Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    אתה לאא יודע איפו אתה איך אתה אמור לחפש סגנים ????
    ~~~~~~~~~
    אתה ניזכר שאתה עדיין לא ראית איפו אתה,אתה מיסתכל סביבך ורואה חדר מלוכלך כולו ובאמצע החדר דלת מה תעשה??

קיט
    WTF אתה עף לתוך התיקרה של המערה??
    ~~~~~~~~~~
    אתה ניזכר שאתה בתוך מערה ושהיא חסומה על ידי קרח מה תעשה??

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 07:23 PM
    קיט
    WTF אתה עף לתוך התיקרה של המערה??
    ~~~~~~~~~~
    אתה ניזכר שאתה בתוך מערה ושהיא חסומה על ידי קרח מה תעשה??
    "אתם יכולים להוריד את זה?" אני מסתובב ואומר למייגונים ואחרי שהם מורידים אותו אני יוצא מהמערה ואז אומר למייגון "קדימה,בוא נלך לאיפה שהרעשים הגיעו ממנו" ועף עליו

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 07:09 PM
    ארתור
    חייל צוות גאלקטיק עונה לך:"זה לא היה חכם צא טרינג'ר להביור ואז ניב אש וחסל אותו עם גלגל להבה" וה~~ תוקף בלהביור שפוגע בעוצמה בסנורט שהיתכונן ליתקוף באבקת קרח,~~קופץ לעבר סנורנט ותוקף בניב אש ואז מחסל אותו בגלגל להבה מה תעשה??
    "אוקיי צא מיזל" אני צועקק ומוציא אוותו ואומר לו "תתקוף במשהו לא משנה מה העיקר שתתקוף ועם עדיפות למתפת מים" אצעק לו

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 07:23 PM
    מאט
    אתה לאא יודע איפו אתה איך אתה אמור לחפש סגנים ????
    ~~~~~~~~~
    אתה ניזכר שאתה עדיין לא ראית איפו אתה,אתה מיסתכל סביבך ורואה חדר מלוכלך כולו ובאמצע החדר דלת מה תעשה??

אני מנסה לפתוח את הדלת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. AllwaysStriveAndProsper
    קיט
    אתה עוד פעם עושה את זה~!!
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה לא יודע מאיפה הרעש בא אך פיתאום אתה רואה שרצים לכיוון שלך עדר של~~ הם ניראים לא שמחים במיוחד ופיתאום אתה קולט ביניהם~~ניראה שהוא המנהיג שלהם מה תעשה עם לא תזוז הם ימחצו אותך ואת מייגון??

ארתור
    מיזל יוצא ותוקף בפעימת מים שפוגעת ב~~אך זה לא ממש פוגע בו ה~~ עומ ליתקוף בניב חשמל כשפיתאום משום מקום פוגעת בו מתקפת תותח הידרו,אתה מיסתובב ורואה שאלו הם ה~~וה~~ שלו מה תעשה??

מאט
    אתה פותח את הדלת ורואה שאתה נימצא בתוך מבנה נטוש אתה מיסתובב סביבך ואז שומע קולותמוזרים ומרגיש כאילו מישהו/הרבה מישהואים מיסתכלים/מיסתכל עלייך מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    מאט
    אתה פותח את הדלת ורואה שאתה נימצא בתוך מבנה נטוש אתה מיסתובב סביבך ואז שומע קולותמוזרים ומרגיש כאילו מישהו/הרבה מישהואים מיסתכלים/מיסתכל עלייך מה תעשה??
    "האונדור,פרינפלאפ צאו"אני אומר ומוציא אותם,"תלכו איתי ותשמרו שלא יקרה כלום"אני אומר להם ומחפש את היציאה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 07:47 PM
    קיט
    אתה עוד פעם עושה את זה~!!
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה לא יודע מאיפה הרעש בא אך פיתאום אתה רואה שרצים לכיוון שלך עדר של~~ הם ניראים לא שמחים במיוחד ופיתאום אתה קולט ביניהם~~ניראה שהוא המנהיג שלהם מה תעשה עם לא תזוז הם ימחצו אותך ואת מייגון??
    עושה מה? ומה המתקפות שלו?
    ---------------
    "מהר מייגון! עלה!" אני אומר לו ומנסה לראות אם הם בורחים ממשהו

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 05:13 PM

ירין
    אתה יכול להרוס מזימות של צוות גאלקטיק ליתפוס פוקימונים מיוחדים[פייקים] או לעבור למםקדה הבאה לרגל שם מה תיבחר לעשות??

אני אחפש פוקימונים חדשים(פייקים) וילך להרוס מיזימה של צוות גאלקטיק (אפילו שאני מרגל)
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    שניהם יוצאים ואתם מתחילים ללכת אך כלום לא קורה אתם הולכים והולכים כשפיתאום מופיע מולך~~ הוא ניראה מאיים במיוחד מה תעשה??

קיט
    עושה טעיות כמו לעוף בתוך מערה לעוף למקור הרעש ששמעתה כשהיית במערה תשים לב יותר להבאה&#33;~&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    יש לו:נשימת דרקון,דופק דרקון,תעופה,מכת כנף,היתקלות,זנב אקווה ואקדח מים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    מייגון עולה והעדר של הפוקימון מבחין בכם ה~~ עף לאוויר ופיתאום אתה שומע בראש קול שאומר:"אנחנו לא רוצים ליפגוע בך ובמייגון שלך אז כדי שתזוזו מהדרך" אתה ניבהל .מה תעשה ??

ירין
    אתה הולך לכיוון ההר ופיתאום ניזכר שהלאודרד שלך במרכז הפוקימונים האם תלך לקחת אותו??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 08:20 PM
    מאט
    שניהם יוצאים ואתם מתחילים ללכת אך כלום לא קורה אתם הולכים והולכים כשפיתאום מופיע מולך~~ הוא ניראה מאיים במיוחד מה תעשה??
    אני יכול ללכוד אותו?
    ------------
    אני בודק בפוקידע מי היצור הזה ומה הסוג שלו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה

ירין
    אתה הולך לכיוון ההר ופיתאום ניזכר שהלאודרד שלך במרכז הפוקימונים האם תלך לקחת אותו??
    כן- ומתי הפייקים יופיעו?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    לא הוא סוג של אגדי שיפור למיוטו
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מיסתכל בפוקידע והוא אומר לך:"זהו שיפור מעבדתי של מיוטו הוא מפלצתי וכמו שהוא מפלצתי גם העוצמה שלו כזאת" מה תעשה עכשיו הוא ממשיך לעמוד סתם ככה בלי לעשות כלום פשוט עוחמד מולך??

ירין
    תכחה בסבלנות
    ~~~~~~~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ולוקח את לאודרד כשאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה פוגש את השוטרת ג&#39;ני והיא אומרת :"הגיעה הזמן של זאנגוס לחזור אלי" מה תעשה??

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 08:32 PM

ירין
    תכחה בסבלנות
    ~~~~~~~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ולוקח את לאודרד כשאתה יוצא ממרכז הפוקימונים אתה פוגש את השוטרת ג&#39;ני והיא אומרת :"הגיעה הזמן של זאנגוס לחזור אלי" מה תעשה??
    "אוקי- הוא ממש טוב, הוא עזר לי בכל- תודה&#33;" אני אומר והלך משם
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 08:32 PM
    מאט
    לא הוא סוג של אגדי שיפור למיוטו
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מיסתכל בפוקידע והוא אומר לך:"זהו שיפור מעבדתי של מיוטו הוא מפלצתי וכמו שהוא מפלצתי גם העוצמה שלו כזאת" מה תעשה עכשיו הוא ממשיך לעמוד סתם ככה בלי לעשות כלום פשוט עוחמד מולך??

"אני לא מתכוון לפגוע בך,רק תתן לי ללכת"אני אומר לו ומנסה להמשיך לחפש את היציאה בלי להפריע לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. מורחקים
    קיט
    עושה טעיות כמו לעוף בתוך מערה לעוף למקור הרעש ששמעתה כשהיית במערה תשים לב יותר להבאה&#33;~&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    יש לו:נשימת דרקון,דופק דרקון,תעופה,מכת כנף,היתקלות,זנב אקווה ואקדח מים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    מייגון עולה והעדר של הפוקימון מבחין בכם ה~~ עף לאוויר ופיתאום אתה שומע בראש קול שאומר:"אנחנו לא רוצים ליפגוע בך ובמייגון שלך אז כדי שתזוזו מהדרך" אתה ניבהל .מה תעשה ??
    &#39;למה,מה אתם רוצים?&#39; אחשוב

עמוד 38 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •