Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 101 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שאלה לכולם:האם הישתפרתי בתגובות יאנו המשכים והאם אתם מרוצים מהמשחק ?? +הודעה חשובה לכולם:עוד מאט ספיישל לב זהב נשמת כסף.

מאט
    זה פעימת מים רק האופל זה דופק
    ~~~~~~~~~~~~~
    נשימת הדרקון ופעימת המים מיתנגשות ונעלמות,גביט תוקפף באבנים חדות שפוגעות בפרינפלאפ בעוצמה רבה בזמן שהוא קופץ,פרינפלאפ נופל אך תוקף בפעימת מים ואז אחרי זה אקדח מים שפוגעים בגביט שלא עוצר ורץ אל אבר פריפלאפ ותוקף אותו בראש ברזל שניהם ניפדעים מעוצמת המיתקפות גביט קם על הרגיילים ועומד ליתקוף בציפורן דרקון כדי לחסל את פרינפלאפ שעדיין מנסה לקום מה תעשה??

ירין
    רוסרייד תוקפת באנרגייה אפלה אך דודריו קופץ מעל ופוגע ברוסרייד שלך עם ציפור עמיצה שניהם נפגעים אך רוסרייד תוקפת בנבגי שיתוק וישר אחרי זה שאיבת גיגה ובשניהם פוגעת.דודריו עומד ליתקוף בקידוח מקור מה תעשה<??>

ארתור
    פרוסולאס לא מצליחה לחמוק וניפגעת ,פרוסלאס תוקפת בניב קרח ופוגעת בשארפידו,שארפידו קופא,פרוסלאס תוקפת במבט ואז ברוח קרח ומחסלת את שארפידו.המאמן מחזיר את שארפידו ואומר לך :"כל הכבוד אתה מאמן חזק הינה בתור פרס קח פוכדור ובו ריידון זוהר כי אתה הראשון שהצליח לנצח את שארפידו" ומביא לך פוכדור מה תעשה??

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 12:25 PM
    שאלה לכולם:האם הישתפרתי בתגובות יאנו המשכים והאם אתם מרוצים מהמשחק ?? +הודעה חשובה לכולם:עוד מאט ספיישל לב זהב נשמת כסף.

מאט
    זה פעימת מים רק האופל זה דופק
    ~~~~~~~~~~~~~
    נשימת הדרקון ופעימת המים מיתנגשות ונעלמות,גביט תוקפף באבנים חדות שפוגעות בפרינפלאפ בעוצמה רבה בזמן שהוא קופץ,פרינפלאפ נופל אך תוקף בפעימת מים ואז אחרי זה אקדח מים שפוגעים בגביט שלא עוצר ורץ אל אבר פריפלאפ ותוקף אותו בראש ברזל שניהם ניפדעים מעוצמת המיתקפות גביט קם על הרגיילים ועומד ליתקוף בציפורן דרקון כדי לחסל את פרינפלאפ שעדיין מנסה לקום מה תעשה??
    אחלה משחק..
    אני לא רוצה את הפוקימון הזה שקיבלתי מהביצה,אם אפשר להחליף אז אני רוצה אם לא אז אני לא רוצה אותו.
    ------------
    "פרינפלאפ תשתמש בנהמה ואז בזעם ותתקוף שוב בפעימת מים"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. משתמש מנוסה
    ארתור
    פרוסולאס לא מצליחה לחמוק וניפגעת ,פרוסלאס תוקפת בניב קרח ופוגעת בשארפידו,שארפידו קופא,פרוסלאס תוקפת במבט ואז ברוח קרח ומחסלת את שארפידו.המאמן מחזיר את שארפידו ואומר לך :"כל הכבוד אתה מאמן חזק הינה בתור פרס קח פוכדור ובו ריידון זוהר כי אתה הראשון שהצליח לנצח את שארפידו" ומביא לך פוכדור מה תעשה??
    התכוונתה באמת לכתוב ריידון או שהתבללתה במקום לכתוב ריהורן?

4. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה חשובה<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>אתם יכולים לישלוח פוקימונים לפרופסור ולקחת בשעת הצורך&#33;&#33;</span>

מאט
    למה&#33;&#33;&#33; :o זה פוקימון סוס יש לו מפותח מגניב ואין לך את הסוגים שלו דרקון&#092;רוח.
    והינה למה הוא מתפתח:
    ~~~~~~~~~
    פרינפלאפ תוקף בנהמה וזה מפריע לריכוז של גביט אך הוא עדיין פוגע בפרינפלאפ שתוקף בזעם ובפעימת מים שמעיפה את גביט לאוויר ומשם הוא שולח פעימת דרקון עוצמתית שעומדת לחסל את פרינפלאפ מה תעשה??

ארתור
    היבלבלתי עוד מאט אני יעדכן שקיבלת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מטייל באזור ופוגש את ריק[תבדוק ברשימת הדמויות שנמצאת מתחת לרשומים] עם הסטארבייה שלו האם תילחם נגדו??

5. משתמש מנוסה

ירין
    רוסרייד תוקפת באנרגייה אפלה אך דודריו קופץ מעל ופוגע ברוסרייד שלך עם ציפור עמיצה שניהם נפגעים אך רוסרייד תוקפת בנבגי שיתוק וישר אחרי זה שאיבת גיגה ובשניהם פוגעת.דודריו עומד ליתקוף בקידוח מקור מה תעשה<??>
    כן יש השתפרותת ותוסיף לי את הפרס של הגילוי פוקימון..-לא הוספת..
    -----
    "נבגי שיתוק ואז תתחמקי מעליו ואנקגיה אפלה לרגליים שלו&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 12:51 PM
    הודעה חשובה<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>אתם יכולים לישלוח פוקימונים לפרופסור ולקחת בשעת הצורך&#33;&#33;</span>

מאט
    למה&#33;&#33;&#33; :o זה פוקימון סוס יש לו מפותח מגניב ואין לך את הסוגים שלו דרקון&#092;רוח.
    והינה למה הוא מתפתח:
    ~~~~~~~~~
    פרינפלאפ תוקף בנהמה וזה מפריע לריכוז של גביט אך הוא עדיין פוגע בפרינפלאפ שתוקף בזעם ובפעימת מים שמעיפה את גביט לאוויר ומשם הוא שולח פעימת דרקון עוצמתית שעומדת לחסל את פרינפלאפ מה תעשה??

אוקיי..אז שישאר..
    ----------------
    "פרינפלאפ תקפוץ לצד ואז תרוץ אליו בזגז ותוך כדי ריצה תתקוף בפעימות מים וכשתגיע תקוף בניקור"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתה קיבלת אבל אני לא מעדכן כי יש כמה דברים שאתה צריך לעשות,בינתיים אתה יכול להביא לפוקימון שלך תראר קנדי.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד משחרר נבגי שיתוק אך זה מאוחר מידי והוא נפגע ממקור הקידוח העוצמתי,רוסרייד מיתאושש ותוקף באנרגייה אפלה אך דודריו חוסם אותה אם מיתקפה משולשת דודריו עומד לסיים את הקרב הזה עם אס אויירי מה תעשה??

מאט
    פרינפלאפ מצליח לחמוק במזל,פיתאום גביט מתחיל ליזהור באור מוזר ואחרי שתי שניות במקום גביט עומד שם עצבני שתוקף בגלישת אבנים פריפלאפ עודף את המכה עם פעימות מים ואז מתחיל לרוץ אל גרצ&#39;ומפ ויורה לו לפנים פעימת מים וישר אחרייה ניקור ומחסל את גרצ&#39;ומפ,המאמן אומר:"תחזור גרצ&#39;ומפ צא ריאולו" במי תבחר לקרב??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 04:53 PM

מאט
    פרינפלאפ מצליח לחמוק במזל,פיתאום גביט מתחיל ליזהור באור מוזר ואחרי שתי שניות במקום גביט עומד שם עצבני שתוקף בגלישת אבנים פריפלאפ עודף את המכה עם פעימות מים ואז מתחיל לרוץ אל גרצ&#39;ומפ ויורה לו לפנים פעימת מים וישר אחרייה ניקור ומחסל את גרצ&#39;ומפ,המאמן אומר:"תחזור גרצ&#39;ומפ צא ריאולו" במי תבחר לקרב??
    "דרקניור צא&#33;"אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור,"תתעופף מסביב ריולו ותתקוף בהצקה ואז בנשימת דרקון ורוע לב&#33;"אני אומר לדרקניור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 04:53 PM
    ירין
    אתה קיבלת אבל אני לא מעדכן כי יש כמה דברים שאתה צריך לעשות,בינתיים אתה יכול להביא לפוקימון שלך תראר קנדי.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד משחרר נבגי שיתוק אך זה מאוחר מידי והוא נפגע ממקור הקידוח העוצמתי,רוסרייד מיתאושש ותוקף באנרגייה אפלה אך דודריו חוסם אותה אם מיתקפה משולשת דודריו עומד לסיים את הקרב הזה עם אס אויירי מה תעשה??
    מה עם הביצה?? לא עבר 10?
    ----
    "קחי ריר קנדי.. מהר תתחמקי ואז אנרגיה אפלה לרגליים שלו ושאיבת ג&#39;יגה בכל הכח לסיום&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    כל מי ששואל על הביצה מי שננילחם עכשיו היא תיבקע אחרי הקרב+כמה תגובות תחכו בסבלנות=]

מאט
    דרקוניור יוצא מהפוכדור ועף לכיוונו של ריואלו שתוקף במכת קרטה שלא משפיע על דרקוניור,דרקוניור תוקף בהצקה ופוגע בריאולו קלות,ריאולו תוקף במיקוד אנרגייה ואז בכדור הילה דרקוניור עודף אותו בנשימת דרקון ואז תוקף במראה נבזי,דניאל צועק:"ריאולו צא מיקוד אנרגייה ראיית הנולד והיפוך ומיד אחרי זה טריקת כוח בשילוב עם כדור הילה" ראולו מחזק את עצמו במיקוד אנרגייה וראיית הנולד ועומד ליתקוף בהיפוך מה תעשה??

ירין
    רוסרייד אוכלת את הראר קנדי ומתחזק היא חומקת ומחסלת את דודריו באנרגייה אפלה.
    טום אומר:"יפה יפה ,טוב צא אוסרינג" במי תבחר לקרב??
    נ.ב נשאר לך הקרב הזה ועוד 2 ואתה זוכה באבן או חפץ פיתוח לבחירה[מגנמייט מיתפתח למפותח האחרון שלו בעזרת אבן כי אין פע הר קורונט ויש לו מפותח פייק]

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 08:04 PM

ירין
    רוסרייד אוכלת את הראר קנדי ומתחזק היא חומקת ומחסלת את דודריו באנרגייה אפלה.
    טום אומר:"יפה יפה ,טוב צא אוסרינג" במי תבחר לקרב??
    נ.ב נשאר לך הקרב הזה ועוד 2 ואתה זוכה באבן או חפץ פיתוח לבחירה[מגנמייט מיתפתח למפותח האחרון שלו בעזרת אבן כי אין פע הר קורונט ויש לו מפותח פייק]
    למה אני זוכה באבן פיתוח&#092;חפץ?
    -----
    זה גם נחשב תגובה לא של הקרב.. לא?
    ------
    "גרימר צא&#33; תתחיל בגז רעיל&#33; ואז רפש חולי לעניים שלו וחבטצת אופל חזקה&#33;" אני אומר
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 08:04 PM
    כל מי ששואל על הביצה מי שננילחם עכשיו היא תיבקע אחרי הקרב+כמה תגובות תחכו בסבלנות=]

מאט
    דרקוניור יוצא מהפוכדור ועף לכיוונו של ריואלו שתוקף במכת קרטה שלא משפיע על דרקוניור,דרקוניור תוקף בהצקה ופוגע בריאולו קלות,ריאולו תוקף במיקוד אנרגייה ואז בכדור הילה דרקוניור עודף אותו בנשימת דרקון ואז תוקף במראה נבזי,דניאל צועק:"ריאולו צא מיקוד אנרגייה ראיית הנולד והיפוך ומיד אחרי זה טריקת כוח בשילוב עם כדור הילה" ראולו מחזק את עצמו במיקוד אנרגייה וראיית הנולד ועומד ליתקוף בהיפוך מה תעשה??
    אמרת אחרי 10 תגובות..עברו לי כבר איזה 7-8..
    ----------
    "דרקוניור תשתמש בהתגנבות צללים ואז רוע לב ואז תקוף בליקוק וציקלון" אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    אתץה עדין לא זוכה אתה צריך לנצח בקרב שאתה נילחם בו עכשיו ובעוד שניים ואז תזכה
    ~~~~~~~~~
    לא נחשב תגובות של קרבות לבקיעה של הביצים
    ~~~~~~~~~~~~
    גרימר מעולף תיבחר מישהוא אחר&#33;&#33;

מאט
    זה לא כולל קרבות בלי קרבות עבר 4 תגובות אבל כל קרב נחשב ל2 תגובות
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו תוקף את דרקוניור בהיפוך ומעיף אותו לאוויר ואז קופץ ותוקף בטריקת כדור הילה דרקוניור חוזר לעצמו ועודף את ריאולו שמתאין טריקת כדור הילה בידו בעזרת היתגנבות צללים,ריאולו משחרר על דרקוניור את המתקםה ומעיף אותו לאוויר דרקוניור מתקשה ליאיתאושש וריאולו תוקף עוד פעם בכדור הילה אך דרקוניור חומק מימנו ותוקף בליקוק ואז בציקלון שפוגעה שריאולו בעוצמה רבה מאד,דניאל צועק:"ריאולו מיקוד אנרגייה ואז טריקת כוח וכדור הילה אחרייה במהירות" ריאולו ממקד אנרגייה ורץ לכיוון דרקונייור מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 08:33 PM
    ירין
    אתץה עדין לא זוכה אתה צריך לנצח בקרב שאתה נילחם בו עכשיו ובעוד שניים ואז תזכה
    ~~~~~~~~~
    לא נחשב תגובות של קרבות לבקיעה של הביצים
    ~~~~~~~~~~~~
    גרימר מעולף תיבחר מישהוא אחר&#33;&#33;
    "אני בוחר את ליאונרד&#33; תתחיל בגחלת ואז מכת חול לעניים שלו שריטות לפנים&#33; תנסה להתחמק מהר מהתקפות שלו&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 08:33 PM

מאט
    זה לא כולל קרבות בלי קרבות עבר 4 תגובות אבל כל קרב נחשב ל2 תגובות
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו תוקף את דרקוניור בהיפוך ומעיף אותו לאוויר ואז קופץ ותוקף בטריקת כדור הילה דרקוניור חוזר לעצמו ועודף את ריאולו שמתאין טריקת כדור הילה בידו בעזרת היתגנבות צללים,ריאולו משחרר על דרקוניור את המתקםה ומעיף אותו לאוויר דרקוניור מתקשה ליאיתאושש וריאולו תוקף עוד פעם בכדור הילה אך דרקוניור חומק מימנו ותוקף בליקוק ואז בציקלון שפוגעה שריאולו בעוצמה רבה מאד,דניאל צועק:"ריאולו מיקוד אנרגייה ואז טריקת כוח וכדור הילה אחרייה במהירות" ריאולו ממקד אנרגייה ורץ לכיוון דרקונייור מה תעשה??
    דרקוניור מעופף באוויר לא?&#33;איך הוא עף לאוויר?
    ------------
    "דרקוניור תעוף גבוה למעלה בסיבובים ותתחמק ממנו ואז תשלח אליו נשימת דרקון ואז תשתמש בהתגנבות צללים ותתקוף פעמיים בציקלון"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 51 מתוך 101 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •