Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 11:22 PM
    ג'יי
    אמבראון תוקף בדופק צל אך היטמוניפ חומק במהירות כל כך אדירה,היטמונטופ תוקף את אמבראון באפרקוט אווירי שפוגע באמבראון בחוזקה כה רבה שמעיפה אותו לאוויר,היטמונטופ קופץ אחריו ותוקף בקרב מגע ואז ואז תופס לו בזנב ומרסק אותו על האדמה. אמבראון ניראה מאד פצוע,אתה חושב לעציך איזה טעות עשיתה שבחרת להילחם נגדו. היטמונטופ מיתכונן ליתקוף בריכוז הדף מה תעשה??
    "כדור צל ודופק צל!"
    אני אומר ואז חושב לעצמי:
    "יש לי רעיון ממש טוב אני חושב"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    טומי אומר:"צא פליגאטור" ומוציא מהפוכדור שלו גדול וחזק, במי תיבחר לקרב??

ג'יי
    אמבראון שלא הספיק ליתאושש מנסה ליתקוף אך מפספס,היטמונטופ פוגע באמבראון עם ריכוז הדף ומעיף אותו 13 מטרים אחורה,היטמונטופ מיתכונן לחל את אמבראון עם מיתקפת אגרוף דינמי מה תעשה עכשיו??
    מצב
    היטמונטופ89%
    אמבראון12%

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 28 2009, 12:02 AM
    מאט
    טומי אומר:"צא פליגאטור" ומוציא מהפוכדור שלו גדול וחזק, במי תיבחר לקרב??

"טרופיוס צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בעלי תער ואז תתעופף מעליו ותתקוף באס אווירי ושוב בעלי תער!"אני צועק לטרופיוס.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    טרופיוס תוקף בעלי תער אך פליגאטור מתחמק ותוקף באגרוף אש טרופיוס עף לשמיים ותוקף באס אווירי שמשאירה לפליגאטור שריטה פליגאטור תוקף במאשבת הידרו ואז בפעימת מים אך טרופיוס חומק משניהם ותוקף בעלי תער פליגאטור חומק וקופץ למעלה ומיתקונן ליתקוף קרן על מה תעשה??
    מצב
    פליגאטור80%
    טרופיוס 96%

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 28 2009, 12:13 AM
    מאט
    טרופיוס תוקף בעלי תער אך פליגאטור מתחמק ותוקף באגרוף אש טרופיוס עף לשמיים ותוקף באס אווירי שמשאירה לפליגאטור שריטה פליגאטור תוקף במאשבת הידרו ואז בפעימת מים אך טרופיוס חומק משניהם ותוקף בעלי תער פליגאטור חומק וקופץ למעלה ומיתקונן ליתקוף קרן על מה תעשה??
    מצב
    פליגאטור80%
    טרופיוס 96%
    "תנחט עליו בדריכה ואז תקוף בעלי תער פעמיים,תתעופף מעליו ותתקוף באס אווירי"אני צועק לטרופיוס
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. משתמש מנוסה
    שם משתמש:arad1021
    שם במשחק:ארתור
    תמונה :http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr078.png[CODE]
    רקע 3-4 שורות:
    לארתור היה אופי עצבני שאם מישהו היה עושה לו משהו הוא ישר רצה ללכת לנקום בו לא משנה מה יקרה
    אביו של ארתור השתתף במלחמה נגד צוות גלקטיק וסירוס
    ארתור זוכר איך תמיד כשהיה קטן ראה את אביו חוזר הביתה מותש מיום מלחמה קשה עם צוות גלקטיק ושאל אותו מה קרה אך אביו תמיד לא ענה לו כי הוא לא רצה לערב אותו בעניין הזה בגלל האופי שלו מחשש שינסה להתערב במלחמה
    יום אחד אביו של ארתור לא חזר הביתה במשך שבוע
    יומיים אחרי זה הודיעו שאבא של ארתור מת אך ארתור עוד היה קטן מדי בשביל להבין את זה ואמו אמרה לו שהוא מת ממחלה
    כשסיירוס חזר אמא של ארתור אמרה שהיא חייבת לספר לארתור את הספור של מה שקרה עם סיירוס כדי להמשיך את מסורת המשפחה וגם כדי לנקום בסיירוס על מה שעשה לאביו של ארתור
    חפצים:לא לגעת.
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    פוקימון התחלתי:סנורנט
    בקשות:ללכוד מגבי

7. AllwaysStriveAndProsper
    רקע טוב תתקן לקוד ותביא תספרייטים[אחד של הדמות,אייקון זז של התחלתי] מהאתרים בהסבר ואתה רשום

מאט
    טרופיוס עף מעל פליגאטור ומנסה לייתקוף בדריכה אך פליגאטור שם לב אליו ותוקף בקרן העל ישר אל פניו של טרופיוס,טרופיוס מיתרסק על האדמה מה תעשה עכשיו פליגאטור לא יכול ליתקוף בגלל שהישתמש בקרן העל אך טרופיוס פצוע קשה??
    מצב
    פליגאטור75%
    טרופיוס45%

8. משתמש מנוסה
    תגיד יש מצב אתה מסביר לי איך לשים ספרייט?
    אני פשוט לא יודע איך עושים את זה><

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 27 2009, 07:27 PM

ירין
    כמה פעמים להגיד לך אתה לא יכול לשלב מתקפות אני בוחר איזה לשלב &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    גרימר ודריפבלין תוקפים בו זמנית מכת הרפש נעדפת על ידי הדופק האפל ופוגעת בגרימר,דריפבלין תופס את גרימר ותוקף בהיפנוזה שמרדימה את גרימר,דריפבלין מחסל אותו עם מתקפת זלילת חלומות.
    מה תעשה עכשיו??
    טוב&#33;
    -------
    "הייתה טוב, חזור&#33; זאנגוס צא&#33; מהר השתמש בזעם ומתקפה מהירה וצחזק בריקוד חרבות ואז נסה לשלב מספרי x וחיתוך לילה ושוב תחזק בריקוד חרבות&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 21 2009, 01:31 PM
    אתם קמים בבוקר,מתארגים ויוצאים מהבית שלכם עם חיוך על הפנים בגלל שהיום אתם מתחילים את המסע שלכם.
    אתם יוצאים מהעיירה שלכם ומתחילים ללכת לכיוון העיר גיבר שם תקבלו: את הפוקימון הראשון שלכם, פוקידע, מפת מחוז דרקו ו-5 פוכדורים. אתם מגיעים אל המעבדה ורואים את פרופסור ריד בחוץ עם הבלסטואיס שלו, אתם מתקרבים עד שהוא מבחין בכם ושואל מה שימכם, מה תעשו?
    "הפוקימון הראשון והיציאה למסע והנקמה בסיירוס" אחשוב לעצמי בשמחה אבל עם קצתעצבנות בדרך וכשאני מגיע אגש אל פרופסור ריד ואגיד לו "שלום לך פרופסור ריד קוראים לי ארתור ואני באתי לכאן כדי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי סנורנט"

11. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    זנגוס תוקף את דדריפלון אך כלום לא קורה אתה לא מבבין מה קורה אך המאמן של דריבלין צוחק אומר:"זנגוס הוא סוג נורמאל שלא משפיע כלל על סוג רוח מוחאהה,צא דריפבלין היפנוזה ואז זלילת לחומות[וגם רוח לא מפיעה על נוראמל ,שתי המיתקפות האלו סוג על חושי], מה תעשה??

ארתור
    הפרופסור אומר:" תחכה פה 2 דקות ואני יביא לך אותו ואת שאר הדברים הנחוצים לך למסע"וניכנס לנעבדה בינתיים אתה רואה שבלסטואיס נשאר בחוץ מה תעשה??

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 28 2009, 02:20 AM
    ארתור
    הפרופסור אומר:" תחכה פה 2 דקות ואני יביא לך אותו ואת שאר הדברים הנחוצים לך למסע"וניכנס לנעבדה בינתיים אתה רואה שבלסטואיס נשאר בחוץ מה תעשה??
    אני אתקרב אל בלסטויז ואשאל אותו "אז אתה הפוקימון הכי חזק של פרופסור ריד?" אך אז אזכר שהוא לא יכול לענות לי ואגד "בוא נראה אם אתה חזק תשתמש בתותח הידרו" ואקווה שהוא יקשיב לי כי תמיד רציתי לראות את המתקפה הזאת

13. AllwaysStriveAndProsper
    ארתור
    הבלסטואיס מיסתכל עלייך ואחי שנייה משגר את [זה משאבת לא תותח]משאבת ההידרו עוצמתית שמגיעה למרחק של 450מטרים לגובהה,אחרי דקה יוצא הפרופסור ומביא לך את הפוכדור של סנורנט,5פוכדורים ריקים,מפה ופוקידע.
    מה תעשה עכשיו??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Aug 28 2009, 02:33 AM
    ארתור
    הבלסטואיס מיסתכל עלייך ואחי שנייה משגר את [זה משאבת לא תותח]משאבת ההידרו עוצמתית שמגיעה למרחק של 450מטרים לגובהה,אחרי דקה יוצא הפרופסור ומביא לך את הפוכדור של סנורנט,5פוכדורים ריקים,מפה ופוקידע.
    מה תעשה עכשיו??
    התכוונתי לhydro cannon ולא לhydro pump

15. AllwaysStriveAndProsper
    ארתור
    האופס לא זכרתי שיש גם את זה בהידרו=[
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפרופסור מצחקק ואומר:"אתה נגדי אתה רציני,אני מעדיף שהפוקימון שלך לא יפגע" מה תעשה??

עמוד 32 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •