Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 08:04 PM
    מאט
    המאמן אומר:"אני ניצחתי 2 שני פוקימונים שלך ואתה 2 שלי אז הגיעה הזמן לאינטה צא" וזורק פוכדור לאוויר מהפוכדור יוצאת אנרגייה אדומה ואחרי שנייה מופיע שם פוקימון שלעולם לא ראית~~ מה תעשה ??

אני בודק בפוקידע את הפוקימון הזה,"לופיני צאי"אני צועק ומוציא אותה,"תתקפי בקרן קרח ואז באגרוף אש!"אני צועק לה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 08:04 PM
    קיט
    אתה וגרואולייט רצים במשך 30 דקות ולבסוף מצליחים לחמוק מהיצור הענק שרדף אחרייכם,אתם רואה שלידכםם יש מערה מה תעשה??
    "בוא נסתתר כאן" אני אומר לגרולייט ונכנס איתו למערה

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 4 2009, 01:17 PM
    המשחק חזר אחרי ההקפאה.
    מחר יהיה אוונט [לא 100% 60% שיהיה אוונט]
    אני לא ידעכן בימי א-ד בין השעות 7:20 ל16:00 וביום ה' אני לא יעדכן בין 7:20 ל15:20
    המשכים :

ירין
    בדו תוקף בכדור אנרגייה מימית שפוגע בדריבלין בחוזקה.דריפבלין עדיין משותק,בדו קופץ לכיוונו של דריפלין ותוקף בהיתקלות שמעיפה את דריבלין לאוויר.דריבלין משתחרר מהשיתוק ותוקף בדופק צל עוצמתי שמיתקדם במהירות צומה לכיוונו של בדו מה תגיד לבדו לעשות??
    מצב
    בדו 36%
    דריבלין13%
    יופי שחזרת...
    ------
    "מהר בדו כדור אנרגיה מימי חזק!!! ואז שאיבת מגה ומכת בוץ!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    הפוקידע סורק את הפוקימון ואז נישמע קול:"פוקימון נדיר מסוג חשמל תוצר של רביית פיקצ&#39;ועם כלב שמו אינטה ביפ ביפ". המאמן מיסתכל עלייך ואומר:"חחחחחח איזה אפס אתה,אפילו לא יודע שיש סוגי פוקימונים שנוצרים בגלל הרביות של םוקימונים וחיות חחח,אינטה צא מיתקפת נשיכה קלבית ואז שיחרור חשמל מסולסל" אינטה מיתקדם לעבר לופיני ומיתכונן ליתקוף מה תעשה??

קיט
    אתה וגרואולייט ניכנסים למערה כשפיתאום אתה רואים בערך 30 שניראים חברותים מה תעשה??

ירין
    בדו תוקף בכדור אנרגייה מימית עוצמתי שפוגע בדופק הצל,דופק הצל נישאב לתוך כדור הנרגייה וזה יוצר כדור אנרגייה אפלה שפוגע בדריבלין ומחסל אותו.לפתע בדו מתחיל ליזהור ובימקומו מופיע שם ~~ יפיפה וגדול מה תעשה??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 08:33 PM
    מאט
    הפוקידע סורק את הפוקימון ואז נישמע קול:"פוקימון נדיר מסוג חשמל תוצר של רביית פיקצ&#39;ועם כלב שמו אינטה ביפ ביפ". המאמן מיסתכל עלייך ואומר:"חחחחחח איזה אפס אתה,אפילו לא יודע שיש סוגי פוקימונים שנוצרים בגלל הרביות של םוקימונים וחיות חחח,אינטה צא מיתקפת נשיכה קלבית ואז שיחרור חשמל מסולסל" אינטה מיתקדם לעבר לופיני ומיתכונן ליתקוף מה תעשה??

ואתה קראת את התגובה שלי?
    אני אחזור עליה שוב
    -------------
    "לופיני תתקפי בקרן קרח ואז באגרוף אש"אני צועק לה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה

ירין
    בדו תוקף בכדור אנרגייה מימית עוצמתי שפוגע בדופק הצל,דופק הצל נישאב לתוך כדור הנרגייה וזה יוצר כדור אנרגייה אפלה שפוגע בדריבלין ומחסל אותו.לפתע בדו מתחיל ליזהור ובימקומו מופיע שם ~~ יפיפה וגדול מה תעשה??
    רוזליה זה שם של בת- יש נצב אני הופך אותו לבת?שינוי מין? דנה אינטרנשנל?
    -------
    "כל הכבוד רוזליה&#33;" אני אומר ומחכה לפוקימון הבא שהוא יוציא
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה לא יכול ליתקוף באותו תגובה שאתה מישתמש בפוקידע כי אתה לא יודע איזה סוג הפוקימון=]
    ~~~~~~~~~~~~
    אינטה קופץ על לופיני לפני שהיא מספיקה אפילו להתחיל ליטעון את קרן הקרח ותוקף אותה בנשיכה כלבית
    ואז בחשמל מסולסל,אינטה מסלסלת את הזנב שלה סביב לופיני ומחשמלת את כל גופה של לופיני שניפגעת מאד משתי המכות ומקבלת שיתוק מה תעשה??

ירין
    המאמן אומר:"צא ויברה,מיתקפת דופק דרקון ואז נשימת דרקון ומיד אחר כך סופת חול." ומולך מופיע~~ שעף לכיוון רוסלייה שלך מה תעשה??
    רוסלייה מצב50%
    ~~~~~~
    כן אפשר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 10:06 PM

ירין
    המאמן אומר:"צא ויברה,מיתקפת דופק דרקון ואז נשימת דרקון ומיד אחר כך סופת חול." ומולך מופיע~~ שעף לכיוון רוסלייה שלך מה תעשה??
    רוסלייה מצב50%
    ~~~~~~
    כן אפשר
    בגלל שהיא התפתחה יש מצב שאני יכול לשלב מתקפות שאני רוצה?
    ------
    "מהר רוזליה תתחמקי וכדור אנרגיה מימי חזק ומכת חול לעניים שלו ואז אבקת שיתוק ושאיבת מגה&#33;" אני אומר
    --------

-------

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 10:06 PM
    מאט
    אתה לא יכול ליתקוף באותו תגובה שאתה מישתמש בפוקידע כי אתה לא יודע איזה סוג הפוקימון=]
    ~~~~~~~~~~~~
    אינטה קופץ על לופיני לפני שהיא מספיקה אפילו להתחיל ליטעון את קרן הקרח ותוקף אותה בנשיכה כלבית
    ואז בחשמל מסולסל,אינטה מסלסלת את הזנב שלה סביב לופיני ומחשמלת את כל גופה של לופיני שניפגעת מאד משתי המכות ומקבלת שיתוק מה תעשה??

נשיכה כלבית?חשמל מסולסל?
    ----------
    "לופיני תתקפי באגרוף אש פעמיים ואז בקרח קרח ושוב אגרוף אש&#33;"אני צועק לה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    לא אבל יש לה יכולת מיוחדת חדשה שכל שילוב שהיא שואבת לתוץ השאיבה צומחת או כדור האנרגייה המימית אתה יכול להישתמש בו בינתיים יש לך כ&#39; אנרגייה אפלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רוזלייה שלא היתרגלה לגודל החדש שלה לא מצליחה לחמוק וניפגעת מדופק הדרקון אך היא מספיקה ליתקוף בכדור האנרגייה המימית שמיתפוצץ עם נשימת הדרקון.שניהם ניפגעים אך ויאברה מיתאושש מהר יותר ותוקף בסופת חול רוסלייה לא רואה כלום אתה לא יודע באיזה מיתקפה ויאברה עומד ליתקוף מה תעשה??

מאט
    שמע הפוקימון שאתה נגדו פייק אז יש לו מיתקפות יחודיות רק לו =/
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    לופיני משותקת ולא יכולה ליתקוף [תיקרא מה שרשום לך&#33;&#33;&#33;]אינטה עומד ליתקוף בזנב ברזל מה תעשה??<

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 10:24 PM
    ירין
    לא אבל יש לה יכולת מיוחדת חדשה שכל שילוב שהיא שואבת לתוץ השאיבה צומחת או כדור האנרגייה המימית אתה יכול להישתמש בו בינתיים יש לך כ&#39; אנרגייה אפלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רוזלייה שלא היתרגלה לגודל החדש שלה לא מצליחה לחמוק וניפגעת מדופק הדרקון אך היא מספיקה ליתקוף בכדור האנרגייה המימית שמיתפוצץ עם נשימת הדרקון.שניהם ניפגעים אך ויאברה מיתאושש מהר יותר ותוקף בסופת חול רוסלייה לא רואה כלום אתה לא יודע באיזה מיתקפה ויאברה עומד ליתקוף מה תעשה??
    "מהר כדור אנרגיה מימי ואז נסי מכת חול והשפרצת מים כדי שיצור בוץ לעניים שלו&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 5 2009, 10:24 PM

מאט
    שמע הפוקימון שאתה נגדו פייק אז יש לו מיתקפות יחודיות רק לו =/
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    לופיני משותקת ולא יכולה ליתקוף [תיקרא מה שרשום לך&#33;&#33;&#33;]אינטה עומד ליתקוף בזנב ברזל מה תעשה??<
    "לופיני תנסי להשתחרר מהשיתוק בכל הכוח ותשתמשי בסלסול הגנה ואז קרן קרח ואז ניטור ואגרוף אש&#33;"אני צועק ללופיני
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה
    אחי שכחתה לכתוב לי הנה התגובה של:

QUOTE (~JolTeoN~ @ Sep 4 2009, 03:25 PM)
    [ארתור
    סנורנט תוקף בצוות כפול אך הוא עדיין לא יכול לזוז בגלל חוטי המשי.מטפוד תוקף את הסנורנטים אחד אחד בכוח חבוי עד שלבסוף נשאר רק הסנורנט האמיתי .מטפוד תוקף בכוח חבוי ואז בהיתקלותך קשיחה מעיף את סנורנט 4מטרים אחורה.מטפוד עומד ליגמור את הקרב הזה עם היתקלות קשיחה מה תעשה??
    מצב
    מטפוד70%
    סנורנט13%

"סנורנט שובס פעם צוות כפול" אצעק לו חזק ואמשיך ואגיד לו "ואחרי זה תשתמש ברוח קרח כדי להאט אותו ואחרי זה תשתמש בנשיכה הכי חזקה שאתה כיול לעשות"

14. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט
    אתה וגרואולייט ניכנסים למערה כשפיתאום אתה רואים בערך 30 שניראים חברותים מה תעשה??
    "יש שם בחוץ יצור ענק שרודף אחרינו,תהינו אם נוכל להישאר כאן" אגיד ואחכה לראות אם הם יבינו,אם לא אגיד לגרולייט להסביר להם מה אמרתי

15. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    רוסלייה תוקפת באנרגייה מימית אפלה[שילוב חדש] בדיוק כשויבארה מיתקרב אליי עם כנף פלדה,ויאברה ניפגע ממיתקפה ונופל על הרצפה,רוסלייה תוקפת בשאיבת מגה בימקום בהשפרצת בוץ ומחסלת אותו[חיסלת אותו מהר בגלל האוונט=].המאמן אומר לך:"כל הכבוד אתה יריב חזק,כך בתור פרס את הפוכדור הזה " ואז הוא מביא לך פוכדור~ ~מה תעשה עכשיו[אל תמשיך להלחם תעשה את האוונט=]

מאט
    לופיני מצליחה לצאת מהשיתוק ומחזקת את עצמה בסילסול הגנה ואז תוקף את אינטה בקרן קרח עוצמתית שמקפיא אותו,לופיני מנטרת ומשלבת את אגרוף האש עם הניטור[ניטור להבה]שפוגע באינטה הקפוא בעוצמה רבה ומעיף אותו 10 מטרים אחורה,אינטה שעדיין קפוא מיתנגש בעץ והקרח נישבר ניראה שאינטה מחוסל.נמאמן אומר לך:"כל הכבוד בתור פרס כך את הפוכדור הזה" ונותן לך את הפוכדור~~מה תעשה[אוונט]

ארתור
    לא הבנתי מה אתה רוצה??
    ~~~~~~~~~~~~
    סנורטנט מנסה ליתקוף בצוות כפול אך פיתאום משום מקום מופיע~~קטן שדומה לבויזל,הוא תוקף את מטפוד באקדח מים ואז בהיתקלות סנורנט מיתאושש ועוזר לו עם מיתקפת אבקת קרח מטפוד מחוסל,הפוקימון קטן מיתקרב אלייך וקופץ ליידים שלך נראה שהוא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??

ניתאי
    הפוקימונים מהנהנים וסוגרים את הכניסה למערה עם קרן קרח,אחד ה מיתקרב אלייך ומלקק אותך מה תעשה??

עמוד 36 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •