Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3038394041425090 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 05:10 PM
    הודעה לכולם בגלל האוונט כל הפוקימונים שתיראו יהיו פייקים אז זאת היזדמנות ליתפוס 2 פייקים לכל אחד תלוי איזה הוא תפס כבר=]
    מאט
    האונדור תוקף בערפיח אך המיתקפה של ~~ מהירה מידי והיא פוגעת בהאונדור שרגליו הוקפאו[למיתקפה יש 3 אלמנטים חשמל אש וקרח קוראים לה באנגלית TRI ATTACK אני לא המצאתי אותה]ה~~ מיתכונן ליתקוף בבקרן אגירה[מיתקפת חשמל] האונדור תוקף בגחלת מהמקום ושתי המיתקפות מיתנגשות,ה~~ עומד ליתקוף עוד פעם במיתקפה משולשת מה תגיד להאונדור לעשות??

אני יודע שלא המצאת אותה..ומה הסוג של הפוקימון הזה?
    ---------
    "האונדור תשתמש בערפיח ואז תתקוף בגחלת ואז שוב ערפיח ושוב גחלת!"אני צועק לו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה

ירין
    אתה גיליתה אותו לפני האוונט אז אתה לא מקבל
    ~~~~~~~~~~~~~
    פאנפי בפוכדור והפוקימון השני ברח,
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את פאנפי מהפוכדור ה~~ תוקף אותו בלהביור ואז ישר בשאגה ופרצוף מפחיד שניכם ניבהלים ופאנפי ניבהל עד כדי כך ומתחיל ליברוח לכיוון שאליו ברחה הציפור מה תעשה ??
    אבל את הפוקימונים שלו גיליתי באוונט( את השני)
    -------
    "פנפי חזור!" אני אומר ומתחיל לברווח למקום שממנו הציפור ברחה
    ----
    איך אני אמור לתפוס דבר כזה??
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    האונדור שכניראה יותר חכם מימך תוקף בגחלת על הקרח ויוצא ממינו ואז תוקף בערפיח כך שה~http://i25.tinypic.com/2mez6eq.jpg~ לא רואה כלום,האונדור קופץ מעל ה~~ ותוקף הגחלת ישר לפניו ניראה שהראייה שלו ניפגע מיוטרי צועק :"מיתקפת קבר סלעי ואז אבנים חדות לכל הכיוונים" ה~~ עומד ליתקוף מה תעשה??
    ירין
    לא אתה לא כי כשראית אותו הוא היה עם שני הפוקיונים בחוץ,ואתה לא אמור ליתפוס אותו ההוא היתפתחות שלישית=/
    ~~~~~~~~~
    אתה מנסה להחזיר את פאפני תוך כדי ריצה אך לא מצליח אתה ממשיך לרוץ אחריו במשך 15 דקות עד שלבסוף אתה רואה שהוא לא עוקב אחריכם,אתה עוצר ומביט סביבך ורואה הרבה עצים אלאפילו לא פוקימון אחד מה תעשה??

4. משתמש מנוסה
    מאט
    האונדור שכניראה יותר חכם מימך תוקף בגחלת על הקרח ויוצא ממינו ואז תוקף בערפיח כך שה~http://i25.tinypic.com/2mez6eq.jpg~ לא רואה כלום,האונדור קופץ מעל ה~~ ותוקף הגחלת ישר לפניו ניראה שהראייה שלו ניפגע מיוטרי צועק :"מיתקפת קבר סלעי ואז אבנים חדות לכל הכיוונים" ה~~ עומד ליתקוף מה תעשה??
    ערפיח זאת מתקפת רעל שמרעילה את היריב..לא מסך עשן&#33;
    -------------
    "האונדור תקפוץ לצדדים ותתחמק מהאבנים ואז תתקוף בכרסום ובניס אש"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 05:19 PM

ירין
    לא אתה לא כי כשראית אותו הוא היה עם שני הפוקיונים בחוץ,ואתה לא אמור ליתפוס אותו ההוא היתפתחות שלישית=/
    ~~~~~~~~~
    אתה מנסה להחזיר את פאפני תוך כדי ריצה אך לא מצליח אתה ממשיך לרוץ אחריו במשך 15 דקות עד שלבסוף אתה רואה שהוא לא עוקב אחריכם,אתה עוצר ומביט סביבך ורואה הרבה עצים אלאפילו לא פוקימון אחד מה תעשה??
    איך פנפי מתפתח?
    --------
    התפתחות שלילשי של מי???
    -----
    אני מתחיל לחפש את פנפי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    המיתקפה עצמה זה גז/עשן שמרעיל את היריב אך הירחיב הוא מסוג אבן אז הוא לא מורעל בכזו קלות&#33;&#33;
    ולא בחרת אבן פיתוח
    ~~~~~~~~~~~
    האונדור קופץ לצדדים אך אתה רואה שבימקום לנסות ליתקוף את האונדור ה~~ מכסה את עצמו בסלעים בתור מגן,ה~~ תוקף באבנים חדות,המיתקפה פוגעת על רוב המקום אתה רואה שאפילו אחד האבנים אף לכיוונך אך פיתאום הוא הופך לאבק.האונדור שמנסה לחמוק ולא מציח 5 אבנים פוגעות בו וחותך את גופו.מהחתיכים מתחיל לרדת דם האונדור שלא ניכנע מתחיל ליזהור פיתאום אך אחרי שנייה הזוהר ניכבה ולא קורה כלום,האונדור תוקף בגחלת שמיתחברת לגל אחד של להביור[האונדור למד להביור] שפוגע בסלעים אך לא ניראה שהפוקימון ניפגע מה תגיד להאונדור לעשות??

ירין
    רגיל מעליית רמות במשחקים&#092;מאימונים.של פייק.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה ללכת באיזור בתיקווה לימצוא את הפאנפי שלך אתה מחפש ומחפש ופיתאום רואה ~~ ולידגו הפאנפי שלך מה תעשה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 05:52 PM

ירין
    רגיל מעליית רמות במשחקים&#092;מאימונים.של פייק.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה ללכת באיזור בתיקווה לימצוא את הפאנפי שלך אתה מחפש ומחפש ופיתאום רואה ~~ ולידגו הפאנפי שלך מה תעשה??
    "היי מי זה?" אני שואל את פנפי
    --------

-------

8. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט
    אתה עוד פעם שומע את אותו קול שאומר:"בתור בן אדם אתה מאד טיפש אני מציע לך לעוף או שאני יתקוף ויגיד גם לפייר זאורדים ליתקוף" מה תענה??
    &#39;לא" אגיד לו ואשאר לעמוד באותו המקום עם מייגון

9. משתמש מנוסה
    ארתור
    אני מישתתף במרד אני עוזר לאנשי העיר בחסל את מפקדת צוות גאלקטיק שעל הר שיני מון טוב אני זז עכשיו תחזור בלסטי צא סאל" הוא אומר לך ומחזיר את ה~~ שלו ואז מוצחיא את ה~~ שלו ואז עולה עליו וה~~עף לכיוון הער שנימצא מימין לעיר מה תעשה??
    "חכה רגע אני יבוא איתך" אני אומר לו ועולה גם על סאלמנס

10. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    פאנפי אומר:"פאנפי פאנ פי" ה~~ אומר גם כן:"ליי אונר לייאונר" ואז שניהם מיתקרבים אלייך ליאונר לקק אותך וניראה שהוא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??

קיט
    אתה שומע תקול עוד פעם:"אתה ביקשת את זה אני לא רציתי ליפגוע בך למה אתם בני האדם צריכים ליהיות כאלו טיפשים" ואז הראש שלך מתחיל ליכאוב בעוצמה והדבר האחרון שאתה רואה זה איך שאתה ומייגון נופלים לאדמה.אתה מיתעורר באותו מקום שבו הייתה לפני שפלתה ולידך מייגון אבל כל שאר הפוקימונים שהיו שם נעלמו מה תעשה עכשיו[סתם סיבכת את העיניין]??

ארתור
    הפרופסור שומע אותך ברגע האחרון ואתה עולה על הסאלמנס אחרי 7 דקות אתם מגיעים להר שיני מון,אתה רואה שם מאמנים וחיילים של צוות גאלקטיק נילחמים,שניכם קמים מהסלאמנס וטאז הפרופסור מחזיר אותו ורץ לעזור למאמנים[אם אתה רוצה לדעת איזה פוקימונים יש לו תבדוק בדף הדמויות]מה תעשה עכשיו??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 07:05 PM
    ירין
    פאנפי אומר:"פאנפי פאנ פי" ה~~ אומר גם כן:"ליי אונר לייאונר" ואז שניהם מיתקרבים אלייך ליאונר לקק אותך וניראה שהוא רוצה להיצטרף אלייך מה תעשה??
    תעדכן לי אותו- איזה סוג הוא?
    ---
    "תכנס לפוכדור" אני אומר ונותן לו את הפוכדור
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 05:52 PM
    מאט
    המיתקפה עצמה זה גז/עשן שמרעיל את היריב אך הירחיב הוא מסוג אבן אז הוא לא מורעל בכזו קלות&#33;&#33;
    ולא בחרת אבן פיתוח
    ~~~~~~~~~~~
    האונדור קופץ לצדדים אך אתה רואה שבימקום לנסות ליתקוף את האונדור ה~~ מכסה את עצמו בסלעים בתור מגן,ה~~ תוקף באבנים חדות,המיתקפה פוגעת על רוב המקום אתה רואה שאפילו אחד האבנים אף לכיוונך אך פיתאום הוא הופך לאבק.האונדור שמנסה לחמוק ולא מציח 5 אבנים פוגעות בו וחותך את גופו.מהחתיכים מתחיל לרדת דם האונדור שלא ניכנע מתחיל ליזהור פיתאום אך אחרי שנייה הזוהר ניכבה ולא קורה כלום,האונדור תוקף בגחלת שמיתחברת לגל אחד של להביור[האונדור למד להביור] שפוגע בסלעים אך לא ניראה שהפוקימון ניפגע מה תגיד להאונדור לעשות??

"האונדור בכל הכוח שלך תרוץ אליו ובאותו זמן תתקפוף בלהביור ואז בניב אש ושוב להביור&#33;"אני צועק לו..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אני עדיין לא יעדכן כי יכול ליקרות הרבה דברים עד שהאוונט ניגמר*_*והוא אש והוא המפותח הראשון של זה שראית מיקודם יש היתפתחות באמצעע ואל תישאל אם אני הכנתי לא יש לי אתר שמימנו אני לוקח
    לא בחרת עדיין אבן פיתוח אתה צריך לקבל אחת=]
    ~~~~~~~~~~~~
    ליאונר ניכנס לפוכדור וניתפס מה תעשה עכשיו ??

מאט
    האונדור רץ אל ה~~ שמכוסה אבנים אך ]יתאום כל האבנים עפות על האונדור ומוחצות אותו האונדור מנסה ליתקוף בלהביור ופיתאום האש עוטפת את האבנים שעל האונדור וארחיי כמה שניות האבנים נישברות האונדור שמצליח להישתמש באפקט ההפתעה ותוקף בניב אש ואז ישר משחרר להביור ובך מחסל את~~ מיוטרי אומר לך:"יש לך פוקימון חזק הוא הצליח לנצח את טנדרוק שלי,בתור פרס כך ביצת פוקימון" ונותן לך ביצה שמופיע כאילו משום מקום בידיו ואז פיתאום האונדור שלך מתחיל ליזהור אך הפעם הוא גם משנה גודל ואחרי שנייה במקום האונדור עומד שם ~~ מה תעשה ??
    ~~~~~~
    ביצה בוקעת בעוד 10 תגובות לא כולל קרבות

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 07:59 PM
    ירין
    אני עדיין לא יעדכן כי יכול ליקרות הרבה דברים עד שהאוונט ניגמר*_*והוא אש והוא המפותח הראשון של זה שראית מיקודם יש היתפתחות באמצעע ואל תישאל אם אני הכנתי לא יש לי אתר שמימנו אני לוקח
    לא בחרת עדיין אבן פיתוח אתה צריך לקבל אחת=]
    ~~~~~~~~~~~~
    ליאונר ניכנס לפוכדור וניתפס מה תעשה עכשיו ??
    בחרתי באבן שמפתחת את רוזליה..
    --
    "פנפ חזור&#33;" אני אומר וממשיך לחפש פוקימונים&#092; ללכת למשימה שלי
    --------

-------

15. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתה מתחיל ללכת כשפיתאום אתה רואה משהו מנצנץ בין השיחים,אתה מיתקרב ופיתאום רוסלייה יוצאת מהפוכדור שלה ומיתקרבת גם היא מה תעשה??

עמוד 40 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3038394041425090 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •