Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 07:39 PM
    ארתור
    סנורנט תוקף ברוח קרב[אין נוותר לך הפעם] ואז בניב קרח[הוא למד הרגע =) ומקפיא את רגלו של טרינגר טרינגר מנסה לזוז אך לא מצליח,טרינגר תוקף בדופק אפל לכיוונו של סנורנט מה תגיד לסנורנט לעשות??
    "סנורנט תתחמק עם צוות כפול ואז תשתמשו בניב קרח ומיד אחרי זה כולכם תשתמשו ברוח קרח"

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט
    מה אם הונדום ולופיני??
    ~~~~~~~~~
    אתה מיסתכל סביבך ולא רואה שום פוקימון אבל אתה רואה שכל המאנים יושבים ליד הפוקימונים המעולפים וחלק אפילו מתים [פוקימונים] אחד המאמנים צועק הגיע הזמן לנקמה צא דרגונייט חסל את כל חברי צוות גאלקטיק שפה" הדרגונייט הענק שם לב אלייך ראשון והולך לכיוונך מה תעשה ??

ירין
    -"אמממ' טוב לא רע,בשביל ליאונר תתצטרך אבן אש כדי לפתח אותו למפותח האחרון[יש לו 3 מפותחים]אממ' במקרה יש לי אחת בזאת פה" והפוקימון מבי לך אבן אש ואז ממשיך לדבר:"דרך אגב שמי הוא טרינורק ולאחי קוראים טיקרון,טוב שנצא לדרך ??" מה תענה??

ארתור
    סנורנט מיתחמק ותוקף בצוות כפול,טרינגר תוקף בציפורן מתכת ומחסל 5 שיכפולים מתוך 30=25,הסנורטנטים תוקפים בניב קרח ואז באבקת קרח[אין לך רוח קרח] ומחסלים את טררינגר.אתה מיסתכל סביבך ורואה שרוב הפוקימונים מעולפים או מתים ורק דרגונייט ענק הולך לכיוון אחד מחברי צוות גאלקטיק מה תעשה??

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 10:03 PM
    מאט
    מה אם הונדום ולופיני??
    ~~~~~~~~~
    אתה מיסתכל סביבך ולא רואה שום פוקימון אבל אתה רואה שכל המאנים יושבים ליד הפוקימונים המעולפים וחלק אפילו מתים [פוקימונים] אחד המאמנים צועק הגיע הזמן לנקמה צא דרגונייט חסל את כל חברי צוות גאלקטיק שפה" הדרגונייט הענק שם לב אלייך ראשון והולך לכיוונך מה תעשה ??
    "לופיני תתקפי אותו בקרן קרח,האונדום תקוף אחריה בלהביור,לופיני תתקפי באגרוף חשמל אחרי האונדום ואז האונדום תתקוף בניב אש"אני צועק להם.
    -------------
    מה עם הביצה??
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה

ירין
    -"אמממ' טוב לא רע,בשביל ליאונר תתצטרך אבן אש כדי לפתח אותו למפותח האחרון[יש לו 3 מפותחים]אממ' במקרה יש לי אחת בזאת פה" והפוקימון מבי לך אבן אש ואז ממשיך לדבר:"דרך אגב שמי הוא טרינורק ולאחי קוראים טיקרון,טוב שנצא לדרך ??" מה תענה??

האבן אש זה הפרס שלי?
    -------
    "כמובן" אני אומר והלך אחריו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 9 2009, 07:39 PM
    קיט
    מייגון תוקף ומחסל כמה פוקימונים פצועים ואז תוקף עוד כמה פעמים וממשיך לחסל פוקימונים לאמן את עצמו עד שלבסוף ~~ תופס לו תזנבב ומעיף אותו לאויר ואז עף אליו במהירות עם אפרקוט אויירי מה תעשה??
    "הדוף אותו עם זנב אקווה&#33;,ואז נשימת דרקון&#33;"

6. משתמש מנוסה
    ארתור
    סנורנט מיתחמק ותוקף בצוות כפול,טרינגר תוקף בציפורן מתכת ומחסל 5 שיכפולים מתוך 30=25,הסנורטנטים תוקפים בניב קרח ואז באבקת קרח[אין לך רוח קרח] ומחסלים את טררינגר.אתה מיסתכל סביבך ורואה שרוב הפוקימונים מעולפים או מתים ורק דרגונייט ענק הולך לכיוון אחד מחברי צוות גאלקטיק מה תעשה??
    "סנורנטים תתקו את הדרוגנייט הזה באבקת קרב ואז תשתמשו בניב קרח"

7. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה שיצא בטעות לא לשים לב היה לי לאג=[

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 10 2009, 04:18 PM
    אני מבטל את המשימה של הלקבל ביצה אם מישהוא רואה אגדי לאגדי ריינו כי כולכם עומדים ליראות אותו כי עליו האוונט =]

מאט וארתור
    מאט אתה מיתסל איך לופיני והאונדום תוקפים אך נעדפים על ידי הדרגונייט הענק ופיתאום הביצה שלך מתחילה ליזהור וממנה יוצא ~~ והוא משמיע קול:"דרקוניור" .אתה שם לב פיתאום שחבורת סנורנטים עוזרים ללופיני והאונדום ליתקוף את דרגונייט ומאחוריהם עומד ~~.
    ארתור אתה והסנורנטים מיתקרבים לדרגונייט ורואה שהאונדום ולופיני תוקפים גם כן את הדרגונייט אך ניראה שהוא חזק מהם לידם אתה רואה את~~שמחזיק~~
    מה תעשו??

אוף&#33;&#33;מה עם האלקיד ?&#33;אני לא רוצה 2 מעופפים..&#33;
    -------------
    אני בודק בפוקידע מה הסוג&#092;סוגים של הפוקימון הזה ואז אני שואל את המאמן,"מי אתה??"
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. AllwaysStriveAndProsper
    אני מבטל את המשימה של הלקבל ביצה אם מישהוא רואה אגדי לאגדי ריינו כי כולכם עומדים ליראות אותו כי עליו האוונט =]

מאט וארתור
    מאט אתה מיתסל איך לופיני והאונדום תוקפים אך נעדפים על ידי הדרגונייט הענק ופיתאום הביצה שלך מתחילה ליזהור וממנה יוצא ~~ והוא משמיע קול:"דרקוניור" .אתה שם לב פיתאום שחבורת סנורנטים עוזרים ללופיני והאונדום ליתקוף את דרגונייט ומאחוריהם עומד ~~.
    ארתור אתה והסנורנטים מיתקרבים לדרגונייט ורואה שהאונדום ולופיני תוקפים גם כן את הדרגונייט אך ניראה שהוא חזק מהם לידם אתה רואה את~~שמחזיק~~
    מה תעשו??

קיט
    מייגון תוקף אותו אך ניראה שמייגון לא בעוצמה שלו התוקף בנשימת דרקון ופוגע במייגון בעוצמה רבה.ואז הוא תוקף בשאגה ופרצוף מפחיד ומייגון ניכנס למצב פחד ומיתקרב אלייך ה עומד תיתקוף בציפורן אופל מה תעשה??

ירין
    כן ~&#33;&#33;
    ~~~~
    אתה עולה על היצור ואתם עפים במשך 10 דקות ומגיעים לאזור כלשהוא ובו נמצאים 30 ~~ הפוקימון משמיע קול ואז כל ה~~ רצים אחרייכם ואתם עפים לכיוון פסגעת ההר פיתאום אתה שומע את הקול בראש:"עוד מאט נגיע,וכדי לך להיזהר כי הדארוולפים אמרו לי שיש שם פוקימונים ענקיים שמחסלים אנשים בתלבושות כמו שלך" מה תענה לו??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 10 2009, 04:23 PM

מאט וארתור
    מה תעשו??

כבר רשמת את זה..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. משתמש מנוסה

ירין
    כן ~&#33;&#33;
    ~~~~
    אתה עולה על היצור ואתם עפים במשך 10 דקות ומגיעים לאזור כלשהוא ובו נמצאים 30 ~~ הפוקימון משמיע קול ואז כל ה~~ רצים אחרייכם ואתם עפים לכיוון פסגעת ההר פיתאום אתה שומע את הקול בראש:"עוד מאט נגיע,וכדי לך להיזהר כי הדארוולפים אמרו לי שיש שם פוקימונים ענקיים שמחסלים אנשים בתלבושות כמו שלך" מה תענה לו??
    אה..
    ---
    יש לך בגדים שאני יוכל להחליף&#092;להסתוות?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

12. משתמש מנוסה

מאט וארתור
    מה תעשו??
    "אני ארתור" אני עונה למאמן ליידי ושואל אותו "זה שלך הפוקימון שיש לו בידיים?אם כן סנורנטים קדימה תעלו עליו כולכם ותיקחו לו את הביצה ותחזירו אותם למאמן" ואז אני שול את המאמן "ומי אתה?"

13. AllwaysStriveAndProsper
    מאט וארתור
    זה לא תכנית לפי בקשתך כתבתי ביצה לא פוקימון שאתה בוחר.
    והוא לא מעופף.
    ~~~~~~~
    אתה בודק בפוקידע ורואה שהוא סוג רוח עיקרי דרקון מישני.
    הילד עונה לך :"שמי ארתור ומה שימך וזה הפוקימון שלך זה שבידיים שלך??"[ארתור לא הבנתי את החלק הזה:אם כן סנורנטים קדימה תעלו עליו כולכם ותיקחו לו את הביצה ותחזירו אותם למאמן]מה תעשו בינתיים הפוקימונים שלכם נילחמים בדרגונייט.

ירין
    הקול עונה לך:"לא אבל אני יגן עלייך" אתם עפים עוד כמה זמן ולבסוף מגיעים לשם אתם רואים דרגונייט ענק נילחם בהאונדום לופיני וכמה סנ ורנטים ולידם~סתכל תגובה קודמת שהגבתי למאט וארתור~ מה תעשה הפוקימונים האחרים מחכים לפקודה מטרינורק??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 10 2009, 05:07 PM
    מאט וארתור
    והוא לא מעופף.
    ~~~~~~~
    הילד עונה לך :"שמי ארתור ומה שימך וזה הפוקימון שלך זה שבידיים שלך??"[ארתור לא הבנתי את החלק הזה:אם כן סנורנטים קדימה תעלו עליו כולכם ותיקחו לו את הביצה ותחזירו אותם למאמן]מה תעשו בינתיים הפוקימונים שלכם נילחמים בדרגונייט.

"כן זה הפוקימון שלי,ועם תנסה לקחת לי אותו אתה תצטער על זה"אני אומר לו,"האונדום,לופיני לא לוותר&#33;"אני צועק להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 10 2009, 05:07 PM
    מאט וארתור
    והוא לא מעופף.
    ~~~~~~~
    "מי ניסה לקחת אותו בכלל תגיד תודה שאני עוזר לך" אני עונה לו בעצבנות ואז אני אומר "יודע מה אין לי כוח לשטויות שלך אני עפתי מכאן" ואז אני מחזיר את סנורנטים לפוקדור והולך למקום אחר

עמוד 46 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •