"בהחלט!" אני אומרOriginally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 08:13 PM
ירין
גרימר
~~~~~
"אתה בטח ירין"היא אומרת ומסבירה לך על המרגלים[אתה כבר יודע אין טעם לפרט]
"אז אתה מסכים"היא שואלת.
מה תענה??
"בהחלט!" אני אומרOriginally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 08:13 PM
ירין
גרימר
~~~~~
"אתה בטח ירין"היא אומרת ומסבירה לך על המרגלים[אתה כבר יודע אין טעם לפרט]
"אז אתה מסכים"היא שואלת.
מה תענה??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
וואו משחק טוב!
מקווה שתרשום אותי, לא אשמתי שישנתי עד חמש XD
שם משתמש:Glalie Kun
שם במשחק:ריק סמית'~Rick Smith
תמונה:
רקע:ריק סמית' נולד למשפחה אוהבת, חובבת פוקימונים מושבעת. אביו של ריק הגיע לרבע הגמר של ליגת מחוז שינו והוחזר כאחד משמונת הגדולים. אמו של ריק הייתה מתאמת במקצועה ואף ניצחה את הפסטיבל הגדול במחוז קנטו. ריק תמיד אהב פוקימונים, ותמיד חלם לצאת למסע פוקימונים משל עצמו. ריק קיבל את ההזדמנות לצאת למסע במחוז דרקו, המחוז שבו גר. ריק דיבר על כך עם הוריו והם התלהבו מן הרעיון. אביו של ריק סיפר לו שיום קבלת הפוקימונים הוא מחר, וריק חייב ללכת להתארגן. ריק הלך וסידר תיק למסע. כל היום התלבט ריק איזה פוקימון יבחר למסע ולבסוף החליט שיבחר בלארביטר. ריק בחר בפוקימון זה כי התפתחותו האחרונה של לארביטר, טיירניטר היה הפוקימון שניצח את אביו בליגת הפוקימונים. והיום הגיעה היום שריק יקבל את פוקימונו, וריק מוכן יותר מתמיד לאתגר הגדול בחייו.
חפצים:
פוקימונים:
תגים:
פוקימון התחלתי:לארביטר~
בקשות:חכת דייג~
קרדיט ל-Dragonite!!! ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה
<u>שמות קודמים:</u>
omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות'פארק לא יבין*
Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט!
קרדיט לניר (וואלוג'י) ולמפעל שלו
ג'יי
אתה פותח את החבילה ורואה בתוכה מיכתב ובובה שמזכירה את אמבראון.
מה תעשה??
מאט
היא מביא לך מדים ואז ניכנסת לדלת הנוספת שיש בחדר בו אתם נימצאים בינתיים שאתה מחכה אתה לובש את המדים של צוות גאלקטיק.אחרי 2 דקות היא יוצאת ומביא לך את המסמכים,היא מלווה אותך החוצא ואומרת לך ללכת לעיר דארקר ומישם להר שיני מון לבסיס גלאקטיק שבו מקבלים חיילים.
מה תעשה??
ירין
היא מובילה אותך לחדר ושואלת אותך"מה המידה שלך?".
מה תענה??
ג'ון
הילד "אומר"צא סטרלי,ושמי הוא ריק כדי שתיזכור"הוא מוציא אתשלו ואומר צא מיתקפה מהירה ואז מיתקפת כנף.
מה תעשה??
אני מיסתקל בהיתרגשות כיאילו ראיתי את ארקאוס על אמבראון ומחליט שאיווי יהיה אמבראון ואז קורא את המיחתבOriginally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 08:51 PM
ג'יי
אתה פותח את החבילה ורואה בתוכה מיכתב ובובה שמזכירה את אמבראון.
מה תעשה??
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"בסדר גמור"אני אומר לה,יוצא מהמקום ומתחיל ללכת ובדרך אני מחפש פוקימונים .Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 08:51 PM
מאט
היא מביא לך מדים ואז ניכנסת לדלת הנוספת שיש בחדר בו אתם נימצאים בינתיים שאתה מחכה אתה לובש את המדים של צוות גאלקטיק.אחרי 2 דקות היא יוצאת ומביא לך את המסמכים,היא מלווה אותך החוצא ואומרת לך ללכת לעיר דארקר ומישם להר שיני מון לבסיס גלאקטיק שבו מקבלים חיילים.
מה תעשה??
אני אומר לארון:"תשתמש בבריכת בוץ על סטרלי כדי לטשטש את ראייתו ואז קפוץ הצידה והשתמש בחבטת ראש" ומקווה שהוא יצליח.Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 08:51 PM
ג'ון
הילד "אומר"צא סטרלי,ושמי הוא ריק כדי שתיזכור"הוא מוציא אתשלו ואומר צא מיתקפה מהירה ואז מיתקפת כנף.
מה תעשה??
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
הכל טוב חוץ מהרקע ויפה קראת את הכל רק אתה ביקשתה חפץ ואתה היחיד שיקבלOriginally posted by Glalie Kun@Aug 21 2009, 08:44 PM
וואו משחק טוב!
תמונה:
רקע:ריק סמית' נולד למשפחה אוהבת, חובבת פוקימונים מושבעת. אביו של ריק הגיע לרבע הגמר של ליגת מחוז שינו והוחזר כאחד משמונת הגדולים. אמו של ריק הייתה מתאמת במקצועה ואף ניצחה את הפסטיבל הגדול במחוז קנטו. ריק תמיד אהב פוקימונים, ותמיד חלם לצאת למסע פוקימונים משל עצמו. ריק העריץ פוקימון אחד במיוחד, טיירניטר. ריק העריץ פוקימון זה בגלל שאהב את המראה שלו, ואת הכוח שלו. טיירניטר היה הפוקימון שניצח את אביו של ריק בליגת הפוקימונים וריק תמיד רצה אחד כדי לסגור מעגל. היום יש לריק את ההזדמנות לצאת למסע פוקימונים עם לארביטר, שביום מן הימים יתפתח לטיירניטר.
חפצים:
פוקימונים:
תגים:
אם תקשר רקע לעלילה
"סמול" אני עונהOriginally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 08:51 PM
ירין
היא מובילה אותך לחדר ושואלת אותך"מה המידה שלך?".
מה תענה??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ערכתיOriginally posted by Glalie Kun@Aug 21 2009, 08:44 PM
וואו משחק טוב!
תמונה:
רקע:ריק סמית' נולד למשפחה אוהבת, חובבת פוקימונים מושבעת. אביו של ריק הגיע לרבע הגמר של ליגת מחוז שינו והוחזר כאחד משמונת הגדולים. אמו של ריק הייתה מתאמת במקצועה ואף ניצחה את הפסטיבל הגדול במחוז קנטו. ריק תמיד אהב פוקימונים, ותמיד חלם לצאת למסע פוקימונים משל עצמו. ריק קיבל את ההזדמנות לצאת למסע, כשסיפר לו פרופסור ריד על כך. הפרופסור סיפר לריק על כך שצוות גלאקטיק השתלט על המחוז, ולכד 2 מתוך 5 האגדיים. הפרופסור אמר לריק שהוא חייב להציל את 3 הפוקימונים הנותרים אחרת זה יהיה סוף הגלקסיה. ריק הסכים להצעה של הפרופסור לצאת למסע. ריק התלבט הרבה איזה פוקימון יקח כפוקימונו הראשון ולבסוף בחר בלארביטר. ריק בחר בלארביטר כי טיירניטר, התפתחותו האחרונה של לארביטר היה הפוקימון שהביס את אביו בליגת הפוקימונים.
חפצים:
פוקימונים:
תגים:
קרדיט ל-Dragonite!!! ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה
<u>שמות קודמים:</u>
omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות'פארק לא יבין*
Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט!
קרדיט לניר (וואלוג'י) ולמפעל שלו
ג'יי
זה כולה בובה=0
~~~~~~~~~~
במיכתב רשום:"שלום לך ג'יי.
אתה בטח תועה של מי פוריגון זי שהציל את האיווי הוא שלי פרופסור ריד ראיתי מה שקרה ושלחתי את פוריגון זי כדי שיראה מה קורה איתכם.חשבתי קצת איך להרגיע את האיווי הזה וניזכרתי שיש לו בובה של אמבראון אז שלחתי אותה אני מציע לך לבקר את טיפני המוכרת של החנות שבעיר דארקר. שלך פרופסור ריד".
מה תעשה??
מאט
אתה הולך ופיתאום פוגש בעצבני במיוחד שתוקף
קטנה שכניראה לא מזמן בקעה מביצה.
מה תעשה??
ירין
היא מביאה לך את התילבושת ומסמכים.היא מלווה אותך החוצא ואומרת לך:"אתה ציך ללכת אל העיר דארקר ומישם ללכת אל הר שיני מון שבו נמצא בסיס גאלקטיק שבו מקבלים את החיילים המתחילים"
מה תעשה בזמן שאתה הולך לכיוון העיר??
ג'ון
ארון פוגע בסטרלי ומעיף אותו על עץ סטרלי מישתמש אס אווירי על ארון ופוגע בו בעוצמה חזקה.סטרלי מיתכונן להישתמש מכת כנף עוצמתית בימיוחד.
מה תעשה בישביל להגן על ארון??
אני אומר לארון:"ארון לך מאחורי עץ כלשהו מהר, ואז תשתמש בבריכת בוץ ותזוז הצידה כדי שיפגע בעץ ואז תשתמש עליו בהתקלות!"Originally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 10:32 PM
ג'ון
ארון פוגע בסטרלי ומעיף אותו על עץ סטרלי מישתמש אס אווירי על ארון ופוגע בו בעוצמה חזקה.סטרלי מיתכונן להישתמש מכת כנף עוצמתית בימיוחד.
מה תעשה בישביל להגן על ארון??
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
אני יחפש פוקימוניםOriginally posted by Gliscor@Aug 21 2009, 10:32 PM
ירין
היא מביאה לך את התילבושת ומסמכים.היא מלווה אותך החוצא ואומרת לך:"אתה ציך ללכת אל העיר דארקר ומישם ללכת אל הר שיני מון שבו נמצא בסיס גאלקטיק שבו מקבלים את החיילים המתחילים"
מה תעשה בזמן שאתה הולך לכיוון העיר??
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)