועף למעלה ואז תוקף בלי תער ופוגע במגמר שניראה שחוסל,ג'וני מחזיר את מגמר לפוכדור ומוציא את צ'רמיליאון שתוקף בדופק דרקון מה תעשה??

ריק
    המוכר אומר:"40$ בבקשה" אתה מביא לו את הכסף ורץ אל הפוקימונים הרעבים אתה מגיע מה תעשה ??

ירין
    "שום פוקימון שתיתפוס פה לא יעזור לך וגם בכל מקום אחד לך אל אזור המאמנים ותיתאמן שם:היא אומרת לך וממשיכה בדרכה. מה תעשה??

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 12:42 AM
    מאט
    טרופיוס תוקף באס אוירי אבל ברגע שהוא פוגע מגמר תוקף בלהביור שניהם ניפגעים.טרופיוס מיתעושש ועף למעלה ואז תוקף בלי תער ופוגע במגמר שניראה שחוסל,ג'וני מחזיר את מגמר לפוכדור ומוציא את צ'רמיליאון שתוקף בדופק דרקון מה תעשה??
    שחכת משהו..פיפלאפ!
    --------------
    "כל הכבוד!"אני אומר לטרופיוס ומחזיר אותו לפוקדור,"צא פיפלאפ!"אני אומר ומוציא אותו,"תתחמק מהדופק דרקון ותתקוף בדופק מים ומיד אחר כך אקדח מים וניקור!בכל הכוח!" אני אומר לפיפלאפ.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה

ירין
    "שום פוקימון שתיתפוס פה לא יעזור לך וגם בכל מקום אחד לך אל אזור המאמנים ותיתאמן שם:היא אומרת לך וממשיכה בדרכה. מה תעשה??
    "צודקת!" אני אומר לה והולך לאזור המאמנים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    ריק
    המוכר אומר:"40&#036; בבקשה" אתה מביא לו את הכסף ורץ אל הפוקימונים הרעבים אתה מגיע מה תעשה ??
    "הנה&#33;" אני אומר להם ונותן להם את האוכל.
    "מקווה שאתם מרוצים&#33;" אני אומר להם וממשיך בדרכי לעבר העיר פלמנור.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

5. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    פיפלאפ יוצא מהפוכדור ואת מגלה שעבר לו השיתוק ורוב הפגיעות עברו,פיפלאפ קןפץ עצידה במהירות ותוקף את צ&#39;רצמיליאון בדופק מים עוצמתי בימיוחד שפוגע לו בבטן ומטיס אותו על אחד הקירות של המכון,פיפלאפ רץ לכיוונו ותוקף באקדח מים שפוגע בצ&#39;רמיאון,צ&#39;רמיליאון קם סוף סוף ורץ אל פיפלאפ עם ציפורן דרקון שניהם תוקפים אחד את השני בעוצמה רבה עד שפיתאום פיפלאפ תוקף בזעם על צ&#39;רמיליון.צ&#39;רמיליאון תוקף חזרה באגרוף מך מה תעשה??
    מצב
    צ&#39;רמיליאון40%
    פיפלאפ 70%

ירין
    אתה מגיע סוף סוף אל אזור המאמנים אתה ניכנס ומחפש מאמן להילחם נגדו ורואה פיתאום וה ושלו מה תעשה??

ריק
    אחד הפוצ&#39;יאנות מיתקרב אלייך ומלקק את הרגל שלך ניראה שהוא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 01:45 AM
    מאט
    פיפלאפ יוצא מהפוכדור ואת מגלה שעבר לו השיתוק ורוב הפגיעות עברו,פיפלאפ קןפץ עצידה במהירות ותוקף את צ&#39;רצמיליאון בדופק מים עוצמתי בימיוחד שפוגע לו בבטן ומטיס אותו על אחד הקירות של המכון,פיפלאפ רץ לכיוונו ותוקף באקדח מים שפוגע בצ&#39;רמיאון,צ&#39;רמיליאון קם סוף סוף ורץ אל פיפלאפ עם ציפורן דרקון שניהם תוקפים אחד את השני בעוצמה רבה עד שפיתאום פיפלאפ תוקף בזעם על צ&#39;רמיליון.צ&#39;רמיליאון תוקף חזרה באגרוף מך מה תעשה??
    מצב
    צ&#39;רמיליאון40%
    פיפלאפ 70%

תעדכן שהוא למד זעם.
    ------------
    "פיפלאפ תתקוף בהשפרצת בוץ לעיניים שלו ואז בדופק מים ואז קרן בועות וזעם&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    פיפלאפ תוקף בהזפרצת בוץ אך צ&#39;רמיליאון חומק ומכין דופק דרקון,פיפלאפ תוקף בדופק מים שיוצא אחרי מספר שניות דופק הדרקון הם פוגעים אחד בשני ומיתפוצצים בינתיים פיפלאפ תוקף בקרן בועות אל תוך העשן ורץ אל צ&#39;רמיליאון.צ&#39;רמיליאון תוקף בציפורן דרקון ופיפלאפ בזעם,הם נילחמים כשפיתאום פיפלאפ ניפגע מציפורן הדרקון ועף כמה מטרים אחורה צ&#39;רמיליאון תוקף בזנב ברזל מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 03:01 AM
    מאט
    פיפלאפ תוקף בהזפרצת בוץ אך צ&#39;רמיליאון חומק ומכין דופק דרקון,פיפלאפ תוקף בדופק מים שיוצא אחרי מספר שניות דופק הדרקון הם פוגעים אחד בשני ומיתפוצצים בינתיים פיפלאפ תוקף בקרן בועות אל תוך העשן ורץ אל צ&#39;רמיליאון.צ&#39;רמיליאון תוקף בציפורן דרקון ופיפלאפ בזעם,הם נילחמים כשפיתאום פיפלאפ ניפגע מציפורן הדרקון ועף כמה מטרים אחורה צ&#39;רמיליאון תוקף בזנב ברזל מה תעשה??
    "פיפלאפ תירה אקדח מים על זנב הברזל שלו ואז תתקוף בדופק מים וניקור&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 01:45 AM

ירין
    אתה מגיע סוף סוף אל אזור המאמנים אתה ניכנס ומחפש מאמן להילחם נגדו ורואה פיתאום וה ושלו מה תעשה??
    "היי רוצה קרב?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 26 2009, 11:31 PM
    קיט
    "אתה בטח קיט" היא אומרת לך."טוב בוא איתי נעשה את זה זריז" היא מחזירה את הלוקסריי שלה וניכנסת אל הביניין הגדול שלידכם.אתם מגיעים לחדר והיא שואלת מה המידה שלך? מה תענה??
    "למה?" אשאל אותה בחשדנות

11. משתמש מנוסה
    שחחת אותי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    פיפלאפ תוקף באקדח מים אך צ&#39;רמיליאון מיתחמק ופוגע בראשו של פיפלאפ עם זנב הברזל. פיפלאפ שעף על הריצפה מעוצמת המכה,קם ותוקף בדופק מים וצ&#39;רמיליאון תוקף בדופק דרקון שתי המכות מיתנגשות ויוצרות פרץ אנרגייה עצום בימיוחד שמעיף את צ&#39;רמיליאון ואת פיפלאפ לכיוונים שונים,פילפאפ קם במהירות ורץ אל צ&#39;רמיליאון,צ&#39;רמיליאון שלא היתאושש מהמכה לא שם לב אל פיפלאפ שרץ אליו,פיפלאפ קופץ אל צ&#39;רמיליאון ומחסל אותו עם ניקור.
    ג&#39;וני צועק :"לאאאאאא,אף אחד לא ניצח אותי על הפעם השנייה,אבל כל הכבוד לך אתה מאמן חזק מאד ויש לך אסטרגיות טובות מאד הינה כך את תג הלבה ו600&#036;"הוא מביא לך את התג ופיתאום אתה רואה שפיפלאפ מתחיל ליזהור בזוהר משונה ואחרי שנייה בימקום פיפלאפ עומד שם מה תעשה??
    ~~~~~~~~~~~~~~
    קיבלת 3000&#036; בנוסף ל600&#036; ו3 מיתקפות ללימוד.

ירין
    המאמן אומר לך:"כן,טוב צא דריפבלין,תיתכונן לקרב" הדריפלין שניראה חזק מיתקדם בריחוף קדימה.
    במי תיבחר לקרב??
    ~~~~~~~~~~~~
    עוד 3 הודעות תוכל לקחת אותו לא כולל הקרב.

קיט
    "שמע, אתה אל תתחיל לי פע לעשות בעיות,מה המידה שלך אתה צריך מדים לא??"היא עונה לך בכעס.
    מה תעשה??

ג&#39;יי
    תעשה תגובה יותר מושקעת מ"יופי תמיד רציתי בלבזור אין לי מה להגיב על זה&#33;"

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 10:52 AM
    קיט
    "שמע, אתה אל תתחיל לי פע לעשות בעיות,מה המידה שלך אתה צריך מדים לא??"היא עונה לך בכעס.
    מה תעשה??
    אני לא אמור להיות מרגל? :huh:
    ---------------
    "בסדר" אגיד לה בעצבנות ואגיד לה מה המידה שלי

14. משתמש מנוסה
    מאט
    פיפלאפ תוקף באקדח מים אך צ&#39;רמיליאון מיתחמק ופוגע בראשו של פיפלאפ עם זנב הברזל. פיפלאפ שעף על הריצפה מעוצמת המכה,קם ותוקף בדופק מים וצ&#39;רמיליאון תוקף בדופק דרקון שתי המכות מיתנגשות ויוצרות פרץ אנרגייה עצום בימיוחד שמעיף את צ&#39;רמיליאון ואת פיפלאפ לכיוונים שונים,פילפאפ קם במהירות ורץ אל צ&#39;רמיליאון,צ&#39;רמיליאון שלא היתאושש מהמכה לא שם לב אל פיפלאפ שרץ אליו,פיפלאפ קופץ אל צ&#39;רמיליאון ומחסל אותו עם ניקור.
    ג&#39;וני צועק :"לאאאאאא,אף אחד לא ניצח אותי על הפעם השנייה,אבל כל הכבוד לך אתה מאמן חזק מאד ויש לך אסטרגיות טובות מאד הינה כך את תג הלבה ו600&#036;"הוא מביא לך את התג ופיתאום אתה רואה שפיפלאפ מתחיל ליזהור בזוהר משונה ואחרי שנייה בימקום פיפלאפ עומד שם מה תעשה??
    ~~~~~~~~~~~~~~
    קיבלת 3000&#036; בנוסף ל600&#036; ו3 מיתקפות ללימוד.

סבבה תעדכן שהוא למד זעם ושהוא כבר לא פיפלאפ,ותעדכן את הדף של צוות גלאקטיק,וגם שיש לי תג
    ------------
    "כל הכבוד פרינפלאפ"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,"אל תזלזל ביכולות שלי"אני אומר למאמן המכון,אני לוקח את התג ומוסיף,"עכשיו תספר לי על הפוקימון האגדי ריינו"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה

ירין
    המאמן אומר לך:"כן,טוב צא דריפבלין,תיתכונן לקרב" הדריפלין שניראה חזק מיתקדם בריחוף קדימה.
    במי תיבחר לקרב??
    ~~~~~~~~~~~~
    עוד 3 הודעות תוכל לקחת אותו לא כולל הקרב.
    "מגמר צא&#33; תשתמש ברפש רעיל&#33; ואז חבטת אופל בוצית&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 29 מתוך 101 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •