Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט ירין קיט
    מאט וקיט~ריינו מביא לכל אחד ביצה~ למאט ביצה צהובה עם סימנים שחורים~ ולקיט ביצה חומה עם פס לבן~צהוב למטה~
    ירין~תיבחר אם לא אתה מקבל רנדומלי ריהורן.
    מה תעשו??

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 05:11 PM
    מאט ירין קיט
    מאט וקיט~ריינו מביא לכל אחד ביצה~ למאט ביצה צהובה עם סימנים שחורים~ ולקיט ביצה חומה עם פס לבן~צהוב למטה~
    מה תעשו??
    "אני אקח ביצה של מגנמייט" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    מאט ירין קיט
    מה תעשו??
    שניה,אני נלחמתי עם גלאקטיק,קצת לא הגיוני שעזרתי נגד הפוקמונים של הצוות שלי,לא?
    ---------------------
    "כולם&#33; תסתכלו&#33; זה הפוקימון האגדי ריינו&#33;" אני צועק ומנסה למשוך את תשומת ליבם של חברי צוות גלאקטיק בעוד אני תופס מרחק עם מייגון מטווח הפוקמון,כשהביצה בידי

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מאט ירין קיט
    מה תעשו??
    "אני חייב לספר על זה למפקדים שלי"אני חושב לעצמי ומוציא את טרופיוס,"עוף מהר למפקדה"אני לוחש לו באוזן כשאני מחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוקדורים ומחזיק את הביצה ביד
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 10 2009, 10:10 PM
    ארתור ירין
    מיזל רוסרייד לאודרד ומאק תוקפים את טנטקרולר וביחד איתם גם דארוולפים הם מצליחים לחסל אותו,"עכשיו נישאר רק לחסל את ראיינול"שניכם שומעים בראש,מה תעשו??
    מה עם האבן פיתוח של סנורנט?

6. AllwaysStriveAndProsper
    ירין קיט מאט
    שלושתיכם גאלקטיקים=]
    ~~~~~~~~~~~~~
    קיט~אתה צועק וירין ומאט מיסתכלים עלייך כי שאר הגאלקטיקים שוכבים מעולפים על האדמה,ניראה שמאט מנסה לעזוב את האזור מה תעשה?
    מאט~אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ובא לעלות ורואה שקיט צועק כולם סתכלו זה האגדי ריינו מה תעשה??
    ירין~אתה מקבל מה תעשה עכשיו??
    כולם ביצה שלכם תיבקע בעוד 10תגובות=]וריינו נעלם כבר אל תעשו שטויות.

ארתור
    קיבלת =]
    ~~~~~~~~
    ניזכרת הם חיסלו אותו כבר מה תעשה עכשיו[תלך למכון הראשון או לאזור המאמ נים אני מציע לך]???

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 05:34 PM
    ירין קיט מאט
    שלושתיכם גאלקטיקים=]
    ~~~~~~~~~~~~~
    קיט~אתה צועק וירין ומאט מיסתכלים עלייך כי שאר ]???
    באמת? O:
    ---------------
    "אני עף מכאן" אני אומר ומורה למייגון לעוף גבוהה,מנסה לאתר איפה המפקדה ואז נכנס אליה

8. משתמש מנוסה
    ירין קיט מאט
    שלושתיכם גאלקטיקים=]
    ~~~~~~~~~~~~~
    מאט~אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ובא לעלות ורואה שקיט צועק כולם סתכלו זה האגדי ריינו מה תעשה??
    אני עולה על טרופיוס ואומר לו לעוף למפקדה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    ירין קיט מאט
    שלושתיכם גאלקטיקים=]
    ~~~~~~~~~~~~~
    קיט~אתה צועק וירין ומאט מיסתכלים עלייך כי שאר הגאלקטיקים שוכבים מעולפים על האדמה,ניראה שמאט מנסה לעזוב את האזור מה תעשה?
    ירין~אתה מקבל מה תעשה עכשיו??
    כולם ביצה שלכם תיבקע בעוד 10תגובות=]וריינו נעלם כבר אל תעשו שטויות.
    יש מצב אתה מסדר לי פייק מעופף?לתפוס? או מים?
    ------
    אני מתחיל ללכת לכיוון אזור המאמנים
    ---
    האוונט נגמר?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    ארתור
    קיבלת =]
    ~~~~~~~~
    ניזכרת הם חיסלו אותו כבר מה תעשה עכשיו[תלך למכון הראשון או לאזור המאמ נים אני מציע לך]???
    אני הולך לאזור המאמנים אבל בדרך אני עוצר ומוציא את סנורנט מהפוקדור שלו נותן לו להחזיק את האבן פיתוח שלו ביד ואומר לו "קח סנורנט תחזיק את זה זה יפתח אותך וככה אתה תהיה יותר חזק וגם תהפוך להיות סוג רוח" אני אומר לו בחיוך

11. AllwaysStriveAndProsper
    מאט קיט
    פה אתם ניפרדים.וירין האוונט לא ניגמר יש עוד זמן הרבה ובגלל האוונט באזור המאמנים צריך להילחם נגד חמש מאמנים ולנצח=אבן לבחירה&#092;חפץ ואז עוד חמש ואתם נילחמים מול ג&#39;וני ומי שינצח מקבל ביצת ריאולו =] [גיליתי בכוונה].
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קיט~[המפקדה שעל שייני מון הרוסה=] אתה ומייגון עולים לאוויר ועוקבים אחרי מאט למפקדה הבאה.
    מאט~ אתה וטרופיוס עפים[קיט ומאט] ופיתאום ניתקלים בלהקת ~~ המ תעשו??

ירין
    אתה הולך לאזור המאמנים ניכנס ומחפש מאמן להילחם נגדו ואתה פוגש את טום[סתכל בדף הראשי איפו שרשום על הדמויות שאתם פוגשים זה מתחת לרשומים] האם תילחם נגדו??

ארתור
    סנורנט מחזיקה את האבן ומתחילה ליזהור ואחרי שנייה מופיע שם~~ חזקה ויפה מאד,אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לאזור המאמנים שם אתם פוגשים את~~ וה~~ שלו האם תילחם נגדו??

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 06:32 PM
    מאט קיט
    פה אתם ניפרדים.וירין האוונט לא ניגמר יש עוד זמן הרבה ובגלל האוונט באזור המאמנים צריך להילחם נגד חמש מאמנים ולנצח=אבן לבחירה&#092;חפץ ואז עוד חמש ואתם נילחמים מול ג&#39;וני ומי שינצח מקבל ביצת ריאולו =] [גיליתי בכוונה].
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מאט~ אתה וטרופיוס עפים[קיט ומאט] ופיתאום ניתקלים בלהקת ~~ המ תעשו??

אני מתעלם מהם וממשיך בדרך
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 06:32 PM

ירין
    אתה הולך לאזור המאמנים ניכנס ומחפש מאמן להילחם נגדו ואתה פוגש את טום[סתכל בדף הראשי איפו שרשום על הדמויות שאתם פוגשים זה מתחת לרשומים] האם תילחם נגדו??
    "רוצה גרב?" אני שואל אותו
    --------

-------

14. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    רתה ממשיך לעוף ואתם מגיעים לעיר גינדלווד שבה נערכת תחרות תפיסת הפוקימונים בכל יום שבת האם תעצרו להיתחרות ??[היום יום שבת במשחק&#33;&#33;]

ירין
    הוא עונה לך "כן,צא דודריו מיתקפה משולשת ואז ניקור ומיד אחרי זה קרן על" והוא מוציא מהפוכדור שלו ~~ אימתני ומפחיד שמחכה שתוציא פוקימון לקרב במי תיבחר[דודריו מסוג נורמאל מעופף]??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 08:14 PM

ירין
    הוא עונה לך "כן,צא דודריו מיתקפה משולשת ואז ניקור ומיד אחרי זה קרן על" והוא מוציא מהפוכדור שלו ~~ אימתני ומפחיד שמחכה שתוציא פוקימון לקרב במי תיבחר[דודריו מסוג נורמאל מעופף]??
    גיליתי פוקימון שלא גילו מקודם-פרס...
    -----
    "גרימר צא&#33; תתחיל בגז רעיל ואז תעלם בתוכו ותפתיע אותו בחבטת אופל ואז מכת חול לענייו ורפש לסיום&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 49 מתוך 101 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •