Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 08:57 PM
    ירין
    אתה מתחיל ללכת כשפיתאום אתה רואה משהו מנצנץ בין השיחים,אתה מיתקרב ופיתאום רוסלייה יוצאת מהפוכדור שלה ומיתקרבת גם היא מה תעשה??
    מעניין מה זה יכול להיות....
    ---
    אני מתקדם ורואה מזה..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    אתה מיתקדם ומרים את הדבר הנוצץ,אתה מיסתכל עליו ורואה שזאת אבן זריחה מה תעשה??

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 09:18 PM
    ירין
    אתה מיתקדם ומרים את הדבר הנוצץ,אתה מיסתכל עליו ורואה שזאת אבן זריחה מה תעשה??
    אני אמור לקבל עוד אבן ואת הפרס כי פתחתי עכשיו עוד עמוד..
    -----
    "היי רוזליה רוצה להתפתח? החלטה שלך?" אני שואל אותה ומניח את האבן מולה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 07:59 PM

מאט
    האונדור רץ אל ה~~ שמכוסה אבנים אך ]יתאום כל האבנים עפות על האונדור ומוחצות אותו האונדור מנסה ליתקוף בלהביור ופיתאום האש עוטפת את האבנים שעל האונדור וארחיי כמה שניות האבנים נישברות האונדור שמצליח להישתמש באפקט ההפתעה ותוקף בניב אש ואז ישר משחרר להביור ובך מחסל את~~ מיוטרי אומר לך:"יש לך פוקימון חזק הוא הצליח לנצח את טנדרוק שלי,בתור פרס כך ביצת פוקימון" ונותן לך ביצה שמופיע כאילו משום מקום בידיו ואז פיתאום האונדור שלך מתחיל ליזהור אך הפעם הוא גם משנה גודל ואחרי שנייה במקום האונדור עומד שם ~~ מה תעשה ??
    ~~~~~~
    ביצה בוקעת בעוד 10 תגובות לא כולל קרבות
    עוד 9....
    ------------
    "כל הכבוד האונדור"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,"תודה על הביצה,עכשיו אתה יכול לספר לי על המחתרת ועל הקרב?"אני מבקש ממנו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    איזה אבן אתה רוצה וקיבלת את שאר הפרס
    ~~~~~~~~~
    רוסליייה מהנהנת ונוגעת באבן רוסלייה זוהרת באור ירוק חזק ומתחילה ליגדול ואז אחרי 3-5 שניות בימקומה עומדת~~ מה תעשה עכשיו??

מאט
    הוא האונדום לא האונדור~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    מיוטרי אומר לך:"עדיין לא כי אתה עדיין לא ממש בדרגה גבוהה מספיק והגיע הזמן לקחת אותך למפקדה הבאה בו"הוא אומר ומחכה ליראות את תגובתך מה תעשה???

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 8 2009, 07:25 AM
    ירין
    איזה אבן אתה רוצה וקיבלת את שאר הפרס
    ~~~~~~~~~
    רוסליייה מהנהנת ונוגעת באבן רוסלייה זוהרת באור ירוק חזק ומתחילה ליגדול ואז אחרי 3-5 שניות בימקומה עומדת~~ מה תעשה עכשיו??
    יש לי משהו שאני צריך?
    ומה השם שלה? שחכתי..
    ------
    "יופי&#33;" אני אומר וממשיך בדרך(להרוס מזימה...)
    --------

-------

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 8 2009, 07:25 AM

מאט
    הוא האונדום לא האונדור~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    מיוטרי אומר לך:"עדיין לא כי אתה עדיין לא ממש בדרגה גבוהה מספיק והגיע הזמן לקחת אותך למפקדה הבאה בו"הוא אומר ומחכה ליראות את תגובתך מה תעשה???
    "בסדר"אני אומר לו ומחכה שהוא יתחיל ללכת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 07:05 PM
    קיט
    אתה שומע תקול עוד פעם:"אתה ביקשת את זה אני לא רציתי ליפגוע בך למה אתם בני האדם צריכים ליהיות כאלו טיפשים" ואז הראש שלך מתחיל ליכאוב בעוצמה והדבר האחרון שאתה רואה זה איך שאתה ומייגון נופלים לאדמה.אתה מיתעורר באותו מקום שבו הייתה לפני שפלתה ולידך מייגון אבל כל שאר הפוקימונים שהיו שם נעלמו מה תעשה עכשיו[סתם סיבכת את העיניין]??
    "טוב מייגון,בוא נמשיך להר שינימון" אני אומר לו ועולה עליו

9. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    רוסרייד
    ~~~~~~~
    אתה הולך ומגיע לאזור המפקדה אתה מיסתכל ורואה שמיתנהל שם קרב ענק מאמנים נגד צוות גאלקטיק מה תעשה???

מאט
    ההוא מיתקרב אלייך ונוגע לך ביד ואחרי שנייה אתם נימצאים בחדר ולידך עומד מיוטרי ו~~ שאומר למיוטרי:"אדוני מה רצונך כאן ומי החייל??" מיוטרי עונה:"זה מאט הוא חייל מיתקדם סיירוס ביקש ממיני להביא אותו לפע תראה לו תחדר שלו ואת חדר האימונים" סנטורן מראה לך את שני החדרים לאן תילך??

קיט
    אתה עולה על מייגון והוא עף לכיוון פיסגעת ההר,אתם מגיעים לפיסגע ורואים קרב ענק בין הגאלקטיקים לבין המאמנים.פיתאום אתה שם לב לשני פוקימונים ענקיים בגודלם שנילחמים אחד בשני1.~~2.~~פיתאום אחד מהם שולח קרן על לכיוון שלך מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 8 2009, 04:47 PM

מאט
    ההוא מיתקרב אלייך ונוגע לך ביד ואחרי שנייה אתם נימצאים בחדר ולידך עומד מיוטרי ו~~ שאומר למיוטרי:"אדוני מה רצונך כאן ומי החייל??" מיוטרי עונה:"זה מאט הוא חייל מיתקדם סיירוס ביקש ממיני להביא אותו לפע תראה לו תחדר שלו ואת חדר האימונים" סנטורן מראה לך את שני החדרים לאן תילך??

אני הולך למרכז האימונים..
    -----
    עוד כמה תגובות לביצה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. מורחקים
    קיט
    אתה עולה על מייגון והוא עף לכיוון פיסגעת ההר,אתם מגיעים לפיסגע ורואים קרב ענק בין הגאלקטיקים לבין המאמנים.פיתאום אתה שם לב לשני פוקימונים ענקיים בגודלם שנילחמים אחד בשני1.~~2.~~פיתאום אחד מהם שולח קרן על לכיוון שלך מה תעשה??
    מאיפה אני אמור לדעת מה המתקפות של מייגון?&#33;
    ---------------
    "מייגון&#33; עוף גבוע ותתחמק מהקרן ואז תקוף&#33;"

12. משתמש מנוסה
    ירין
    רוסרייד
    ~~~~~~~
    אתה הולך ומגיע לאזור המפקדה אתה מיסתכל ורואה שמיתנהל שם קרב ענק מאמנים נגד צוות גאלקטיק מה תעשה???
    אני צריך איזה אבן פיתוח?
    ----
    אני אשאל את אחד המאמנים מה קורה שם
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    קיט
    כתבתי לך לפני כמה תגובות
    הינה יש לו:נשימת דרקון,דופק דרקון,תעופה,מכת כנף,היתקלות,זנב אקווה ואקדח מים.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    מייגון עף ביחד איתך ומיתחמק מהקרן ואז תוקף בדופק דרקון שפוגע ב~~,ה~~ עף לאווייר ועומד ליתקוף בקרן קרח כשפיתאום משום מקום מגיע להביור שמחסל את ה~~ מה תעשה??

מאט
    חדר אימונים~
    אתה מגיע לחדר אך אין שם אף אחד כפיתאום אתה שומע &#39;ול אלקטרוני שאומר:"אגדי נחשף בהר שינימון"כמה פעמים ומפסיק מה תעשה???

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 8 2009, 05:14 PM

מאט
    חדר אימונים~
    אתה מגיע לחדר אך אין שם אף אחד כפיתאום אתה שומע &#39;ול אלקטרוני שאומר:"אגדי נחשף בהר שינימון"כמה פעמים ומפסיק מה תעשה???
    "אגדי&#33;?"אני צועק ויוצא מהר משם,אני מוציא את טרופיוס ועולה עליו"מהר לשיינימון&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 8 2009, 05:14 PM
    קיט
    כתבתי לך לפני כמה תגובות
    הינה יש לו:נשימת דרקון,דופק דרקון,תעופה,מכת כנף,היתקלות,זנב אקווה ואקדח מים.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    מייגון עף ביחד איתך ומיתחמק מהקרן ואז תוקף בדופק דרקון שפוגע ב~~,ה~~ עף לאווייר ועומד ליתקוף בקרן קרח כשפיתאום משום מקום מגיע להביור שמחסל את ה~~ מה תעשה??
    אני מסתכל למטה לראות מי הציל אותי ואז צועק למייגון "מייגון,תשתמש בנשימת דרקון על הפוקמונים של המאמנים&#33;"

עמוד 41 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •