Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 101 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 06:32 PM
    ארתור
    סנורנט מחזיקה את האבן ומתחילה ליזהור ואחרי שנייה מופיע שם~~ חזקה ויפה מאד,אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לאזור המאמנים שם אתם פוגשים את~~ וה~~ שלו האם תילחם נגדו??
    "וואו פרוסלאס" אני אומר בחיוך ומתקרב אליה ואומר לה "את נראת לי הרבה יותר חזקה ככה" ואז אני מחייך אליה ואומר למאמן "היי אתה רוצה מולי קרב?" כשאני מחזיק את הפוקדור של פרוסלאס בידיים

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 08:14 PM
    מאט
    רתה ממשיך לעוף ואתם מגיעים לעיר גינדלווד שבה נערכת תחרות תפיסת הפוקימונים בכל יום שבת האם תעצרו להיתחרות ??[היום יום שבת במשחק!!]

לא,המשימה יותר חשובה,אני ממשיך למפקדה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    אתה מקבל תזכיר לי מה הפרס??
    ~~~~~~~
    גרימר תוקף בגז רעיל אך מאוחר מידי המיתקפה המשולשת פוגעת בו והוא ניפגע בעומצה
    דודריו רץ אליו ותוקף בניקור ואז משחרר קרן על שפוצעת את גרימר בחוזקה.גרימר לא יכול להילחם במי תיבחר להמשיך[הטעות הייתה פוקימון איטי וחלש מול מהיר וחזק]??

ארתור
    המאמן אומר לך:"כן,מוכן שארפי צא מיתקפת כירסום ואז משאבת הידרו" מה תעשה ??

מאט
    אתה מגגיע למפקדה ושם פוגשת אותך מארס שאומרת לך:"מה אתה עושה פה אתה אמור ליהיות באזור המאמניים צא לשם מיד" מה תעשה??

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 10:07 PM
    ירין
    אתה מקבל תזכיר לי מה הפרס??
    ~~~~~~~
    גרימר תוקף בגז רעיל אך מאוחר מידי המיתקפה המשולשת פוגעת בו והוא ניפגע בעומצה
    דודריו רץ אליו ותוקף בניקור ואז משחרר קרן על שפוצעת את גרימר בחוזקה.גרימר לא יכול להילחם במי תיבחר להמשיך[הטעות הייתה פוקימון איטי וחלש מול מהיר וחזק]??
    2000$ ו3 רייר קנדי
    ------
    "פנפי צא! מהר תתחיל בריח בילוש עם נימה ואז סילסול הגנה ודחיפה חזקה!! ואז נסה לשלב הפלה והכשלה!" אני אומר
    ---
    לא חשבתי על זה..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה

מאט
    אתה מגגיע למפקדה ושם פוגשת אותך מארס שאומרת לך:"מה אתה עושה פה אתה אמור ליהיות באזור המאמניים צא לשם מיד" מה תעשה??
    אני מספר לה על ריינו ומיד יוצא מהמפקדה,"טרופיוס תתחיל לעוף לאיזור המאמנים"אני אומר לו
    -------
    עוד כמה לביצה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. משתמש מנוסה
    ארתור
    המאמן אומר לך:"כן,מוכן שארפי צא מיתקפת כירסום ואז משאבת הידרו" מה תעשה ??
    מה אני מקבל על פתיחת עמוד 50?

7. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    קיבלת~&#33;&#33;
    ~~~~~~~
    עוד פעם אני לא רוצה שעוד פוקימון שלך יתעלף אז תיבחר אחר כמו רוסרייד או לאודרד

מאט
    היא ואמר לך:"טוב יופי כל הכבוד עכשיו לך לאזור המאמנים"
    אתה עף על טרופיוס ומגיע לאזור אתה נכנס ורואה את דניאל [בדוק באיפה שרשום על הדמויות העברתי את זה למתחת לרשומים] האם תילחם נגדו??

ארתור
    מי שפותח את עמוד 50 מקבל מגבי/אלקיד/רייהורן/פיצ&#39;ו/אחד התחלתיים זוהר.
    תיחר אחד מאלה שלמעלה^^מי שאתה בוחר אתה מקבל אותו זוהר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פרוסולס תוקפת את שארפידו במהלך שאמרת לה לעשות,שארפידו קופץ עלייה ומכרסם אותה ואז משחרר משאבת הידרו.שארפידו עומד ליתקוף במשאבת הידרו פעם נוספת מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 10:28 PM

מאט
    היא ואמר לך:"טוב יופי כל הכבוד עכשיו לך לאזור המאמנים"
    אתה עף על טרופיוס ומגיע לאזור אתה נכנס ורואה את דניאל [בדוק באיפה שרשום על הדמויות העברתי את זה למתחת לרשומים] האם תילחם נגדו??

תוסיף בבקשה את הפוקימון הרוח דרקון הזה שיש לי בדף הראשי עם המתקפות שלו&#33;ועוד כמה זמן הביצה???
    -------------
    "תתכונן לקרב מולי"אני אומר לו,"פרינפלאפ צא&#33;"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    ירין
    קיבלת~&#33;&#33;
    ~~~~~~~
    עוד פעם אני לא רוצה שעוד פוקימון שלך יתעלף אז תיבחר אחר כמו רוסרייד או לאודרד

לאורדר אבל הוא נורמל לא?
    ----
    "רוסייד צאי&#33;אבקת שיתוק לפנים ואז אנרגיה אפלה לרגליים שלו ואז שאיבה צומחת&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 11 2009, 06:32 PM
    מאט קיט
    פה אתם ניפרדים.וירין האוונט לא ניגמר יש עוד זמן הרבה ובגלל האוונט באזור המאמנים צריך להילחם נגד חמש מאמנים ולנצח=אבן לבחירה&#092;חפץ ואז עוד חמש ואתם נילחמים מול ג&#39;וני ומי שינצח מקבל ביצת ריאולו =] [גיליתי בכוונה].
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קיט~[המפקדה שעל שייני מון הרוסה=] אתה ומייגון עולים לאוויר ועוקבים אחרי מאט למפקדה הבאה.
    מאט~ אתה וטרופיוס עפים[קיט ומאט] ופיתאום ניתקלים בלהקת ~~ המ תעשו??

ירין
    אתה הולך לאזור המאמנים ניכנס ומחפש מאמן להילחם נגדו ואתה פוגש את טום[סתכל בדף הראשי איפו שרשום על הדמויות שאתם פוגשים זה מתחת לרשומים] האם תילחם נגדו??

ארתור
    סנורנט מחזיקה את האבן ומתחילה ליזהור ואחרי שנייה מופיע שם~~ חזקה ויפה מאד,אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לאזור המאמנים שם אתם פוגשים את~~ וה~~ שלו האם תילחם נגדו??
    רגע,הגענו?
    --------------
    אני יורד למפקדה ומשוטט שם באזור

11. משתמש מנוסה
    ארתור
    מי שפותח את עמוד 50 מקבל מגבי/אלקיד/רייהורן/פיצ&#39;ו/אחד התחלתיים זוהר.
    תיחר אחד מאלה שלמעלה^^מי שאתה בוחר אתה מקבל אותו זוהר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פרוסולס תוקפת את שארפידו במהלך שאמרת לה לעשות,שארפידו קופץ עלייה ומכרסם אותה ואז משחרר משאבת הידרו.שארפידו עומד ליתקוף במשאבת הידרו פעם נוספת מה תעשה??
    ריהורן
    _____
    "פרוסלאס תתחמקי בצוות כפול ואז תשתמשי ברוח קרח משולבת עם רוח רעה"

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    דניאל אומר:"טוב אחי,צא גביט תקוף בנשימת דרקון ואז אבנים חדות וראש ברזל" גביט רץ לכיוונו של פרינפלאפ ותוקף בנשימת דרקו עוצמתית מה תעשה.??
    ~~~~~~~~~~~
    יש זמן מתי שהיה הודעה לפני אני יגיד

ירין
    אז מה שניהם נורמאל ולאודרד חזק
    ~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד יוצא ותוקף בנבגי שיתוק אך דודריו תוקף במיתקפה משולשת וחומד רוסרייד משגר אנרגייה אפלה ושתי המיתקפות מיתנגשות ומיתפוצצות,רוסרייד תוקף בשאיבה צומחת שהופכת לשאיבת גיגה ומרפא את הפציעות שלו דודריו עומד ליתקוף בציפור עמיצה מה תעשה??

קיט
    לא הגעתה עדיין אתה באוויר והלהקת פוקימוני הציפור חוסמים לך תדרך מה תעשה??

ארתור
    עוד מאט תקבל
    ~~~~~~~~~~~
    פרוסלאס מיתחמק בקושי ומישתכפלת ל15 פרוסלאס,שארפידו תוקף בריקוד גשם ואז בכוח ניסתר שמחסל את כל השיכפולים ופוגע בפרוסולאס בעוצמה רבה, פרוסלאס תוקפת בברוח קרח מאיימת שפוגעת בשארפידו.
    שארפידו תוקף בדופק אפל מה תעשה??

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 09:44 AM
    מאט
    דניאל אומר:"טוב אחי,צא גביט תקוף בנשימת דרקון ואז אבנים חדות וראש ברזל" גביט רץ לכיוונו של פרינפלאפ ותוקף בנשימת דרקו עוצמתית מה תעשה.??
    ~~~~~~~~~~~
    יש זמן מתי שהיה הודעה לפני אני יגיד

אחי?
    ---------------
    "פרינפלאפ תשלח דופק מים על ההתקפה שלו ואז תקפוץ ותתקוף שוב בדופק מים ואז אקדח מים ותתקוף בניקור"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה

ירין
    אז מה שניהם נורמאל ולאודרד חזק
    ~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד יוצא ותוקף בנבגי שיתוק אך דודריו תוקף במיתקפה משולשת וחומד רוסרייד משגר אנרגייה אפלה ושתי המיתקפות מיתנגשות ומיתפוצצות,רוסרייד תוקף בשאיבה צומחת שהופכת לשאיבת גיגה ומרפא את הפציעות שלו דודריו עומד ליתקוף בציפור עמיצה מה תעשה??
    טוב..
    ----
    "רוסייד נסי אנרגיה אפלה ואז נבגי שיתוק ושאיבת ג&#39;יגה חזקה&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    ארתור
    עוד מאט תקבל
    ~~~~~~~~~~~
    פרוסלאס מיתחמק בקושי ומישתכפלת ל15 פרוסלאס,שארפידו תוקף בריקוד גשם ואז בכוח ניסתר שמחסל את כל השיכפולים ופוגע בפרוסולאס בעוצמה רבה, פרוסלאס תוקפת בברוח קרח מאיימת שפוגעת בשארפידו.
    שארפידו תוקף בדופק אפל מה תעשה??
    "פרוסלאס תתחמקי ואז ניב קרח ומיד אחרי זה מבט ואז רוח קרח"

עמוד 50 מתוך 101 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •