Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 101 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1514
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 03:23 PM
    מאט
    סוף סוף גילית שאש זה החולשה היחידה או רצית שאלקיד יקבל תראומה ויפחד מסיזורים כל החיים??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האונדום יוצא מהפוכדור ורואה את איך אתה מחזיר את אלקיד המכוסה בדם ופציעות,האונדום מתעצבן מאד ומשחרר מתקפת הדף אש~FIRE BLAST הוא למד~ שפוגעת בסיזור כעוצמה רבה אך לא מעלפת אותו האונדום קופץ לאוויר וסיזור קופץ אחריו ותוקף אותו בהיתנגשות ג'יגה שמעיפה את האונדום לאוויר אך משתקת את סיזור,האונדום רץ אל סיזור ותוקף אותו בלהביור עוצמתי שמחסל אותו.
    המאמן אומר :"יש לך מזל ילד אך עכשיו הוא ניגמר בלסטי צאי" ומהפוכדור יוצאת בלסטואיס ענקית ואתה פיתאום שם לב שיש לה על הרגליים והידיים והזנב חלקים שמכוסים בשיריון ~~מה תעשה??
    תעדכן.
    ------------
    "שריון הא?"אני אומר,"האונדום תקוף בכרסום ואז ערפיח והדף אש!"אני אומר לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה

שם משתמש: The Dudi
    שם במשחק: ג'ייסון
    תמונה:
    רקע: ג'ייסון נולד למשפחה עשירה . לאח של ג'ייסון קראו רודריק , רודריק וג'ייסון לא סבלו אחד את השני .
    רודריק אחיו הגדול תמיד היה מציק לו עם הפוקימונים שלו . ביגלל זה ג'ייסון לא סבל פוקימונים . הוא חשב שהם רוצים להרוג בני אדם סתם .
    אבל היה פוקימון אחד שהוא אהב במיוחד סנורגון . הוא חשב שהוא האל של כול הפוקימונים . סיירוס שאיים לתפוס את כול הפוקימונים האגדיים הפחיד נורא את ג'ייסון ביגלל שברשימה שלו היה את סנורגון .
    יום אחד ג'ייסון טייל לו ביער הקקטן שהיה ליד ביתו , אבל שם תפסו אותו 5 סניזל , הם התחלו לתקוף אותו , ג'ייסון המפוחד הבין שאין לו סיכוי , אבל לפתע מהשמיים הגיע דרגונייט שהציל את ג'ייסון ! .
    מאותו יום הוא החליט שעם הוא יצא למסע הוא יקח להתחלתי את דרטיני .
    חפצים:
    פוקימונים:
    תגים:
    פוקימון התחלתי:
    בקשות: אווי , סיזור זובט , וליפגוש את סנורגון באיזה שלב במשחק

בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    דודי~רקע טוב מאד הישתפרת מהקרע שנירשמת איתו בפעם הראשונה.
    היית צריך לשים אייקון של דרטיני ולא ספרייט
    בבקשות יהיה לך 2 מעופפים=דרגונייט וזובט
    שחכת ליבחור באיזה צד תיהיה=מרגל,מאמן רגיל,גאלקטיק,פוקימונים אגדיים ופוקימונים אפלים
    תבחר צד בהודעה אבל עדיין אל תגיב קודם תיבחר צד
    =רשום=
    ~~~~~~~~~~~~~~~

מאט
    האונדום רץ אל בלסטי שישר ניכנסת לשיריון שלה והאונדום לא מצליח לינשוך אותה
    האונדום תוקף בערפיח ואז ישר בהדף אש ושמחמם מאד את השיריון של בלסטי והיא יוצאת ממינו ותוקפת בתותח הידרו שמעיף את האונדום לאוויר מה תעשה??

4. משתמש מנוסה
    מאט
    האונדום רץ אל בלסטי שישר ניכנסת לשיריון שלה והאונדום לא מצליח לינשוך אותה
    האונדום תוקף בערפיח ואז ישר בהדף אש ושמחמם מאד את השיריון של בלסטי והיא יוצאת ממינו ותוקפת בתותח הידרו שמעיף את האונדום לאוויר מה תעשה?? [/QUOTE]
    "האונדום תקוף בכרסום ועם היא נכנסת לשריון תשלח להביור לתוך השריון שלה!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 03:58 PM
    דודי~רקע טוב מאד הישתפרת מהקרע שנירשמת איתו בפעם הראשונה.
    היית צריך לשים אייקון של דרטיני ולא ספרייט
    בבקשות יהיה לך 2 מעופפים=דרגונייט וזובט
    שחכת ליבחור באיזה צד תיהיה=מרגל,מאמן רגיל,גאלקטיק,פוקימונים אגדיים ופוקימונים אפלים
    תבחר צד בהודעה אבל עדיין אל תגיב קודם תיבחר צד
    =רשום=
    ~~~~~~~~~~~~~~~

אוףףף , רציתי את סיזור ......
    אני באגדיים : )
    בברכה, דודי

6. AllwaysStriveAndProsper
    דודי
    אתה תקבל רק אמרתי שזובט ודרגונייט שניהם מעופפים
    ~~~~~
    אתה יוצא מהבית שלך והולך אל ביתו של הפרופסור אתה מגיעה לשם ורואה את הפרופסור מאמן את הבליזיקן שלו נגד הטריניטר שלו ~~ ~~ ~~ מה תעשה??

מאט
    הוא באוויר
    ~~~~~~~
    האונדום נופל למטה ורץ אל בלסטי ומנסה לכרסם אותה אך הוא נהדף על ידי פעימת המים שהיא שלחה עליו,
    האונדום מיתאוש ורואה את בלסטי שולחת תותח הידר לכיוון שלו,הוא מנסה להדוף את תותח ההידרו בעזרת הלביור ומצליח בלסטי ניכנסת לשיריון וישר אחרי זה השיריון מתחיל להיסתובב ולזוז לכיוון האונדום במהירות עצומה מה תעשה??

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 04:18 PM

מאט
    הוא באוויר
    ~~~~~~~
    האונדום נופל למטה ורץ אל בלסטי ומנסה לכרסם אותה אך הוא נהדף על ידי פעימת המים שהיא שלחה עליו,
    האונדום מיתאוש ורואה את בלסטי שולחת תותח הידר לכיוון שלו,הוא מנסה להדוף את תותח ההידרו בעזרת הלביור ומצליח בלסטי ניכנסת לשיריון וישר אחרי זה השיריון מתחיל להיסתובב ולזוז לכיוון האונדום במהירות עצומה מה תעשה??
    "האונדום תשלח להביור והודף אש על השריון ותנסה לשרוף אותו!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 04:18 PM
    דודי
    אתה תקבל רק אמרתי שזובט ודרגונייט שניהם מעופפים
    ~~~~~
    אתה יוצא מהבית שלך והולך אל ביתו של הפרופסור אתה מגיעה לשם ורואה את הפרופסור מאמן את הבליזיקן שלו נגד הטריניטר שלו ~~ ~~ ~~ מה תעשה??
    " וואי טרניטר , זה הפוקימון של רודריק ! . " אני אומר לעצמי
    לאחר מיכן אני ניגש לפרופסור ואומר לו :
    " שלום , שמי ג'ייסון , אני רוצה להתחיל את המסע שלי . תוכל להביא לי דרגונטיני ? "
    בברכה, דודי

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 10:07 AM
    מאט וירין
    מאט:אתה צועק לפוקימונים שלך שיתקפו עך אתה לא מבין למה הם לא תוקפים,אתה מיסתכל סביב ורואה שהם מעולפים על הריצפה כולם חוץ מהצ'ריזרד המוזהב.
    ירין:אתה רץ אליי וצועק:"רוסרייד תפסיקי בבקשה!!" ואז מחבק אותה חזק חזק אך היא מיסתכלת עלייך במבט חסר חיים ואז מזיזה אותך עצידה מבלי ליפגוע בך.
    שניכם:פיתאום יוצאת ממינה אנרגייה אפלה שיוצרת 2 כנפיים על גבה של רוסרייד, הכנפיםם מתחילות לזוז ורוסרייד עולה לאווייר ואז עפה לכיוון הר שיני מון מה תעשו??
    הוא המשיך כבר?
    0-----
    "טוב יש לך פוקימון תעופפה?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    האונדום מכין את הלהביור בפה שלו בזמן שבלסטי מיתקרבת אליו במהירות,ובשנייה האחרונה האונדום משחרר את הלהביור על בלסטי אך בגלל הסיבובים שהשיריון עושה האש נהדפת והאונדום נפגע ונהדף אחורה בלסטי יוצאת מהשיריון והיא ניראת מבולבלת~בלסטי מבולבלת=סחרחורת=]~מה תעשה??

דודי
    זה דרטיני
    ~~~~~
    הפרופסור מסתכל עלייך ואומר לך:"אתה ג&#39;ייסון נכון,הינה כך את הדרטיני שלך הפוכדע,5 פוכדורי ומפה" והוא מביא לך את הדברים ואז מוסיף אתה צריך ללכת לעיר דארקר אתה יודע להיתראות" מה תעשה??

ירין
    אתה מעולף...
    אתה מיתעורר אחרי שעה ורואה שאזור המאמנים חזר לקדמותו ושבכל פינה יש שוטרים ורופאים מה תעשה??

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 05:57 PM
    מאט
    האונדום מכין את הלהביור בפה שלו בזמן שבלסטי מיתקרבת אליו במהירות,ובשנייה האחרונה האונדום משחרר את הלהביור על בלסטי אך בגלל הסיבובים שהשיריון עושה האש נהדפת והאונדום נפגע ונהדף אחורה בלסטי יוצאת מהשיריון והיא ניראת מבולבלת~בלסטי מבולבלת=סחרחורת=]~מה תעשה??

"האונדום זה הזמן&#33;תשתמש בערפיח ואז כרסום וניב אש&#33;"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

12. משתמש מנוסה
    דודי
    זה דרטיני
    ~~~~~
    הפרופסור מסתכל עלייך ואומר לך:"אתה ג&#39;ייסון נכון,הינה כך את הדרטיני שלך הפוכדע,5 פוכדורי ומפה" והוא מביא לך את הדברים ואז מוסיף אתה צריך ללכת לעיר דארקר אתה יודע להיתראות" מה תעשה??
    ההיתי רוצה לתפוס ראשון את סיזור : )
    ---------------------------------------
    אני אומר :
    " תודה לך פרופסור " והולך לקיוונה של העיר , בתיקוה לימצוא לי איה פוקימון .
    בברכה, דודי

13. משתמש מנוסה

ירין
    אתה מעולף...
    אתה מיתעורר אחרי שעה ורואה שאזור המאמנים חזר לקדמותו ושבכל פינה יש שוטרים ורופאים מה תעשה??
    אני יש בודק עם הפוכדור של רוסייד נמצא אצלי או הכדור של צ&#39;ריזרד
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. AllwaysStriveAndProsper
    מאט
    למה ניב אש הוא לא משפיע בשט על פוקימני מים
    ~~~~~~~~~~
    האונדום תוקף בערפיח ואז בכירסום בלסטי נפגעת אך עדיין יכולה להילחם,בלסטי יוצאת מהבילבול והודפת את ניב האש של האונדום עם פעימת מים,שניהם במצב פגיע מה תעשה??

דודי
    אתה ודרטיני מתחילים ללכת בדרך שמובילה לעיר דארקר ופיתאום אתה רואה סייטר קטן שוכב פצוע ולידו 3 פינסרים~~ ויאנמגה אחד ~~מה תעשה??

ירין
    למה לא קראת ת2 תגובות שאחרי התגובה שהגבתה לה מיקודם זאת שבה אתה עדיין עם מאט.
    ~~~~~~~~~~
    אתה בודק ומגלה שהפוכדור של רוסרייד עלייך אתה מסתכל עם רוסרייד שם בעזרת הפוכדור ומתברר שלא ואז פיתאום עולה בך הזיכרון של מה שקרה לפני שהיעלפתה:&#39;אתה רואה את מאט עולה על הצ&#39;ריזרד אך הוא מוריד את מאט מגבו ואז לוקח את בפוכדור שלו ועף לביניין הכי גבוהה שנימצא באזור שמאמנים&#39; מה תעשה??

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~SciZor~@Sep 30 2009, 07:03 PM

ירין
    למה לא קראת ת2 תגובות שאחרי התגובה שהגבתה לה מיקודם זאת שבה אתה עדיין עם מאט.
    ~~~~~~~~~~
    אתה בודק ומגלה שהפוכדור של רוסרייד עלייך אתה מסתכל עם רוסרייד שם בעזרת הפוכדור ומתברר שלא ואז פיתאום עולה בך הזיכרון של מה שקרה לפני שהיעלפתה:&#39;אתה רואה את מאט עולה על הצ&#39;ריזרד אך הוא מוריד את מאט מגבו ואז לוקח את בפוכדור שלו ועף לביניין הכי גבוהה שנימצא באזור שמאמנים&#39; מה תעשה??
    קראתי..
    -----
    מה עם הפרס שלי?
    -------
    ואיזה אין לי סוגים של סיזור נכון? אולי אני אתפוס אחד..
    ------
    אני אלך קודם לרפא את הפורקימונים
    --------

-------

עמוד 57 מתוך 101 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •