Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    בגלל זה שלחתי אותו כדי לעזור לך-היא עונה לך והולכת ביחד עם זאנגוס אתה הולך לכיוון המפקדה ופיתאום פוגש~~ קטן שעף לו לכיוונך מה תעשה??

מאט
    הפוקימון אומר:"אתה לא יכול לצאת מפה סיירוס אמר לי לישמור עלייך עד שהמרד יעבור" אתה מופתע לגלות שהפוקימון מדבר ועוד יותר מופתע לגלות שהוא של/עוזר ל/סיירוס מה תעשה עכשיו??

קיט
    אתה עוד פעם שדומע קול בתוך הראש:"פשוט תזוזו מדרכי ולא תיפגעו" מה תענה לו??

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 08:49 PM
    ירין
    בגלל זה שלחתי אותו כדי לעזור לך-היא עונה לך והולכת ביחד עם זאנגוס אתה הולך לכיוון המפקדה ופיתאום פוגש~~ קטן שעף לו לכיוונך מה תעשה??
    "יי חמוד רוצה להצתרף אלי?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מאט
    הפוקימון אומר:"אתה לא יכול לצאת מפה סיירוס אמר לי לישמור עלייך עד שהמרד יעבור" אתה מופתע לגלות שהפוקימון מדבר ועוד יותר מופתע לגלות שהוא של/עוזר ל/סיירוס מה תעשה עכשיו??

"אתה מדבר?אתה הפוקימון של סיירוס?תסביר לי מה הולך פה"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    הוא יורה לך בועה לפנים ובורח בתעופה במהירות רבה מידי בשביל יצור כו קטן מה תעשה??

מאט
    הוא עונה לך:"אני מדבר יש בעיה??,אני שותף של סיירוס אני לא של אף אחד אבל יש כמה שהם שלי כי אני היחיד שיכול לישלוט בהם אני מנחש שאתה כבר חושב מי נכון,והמשימה שלי היא לישמור עלייך עד שהמרד יעבור כי אתה חשוב לסיירוס כנראה בגלל שהוא הכיר את הורייך" מה תענה לו ??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 09:11 PM

מאט
    הוא עונה לך:"אני מדבר יש בעיה??,אני שותף של סיירוס אני לא של אף אחד אבל יש כמה שהם שלי כי אני היחיד שיכול לישלוט בהם אני מנחש שאתה כבר חושב מי נכון,והמשימה שלי היא לישמור עלייך עד שהמרד יעבור כי אתה חשוב לסיירוס כנראה בגלל שהוא הכיר את הורייך" מה תענה לו ??
    "הוא הכיר את הוריי?אתה יכול לספר לי בבקשה?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 09:11 PM
    ירין
    הוא יורה לך בועה לפנים ובורח בתעופה במהירות רבה מידי בשביל יצור כו קטן מה תעשה??
    אני לא אמור לזכות כי פתחתי עמוד?
    -----
    "היי חכה&#33;" אני מתחיל לרוץ אחריו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    "כן אבל אני לא הייתי בצוות אז אני לא יודע כלום תחכה שתיפגוש אותו ואז תדע הכל אני מבטיח ובינתיים בוא נאמן את הפוקימונים שלך רוצה??" הוא עונה לך מה תענה לו??

ירין
    כן אני עוד מאט יבדוק במה אתה זוכה אני לא זוכרXD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ אחריו אבל הוא יותר מהיר כשיתאום הוא עוצר ועף לכיוונך במהירות ניראה שמהו שנימצא שם הפחיד אותו מאאד מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 09:33 PM
    מאט
    "כן אבל אני לא הייתי בצוות אז אני לא יודע כלום תחכה שתיפגוש אותו ואז תדע הכל אני מבטיח ובינתיים בוא נאמן את הפוקימונים שלך רוצה??" הוא עונה לך מה תענה לו??
    "כן בטח&#33;"אני עונה לו,"האונדור מוכן?"אני שואל אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 09:33 PM

ירין
    כן אני עוד מאט יבדוק במה אתה זוכה אני לא זוכרXD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה רץ אחריו אבל הוא יותר מהיר כשיתאום הוא עוצר ועף לכיוונך במהירות ניראה שמהו שנימצא שם הפחיד אותו מאאד מה תעשה??
    "מה ראית?" אני אומר ומנסה להגן עליו ולראות מה יש שם
    -----
    1 גריטבול,אבן פיתוח לבחירתו ו1500&#036;
    -----
    וגם אני אמור לזכות על זה שראיתי פוקימון לא? הפוקימון של המאמן שגיליתי..-הפוקימונים של קני- קני נחשב או לא?
    --------

-------

10. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    האונדור קופץ קדימה מוכן לקרב אתה חושב שמיותרי יצאה לקרב אך הוא אומר:"צא טנדרוק" ומול האונדור מופיע~~ מיותרי אומר:"צא מיתקפה משולשת" מה תגיד להאונדור לעשות??

ירין
    רק על של גאלקטיק אתה מקבל פרס ותיבחר אבן אני כבר יודע זאת שמפתחת את רוסלייה נכון??
    ~~~~~~~~~
    הוא מנקר אותך וממשיך לעוף לכיוון שמימנו הגעתם ופיתאום אתה רואה שמולך עומד יצור ענק וגדול שלא ראית מעולם ~~ מה תעשה ניראה שהוא עומד ליתקוף אותך בלהביור ??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 10:06 PM
    מאט
    האונדור קופץ קדימה מוכן לקרב אתה חושב שמיותרי יצאה לקרב אך הוא אומר:"צא טנדרוק" ומול האונדור מופיע~~ מיותרי אומר:"צא מיתקפה משולשת" מה תגיד להאונדור לעשות??

"האונדור תתקוף בערפיח ואז תקפוץ ותתחמק מההתקפה שלו ואז תתקוף בגחלת ואז בניב אש&#33;"אני צועק להאונדור

----------
    אחלה פייקים&#33;אבל אל תשתמש בהם כל כך הרבה..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 07:47 PM
    ארתור
    מיזל יוצא ותוקף בפעימת מים שפוגעת ב~~אך זה לא ממש פוגע בו ה~~ עומ ליתקוף בניב חשמל כשפיתאום משום מקום פוגעת בו מתקפת תותח הידרו,אתה מיסתובב ורואה שאלו הם ה~~וה~~ שלו מה תעשה??
    "יופי עכשיו תעוף מפה" אצעק לאיש של גלקטיק ואז אתקרב אל הפרופסור ואשל אותו "מה אתה עושה כאן?"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 10:06 PM

ירין
    רק על של גאלקטיק אתה מקבל פרס ותיבחר אבן אני כבר יודע זאת שמפתחת את רוסלייה נכון??
    ~~~~~~~~~
    הוא מנקר אותך וממשיך לעוף לכיוון שמימנו הגעתם ופיתאום אתה רואה שמולך עומד יצור ענק וגדול שלא ראית מעולם ~~ מה תעשה ניראה שהוא עומד ליתקוף אותך בלהביור ??
    נכון..
    אבל בפרסים של האוונטים תקרא מה רשום- על כל דמות&#092;פוקימון שאני מוסיף אני מקבל... ואני הוספתי את קני והפוקימונים שלו..
    ------
    "מהר פנפי תתחמקעם סילסול הגנה ואז דחיפה חזקה ןהפלה ואז ריח בילוש&#33; אתה מהר תתקוף בכל מתקפה שאתה יודע&#33;" אני אומר לו
    --------

-------

14. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט
    אתה עוד פעם שדומע קול בתוך הראש:"פשוט תזוזו מדרכי ולא תיפגעו" מה תענה לו??
    &#39;למה?&#33;&#39; אחזור במחשבתי בכעס ואנסה להסתכל ממה הם בורחים או אחרי מה הם רודפים

15. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה לכולם בגלל האוונט כל הפוקימונים שתיראו יהיו פייקים אז זאת היזדמנות ליתפוס 2 פייקים לכל אחד תלוי איזה הוא תפס כבר=]
    מאט
    האונדור תוקף בערפיח אך המיתקפה של ~~ מהירה מידי והיא פוגעת בהאונדור שרגליו הוקפאו[למיתקפה יש 3 אלמנטים חשמל אש וקרח קוראים לה באנגלית TRI ATTACK אני לא המצאתי אותה]ה~~ מיתכונן ליתקוף בבקרן אגירה[מיתקפת חשמל] האונדור תוקף בגחלת מהמקום ושתי המיתקפות מיתנגשות,ה~~ עומד ליתקוף עוד פעם במיתקפה משולשת מה תגיד להאונדור לעשות??

ארתור
    אני מישתתף במרד אני עוזר לאנשי העיר בחסל את מפקדת צוות גאלקטיק שעל הר שיני מון טוב אני זז עכשיו תחזור בלסטי צא סאל" הוא אומר לך ומחזיר את ה~~ שלו ואז מוצחיא את ה~~ שלו ואז עולה עליו וה~~עף לכיוון הער שנימצא מימין לעיר מה תעשה??

ירין
    אתה גיליתה אותו לפני האוונט אז אתה לא מקבל
    ~~~~~~~~~~~~~
    פאנפי בפוכדור והפוקימון השני ברח,
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את פאנפי מהפוכדור ה~~ תוקף אותו בלהביור ואז ישר בשאגה ופרצוף מפחיד שניכם ניבהלים ופאנפי ניבהל עד כדי כך ומתחיל ליברוח לכיוון שאליו ברחה הציפור מה תעשה ??

קיט
    אתה עוד פעם שומע את אותו קול שאומר:"בתור בן אדם אתה מאד טיפש אני מציע לך לעוף או שאני יתקוף ויגיד גם לפייר זאורדים ליתקוף" מה תענה??

עמוד 39 מתוך 101 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •