Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 4 2009, 01:17 PM
    ארתור
    סנורטנט מנסה לחמוק אך בגלל שהוא מאד איטי לא מצליח והוא כולו מתכסה בחוטי משי שקושרים אותו ולא נותנים לו לזוז הקטרפי קופץ מהעץ בעזרת חוטי המשי ואז פיתאום הוא מתחיל ליזהור באור לבן ובימקום קטרפי מופיע שם גדול וחחזק שתוקף בהיתקלות קשיחה[שילוב של היתקלות וקשיחות]שמעיפה את סנורנט 4מטרים לגובה מטפוד עומד ליתקוף עוד פעם בהיתקלות קשיחה מה תעשה??
    "סנוראנט מהר תשתמש ברוח בצוות כפול ואז כולכם תשמשו ברוח קרח ואז סנורנט האמיתי תשתמש עליו במבט ומיד אחרי זה בנשיכה"

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    קיט
    אתה עונה לאיש ומיכוון להיסתובב שפיתאום הוא צועק:"עצור אל תזוז או שאני יורה בך" אתה עוצר במקום.
    האיש מיתקרב אלייך וצועק:"צאו זאנגוס,מאצ'מפ ובליזקאן תשימו לו אזיקים ותיקחו אותו לניידת עכשיו"
    אתה לא רואה כלום אך מרגיש ששמים לך אזיקים ואז מכסים לך את העינים.אחרי כמה דקות מושיבים אותך בתוך אוטו.
    אחרי נסיעה של 20 דקות מוציאים אותך מהאוטו ולוקחים אותך למקום כלשהו.
    אתה מרגיש שמושיבים אותך על כיסא לא נוח במיוחד ופיתאום מורידים לך את הכיסוי עיניים אתה רואה את השוטרת ג'ני
    אתם נימצאים בתוך חדר עם מראה שולחן כמה כיסאות ומנורה שנימצאת מעל ראשך מה תעשה??

מאט
    האונדור תוקף בגחלת לבור אך שוב לא קורה כלום.האונדור לא מבין מה אמרת לו לעשות ופיתאום ניפתח בור ליד האונדור ומשם יוצאת פלאפי שתוקפת בהיתקלות ובזנב ברזל מיד לאחר מיכן האונדור שניפגע בראשו ניראה מבולבל פלאפי תוקפת במיתקפה מהירה מה תעשה??
    מצב
    פלאפי98%
    האונדוק60%

ארתור
    סנורנט תוקף בצוות כפול אך הוא עדיין לא יכול לזוז בגלל חוטי המשי.מטפוד תוקף את הסנורנטים אחד אחד בכוח חבוי עד שלבסוף נשאר רק הסנורנט האמיתי .מטפוד תוקף בכוח חבוי ואז בהיתקלותך קשיחה מעיף את סנורנט 4מטרים אחורה.מטפוד עומד ליגמור את הקרב הזה עם היתקלות קשיחה מה תעשה??
    מצב
    מטפוד70%
    סנורנט13%

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 4 2009, 03:25 PM

מאט
    האונדור תוקף בגחלת לבור אך שוב לא קורה כלום.האונדור לא מבין מה אמרת לו לעשות ופיתאום ניפתח בור ליד האונדור ומשם יוצאת פלאפי שתוקפת בהיתקלות ובזנב ברזל מיד לאחר מיכן האונדור שניפגע בראשו ניראה מבולבל פלאפי תוקפת במיתקפה מהירה מה תעשה??
    מצב
    פלאפי98%
    האונדוק60%

"תעצור אותה בגחלת ואז בניב אש!"אני צועק להאונדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט
    אתה עונה לאיש ומיכוון להיסתובב שפיתאום הוא צועק:"עצור אל תזוז או שאני יורה בך" אתה עוצר במקום.
    האיש מיתקרב אלייך וצועק:"צאו זאנגוס,מאצ'מפ ובליזקאן תשימו לו אזיקים ותיקחו אותו לניידת עכשיו"
    אתה לא רואה כלום אך מרגיש ששמים לך אזיקים ואז מכסים לך את העינים.אחרי כמה דקות מושיבים אותך בתוך אוטו.
    אחרי נסיעה של 20 דקות מוציאים אותך מהאוטו ולוקחים אותך למקום כלשהו.
    אתה מרגיש שמושיבים אותך על כיסא לא נוח במיוחד ופיתאום מורידים לך את הכיסוי עיניים אתה רואה את השוטרת ג'ני
    אתם נימצאים בתוך חדר עם מראה שולחן כמה כיסאות ומנורה שנימצאת מעל ראשך מה תעשה??
    "פישול שלי" אגיד ואוריד את המדים של הצוות,כדי שתוכל לזהות אותי

5. משתמש מנוסה
    [ארתור
    סנורנט תוקף בצוות כפול אך הוא עדיין לא יכול לזוז בגלל חוטי המשי.מטפוד תוקף את הסנורנטים אחד אחד בכוח חבוי עד שלבסוף נשאר רק הסנורנט האמיתי .מטפוד תוקף בכוח חבוי ואז בהיתקלותך קשיחה מעיף את סנורנט 4מטרים אחורה.מטפוד עומד ליגמור את הקרב הזה עם היתקלות קשיחה מה תעשה??
    מצב
    מטפוד70%
    סנורנט13%
    "סנורנט שובס פעם צוות כפול" אצעק לו חזק ואמשיך ואגיד לו "ואחרי זה תשתמש ברוח קרח כדי להאט אותו ואחרי זה תשתמש בנשיכה הכי חזקה שאתה כיול לעשות"

6. AllwaysStriveAndProsper
    1.האוונט יתחיל או מחר או היום בערב פרטים על האוונט:
    למאמנים הרגילים אתם תילחמו נגד צוות גאלקטיק,אתם תילחמו ביחד.
    למרגלים אתם יכולים להיתנקש ליפרוץ למאגרי המידע או כל דבר שעולה לכם בראש שמרגל יכול לעשות כדי לסכל את התוכניות של צוות גאלקטיק.
    למאט חבר הגאלקטיק היחיד לך יש 2 מטרות או ללכת אל הבסיס הבאה או לעזור להילחם נגד המאמנים הרגילים ולחסל את המרגלים.
    מי שמת באוונט מוקפא לשבוע.
    2.נוספו משימות חדשות.

מאט
    האונדור המבולבל תוקף בהיתקלות על האדמה ובך גם פוגע בעצמו אך גם חומק ויוצא מבילבול.
    האונדור תוקף בניב אש ופליפי במכת חשמל שניהם ניפגעים פלאפי תוקפת בזנב ברזל מה תעשה??

קיט
    השוטרת תיסתכל עלייך במבט מוזר ואז תגיד :"אתה בטח אחד המרגלים מהיחידה של אחותי הגדולה."
    אחרי זה היא תשחרר אותך מהאזיקים ואז תגיד לך:"אתה לא תוכל להיכנס לבסיס גאלקטיק היום כי הכניסה נינעלה אתה תוכל לנסות שוב מחר בינתיים תישן פע" ותראה לך חדר קטן עם מיטה,שרותים,כיור,דוש ומיטה קטנה לפוקימון שלך.
    מה תעשה??

7. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 4 2009, 03:48 PM
    1.האוונט יתחיל או מחר או היום בערב פרטים על האוונט:
    למאמנים הרגילים אתם תילחמו נגד צוות גאלקטיק,אתם תילחמו ביחד.
    למרגלים אתם יכולים להיתנקש ליפרוץ למאגרי המידע או כל דבר שעולה לכם בראש שמרגל יכול לעשות כדי לסכל את התוכניות של צוות גאלקטיק.
    למאט חבר הגאלקטיק היחיד לך יש 2 מטרות או ללכת אל הבסיס הבאה או לעזור להילחם נגד המאמנים הרגילים ולחסל את המרגלים.
    מי שמת באוונט מוקפא לשבוע.
    2.נוספו משימות חדשות.

קיט
    השוטרת תיסתכל עלייך במבט מוזר ואז תגיד :"אתה בטח אחד המרגלים מהיחידה של אחותי הגדולה."
    אחרי זה היא תשחרר אותך מהאזיקים ואז תגיד לך:"אתה לא תוכל להיכנס לבסיס גאלקטיק היום כי הכניסה נינעלה אתה תוכל לנסות שוב מחר בינתיים תישן פע" ותראה לך חדר קטן עם מיטה,שרותים,כיור,דוש ומיטה קטנה לפוקימון שלך.
    מה תעשה??
    "בסדר" אגיד לה ואוציא את גרולייט,ואשאר איתו עד שיגיע הלילה ואז אלך לישון

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 4 2009, 03:48 PM

מאט
    האונדור המבולבל תוקף בהיתקלות על האדמה ובך גם פוגע בעצמו אך גם חומק ויוצא מבילבול.
    האונדור תוקף בניב אש ופליפי במכת חשמל שניהם ניפגעים פלאפי תוקפת בזנב ברזל מה תעשה??

אני רוצה ללכת להתנקש במאמנים
    ------------------
    "תקפוץ ותתחמק ואז תתקוף בגחלת וכרסום!"אני צועק להאונדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. AllwaysStriveAndProsper
    האוונט התחיל הוא ימשך היום עד השעה 10
    ניתאי
    אתה וגרואולייט קמים בבוקר מיתארגנים ויוצאים לדרך לכיוון המפקדה שעל הר שינימון.אתם מגיעים לתחתית ההר ופוגשים את~~ אתה לא מבין מה הוא היצור הזה שעומד מולך ניראה שהוא עומד לתיקוף במיתקפת להביור מה תעשה??

מאט
    לא הבנתי לחסל מרגלים או להילחם נגד מאמנים??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האונדור קופץ ומיתחמק מזנב הברזל של פלאפי שפוגע באדמה לפתע פלאפי מתחילה ליזהור ובימקומה עומדת שם שתוקפת במכת ברק עוצמתית שפוגעת בהאונדור שלא מוותר אתה אפיעלו לא מספיק למצמץ כשהוא מכרסם את ראשה של אמפראוס שניפגעת מאד ומתחילה לדמם,אמפראוס תוקפת במכות ברק וחשמל עומתיות כל כך שניהם ניפגעים ומיתעלפים מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 06:48 PM

מאט
    לא הבנתי לחסל מרגלים או להילחם נגד מאמנים??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האונדור קופץ ומיתחמק מזנב הברזל של פלאפי שפוגע באדמה לפתע פלאפי מתחילה ליזהור ובימקומה עומדת שם שתוקפת במכת ברק עוצמתית שפוגעת בהאונדור שלא מוותר אתה אפיעלו לא מספיק למצמץ כשהוא מכרסם את ראשה של אמפראוס שניפגעת מאד ומתחילה לדמם,אמפראוס תוקפת במכות ברק וחשמל עומתיות כל כך שניהם ניפגעים ומיתעלפים מה תעשה??
    "צאי לופיני"אני אומר ומוציא אותה,"תתקפי בקרן קרח ואז באגרוף אש!"אני צועק לה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 06:48 PM
    האוונט התחיל הוא ימשך היום עד השעה 10
    ניתאי
    אתה וגרואולייט קמים בבוקר מיתארגנים ויוצאים לדרך לכיוון המפקדה שעל הר שינימון.אתם מגיעים לתחתית ההר ופוגשים את~~ אתה לא מבין מה הוא היצור הזה שעומד מולך ניראה שהוא עומד לתיקוף במיתקפת להביור מה תעשה??
    "גרולייט! גחלת!"

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    קראת בכלל את כל התגובה ???
    ולא ענית לי על השאלה לחסל מרגלים להילחם נגד המאמנים??

קיט
    גרואולייט תוקף בגחלת שניבלעת אל תוך הלהביור העוצמתי שפוגע בגרואולייט.היצור המשונה שואג:"ריייייאווווווווקקקקקקררררר" ותוקף בהשלכת סלעים מה תעשה לגרואולייט אין סיכויי נגדו?

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 07:36 PM
    מאט
    קראת בכלל את כל התגובה ???
    ולא ענית לי על השאלה לחסל מרגלים להילחם נגד המאמנים??

קראתי!
    ואני רוצה להלחם נגד מאמנים.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 07:36 PM
    קיט
    גרואולייט תוקף בגחלת שניבלעת אל תוך הלהביור העוצמתי שפוגע בגרואולייט.היצור המשונה שואג:"ריייייאווווווווקקקקקקררררר" ותוקף בהשלכת סלעים מה תעשה לגרואולייט אין סיכויי נגדו?
    "קדימה גרולייט" אגיד ואסתובב,ואז אתחיל לרוץ

15. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    המאמן אומר:"אני ניצחתי 2 שני פוקימונים שלך ואתה 2 שלי אז הגיעה הזמן לאינטה צא" וזורק פוכדור לאוויר מהפוכדור יוצאת אנרגייה אדומה ואחרי שנייה מופיע שם פוקימון שלעולם לא ראית~~ מה תעשה ??

קיט
    אתה וגרואולייט רצים במשך 30 דקות ולבסוף מצליחים לחמוק מהיצור הענק שרדף אחרייכם,אתם רואה שלידכםם יש מערה מה תעשה??

עמוד 35 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •