Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 101 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    כמה פעמים לומאר לך הצקה=מיתקפת רוח מיתקפות רוח אינן משפיעות על נורמאל=]
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאודרד מנסה לשחרר קרן על מהפה שלו אך קרן העל של אוסרינג כבר מגיע אליו ומחסלת אותו.
    במי תיבחר להמשיך בקרב??

מאט
    כן מה הבעייה לינשוך את עצמך??
    ~~~~~~~~~~~~~~
    האונדום רופץ לצעד ימין ומיתחמק מקרן העל ואז תוקף בלהביור גדול ועוצמתי שפוגע בעוצמה במטג ושורף את כולו,מטג מחרר כדורי ברזל על האונדום שתוקף בערפיח ואז מפתיע את מטג בניב אש לפניו וישר אחריו משחרר לו להביור בפנים ומחסל אותו המאמן אומר:"כל הכבוד לך "
    מה תעשה עכשיו??

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 17 2009, 07:27 AM
    ירין
    כמה פעמים לומאר לך הצקה=מיתקפת רוח מיתקפות רוח אינן משפיעות על נורמאל=]
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאודרד מנסה לשחרר קרן על מהפה שלו אך קרן העל של אוסרינג כבר מגיע אליו ומחסלת אותו.
    במי תיבחר להמשיך בקרב??
    מתי אמרת לי??
    ---------
    "רוסייד צאי!!מהר נבגי שותוק! ואז אנרגיה אפלה אל הבטן שלו !!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 17 2009, 07:27 AM

מאט
    כן מה הבעייה לינשוך את עצמך??
    ~~~~~~~~~~~~~~
    האונדום רופץ לצעד ימין ומיתחמק מקרן העל ואז תוקף בלהביור גדול ועוצמתי שפוגע בעוצמה במטג ושורף את כולו,מטג מחרר כדורי ברזל על האונדום שתוקף בערפיח ואז מפתיע את מטג בניב אש לפניו וישר אחריו משחרר לו להביור בפנים ומחסל אותו המאמן אומר:"כל הכבוד לך "
    מה תעשה עכשיו??
    אני מחזיר את האונדום והולך למרכז הפוקימונים,אני יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש מאמנים עם פוקימונים יותר חלשים בשביל לאמן את דרקוניור.
    -------------
    מה עם הביצה?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 15 2009, 05:35 PM
    קיט
    כי הכל תלוי במה שאתה תגיב אתה כאילו יוצר לעצמך המשך באיך שתגיב אם זה ליברוח או ליתקוף לדבר יפה ולא יפה הכל תלוי במה שתעשה~&#33;~&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים מקשיבים לך ומיתרחקים ממך אתה מיסתכל סביב ורואה רק לדיבות,ספינרקעם,קטרפיאים ווידלים אך פיתאום שם לב לקבוצה קטנה של לדיבות ולדיאן אחד שעומדים סביב משהו גדול מה תעשה??
    אני קם ומנקה מעליי את האבק,ואז הולך לראות על מה הם מסתכלים

5. AllwaysStriveAndProsper
    ירין
    כשניסיתה לשלב מיתקפה מהירה עם הצקה .בקיצור תפסיק לנסות לשלב ותנסה לדעת את הסוגים של המתקפות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד פצוע אחרי הקרב הקודם שתדע
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד יוצא ותוקף בניבגי שיתוק שאוסרינג חומק מהם במהירות ורץ אל רוסרייד עם אגרוף אש ביד שמאל ואגרוף קרח בימין.אוסרינ ג מיתקרב אל רוסרייד שמטעין כדור אנרגייה אפלה ענק כשפיתאום רוסרייד הופך לשחור,~~ רוסרייד תוקף את אוסרינג ופוגע בעוצמה כה חזקה שזה ניראה כאילו הוא הרג אותו מה תעשה??

מאט
    אתה מתחיל ללכת ופיתאום הביצה מתחילה ליזהור באור צהוב חזק וממינהה יוצא~~ חמוד וקטן מה תעשה??

ניתאי
    אתה קם ומיתקרב אליהם,אתה ממשיך להיתקרב עד שאתה רואה שהם כולם יושבים ליד הביצה שלך ולידם עומד גם מיייגון מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 18 2009, 10:54 AM

מאט
    אתה מתחיל ללכת ופיתאום הביצה מתחילה ליזהור באור צהוב חזק וממינהה יוצא~~ חמוד וקטן מה תעשה??

"היי אלקיד,אני מאט המאמן שלך,אנחנו צוות גלקטיק"אני אומר לו ומחבק אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. משתמש מנוסה
    ירין
    כשניסיתה לשלב מיתקפה מהירה עם הצקה .בקיצור תפסיק לנסות לשלב ותנסה לדעת את הסוגים של המתקפות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד פצוע אחרי הקרב הקודם שתדע
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    רוסרייד יוצא ותוקף בניבגי שיתוק שאוסרינג חומק מהם במהירות ורץ אל רוסרייד עם אגרוף אש ביד שמאל ואגרוף קרח בימין.אוסרינ ג מיתקרב אל רוסרייד שמטעין כדור אנרגייה אפלה ענק כשפיתאום רוסרייד הופך לשחור,~~ רוסרייד תוקף את אוסרינג ופוגע בעוצמה כה חזקה שזה ניראה כאילו הוא הרג אותו מה תעשה??
    "מה קרה?&#33;? רוסייד מה קרה לך&#33;??" אני שואל אותה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. מורחקים
    ניתאי
    אתה קם ומיתקרב אליהם,אתה ממשיך להיתקרב עד שאתה רואה שהם כולם יושבים ליד הביצה שלך ולידם עומד גם מיייגון מה תעשה??
    "על מה אתם מסתכלים?&#33;" אשאל אותם בכעס

9. AllwaysStriveAndProsper
    האיוונט ניגמר עדיין אין מנצחים אני צרריך ליבדוק עם מישהו רוצה לעזור ולקבל על זה פרס שיגיד.
    עכשיו יש לכבוד ראש השנה את ספיישל לב זהב ונשמת כסף =]

מאט
    אלקיד שלך מחבק אותך גם ואתם הולכים ביחד ומחפשים מאמן פיתאום אתה רואה את ג&#39;ק[דף דמויות] עם מגבי קטן וחמוד האם תילחם בו??

ירין
    רוסרייד לא אומר כלום ומתחיל ליטעון דופק אפל,הדופק האפל מספיק גדול ורוסרייד משחררר אותו על חבורת פוקימונים ומאמנים שנילחמים עכשיו אחד בשני,הדופק האפל פוגע ומעלה הרבה אבק ולא רואים מה קרה שם רוסרייד ממשיך ליתקוף ומחסל את רוב בפוקימונים שבאזור שאתם נימצאים בו[לא את כל אזור המאמנים רק באזור שבו אתה נימצא באזור המאנים] פיתאום רוסרייד מיסתכל עלייך ומשגר כדור אנרגייה אפל מה תעשה??

קיט
    הלדיאן מיסתכל עלייך ומשמיע קול:"לדי אןן דיאן" והלדיבות מרימוצת את הביצה ומביאות לך ניראה שהיא סדוקה ועומדת ליבקוע,אתה מיסתכל על מייגון וניראה שהוא פצוע קשה מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 15 2009, 08:34 PM
    ארתור
    חזרת מהבאן אה חחח ברוך שובך
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת והמאמן שראית מיקודם מיתקרב ואומר לך:"היי ילד רוצה קרב הפוקימון שלך נגד המגנמייט שלי או שאתה פוחד??" מה תענה??
    "אני לא פוחד משום דבר" אגיד לו ואז אגיד לו שוב "אני מסכים לאתגר שלך אבל בתנאי אחד" אעצור שנייה ואחחייך חיוך קטן ואגיד "המנצח לוקח את הפוקימון של היריב אוקיי?"

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 18 2009, 11:38 AM
    האיוונט ניגמר עדיין אין מנצחים אני צרריך ליבדוק עם מישהו רוצה לעזור ולקבל על זה פרס שיגיד.
    עכשיו יש לכבוד ראש השנה את ספיישל לב זהב ונשמת כסף =]

ירין
    רוסרייד לא אומר כלום ומתחיל ליטעון דופק אפל,הדופק האפל מספיק גדול ורוסרייד משחררר אותו על חבורת פוקימונים ומאמנים שנילחמים עכשיו אחד בשני,הדופק האפל פוגע ומעלה הרבה אבק ולא רואים מה קרה שם רוסרייד ממשיך ליתקוף ומחסל את רוב בפוקימונים שבאזור שאתם נימצאים בו[לא את כל אזור המאמנים רק באזור שבו אתה נימצא באזור המאנים] פיתאום רוסרייד מיסתכל עלייך ומשגר כדור אנרגייה אפל מה תעשה??
    לעזור במה?
    -------
    רוסייד זה בת&#33;
    -------
    אני מהר מתחמק מזה ומחזיר אותה לפוכדור
    --------

-------

12. מורחקים
    קיט
    הלדיאן מיסתכל עלייך ומשמיע קול:"לדי אןן דיאן" והלדיבות מרימוצת את הביצה ומביאות לך ניראה שהיא סדוקה ועומדת ליבקוע,אתה מיסתכל על מייגון וניראה שהוא פצוע קשה מה תעשה??
    "תנסה לנוח" אני אומר למייגון ומתיישב ליד הביצה,מחכה שהיא תבקע

13. משתמש מנוסה

מאט
    אלקיד שלך מחבק אותך גם ואתם הולכים ביחד ומחפשים מאמן פיתאום אתה רואה את ג&#39;ק[דף דמויות] עם מגבי קטן וחמוד האם תילחם בו??

במה אתה צריך עזרה?
    -------------
    "היי אתה תתכונן לקרב 2 על 2&#33;" אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. AllwaysStriveAndProsper
    מי שרצה לעזור אז צריך ליספור כמה הודעות יש לכל אחד מיכם מתחילת האוונט עד הסוף שלו שזאת ההודעה הקודמת שלי מי שיעשה את זה יקבל פרס גדול ומיוחד=]
    מהיום עד ה12 ל10 אני יהיה פעיל מאד חוץ מליפעמים שאני ישן בגלל שאני חולה1~&#33;

ארתור
    הילד מיסתכל עלייך ואומר:"טוואווב צא מגנמייט תיכונן לקרב" מה תעשה<??

ירין
    רוסרייד חומקת מהפוכדור שלך וממשיכה ליתקוף בלי הפסקה, אתה מיסתכל בתיסכול איך רוסרייד שלך מחסלת את כל הפוקימונים שבאזור כשפיתאום אתה מוצא אולטרהבול על הריצפה מה תעשה??[יש בו פוקימון]

קיט
    אתה מיתיישב ליד הביצה וכל פוקימוני החרק צופים בך כשלפתע הביצה מתחילה ליזהור ואחרי שנייה יוצא ממינה איווי ~~ קטן וחמוד ניראה שהוא רעב מה תעשה??

מאט
    ג&#39;ק מיסתכל עלייך ואומר:"טוב צאו מגבי ובאטרפרי" במי תבחר לקרב??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 08:53 PM
    מי שרצה לעזור אז צריך ליספור כמה הודעות יש לכל אחד מיכם מתחילת האוונט עד הסוף שלו שזאת ההודעה הקודמת שלי מי שיעשה את זה יקבל פרס גדול ומיוחד=]
    מהיום עד ה12 ל10 אני יהיה פעיל מאד חוץ מליפעמים שאני ישן בגלל שאני חולה1~&#33;

ירין
    רוסרייד חומקת מהפוכדור שלך וממשיכה ליתקוף בלי הפסקה, אתה מיסתכל בתיסכול איך רוסרייד שלך מחסלת את כל הפוקימונים שבאזור כשפיתאום אתה מוצא אולטרהבול על הריצפה מה תעשה??[יש בו פוקימון]
    אני יתחיל.. ספרתי..67 לי אם אני לא טועה..
    --------
    "פוכדור צא" אני אומר ומחכה לראות מה יש שם
    --------

-------

עמוד 53 מתוך 101 ראשוןראשון ... 343515253545563 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •