Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 101 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1514
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט

הוא פצוע תלך למרכז הפוקימונים

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 30 2009, 11:27 AM
    מאט

הוא פצוע תלך למרכז הפוקימונים
    אני מחזיר אותו לפוקדור ונכנס למרכז הפוקימונים הקרוב ואחרי שכל הפוקימונים שלי יתרפו אני מוציא את טרופיוס מהפוקדור ומבקש שיקח אותי להר שייני מון למפקדה.
    --------------
    תוסיף את אלקיד לדף הראשי..ואת דרקניור.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    הוספתי את דרקוניור מזמן והוספתי את אלקיד
    ~~~~~~~~~~
    אתה הולך למרכז,מרפא תפוקימונים,יוצא ועולה על טרופיוס.
    אתם עפים כבר קמה דקולת ומגיעים ולהר,אתה מחזיר את טרופיוס ופיתאום אתה רואה את ליד אחד העצים~~ והוא אומר לך:" תיתכונן לקרב צא סיזור" ~~ שמופיע מולך במי תבחר לקרב??

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 30 2009, 11:49 AM
    מאט
    הוספתי את דרקוניור מזמן והוספתי את אלקיד
    ~~~~~~~~~~
    אתה הולך למרכז,מרפא תפוקימונים,יוצא ועולה על טרופיוס.
    אתם עפים כבר קמה דקולת ומגיעים ולהר,אתה מחזיר את טרופיוס ופיתאום אתה רואה את ליד אחד העצים~~ והוא אומר לך:" תיתכונן לקרב צא סיזור" ~~ שמופיע מולך במי תבחר לקרב??
    "אתה תצטער על זה."אני אומר לו,"אלקיד צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תשתמש בשוק חשמלי ואז מבט מלגלג ובעיטת חשמל!"אני צועק לו..

----------
    תגיד רומה,מה עם מתן?? :huh:
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    פרש
    אולישיט איזה טעות עשיתי אלקיד רק בקע מביצה =[
    ~~~~~
    המאמן אומר לך :"חחחחח עוד אני יצטער על זה חחח קודם תלמד להילחם ואז תדבר אפס זיסור חסל אותו בסגנון אימון 2" הסיזור של המאמן יוצא במתקפת ריקוד חרבות ואז ישר תוקף במספרי X שפוגעות באלקיד שבדיוק שיחרר שוק חשמלי,סיזור קופץ לאוויר וחומק מהשוק ואז תוקף בראש ברזל שעודף את בעיטת החשמל של אלקיד ופוגע בו בחוזקה,אלקיד מנסה לקום אך סיזור תופס אותו ומרים ואז שורק על אחד העצים. סיזור מיתקדם אל אבר אלקיד עם ציפורן ברזל מה תעשה??

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 30 2009, 12:11 PM
    מאט
    פרש
    אולישיט איזה טעות עשיתי אלקיד רק בקע מביצה =[
    ~~~~~
    המאמן אומר לך :"חחחחח עוד אני יצטער על זה חחח קודם תלמד להילחם ואז תדבר אפס זיסור חסל אותו בסגנון אימון 2" הסיזור של המאמן יוצא במתקפת ריקוד חרבות ואז ישר תוקף במספרי X שפוגעות באלקיד שבדיוק שיחרר שוק חשמלי,סיזור קופץ לאוויר וחומק מהשוק ואז תוקף בראש ברזל שעודף את בעיטת החשמל של אלקיד ופוגע בו בחוזקה,אלקיד מנסה לקום אך סיזור תופס אותו ומרים ואז שורק על אחד העצים. סיזור מיתקדם אל אבר אלקיד עם ציפורן ברזל מה תעשה??
    אופס... :o
    --------------
    "אלקיד תקוף בבעיטת חשמל ואז שוק חשמלי ובעיטה נמוכה!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. AllwaysStriveAndProsper
    אווונט חדש מתחיל=<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>אוונט הסקיזור כי הוא שמקסי =]מי שירצה יוכל ליתפוס סייטר ולפתח אותו במרכז הפוקימונים לכל אחד יהיה קרב עם סוג של סקיזור =]
    קיצר סקיזור שליטה=P
    </span>

מאט
    אלקיד מתקשה לשום וסיזור ממשיך להיתקרב אלליו ואז פיתאום חשמל מתחיל להקיף את אלקיד
    ~אלקיד למד טעינה אחרי טעינה כל מיתקפולת החשמל מתחזקות=משתנות לחזקות יותר~אחרי שהחשמל מיתפוגג הוא שולח סיזור בעיטת רעם פרועה לפנים=סיזור משותק= ואז ישר תוקף במכת ברק ובעיטה נמוכה שפוגעים בסיזור בעוצמה~סיזור פצוע קשה כמעט כמו אלקיד~ ז&#092;סיזור מצליח לצאת מהשיתוק והוא משתמש בהגנת ברזל ואז הוא מיתיישב על הריצפה ווממשיך להישתמש בהגנת ברזל והיתקשחות מה תעשה??

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 12:41 PM
    אווונט חדש מתחיל=<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>אוונט הסקיזור כי הוא שמקסי =]מי שירצה יוכל ליתפוס סייטר ולפתח אותו במרכז הפוקימונים לכל אחד יהיה קרב עם סוג של סקיזור =]
    קיצר סקיזור שליטה=P
    </span>

מאט
    אלקיד מתקשה לשום וסיזור ממשיך להיתקרב אלליו ואז פיתאום חשמל מתחיל להקיף את אלקיד
    ~אלקיד למד טעינה אחרי טעינה כל מיתקפולת החשמל מתחזקות=משתנות לחזקות יותר~אחרי שהחשמל מיתפוגג הוא שולח סיזור בעיטת רעם פרועה לפנים=סיזור משותק= ואז ישר תוקף במכת ברק ובעיטה נמוכה שפוגעים בסיזור בעוצמה~סיזור פצוע קשה כמעט כמו אלקיד~ ז&#092;סיזור מצליח לצאת מהשיתוק והוא משתמש בהגנת ברזל ואז הוא מיתיישב על הריצפה ווממשיך להישתמש בהגנת ברזל והיתקשחות מה תעשה??
    יש לי כבר פוקימון מסוג מתכת ואין לי עוד מקום בשישיה..
    סקיזור? :huh:
    -------------------
    "אלקיד תשתמש בטעינה ואז בעיטת חשמל ושוק חשמל ובעיטה נמוכה&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    סיזור=סכיזור פשוט היבלבלתי שקארתי לו סיזור
    ואתה יכול ליתפוס כמה פוקימונים שאתה רוצה ואז או לשים אותם במחשב או איתך אבל אלה שאתה משאיר איתך לא יוכלו להישתתף בקרבות. ואלה שבמחשב אתה פשוט לוקח אותם מישם ושם שם אאחרים
    הבנת
    ~~~~~~~~
    אלקיד כבר טעון
    ~~~~~~~~~~~
    אלקיד תוקף בבעיטת רעם אך בימקום ליפגוע בסיזור הוא ניפגע בעצמו בגלל הקשיחות שסיזור הגיעה אלייה.
    אלקיד תוקף במכת ברק אך לא קורה כלום מה תעשה??

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 01:32 PM
    מאט
    סיזור=סכיזור פשוט היבלבלתי שקארתי לו סיזור
    ואתה יכול ליתפוס כמה פוקימונים שאתה רוצה ואז או לשים אותם במחשב או איתך אבל אלה שאתה משאיר איתך לא יוכלו להישתתף בקרבות. ואלה שבמחשב אתה פשוט לוקח אותם מישם ושם שם אאחרים
    הבנת
    ~~~~~~~~
    אלקיד כבר טעון
    ~~~~~~~~~~~
    אלקיד תוקף בבעיטת רעם אך בימקום ליפגוע בסיזור הוא ניפגע בעצמו בגלל הקשיחות שסיזור הגיעה אלייה.
    אלקיד תוקף במכת ברק אך לא קורה כלום מה תעשה??
    אני אשמור את סיזור אם יהיה לי פוקימון מים אחר,כי אני לא רוצה כפל סוגים..
    ------------------
    "אלקיד אל תפסיק לתקוף אותו בשוק חשמלי&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    טוב
    אבל אתה יכול שהוא יהיה איתך תמיד אך לא תוכל להישתמש בו בקרבות
    ~~~~~~~~
    אלקיד ממשיך ליתקוף אך זה לא פוגע בסיזור שיושב על האדמה ורק מחזק את הגנתו .
    ואז פיתאום המאמן שלו צועק לו:"סיזור סגנון ב&#39; הושלם עכשיו תקוף בסגנון לוחמה קשיחה" סיזור קם באיטיות ומתקדם אל אבר אלקיד עם כנף ברזל במהירות נמוכה ואז פיתאום הוא זוהר בצבע ורוד~מיתקפת זריזות~הרבה יותר מהר מה תעשה??

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 02:10 PM
    מאט
    טוב
    אבל אתה יכול שהוא יהיה איתך תמיד אך לא תוכל להישתמש בו בקרבות
    ~~~~~~~~
    אלקיד ממשיך ליתקוף אך זה לא פוגע בסיזור שיושב על האדמה ורק מחזק את הגנתו .
    ואז פיתאום המאמן שלו צועק לו:"סיזור סגנון ב&#39; הושלם עכשיו תקוף בסגנון לוחמה קשיחה" סיזור קם באיטיות ומתקדם אל אבר אלקיד עם כנף ברזל במהירות נמוכה ואז פיתאום הוא זוהר בצבע ורוד~מיתקפת זריזות~הרבה יותר מהר מה תעשה??
    אז מה הטעם?
    ----------
    "אלקיד תקוף בשוק חשמלי ואז בעיטת חשמל ושוב שוק חשמלי"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    רק אמרתי שאתה יכול
    ~~~~~~~~~~~
    אלקיד ממשיך ליתקוף אך זה לא משפיע על סיזור שהגיעה אל אלקיד,אלקיד מנסה להיחמק אך סיזור פוגע בו עם כנף הפלדה בראש אלקיד מיתעלף על האדמה וסיזור עדיין ממשיך ליתקוף בכנף פלדה,אלקיד כבר מדמם מרוב המכות שקיבל מה תעשה סיזור עומד להרוג אותו ??

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 02:35 PM
    מאט
    רק אמרתי שאתה יכול
    ~~~~~~~~~~~
    אלקיד ממשיך ליתקוף אך זה לא משפיע על סיזור שהגיעה אל אלקיד,אלקיד מנסה להיחמק אך סיזור פוגע בו עם כנף הפלדה בראש אלקיד מיתעלף על האדמה וסיזור עדיין ממשיך ליתקוף בכנף פלדה,אלקיד כבר מדמם מרוב המכות שקיבל מה תעשה סיזור עומד להרוג אותו ??
    "אלקיד תחזור&#33;"אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"עכשיו אתה תראה"אני אומר למאמן,"האונדום צא&#33;"אני צועק ומוציא אותו"תקוף בלהביור ואז ערפיח וניב אש&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    סוף סוף גילית שאש זה החולשה היחידה או רצית שאלקיד יקבל תראומה ויפחד מסיזורים כל החיים??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האונדום יוצא מהפוכדור ורואה את איך אתה מחזיר את אלקיד המכוסה בדם ופציעות,האונדום מתעצבן מאד ומשחרר מתקפת הדף אש~FIRE BLAST הוא למד~ שפוגעת בסיזור כעוצמה רבה אך לא מעלפת אותו האונדום קופץ לאוויר וסיזור קופץ אחריו ותוקף אותו בהיתנגשות ג&#39;יגה שמעיפה את האונדום לאוויר אך משתקת את סיזור,האונדום רץ אל סיזור ותוקף אותו בלהביור עוצמתי שמחסל אותו.
    המאמן אומר :"יש לך מזל ילד אך עכשיו הוא ניגמר בלסטי צאי" ומהפוכדור יוצאת בלסטואיס ענקית ואתה פיתאום שם לב שיש לה על הרגליים והידיים והזנב חלקים שמכוסים בשיריון ~~מה תעשה??

עמוד 56 מתוך 101 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •