Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 101 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1514
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 08:53 PM
    מי שרצה לעזור אז צריך ליספור כמה הודעות יש לכל אחד מיכם מתחילת האוונט עד הסוף שלו שזאת ההודעה הקודמת שלי מי שיעשה את זה יקבל פרס גדול ומיוחד=]
    מהיום עד ה12 ל10 אני יהיה פעיל מאד חוץ מליפעמים שאני ישן בגלל שאני חולה1~!

קיט
    אתה מיתיישב ליד הביצה וכל פוקימוני החרק צופים בך כשלפתע הביצה מתחילה ליזהור ואחרי שנייה יוצא ממינה איווי ~~ קטן וחמוד ניראה שהוא רעב מה תעשה??
    "איווי..." אגיד בקול קר ואבדוק אם יש לי בתיק משהו להאכיל אותם, אם יש אני נותן קצת לאיווי והרבה למייגון "את תצטרך לעבוד קשה כדי להשיג אוכל" אגיד לאיווי

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ירין
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממינו יוצא אור מוזהב ואז אתה רואה ~~ צ'ריזארד מוזהב[בצבעי צרמיליאון זוהר] מה תגיד לו לעשות??
    ~~~~~~~~~
    מיתקפות שלו:
    להביור
    גלגל להבה
    אס אווירי
    נשימת דרקון
    וציפורן מתכת

קיט
    אתה מיסתכל לתוך התיק ולא רואה אפילו קצת אוכל, אתה מנסה ליראות אם יש עצי ברי בסביבה שלכם אך אין.
    אתה שם לב ל5 לדיבות מיתקרבות אליכם ומביאות לך 15 אורן ברי מה תעשה??

3. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 09:27 PM
    קיט
    אתה מיסתכל לתוך התיק ולא רואה אפילו קצת אוכל, אתה מנסה ליראות אם יש עצי ברי בסביבה שלכם אך אין.
    אתה שם לב ל5 לדיבות מיתקרבות אליכם ומביאות לך 15 אורן ברי מה תעשה??
    אסתכל עליהם בזעף ואקח כמה, עושה את מה שעשיתי הודעה קודמת

4. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 08:53 PM

מאט
    ג'ק מיסתכל עלייך ואומר:"טוב צאו מגבי ובאטרפרי" במי תבחר לקרב??
    מה המתקפות של אלקיד??אני לא יודע אז אני סתם אבחר כמה עד שתגיד לי..

"דרקניור אלקיד צאו!!"אני צועק ומוציא אותם מהפוקדורים,"דרקניור תקוף את באטרפרי בהתגנבות צללים ואז נשימת דרגון,אלקיד תקוף את מגבי במתקפה מהירה ואז מכת חשמל(thundershock)!"אני צועק להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 09:27 PM
    ירין
    אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממינו יוצא אור מוזהב ואז אתה רואה ~~ צ'ריזארד מוזהב[בצבעי צרמיליאון זוהר] מה תגיד לו לעשות??
    ~~~~~~~~~
    מיתקפות שלו:
    להביור
    גלגל להבה
    אס אווירי
    נשימת דרקון
    וציפורן מתכת

סיכמתי והנקודות הם ככה:
    ירין-67
    מאט-61
    ניתאי-34
    ארד-31
    --------
    "תתחיל עם להביור ותעבור מהר לגלגל להבה! ואז תשלב אס אווירי עם נשימת דרקון!"אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. AllwaysStriveAndProsper
    דינגו זה יבדק ואם יתגלה ששיקרתה ווואו מה יקרה לך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

קיט
    למה בזעף מה הם עשו לך?
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מחלק את הברים 5 לאיווי ו10 למייגון הם מייסמים לאכול ושניהם נירדמים, אתה מרגיש שהלילה התחיל ומתחיל ליהיות קר מה תעשה אתה תקוע באמצע יער לא מוכר והפוקימונים היחידים שבסביבה שלך החבורת פוקימוני חרק והפוקימונים שלך מה תעשה??

מאט
    מיתקפות:
    מתקפה מהירה
    שוק חשמלי
    מבט
    ובעיטה נמוכה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים שלך מתחילים ליתקוף כשפיתאום דופק אפל פוגע לידם ומעיף אותם ואת הפוקימונים של ג&#39;ק לצדדים,אתה מסתכל מאיפו הגיעה המתקפה וקולט רוסרייד אפלה ~~ שתוקפת בכדורי צל ודופקים אפלים לכל כיוון ולידה צ&#39;ריזארד מוזהב~~ שעומד ליתקוף אותה בלהביור מה תעשה??

ירין
    צ&#39;ריזארד מכין את הלהביור בפה ובינתיים רוסרייד משגרת דופק אפל ופוגע ליד 2 מאמנים ו4 פוקימונים.[מאט (סואיסייד) וג&#39;ק מדף הדמויות]מה תעשה <???

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 10:11 PM
    דינגו זה יבדק ואם יתגלה ששיקרתה ווואו מה יקרה לך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ירין
    צ&#39;ריזארד מכין את הלהביור בפה ובינתיים רוסרייד משגרת דופק אפל ופוגע ליד 2 מאמנים ו4 פוקימונים.[מאט (סואיסייד) וג&#39;ק מדף הדמויות]מה תעשה <???
    ממש לא&#33;&#33;
    אתה יכול לבדוק..יכול להיות שטעיטי בבודדים..
    עברתי עמוד עמוד..
    ------
    ו..מה עם הלהביור??
    ----
    "תמשיך עם המתקפות&#33;" אני אומר
    ------
    אתה מבלבל את מאט..תסביר לו שיש צ&#39;ריזרד אחד ושהךהביור לא מתכונן עליו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. מורחקים

קיט
    למה בזעף מה הם עשו לך?
    ~~~~~~~~~~~
    אתה מחלק את הברים 5 לאיווי ו10 למייגון הם מייסמים לאכול ושניהם נירדמים, אתה מרגיש שהלילה התחיל ומתחיל ליהיות קר מה תעשה אתה תקוע באמצע יער לא מוכר והפוקימונים היחידים שבסביבה שלך החבורת פוקימוני חרק והפוקימונים שלך מה תעשה??
    זאת הדמות שלי, אני שונא דמויות חסרות אופי
    -------------------
    וזאת בדיוק תגובה סתמית, די ברור מה אני אעשה, לא?
    ---------------------
    אני מוצא לעצמי פינה רכה בדשא שוכב בא והולך לישון

9. משתמש מנוסה

מאט
    מיתקפות:
    מתקפה מהירה
    שוק חשמלי
    מבט
    ובעיטה נמוכה
    ~~~~~~~~~~~~~~
    הפוקימונים שלך מתחילים ליתקוף כשפיתאום דופק אפל פוגע לידם ומעיף אותם ואת הפוקימונים של ג&#39;ק לצדדים,אתה מסתכל מאיפו הגיעה המתקפה וקולט רוסרייד אפלה ~~ שתוקפת בכדורי צל ודופקים אפלים לכל כיוון ולידה צ&#39;ריזארד מוזהב~~ שעומד ליתקוף אותה בלהביור מה תעשה??

אוקיי אז תוסיף לדף הראשי..
    -----------
    "צאו כולם&#33;"אני צועק ומוציא את כל הפוקימונים שלי,"תתקפו את הצ&#39;אריזרדים&#33;"אני אומר להם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. AllwaysStriveAndProsper
    הודעה לכולם כניראה שאתם לא מבינים את הרמזים שאני מביא בהודעות או שהם לא כל כך ברורים
    וגם אני לא אמור לדעת מה תעשו אחרי שגיליתם שהמצב הישתנה אז נא לא להגיד לי שההודעות סתמיות.

מאט וירין
    סואיסייד[אין לי כוח ליכתוב את זה כל הזמן אני פשוט יקרא לך מאט טוב??]כמו שירין אמר הצ&#39;ריזארד בצד שלכם ויש רקצ&#39;ריזרד אחד&#33;&#33;&#33; והרוסרייד של ירין קצת הישתגעה והיא תוקפת את כל העולם ואישתו אז אני ישנה תתגובה שלך לשהם תוקפים את רוסרייד בסדר??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הצ&#39;ריזרד מסיים להכין את הלהביור ומ שחרר אותו על רוסרייד שעוצרת אותו בעזרת דופק צל ואז תוקפת את צ&#39;ריזרד בפעימת מים שפוגעת בו ומבלבלת אותו.בינתיים הפוקימונים של מאט תוקפים את רוסרייד שניראה כאילו המתקפות לא מזיזות לה בכלל.מה תעשו??

קיט
    אתה מוצא פינה ושוכב לישון כשפיתאום בשמיים עובר דופק אפל ענקי שמסה לגמרי את כל השמיים ואז ישר נעלם,זה קורה כך פעם אחר פעם כשפיתאום במקום דופק אפל עובר להביור ענקי בשמיים ואחריו דופק צל מה תעשה?? ניראה שכל חבורת פוקימוני החרק רועדת מפחד .?

11. מורחקים
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 10:32 PM
    הודעה לכולם כניראה שאתם לא מבינים את הרמזים שאני מביא בהודעות או שהם לא כל כך ברורים
    וגם אני לא אמור לדעת מה תעשו אחרי שגיליתם שהמצב הישתנה אז נא לא להגיד לי שההודעות סתמיות.

קיט
    אתה מוצא פינה ושוכב לישון כשפיתאום בשמיים עובר דופק אפל ענקי שמסה לגמרי את כל השמיים ואז ישר נעלם,זה קורה כך פעם אחר פעם כשפיתאום במקום דופק אפל עובר להביור ענקי בשמיים ואחריו דופק צל מה תעשה?? ניראה שכל חבורת פוקימוני החרק רועדת מפחד .?
    מה? טוב נו... שיהיה....
    -------------
    "איווי תשאר כאן" אני אומר לו ועולה על מייגון "קדימה, בוא נלך לבדוק מה קורא שם" אני אומר ומסמן לו לעלות

12. משתמש מנוסה

מאט וירין
    סואיסייד[אין לי כוח ליכתוב את זה כל הזמן אני פשוט יקרא לך מאט טוב??]כמו שירין אמר הצ&#39;ריזארד בצד שלכם ויש רקצ&#39;ריזרד אחד&#33;&#33;&#33; והרוסרייד של ירין קצת הישתגעה והיא תוקפת את כל העולם ואישתו אז אני ישנה תתגובה שלך לשהם תוקפים את רוסרייד בסדר??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הצ&#39;ריזרד מסיים להכין את הלהביור ומ שחרר אותו על רוסרייד שעוצרת אותו בעזרת דופק צל ואז תוקפת את צ&#39;ריזרד בפעימת מים שפוגעת בו ומבלבלת אותו.בינתיים הפוקימונים של מאט תוקפים את רוסרייד שניראה כאילו המתקפות לא מזיזות לה בכלל.מה תעשו??

מאט זה בסדר,זה השם שלי במשחק אז זה בסדר..ואין בעיה בקשר לתגובה,אתה יכול לשנות.
    -----------
    "תתקפו שוב כולכם בכל הכוח&#33;&#33;תרכזו את המתקפות על מרכז הגוף שלה&#33;"אני צועק לכל הפוקימונים שלי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. משתמש מנוסה

מאט וירין
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה עם ההודעות שלי?בדקת?
    -------
    "צ&#39;ריזרד תמשיך לתקוף&#33;ליאונר צא&#33; תשתמש גחל חזקה מאוד שתיצור להביור&#33;רוסייד נסי להקשיב לי&#33; תעצרי&#33;&#33;" אני צועק עליה
    --------

-------

14. AllwaysStriveAndProsper
    אתם יכולים לדבר אחד עם השני וגם להחליט על מהלכים ביחד
    אבל יש הגבלה 2 הודעות לכל אחד ואסור דראבל פוסטים אחרי 6 תגובות אני יגיב
    מאט ירין וקיט
    ירין ומאט~ הצ&#39;ריזרד המוזהב מבולבל ובמקום ליתקוף את רוסרייד הוא תוקף תריצפה ויוצא מהבילבול,ואז הוא משגר עלייה להביור ענקי שמשתלב עם הגחלת של ליאונר והמיתקפות של הפוקימונים של מאט.
    קיט~אתה עולה על מייגון ואתם עפים לכיוון שממנו הגיעו המיתקפות אתם מגיעים לאזור המאמנים ורואים רוסרייד שחורה באמצע האזור ולידה הרבה פוקימונים שתוקפים אותה אבל פוקימון אחד מושך את העיינים שלך אליו זהו צ&#39;ריזארד מוזהב.
    הרוסרייד האפלה מתחילה ליזהור בשחור ומממנה מתפרצת אנרגייה שחורה שמכסה הכל וביחד עם המיתקפות של הפוקימונים שתוקפים אותה יוצרת אפלה שחורה מה תעשו אתם לא רואים כלוום??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 11:09 PM
    אתם יכולים לדבר אחד עם השני וגם להחליט על מהלכים ביחד
    אבל יש הגבלה 2 הודעות לכל אחד ואסור דראבל פוסטים אחרי 6 תגובות אני יגיב
    מאט ירין וקיט
    ירין ומאט~ הצ&#39;ריזרד המוזהב מבולבל ובמקום ליתקוף את רוסרייד הוא תוקף תריצפה ויוצא מהבילבול,ואז הוא משגר עלייה להביור ענקי שמשתלב עם הגחלת של ליאונר והמיתקפות של הפוקימונים של מאט.
    "תמשיכו לתקוף&#33;&#33;&#33;"אני צועק להם&#33;
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 54 מתוך 101 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •