Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 10:52 AM
    ג'יי
    תעשה תגובה יותר מושקעת מ"יופי תמיד רציתי בלבזור אין לי מה להגיב על זה!"
    "תמיד רציתי בלבזור" אני אומר והולך לשם
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 01:45 AM
    ריק
    אחד הפוצ&#39;יאנות מיתקרב אלייך ומלקק את הרגל שלך ניראה שהוא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??
    "אוקיי פוצ&#39;יאנה, אתה יכול להצטרף לצוות שלי" אני אומר.
    "פוקדור צא&#33;" אני צועק וזורק על פוצ&#39;יאנה פוקדור.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    קיט
    אתה כן היא מדריכה לך אותך לפני מביא לך מדים וטופסים של מרגלים=0 אם הייתה קורא את ההסבר עלייה הייתה מבין.
    ~&#33;~~~~~~~~~~~~~&#33;~
    היא מסתכלת עלייך ואומרת:"כדי לך להירגע" וזורקת לך מדים במידה S.וניכנסת לדלת הנוספת שישי בחדר בו אתם נמצאים.אחרי 2 דקות יוצאת היא יוצאת ומביא לך מסמכים ואומרת:"אתה צריך ללכת אל הר שינימון שם תסונן אל צוות גאלקטיק".

מאט
    "מאיפה אתה יודע עליו" הוא שואל אותך בחשדנות.ומצפה לתשובה.

ירין
    ירין אני עוד פעם אומר לך אסור לשלב יותר מ2 מיתקפות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרימר תוקף הערפיח אך דריפבלין חומק,דריפבלין תוקף בכדור צל שפוגע בגרימר,גרימר תוקף בחבטת אופל ופוגע בריפבלין,"דריפבלין צא היפנוזה"אומר המאמן מה תעשה דריפבלין מיתקדם אל אבר גרימר??

ג&#39;יי
    לאן לשם תפרט יותר&#33;&#33;
    ~~~~~~~~~~
    אתה הולך אל האזור בו יש פוקימונים פיראיים אך לא רואה שום פוקימון מה תעשה??

ריק
    אתה זורק את הפוכדור על פוצ&#39;יאנה והפוכדור עוצר ישר מה תעשה עכשיו ??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עוד 2 הודעות אני יעדכן שתפסת אותו

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 03:47 PM
    ג&#39;יי
    לאן לשם תפרט יותר&#33;&#33;
    ~~~~~~~~~~
    אתה הולך אל האזור בו יש פוקימונים פיראיים אך לא רואה שום פוקימון מה תעשה??
    אני חוזר לאיזור הקרבות אולי שם יש ועל הדרך אני מחפש לי מאמן
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מאט
    "מאיפה אתה יודע עליו" הוא שואל אותך בחשדנות.ומצפה לתשובה.

"שמעתי עליו,ואמרו לי שאתה יודע עליו כל מני דברים,כמו איפה הוא נמצא וכאלו,תספר לי"אני אומר לו ומחכה לשמוע.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. משתמש מנוסה

ירין
    ירין אני עוד פעם אומר לך אסור לשלב יותר מ2 מיתקפות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרימר תוקף הערפיח אך דריפבלין חומק,דריפבלין תוקף בכדור צל שפוגע בגרימר,גרימר תוקף בחבטת אופל ופוגע בריפבלין,"דריפבלין צא היפנוזה"אומר המאמן מה תעשה דריפבלין מיתקדם אל אבר גרימר??
    "מהר גז רעיל&#33; ואז שוב תפתיע אותו בחבטת אופל ורפש&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    ג&#39;יי
    אתה הולך ורואה הרבה מאמנים ופיתאום אתה פוגש עם ה ו שלו מה תעשה??

מאט
    "טוב, אני יספר לך, שמעתי מאבי שריינו מיתחבא בתוך הר שיני מון,הוא גילה זאת כשהוא וצוות חוקרים חקרו את ההר והם קדחו חור אל האזור בו המגמה נמצאת וראו אותו בפעם השניה שאבי ירד לשם הוא לא חזר,ובגלל זה סגרו את החור כך שאיש לא ימצא אותו ואת ריינו האגדי"ג&#39;וני אומר לך.בזמן שג&#39;וני דיבר הקלטתה.אתה יוצא מהמכון מה תעשה עכשיו??

ירין
    גרימר תוקף בגז רעיל ובכך מרעיל את דבריפבלין ומשבש את ראייתו,גרימר קופץ ומפתיע אותו עם חבטת אופל ואז מהר יורה לו רפש לפנים,דריפבלין תוקף בפסיקיק מה תעשה??
    מצב
    דריפבלין64%
    גרימר73%

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 04:18 PM

מאט
    "טוב, אני יספר לך, שמעתי מאבי שריינו מיתחבא בתוך הר שיני מון,הוא גילה זאת כשהוא וצוות חוקרים חקרו את ההר והם קדחו חור אל האזור בו המגמה נמצאת וראו אותו בפעם השניה שאבי ירד לשם הוא לא חזר,ובגלל זה סגרו את החור כך שאיש לא ימצא אותו ואת ריינו האגדי"ג&#39;וני אומר לך.בזמן שג&#39;וני דיבר הקלטתה.אתה יוצא מהמכון מה תעשה עכשיו??

אני הולך אל מרכז הפוקימונים,מרפא את הפוקימונים שלי ואחר כך יוצא,"צא טרופיוס"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור,"קח אותי למפקדה,על הר שייני מון" אני אומר לו ומעלה את האונדור עליו ואז אני מתיישב עליו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 04:18 PM

ירין
    גרימר תוקף בגז רעיל ובכך מרעיל את דבריפבלין ומשבש את ראייתו,גרימר קופץ ומפתיע אותו עם חבטת אופל ואז מהר יורה לו רפש לפנים,דריפבלין תוקף בפסיקיק מה תעשה??
    מצב
    דריפבלין64%
    גרימר73%
    "מהר שוב גז רעיל ורפש ואז תתחמק וחבטת אופל חזקה בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה עולה על טרופיוס והוא עף גבוהה לשמיים אחרי 4דקות של תעופה אתם מגיעים.
    אתה יורד ממטרופיוס ומחזיר אותו לפוכדור. מה תעשה עכשיו??

ירין
    גרימר תוקף בגז רעיל, אך עדיין נפגע מהמיתקפה של דריפבלין.גרימר מיתאושש ותוקף ברפש לעיניים של דריפבלין ופוגע.דריפבלין שלא רואה דבר מנסה ליתקוף ברוח מאיימת אך גרימר חומק ותוקף בחבטת אופל.
    דריפלון מיתאושש ותוקף בכדור צל מה תעשה??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 05:10 PM
    מאט
    אתה עולה על טרופיוס והוא עף גבוהה לשמיים אחרי 4דקות של תעופה אתם מגיעים.
    אתה יורד ממטרופיוס ומחזיר אותו לפוכדור. מה תעשה עכשיו??

אני נכנס למפקדה ומוציא את כל הפוקימונים שלי(כי אמרת שבמפקדה הפוקימונים בחוץ),אני מתחיל לחפש את סיירוס בשביל לספר לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 05:10 PM

ירין
    גרימר תוקף בגז רעיל, אך עדיין נפגע מהמיתקפה של דריפבלין.גרימר מיתאושש ותוקף ברפש לעיניים של דריפבלין ופוגע.דריפבלין שלא רואה דבר מנסה ליתקוף ברוח מאיימת אך גרימר חומק ותוקף בחבטת אופל.
    דריפלון מיתאושש ותוקף בכדור צל מה תעשה??
    "שוב רפש רעיל לעניים שלו ואז תיתחמק וקשיחות&#33; ואז תתקוף החבטת אופל בכל הכח&#33;&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    יפה שאתה זוכר ותביא לי לתקן אותך אתה הולך אל יופיטר זאת שהביאה לך את המשימה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מיסתובב בבסיס ורואה דלת שכתוב עלייה חדר אסיפת מידע מה תעשה??

ירין
    גרימר תוקף ברפש רעיל ודריפבלין תוקף בכדור צל שניהם מיתנגשים אך כדור הצל ממשיך לכיוון גרימר גרימר מישתמש בקשיחות אך עדיין ניפגע, גרימר מיתאושש וקופץ לכיוונו של דריפבלין ותוקף בחבטת אופל כה חזקה שדריפבלין עף כמה מטרים לצעד. דריפבלין תוקף בדופק אפל מה תעשה??
    מצב
    דריפבלין37%
    גרימר36%

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 05:42 PM
    מאט
    יפה שאתה זוכר ותביא לי לתקן אותך אתה הולך אל יופיטר זאת שהביאה לך את המשימה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מיסתובב בבסיס ורואה דלת שכתוב עלייה חדר אסיפת מידע מה תעשה??
    "זה מאט"אני אומר ודופק על הדלת.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 05:42 PM

ירין
    גרימר תוקף ברפש רעיל ודריפבלין תוקף בכדור צל שניהם מיתנגשים אך כדור הצל ממשיך לכיוון גרימר גרימר מישתמש בקשיחות אך עדיין ניפגע, גרימר מיתאושש וקופץ לכיוונו של דריפבלין ותוקף בחבטת אופל כה חזקה שדריפבלין עף כמה מטרים לצעד. דריפבלין תוקף בדופק אפל מה תעשה??
    מצב
    דריפבלין37%
    גרימר36%
    "השתמש כנגד ברפש בוצי והתחמק ואז חבטת אופל חזקה ותסיים את זה&#33;" אניח אומר
    --------

-------

עמוד 30 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •