Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 04:49 PM

מאט
    לופיני מצליחה לצאת מהשיתוק ומחזקת את עצמה בסילסול הגנה ואז תוקף את אינטה בקרן קרח עוצמתית שמקפיא אותו,לופיני מנטרת ומשלבת את אגרוף האש עם הניטור[ניטור להבה]שפוגע באינטה הקפוא בעוצמה רבה ומעיף אותו 10 מטרים אחורה,אינטה שעדיין קפוא מיתנגש בעץ והקרח נישבר ניראה שאינטה מחוסל.נמאמן אומר לך:"כל הכבוד בתור פרס כך את הפוכדור הזה" ונותן לך את הפוכדור~~מה תעשה[אוונט]

תוסיף..
    ---------------
    "כל הכבוד לופיני"אני אומר לה ומחזיר אותה לפוקדור,אני הולך למרכז הפוקימונים מרפא אותם ויוצא,מתחיל לחפש אחר פוקימוני חשמל.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה
    ירין
    רוסלייה תוקפת באנרגייה מימית אפלה[שילוב חדש] בדיוק כשויבארה מיתקרב אליי עם כנף פלדה,ויאברה ניפגע ממיתקפה ונופל על הרצפה,רוסלייה תוקפת בשאיבת מגה בימקום בהשפרצת בוץ ומחסלת אותו[חיסלת אותו מהר בגלל האוונט=].המאמן אומר לך:"כל הכבוד אתה יריב חזק,כך בתור פרס את הפוכדור הזה " ואז הוא מביא לך פוכדור~ ~מה תעשה עכשיו[אל תמשיך להלחם תעשה את האוונט=]

לא הבנתי מה זה האוונט הזה..
    ------
    מה אני יכול לעשות בישביל האוונט?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    ארתור
    לא הבנתי מה אתה רוצה??
    ~~~~~~~~~~~~
    סנורטנט מנסה ליתקוף בצוות כפול אך פיתאום משום מקום מופיע~~קטן שדומה לבויזל,הוא תוקף את מטפוד באקדח מים ואז בהיתקלות סנורנט מיתאושש ועוזר לו עם מיתקפת אבקת קרח מטפוד מחוסל,הפוקימון קטן מיתקרב אלייך וקופץ ליידים שלך נראה שהוא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??
    רק אמרתי לך ששחתה לכתוב לי אני לא רוצה כלום
    ____________________________________-
    "יודע מה בכיף" אומר לפוקימון הזה ואזרוק עליו פוקדור ואקווה שהוא באמת רצה להצטרף אליי ולא סתם לשחק איתי

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ניתאי
    הפוקימונים מהנהנים וסוגרים את הכניסה למערה עם קרן קרח,אחד ה מיתקרב אלייך ומלקק אותך מה תעשה??
    "תודה" אגיד להם ואלטף את זה שהתקרב אליי

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    פוכדור ומיתקפה??
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למרכז וכרגיל האחות ג&#39;וי מרפא לך את הפוקימונים כשפיתאום מישהו ניכנס למרכז ואומר:"המרד התחיל כל המחתרת מתחילה את הפלישה למפקדה על שיני מון&#33;&#33;&#33;&#33;" ויוצא במהירות ממרכז הפוקימונים האחות ג&#39;וי מחזירה לך את הפוכדורים ואז היא ניכנסת אל תוך החדר שלה ויוצאת עם בגדים רגילים.היא אומרת לך:"צא אני נועלת" אתה יוצא אחרייה מחכה ליראות מה היא תעשה,היא נולת ומוציא פוכדור מהפוכדור יוצא סלאמנס ענק היא עולה עליו והוא עף לכיוון המפדקה על הר שייני מון מה תעשה??

ירין
    אתה יכול להרוס מזימות של צוות גאלקטיק ליתפוס פוקימונים מיוחדים[פייקים] או לעבור למםקדה הבאה לרגל שם מה תיבחר לעשות??

ארתור
    הפוכדור עוצר ישר כל הכבוד תפסת בויזי[הוא מתפתח משמחה לבויזל הוא שמח כשהוא יהיה שמח מאד מאד אז הוא יתפתח,סוג נורמאל אני יוסיף מיתקפות שלו אחר כן]מה תעשה עכשיו??

קיט
    הוא ממשיך ללקק אותך ניראה שהא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 05:13 PM
    מאט
    פוכדור ומיתקפה??
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה הולך למרכז וכרגיל האחות ג&#39;וי מרפא לך את הפוקימונים כשפיתאום מישהו ניכנס למרכז ואומר:"המרד התחיל כל המחתרת מתחילה את הפלישה למפקדה על שיני מון&#33;&#33;&#33;&#33;" ויוצא במהירות ממרכז הפוקימונים האחות ג&#39;וי מחזירה לך את הפוכדורים ואז היא ניכנסת אל תוך החדר שלה ויוצאת עם בגדים רגילים.היא אומרת לך:"צא אני נועלת" אתה יוצא אחרייה מחכה ליראות מה היא תעשה,היא נולת ומוציא פוכדור מהפוכדור יוצא סלאמנס ענק היא עולה עליו והוא עף לכיוון המפדקה על הר שייני מון מה תעשה??

כן
    ---------
    אני מוציא מהר את טרופיוס מהפוקדור ועולה עליו"עוף מהר למפקדה&#33;" אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. מורחקים
    קיט
    הוא ממשיך ללקק אותך ניראה שהא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??
    "אם אתה ממש רוצה להצטרף אליי אז אני אשמח שתהיה בצוות שלי" אגיד ואגיש לו פוכדור ריק,שיכנס מתי שיתחשק לו

8. משתמש מנוסה
    [ארתור
    הפוכדור עוצר ישר כל הכבוד תפסת בויזי[הוא מתפתח משמחה לבויזל הוא שמח כשהוא יהיה שמח מאד מאד אז הוא יתפתח,סוג נורמאל אני יוסיף מיתקפות שלו אחר כן]מה תעשה עכשיו??
    "יש לנו חבר חדש בצוות" אומר בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה

9. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אחרי 20 דקות של תעופה אתה מגיעה לשם ורואה הרבה חיילים של הצוות וגם את המפקדות מארס ויופיטר כולם נילחמים נגד אנשים חחלק אתה מכיר וחלק לא,טרופיוס נוחת על הפיסגה של ההר רחוק מהקרבות שם פיתאום אתה רואה~~ לידך הוא מיתרקרב אלייך ומלקק לך את הפנים ופיתאום אתה מיתעלף... אתה מיתעור על מיטה לא ממש נוחה ולידך עומד אותו ~~ מה תעשה??

קיט
    ה~~ מיסתכל עלייך ואז אומר:"מייייגוןן" וה~~ משיבים לו:"מייי גון גון מיי" והוא לוחץ על הכפתור של הפוכדור שלך.[אני יעדכן מתקפות כשיהיה לך קרב הוא סוג דרקון&#092;מים&#092;מעופף]מה תעשה עכשיו??

ארתור
    אתה מגיעה לעיר ופיתאום מישהו מפיל אותך על הרצפה אתה מרים את הראש ורואה שזה~~ הוא אומר לך:"ילד תביא לי אתץ הפוקימונים שלך ואת הכסף או שאני יצווה על הטרינג&#39;ר שלי ליתקוף" ואז אתה שם לב שלידו עומד ~~מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 06:12 PM
    מאט
    אחרי 20 דקות של תעופה אתה מגיעה לשם ורואה הרבה חיילים של הצוות וגם את המפקדות מארס ויופיטר כולם נילחמים נגד אנשים חחלק אתה מכיר וחלק לא,טרופיוס נוחת על הפיסגה של ההר רחוק מהקרבות שם פיתאום אתה רואה~~ לידך הוא מיתרקרב אלייך ומלקק לך את הפנים ופיתאום אתה מיתעלף... אתה מיתעור על מיטה לא ממש נוחה ולידך עומד אותו ~~ מה תעשה??

"איזה סוג הוא?"אני חושב לעצמי ובודק בפוקדע
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה
    ארתור
    אתה מגיעה לעיר ופיתאום מישהו מפיל אותך על הרצפה אתה מרים את הראש ורואה שזה~~ הוא אומר לך:"ילד תביא לי אתץ הפוקימונים שלך ואת הכסף או שאני יצווה על הטרינג&#39;ר שלי ליתקוף" ואז אתה שם לב שלידו עומד ~~מה תעשה??
    "לך לך לישון" אני אומר לו ואז אני מוציא את סנורנט ואומר לו "סנורנט תשתמש ברוח קרח כדי להקפיא אותו ואחרי זה תשתמש בנשיכה"

12. מורחקים
    קיט
    ה~~ מיסתכל עלייך ואז אומר:"מייייגוןן" וה~~ משיבים לו:"מייי גון גון מיי" והוא לוחץ על הכפתור של הפוכדור שלך.[אני יעדכן מתקפות כשיהיה לך קרב הוא סוג דרקון&#092;מים&#092;מעופף]מה תעשה עכשיו??
    אני מוציא אותו ואז שואל "תהיתי אם אתה אולי יכול... לשאת אותי כשאתה עף?" אשאל אותו

13. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    אתה מוציא את הפוקידע ובודק הפוקידע מוציא לייזר אדום ואז משמיע קול אלקטרוני שאומר:"פוקימון מסוג:רעל,רוח ואופל הוא המפותח המעבדתי של בנט".אתה מיסתכל על היצור כשפיתאום הוא נעלם מה תעשה??

ארתור
    חייל צוות גאלקטיק עונה לך:"זה לא היה חכם צא טרינג&#39;ר להביור ואז ניב אש וחסל אותו עם גלגל להבה" וה~~ תוקף בלהביור שפוגע בעוצמה בסנורט שהיתכונן ליתקוף באבקת קרח,~~קופץ לעבר סנורנט ותוקף בניב אש ואז מחסל אותו בגלגל להבה מה תעשה??

קיט
    הוא מהנהן בראשו,ופיתאום אתם שומעים פיצוץ גדול ואז צרחות חזקות מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 07:09 PM
    מאט
    אתה מוציא את הפוקידע ובודק הפוקידע מוציא לייזר אדום ואז משמיע קול אלקטרוני שאומר:"פוקימון מסוג:רעל,רוח ואופל הוא המפותח המעבדתי של בנט".אתה מיסתכל על היצור כשפיתאום הוא נעלם מה תעשה??
    &#39;אין לי זמן להתחיל לחפש אותו&#39; אני אומר ורץ מהר לחפש את הסגנים או את מפקד צוות גלקטיק
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 07:09 PM
    קיט
    הוא מהנהן בראשו,ופיתאום אתם שומעים פיצוץ גדול ואז צרחות חזקות מה תעשה??
    "קדימה,בוא נעוף לשם" אומר לו ואעלה עליו

עמוד 37 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •