Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 07:15 PM

מאט
    אתה וטרופיוס יוצאים ופיצאום רואים איש מוזר שעל החולצה שלו יש סימן איקס ומיתחת לאיקס סימן של גאלקטיק ולידו ~~ מה תעשה ??

"היי אתה!אתה מצוות גלקטיק?"אני צועק לו
    -------
    פתחתי 2 עמודים..יש איזה פרס?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ניתאי~בגלל שלא היית פעיל פספסת חלק חשוב באוונט שהוא חלק הפגישת מישהוא שמשחק איתך במשחק אז במצב הנוכחי אתה באוויר על מייגון אך על האדמה יש רק את~~ מעולף ומפה שלו יוצאים מאט וטרופיוס שאר המאמנים עדיין נילחמים.
    "צא! מייגון! נשימת דרקון על הקבוצה של המאמנים ואז זנבות אקווה!"

3. משתמש מנוסה
    ארתור
    מה זה בדיחה איך לפוקימון יכול להישתנות המין??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מיזל מיתחמק ואז אתה שומע שאגה:"טרינננגר" וישר אחריי מכת ברק שמחסלת את מיזל סנורנט יורד לך מהכתף מוכן לקרב מה תגיד לו לעשות??
    לא יודע אולי><

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    אתה צריך לקבל פוקימון לא נדיר ולא חסר היתפתחויות על פתיחת עמוד =אני יודע שאתה כל כך רוצה אלקיד תקבל אם לא תגיד אני ישנה,על פתיחת עמוד 45 עוד אבן עוד גריט בול ו1500 +פרס סודי =אולטרה בול 3 ראר קנדד=] וביצה בוקעת בעוד 2 הודעות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הוא עונה לך:"לא אבל אתה כן זה טורקומנדר חסל אותו בהיתפצות געשית ואז היתקשחות ונשימת דרקון" והטורקומנדר שלו יוצא למיתקפה מה תעשה??

קיט
    מייגון תוקף ומחסל כמה פוקימונים פצועים ואז תוקף עוד כמה פעמים וממשיך לחסל פוקימונים לאמן את עצמו עד שלבסוף ~~ תופס לו תזנבב ומעיף אותו לאויר ואז עף אליו במהירות עם אפרקוט אויירי מה תעשה??

ארתור
    סנורנט תוקף ברוח קרב[אין נוותר לך הפעם] ואז בניב קרח[הוא למד הרגע =) ומקפיא את רגלו של טרינגר טרינגר מנסה לזוז אך לא מצליח,טרינגר תוקף בדופק אפל לכיוונו של סנורנט מה תגיד לסנורנט לעשות??

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 07:39 PM
    מאט
    אתה צריך לקבל פוקימון לא נדיר ולא חסר היתפתחויות על פתיחת עמוד =אני יודע שאתה כל כך רוצה אלקיד תקבל אם לא תגיד אני ישנה,על פתיחת עמוד 45 עוד אבן עוד גריט בול ו1500 +פרס סודי =אולטרה בול 3 ראר קנדד=] וביצה בוקעת בעוד 2 הודעות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הוא עונה לך:"לא אבל אתה כן זה טורקומנדר חסל אותו בהיתפצות געשית ואז היתקשחות ונשימת דרקון" והטורקומנדר שלו יוצא למיתקפה מה תעשה??
    אני רוצה אלקיד&#33;ואם אפשר במקום אבן אני רוצה את החפץ שמפתח את אלקטבאז..ומה התפקיד של הרייר קאנדיז במשחק,כי אין רמות..
    ------
    "טרופיוס תתעופף מסביבו ואז תתקוף באס אווירי ואז עלי תער ואז תשתמש בניחוח מתוק ושוב אס אווירי"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה
    ירין
    אתה רואה שאין אף אחד ושבעצם זאת בכלל לא המעבדה של פרופסור ריד אלה מערה ומולך עומד ~~ והעיינים שלו זוהרות בכחול ניראה שהוא מנסה לבלבל אותך אך משהו חוסם אותו,ואז פיתאום אתה שומע קול בראש:"למה אתה פה במערה הזאת פולש" מה תעשה??

"אני פתאום התעוררתי כאן.." אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    לא אמרתי לך כבר רק אבנים והראר קנדי מזרזות למידת מיתקפות והיתפתחות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [הפוקימון סוג אבן אש]טרופיוס תוקף את טורקומנדר אך זה לא מזיז לו טורקומנדר שאגר עד כה את מתקפת היתפרצות געשית תוקף את טרופיוס ואת כל הפוקימונים של צוות גאלקטיק שמסביב ומחסלך חלק מהם בינהם טרופיוס במי תיבחר עכשיו??

ירין
    אתה שומע עוד פעם את אותו כל:"עכשיו אני מבין הפרופסור הביא אותך לכאן טוב אני יסביר לך מה קורה פע,אני ואחי המשרתים של ריינו לכל אחד מאיתנו ולעוד פוקימון לא ידוע יש עדר של 30 פוקימונים לאחי העדר בנוי מפיירדזארד והעדר שלי בנוי מאייסונים הם לא פע בינתיים,העדר של הלא ידוע הוא הכי חזק ובנוי מכמה סוגי פוקימונים הבנת עד כה מה הולך" מה תענה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 08:33 PM
    מאט
    לא אמרתי לך כבר רק אבנים והראר קנדי מזרזות למידת מיתקפות והיתפתחות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [הפוקימון סוג אבן אש]טרופיוס תוקף את טורקומנדר אך זה לא מזיז לו טורקומנדר שאגר עד כה את מתקפת היתפרצות געשית תוקף את טרופיוס ואת כל הפוקימונים של צוות גאלקטיק שמסביב ומחסלך חלק מהם בינהם טרופיוס במי תיבחר עכשיו??

"פרינפלאפ צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו ומחזיר את טרופיוס,אני נותן לפרינפלאפ רייר קנדי אחד ואומר לו,"תקוף בדופק מים ואז באקדח מים ואז תקוף בניקור ושוב דופק מים&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 08:33 PM

ירין
    אתה שומע עוד פעם את אותו כל:"עכשיו אני מבין הפרופסור הביא אותך לכאן טוב אני יסביר לך מה קורה פע,אני ואחי המשרתים של ריינו לכל אחד מאיתנו ולעוד פוקימון לא ידוע יש עדר של 30 פוקימונים לאחי העדר בנוי מפיירדזארד והעדר שלי בנוי מאייסונים הם לא פע בינתיים,העדר של הלא ידוע הוא הכי חזק ובנוי מכמה סוגי פוקימונים הבנת עד כה מה הולך" מה תענה??
    "מי זה ריינו?ומי זה הלא ידוע?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    פרינפלאפ אוכל את הראר קנדי ויוצא לקרב,טורקומנדר תוקף בקבר אבן אך מפספס את פרינפלאפ,פרינפלאפ תוקף בפעימת מים ופוגע בטורקומנדר,טורקומנדר תוקף ברעידת אדמה שלא משפיע כל כך על פרינפלאפ אך פוגעת בפוקימוני חברי הצוות שלך ואף מחסלת חלק,פרינפלאפ משלב מיתקפת אקדח מים עם ניקור ויוצא ניקור מים שפוגע בטורקומנדר בעוצמה,טורקומנדר תוקף בשאגת-על שפוגעת בשמיעה של פרינפלאפ שתוקף בפעימת מים בעוצמה רבה ופוגע בטורקומנדר,המאמן של טורקומנדר אומר:"טור צא מיתקפת פיצוץ" טורקומנדר עומד להיתאבד ולקחת איתו את פרינפלאפ ורוב הפוקימונים שבטווח שלו מה תעשה??

ירין
    אתה שומע עוד פעם את אותו הקול שאומר:"איך אתה לא יודע מי זה ריינו הוא אחד האגדיים שיצרו את המחוז וגם ואם מצרפים אותו לשאר 4 האגדים הם יוצרים את ארמגדו שיחסל את כל מי שבדרכו של השליט שלו,והלא ידוע הוא פוקימון לא ידוע שבדיוק כמוני משרת את ריינו אך הוא החזק משלושתינו יש לך עוד שאלות או שנתחיל?" מה תענה??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 09:02 PM
    מאט
    פרינפלאפ אוכל את הראר קנדי ויוצא לקרב,טורקומנדר תוקף בקבר אבן אך מפספס את פרינפלאפ,פרינפלאפ תוקף בפעימת מים ופוגע בטורקומנדר,טורקומנדר תוקף ברעידת אדמה שלא משפיע כל כך על פרינפלאפ אך פוגעת בפוקימוני חברי הצוות שלך ואף מחסלת חלק,פרינפלאפ משלב מיתקפת אקדח מים עם ניקור ויוצא ניקור מים שפוגע בטורקומנדר בעוצמה,טורקומנדר תוקף בשאגת-על שפוגעת בשמיעה של פרינפלאפ שתוקף בפעימת מים בעוצמה רבה ופוגע בטורקומנדר,המאמן של טורקומנדר אומר:"טור צא מיתקפת פיצוץ" טורקומנדר עומד להיתאבד ולקחת איתו את פרינפלאפ ורוב הפוקימונים שבטווח שלו מה תעשה??
    "פרינפלאם תקוף בקרן בועות ובניקור בשביל לעצור אותו"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 09:02 PM

ירין
    אתה שומע עוד פעם את אותו הקול שאומר:"איך אתה לא יודע מי זה ריינו הוא אחד האגדיים שיצרו את המחוז וגם ואם מצרפים אותו לשאר 4 האגדים הם יוצרים את ארמגדו שיחסל את כל מי שבדרכו של השליט שלו,והלא ידוע הוא פוקימון לא ידוע שבדיוק כמוני משרת את ריינו אך הוא החזק משלושתינו יש לך עוד שאלות או שנתחיל?" מה תענה??
    "מובן-תתחיל" אני אומר
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    פרינפלאפ תוקף מאוחר מידי והוא מיתעלף וגם כל הפוקימונים שבאזור,ופיתאום משום מקום מגיע להביור ענקי שכמעט פוגע בכל מי שלידך מה תעשה??

ירין
    -"אתה צריך לעזור לי לפנות את האזור הזה ממאמנים של הר שינימון כי ריינו לא אוהב שנילחמים על הגג של הבית שלו,טוב אני צריך לדעת מה הפוקימונים שלך?" מה תענה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 09:40 PM
    מאט
    פרינפלאפ תוקף מאוחר מידי והוא מיתעלף וגם כל הפוקימונים שבאזור,ופיתאום משום מקום מגיע להביור ענקי שכמעט פוגע בכל מי שלידך מה תעשה??

לא נשארו לי פוקימונים? מה עם הביצה?
    -----------
    אני מתחיל להסתובב לחפש מאיפה זה הגיע
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 09:40 PM

ירין
    -"אתה צריך לעזור לי לפנות את האזור הזה ממאמנים של הר שינימון כי ריינו לא אוהב שנילחמים על הגג של הבית שלו,טוב אני צריך לדעת מה הפוקימונים שלך?" מה תענה??
    אני אומר לו את השמות של הפוקימונים שלי ומחכה לתגובתו
    --------

-------

עמוד 45 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •