Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 101 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 11:09 PM
    אתם יכולים לדבר אחד עם השני וגם להחליט על מהלכים ביחד
    אבל יש הגבלה 2 הודעות לכל אחד ואסור דראבל פוסטים אחרי 6 תגובות אני יגיב
    מאט ירין וקיט
    ירין ומאט~ הצ'ריזרד המוזהב מבולבל ובמקום ליתקוף את רוסרייד הוא תוקף תריצפה ויוצא מהבילבול,ואז הוא משגר עלייה להביור ענקי שמשתלב עם הגחלת של ליאונר והמיתקפות של הפוקימונים של מאט.
    קיט~אתה עולה על מייגון ואתם עפים לכיוון שממנו הגיעו המיתקפות אתם מגיעים לאזור המאמנים ורואים רוסרייד שחורה באמצע האזור ולידה הרבה פוקימונים שתוקפים אותה אבל פוקימון אחד מושך את העיינים שלך אליו זהו צ'ריזארד מוזהב.
    הרוסרייד האפלה מתחילה ליזהור בשחור ומממנה מתפרצת אנרגייה שחורה שמכסה הכל וביחד עם המיתקפות של הפוקימונים שתוקפים אותה יוצרת אפלה שחורה מה תעשו אתם לא רואים כלוום??
    "צ'ריזרד להביור לאוויר! ואז תעוף ולעלה ותנסה לראות איפה רוסייד!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    תערכו תהודעה שלכם כי ההמשך של כולם ביחד הוא אחרי של ניתאי ואף אחד מכם לא הגיב עליו =]
    אחרי שתערכו אני יערוך

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 08:53 PM
    ארתור
    הילד מיסתכל עלייך ואומר:"טוואווב צא מגנמייט תיכונן לקרב" מה תעשה<??
    "מגנמייט הא?" אגיד ואמשיך "צאי פרוסלאס ותשתמשי ברוח קרח ומיד אחרי זה בצוות כפול ואז בנשיכת קרח"

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    מאט ירין וקיט
    ירין ומאט~ הצ&#39;ריזרד המוזהב מבולבל ובמקום ליתקוף את רוסרייד הוא תוקף תריצפה ויוצא מהבילבול,ואז הוא משגר עלייה להביור ענקי שמשתלב עם הגחלת של ליאונר והמיתקפות של הפוקימונים של מאט.
    קיט~אתה עולה על מייגון ואתם עפים לכיוון שממנו הגיעו המיתקפות אתם מגיעים לאזור המאמנים ורואים רוסרייד שחורה באמצע האזור ולידה הרבה פוקימונים שתוקפים אותה אבל פוקימון אחד מושך את העיינים שלך אליו זהו צ&#39;ריזארד מוזהב.
    הרוסרייד האפלה מתחילה ליזהור בשחור ומממנה מתפרצת אנרגייה שחורה שמכסה הכל וביחד עם המיתקפות של הפוקימונים שתוקפים אותה יוצרת אפלה שחורה מה תעשו אתם לא רואים כלוום??
    "מייגון&#33; זעם דרקון כדי להאיר את האזור&#33; אל תפחד לפגוע בפוקמונים&#33;" אגיד לו, מנסה לראות מי נלחם במי

5. משתמש מנוסה
    ערכתי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מאט ירין וקיט
    ירין ומאט~ הצ&#39;ריזרד המוזהב מבולבל ובמקום ליתקוף את רוסרייד הוא תוקף תריצפה ויוצא מהבילבול,ואז הוא משגר עלייה להביור ענקי שמשתלב עם הגחלת של ליאונר והמיתקפות של הפוקימונים של מאט.
    קיט~אתה עולה על מייגון ואתם עפים לכיוון שממנו הגיעו המיתקפות אתם מגיעים לאזור המאמנים ורואים רוסרייד שחורה באמצע האזור ולידה הרבה פוקימונים שתוקפים אותה אבל פוקימון אחד מושך את העיינים שלך אליו זהו צ&#39;ריזארד מוזהב.
    "טרופיוס תנסה להעיף את האפלה עם הכנפיים שלך&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. AllwaysStriveAndProsper
    כולכם ביחד עכשיו
    קודם לארתור : אתה מוציא את פרוסולאס כשפיתאום הכל ניהיה שחור,אתה מיסתכל סביב וקולט להביור ענקי שחוצה את השמיים במהירות הבזק :XD: .
    כולם: הצ&#39;ריזרד המוזהב שולח להביור שחוצה את השמיים במהירות הבזק אך לא לא מפזר את ההאפלה,הטרופיוס של מאט מנסה ליגרום לאפלה להיתפזר בעזרת כנפיו וזה לא עוזר,גם המייגון של ניתאי מנסה בעזרת מתקפת זעם דרקון אך הדבר היחיד שזה מצליחל לעשות זה ליפגוע באדמה ולעלות אבק שמקשה עליכם ליראות אפילו יותר.אתם מחכים שמשהו יקרה ולא מבינים למה רוסריד לא תוקפת כשפיתאום האפלה מיתפוגגת באזור שמשמאלכם ואתם רואים את האגם של אזור המאמנים וממינו יוצא האחד והיחיד ~~ מיו~&#33;&#33;&#33;&#33;. מיו מיתקרב אל רוסריייד שמעולפת על הריצפה ובדיוק בשנייה שהוא מטר ממינה היא קמה ותוקפת בהיפנוזה שמרדימה את מיו.מה תעשו התיקווה האחרונה שלכם יושנת??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 29 2009, 11:24 PM
    כולכם ביחד עכשיו
    קודם לארתור : אתה מוציא את פרוסולאס כשפיתאום הכל ניהיה שחור,אתה מיסתכל סביב וקולט להביור ענקי שחוצה את השמיים במהירות הבזק :XD: .
    כולם: הצ&#39;ריזרד המוזהב שולח להביור שחוצה את השמיים במהירות הבזק אך לא לא מפזר את ההאפלה,הטרופיוס של מאט מנסה ליגרום לאפלה להיתפזר בעזרת כנפיו וזה לא עוזר,גם המייגון של ניתאי מנסה בעזרת מתקפת זעם דרקון אך הדבר היחיד שזה מצליחל לעשות זה ליפגוע באדמה ולעלות אבק שמקשה עליכם ליראות אפילו יותר.אתם מחכים שמשהו יקרה ולא מבינים למה רוסריד לא תוקפת כשפיתאום האפלה מיתפוגגת באזור שמשמאלכם ואתם רואים את האגם של אזור המאמנים וממינו יוצא האחד והיחיד ~~ מיו~&#33;&#33;&#33;&#33;. מיו מיתקרב אל רוסריייד שמעולפת על הריצפה ובדיוק בשנייה שהוא מטר ממינה היא קמה ותוקפת בהיפנוזה שמרדימה את מיו.מה תעשו התיקווה האחרונה שלכם יושנת??
    "תתקפו את הרוסרייד הזה בלי להפסיק&#33;"אני צועק לפוקימונים שלי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 29 2009, 11:24 PM
    כולכם ביחד עכשיו
    "רוסייד את חייבת להפסיק&#33;&#33;" אני רץ אליה ומחזיק אותה חזק&#092;מחבק אותה
    --------

-------

10. AllwaysStriveAndProsper
    מאט וירין
    מאט:אתה צועק לפוקימונים שלך שיתקפו עך אתה לא מבין למה הם לא תוקפים,אתה מיסתכל סביב ורואה שהם מעולפים על הריצפה כולם חוץ מהצ&#39;ריזרד המוזהב.
    ירין:אתה רץ אליי וצועק:"רוסרייד תפסיקי בבקשה&#33;&#33;" ואז מחבק אותה חזק חזק אך היא מיסתכלת עלייך במבט חסר חיים ואז מזיזה אותך עצידה מבלי ליפגוע בך.
    שניכם:פיתאום יוצאת ממינה אנרגייה אפלה שיוצרת 2 כנפיים על גבה של רוסרייד, הכנפיםם מתחילות לזוז ורוסרייד עולה לאווייר ואז עפה לכיוון הר שיני מון מה תעשו??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 30 2009, 10:07 AM
    מאט וירין
    מאט:אתה צועק לפוקימונים שלך שיתקפו עך אתה לא מבין למה הם לא תוקפים,אתה מיסתכל סביב ורואה שהם מעולפים על הריצפה כולם חוץ מהצ&#39;ריזרד המוזהב.
    ירין:אתה רץ אליי וצועק:"רוסרייד תפסיקי בבקשה&#33;&#33;" ואז מחבק אותה חזק חזק אך היא מיסתכלת עלייך במבט חסר חיים ואז מזיזה אותך עצידה מבלי ליפגוע בך.
    שניכם:פיתאום יוצאת ממינה אנרגייה אפלה שיוצרת 2 כנפיים על גבה של רוסרייד, הכנפיםם מתחילות לזוז ורוסרייד עולה לאווייר ואז עפה לכיוון הר שיני מון מה תעשו??
    אני מחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים,"חייבים ללכת לשם&#33;"אני אומר לירין ועולה על צ&#39;אריזארד,"ירין תעלה גם אתה ואז צ&#39;אריזארד יקח אותנו להר שייני מון&#33;"אני אומר לו,&#39;המפקדה שלי שם&#39; אני חושב לעצמי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. AllwaysStriveAndProsper
    מאט וירין
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלך, ואומר לירין:"חייבים ללכת לשם&#33;,ירין תעלה גם אתה ואז צ&#39;אריזארד יקח אותנו להר שייני מון" ורק אז אתה שם לב שירין היתעלף מה תעשה??

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 30 2009, 10:13 AM
    מאט וירין
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלך, ואומר לירין:"חייבים ללכת לשם&#33;,ירין תעלה גם אתה ואז צ&#39;אריזארד יקח אותנו להר שייני מון" ורק אז אתה שם לב שירין היתעלף מה תעשה??
    "טוב גם ככה אני מצוות גלקטיק,אני לא צריך אותו"אני אומר וצוחק ועולה על צ&#39;אריזארד,"תעוף מהר להר שייני מון&#33;"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    גם הוא מגאלקטיק=]
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה ל הצ&#39;ריזרד אך הוא לא מקשיב לך הוא מוריד אותך ממנו ואז לוקח את בפוכדור שלו ועף לביניין הכי גבוהה שנימצא באזור שמאמנים מה תעשה??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 30 2009, 10:57 AM
    מאט
    גם הוא מגאלקטיק=]
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה ל הצ&#39;ריזרד אך הוא לא מקשיב לך הוא מוריד אותך ממנו ואז לוקח את בפוכדור שלו ועף לביניין הכי גבוהה שנימצא באזור שמאמנים מה תעשה??
    אני מוציא את טרופיוס מהפוקדור ומנסה להעיר אותו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 55 מתוך 101 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •