Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 101 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1514
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 09:44 AM
    קיט
    לא הגעתה עדיין אתה באוויר והלהקת פוקימוני הציפור חוסמים לך תדרך מה תעשה??
    תמונה? O:
    --------------------
    "זוזו מהדרך אם אתן יודעות מה טוב לכן" אגיד להן באיום

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    עוד פעם אותה טעות תחשוב שליאונר קטן ומיסכן ילחם נגד אוסרינג שמאומן היטב ??
    עצה:אם אתה רואה שהפוקימון שאתה נגדו מפותח תנסה גם להוציא פוקימון מפותח.

מאט
    ריאולו קופץ מאד מאד גבוהה~!!
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו מיתקרב אל דרקוניור שמנסה לעוף למעלה אך ריאולו יותר מהיר ממנו ופוגע בדרקוניור עם טריקת הכוח,
    דרקוניור שמיתעצבן משחרר לריאולו כדור צל לפנים[הוא למד עכשיו] ריאולו שניגפע מכדור הצל משגר כדור הילה ודרקוניור תוקף בכדור צל שניהם מיתנגשים ומיתפוצצים.דרקוניור תוקף בנשימת דרקון אך ריאולו מיתחמק,ריאולו8 עומד ליתקוף באנרגייה מיתרפצת מה תעשה??

קיט
    התמונה בהודעה שציטטה מיקודם
    ~!~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימוני ציפור מיסתכלים עלייך ואז מתחילים להטעין בפה שלהן קרן סולראית מה תעשה??

3. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 13 2009, 08:31 PM
    קיט
    התמונה בהודעה שציטטה מיקודם
    ~!~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימוני ציפור מיסתכלים עלייך ואז מתחילים להטעין בפה שלהן קרן סולראית מה תעשה??
    "מייגון! זעם דרקון לפני שהם יגמרו לטעון!"

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מאט
    ריאולו קופץ מאד מאד גבוהה~!!
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו מיתקרב אל דרקוניור שמנסה לעוף למעלה אך ריאולו יותר מהיר ממנו ופוגע בדרקוניור עם טריקת הכוח,
    דרקוניור שמיתעצבן משחרר לריאולו כדור צל לפנים[הוא למד עכשיו] ריאולו שניגפע מכדור הצל משגר כדור הילה ודרקוניור תוקף בכדור צל שניהם מיתנגשים ומיתפוצצים.דרקוניור תוקף בנשימת דרקון אך ריאולו מיתחמק,ריאולו8 עומד ליתקוף באנרגייה מיתרפצת מה תעשה??

תעדכן..
    ----------------------
    "דרקוניור,התגנבות צללים ואז תשלב כדור צל עם נשימת דרקון"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. AllwaysStriveAndProsper
    ספיישל לב זהב ונשמת כסף מתחיל והאוונט עדין ממשיך
    קיט
    מייגון מיתקרב אך אחד הפוקימוני ציפור משגר עליו קרן סולארית ושניכם נופלים למטה.
    אתם פוגעים הריצפה ומיתעלפים,אחרי כמה זמן אתה מיתעורר ומוצא את עצמך בתוך יער ענק וסביבך:לדיבה,קטרפי,וידל וספינרק. מה תעשה??

מאט
    ריאולו תוקף באנרגייה מיתפרצת ודרקוניור תוקף בהיתגנבות צללים שניהם ניפגעים אך דרקוניור קם לפני ריאולו ומחסל אותו עם ציקלון.דניאל אומר::כל הכבוד עכשיו הגיעה הזמן למטג צא" הוא זורק פוכדור לאוויר וממינו יוצא המטג הגדול ביותר שראית במי תבחר לקרב[המיתקפות של דרקוניור לא טובות נגדו בגלל הסוג ברזל שלו]??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 13 2009, 09:01 PM

מאט
    ריאולו תוקף באנרגייה מיתפרצת ודרקוניור תוקף בהיתגנבות צללים שניהם ניפגעים אך דרקוניור קם לפני ריאולו ומחסל אותו עם ציקלון.דניאל אומר::כל הכבוד עכשיו הגיעה הזמן למטג צא" הוא זורק פוכדור לאוויר וממינו יוצא המטג הגדול ביותר שראית במי תבחר לקרב[המיתקפות של דרקוניור לא טובות נגדו בגלל הסוג ברזל שלו]??
    אני מחזיר את דרקוניור,"האונדום צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף בלהביור ואז ערפיח וניב אש!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    ירין
    עוד פעם אותה טעות תחשוב שליאונר קטן ומיסכן ילחם נגד אוסרינג שמאומן היטב ??
    עצה:אם אתה רואה שהפוקימון שאתה נגדו מפותח תנסה גם להוציא פוקימון מפותח.
    איזה מצחיק הייתי בטוח שהגבתי..
    --------
    אולי תכתוב תשם של ההתפתחות של הווזימיר..
    -----
    "....(התפתחות של וויזמיר) צא! תתחיל בשילוב של דופק צל וכדור אפל! ואז מתקפה מהירה ושאתה מגיעה אליו נשיכה! ואז תבלבל אותו ותגרום לו להתעייף וקרן על!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 13 2009, 09:01 PM
    קיט
    מייגון מיתקרב אך אחד הפוקימוני ציפור משגר עליו קרן סולארית ושניכם נופלים למטה.
    אתם פוגעים הריצפה ומיתעלפים,אחרי כמה זמן אתה מיתעורר ומוצא את עצמך בתוך יער ענק וסביבך:לדיבה,קטרפי,וידל וספינרק. מה תעשה??
    "תתרחקו ממני" אגיד ואבדוק מה שלום מייגון
    ------------------
    אם הם היו מיועדות לפגוע בשביל מה הייתה התגובה הקודמת?&#33;

9. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    דרקוניור חוזר והאונדום מיתקרב אל מטג שתוקף בהגנת ברזל, האונדום תוקף בלהביור אך מטג עוצר את הלהביור בעזרת על חושי ואז תוקף בכדור גיירו שמישתלב עם הלהביור ופוגע בהאונדום בחוזקה.האונדום מיתאושש ותוקף בערפיח וישר אחר כך בניב אש שפוגעים במטג בעוצמה מטנג מיתאושש ועומד ליתקוף בקרן בילבול מה תעשה??

ירין
    לאודרד
    ~~~~~~~
    וותא פאק דופק צל זה שילוב של כדור צל ודופק אפל
    ~~~~~~~~~
    לאודרד תוקף בדופק צל אך זה לא משפיע על אוסרינג[מיתקפות רוח לא משפיעות על נורמאל] שתוקף בטפרי ברזל שפוגעות בלאודרד בעוצמה רבה,לאודרד ואורסרינג שולחים ביחד קרן על אחד על השני,שתי קרי העל מיתפוצצות ויוצרות אבק ועשן ולא רואים כלום אחרי שהכל נעלם אתה רואה את לאודרד שוכב פצוע ואת אוסרינג שמיתקרב אליו בריצה עם טפרי ברזל מה תעשה???

קיט
    כי הכל תלוי במה שאתה תגיב אתה כאילו יוצר לעצמך המשך באיך שתגיב אם זה ליברוח או ליתקוף לדבר יפה ולא יפה הכל תלוי במה שתעשה~&#33;~&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים מקשיבים לך ומיתרחקים ממך אתה מיסתכל סביב ורואה רק לדיבות,ספינרקעם,קטרפיאים ווידלים אך פיתאום שם לב לקבוצה קטנה של לדיבות ולדיאן אחד שעומדים סביב משהו גדול מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 12 2009, 12:51 PM
    ארתור
    היבלבלתי עוד מאט אני יעדכן שקיבלת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מטייל באזור ופוגש את ריק[תבדוק ברשימת הדמויות שנמצאת מתחת לרשומים] עם הסטארבייה שלו האם תילחם נגדו??
    לא אני אחפש מאמן אחר שיהיה לריהורן יתרון עליו

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 15 2009, 05:35 PM
    מאט
    דרקוניור חוזר והאונדום מיתקרב אל מטג שתוקף בהגנת ברזל, האונדום תוקף בלהביור אך מטג עוצר את הלהביור בעזרת על חושי ואז תוקף בכדור גיירו שמישתלב עם הלהביור ופוגע בהאונדום בחוזקה.האונדום מיתאושש ותוקף בערפיח וישר אחר כך בניב אש שפוגעים במטג בעוצמה מטנג מיתאושש ועומד ליתקוף בקרן בילבול מה תעשה??

"האונדום תתחיל לרוץ בסיבובים מסביבו ואל תתן לו לבלבל אותך,ואחר כך תתקוף שוב בלהביור ואז בכרסום"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 15 2009, 05:35 PM

ירין
    לאודרד
    ~~~~~~~
    וותא פאק דופק צל זה שילוב של כדור צל ודופק אפל
    ~~~~~~~~~
    לאודרד תוקף בדופק צל אך זה לא משפיע על אוסרינג[מיתקפות רוח לא משפיעות על נורמאל] שתוקף בטפרי ברזל שפוגעות בלאודרד בעוצמה רבה,לאודרד ואורסרינג שולחים ביחד קרן על אחד על השני,שתי קרי העל מיתפוצצות ויוצרות אבק ועשן ולא רואים כלום אחרי שהכל נעלם אתה רואה את לאודרד שוכב פצוע ואת אוסרינג שמיתקרב אליו בריצה עם טפרי ברזל מה תעשה???
    אה..
    -----
    חחח
    --------
    "מהר כשהוא מתקרב אליך תנשוך אותו ברגל ואז הצקה מהירה (שילוב) וקרן על לסיום&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. AllwaysStriveAndProsper
    ארתור
    חזרת מהבאן אה חחח ברוך שובך
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת והמאמן שראית מיקודם מיתקרב ואומר לך:"היי ילד רוצה קרב הפוקימון שלך נגד המגנמייט שלי או שאתה פוחד??" מה תענה??

מאט
    האונדום מתחיל לרוץ אך מטג שולח את קרן הבילבול והיא פוגעת בו האונדום ניהיה מבולבל ומתחיל ליתקוף את עצמו בלהביור וניב אש ואז הוא תוקף בהיתקלות על הריצפה ומישתחרר מהבילבול,מטג בינתיים שהאונדום היה מבולבל טען מיתקפת קרן על,מטג תוקף את האונדום בקרן על,הקרן מיתקרבת אל האונדום במהירות גבוהה מה תעשה??

ירין
    כמה פעמים לאמר לך אני בוחר שילובים לא אתה וזה לא היגיונ י שולוב של מיתקפה מסוג נורמאל עם מיתקפת רוח
    ~~~~~~~~~~~~
    אוסרינג רץ אל לאודרד ותוקף בטפרי ברזל,לאודרד בשנייה האחרונה מתחמק ונושך את אוסרינג ברגל אך אוסרינג תוקף בשריטות מחץ ומוריד את לאודרד מהרגל שלו ואז תוקף בקרן על אל לאודרד מה תעשה??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 15 2009, 08:34 PM

מאט
    האונדום מתחיל לרוץ אך מטג שולח את קרן הבילבול והיא פוגעת בו האונדום ניהיה מבולבל ומתחיל ליתקוף את עצמו בלהביור וניב אש ואז הוא תוקף בהיתקלות על הריצפה ומישתחרר מהבילבול,מטג בינתיים שהאונדום היה מבולבל טען מיתקפת קרן על,מטג תוקף את האונדום בקרן על,הקרן מיתקרבת אל האונדום במהירות גבוהה מה תעשה??

הוא תקף את עצמו בניב אש?הוא נשך את עצמו?
    --------------
    "האונדום תקפוץ מהר לצד ואז תתקוף בלהביור ואז בערפיח ואז שוב בלהביור ובניב אש"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 15 2009, 08:34 PM

ירין
    כמה פעמים לאמר לך אני בוחר שילובים לא אתה וזה לא היגיונ י שולוב של מיתקפה מסוג נורמאל עם מיתקפת רוח
    ~~~~~~~~~~~~
    אוסרינג רץ אל לאודרד ותוקף בטפרי ברזל,לאודרד בשנייה האחרונה מתחמק ונושך את אוסרינג ברגל אך אוסרינג תוקף בשריטות מחץ ומוריד את לאודרד מהרגל שלו ואז תוקף בקרן על אל לאודרד מה תעשה??
    אני לא יודע מה זה מתקפת רוח ומה זה מתקפת נורמל..
    -------
    "קרן על גם אתה ואז הצקה ונשכה בפנים שלו&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 52 מתוך 101 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •